Conscious hip-hop nematytas hip-hop'o stilius. Paklausiau ir manau tai yra alternative hip-hop, underground hip-hop, jazz rap ir chill out mišinys.
muzikaliai - taip, bet pagrindinis skirtumas - lyriksai -
Conscious Hip Hop is a term applied to Hip Hop artists whose lyrics deal with social issues. It has parallels with Political Hip Hop, although its focus is extended to topics such as religion, African American culture, everyday life and the state of Hip Hop itself. The term, while widely used by both fans and writers, is often the subject of controversy; artists such as Mos Def and Talib Kweli have rebelled against being labelled as strictly “conscious” rappers. Musically, Conscious Hip Hop is a very broad subgenre, embracing the whole spectrum of Hip Hop, although a more chilled out, Jazz Rap-influenced style of production is perhaps most commonly used.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2015 m. gegužės 31 d. 12:19:11
muzikaliai - taip, bet pagrindinis skirtumas - lyriksai -
Conscious Hip Hop is a term applied to Hip Hop artists whose lyrics deal with social issues. It has parallels with Political Hip Hop, although its focus is extended to topics such as religion, African American culture, everyday life and the state of Hip Hop itself. The term, while widely used by both fans and writers, is often the subject of controversy; artists such as Mos Def and Talib Kweli have rebelled against being labelled as strictly “conscious” rappers. Musically, Conscious Hip Hop is a very broad subgenre, embracing the whole spectrum of Hip Hop, although a more chilled out, Jazz Rap-influenced style of production is perhaps most commonly used.
2015 m. gegužės 31 d. 11:30:04
Conscious hip-hop nematytas hip-hop'o stilius. Paklausiau ir manau tai yra alternative hip-hop, underground hip-hop, jazz rap ir chill out mišinys.
2015 m. gegužės 31 d. 11:23:08
Na gerai įdomiai čia baigėt kovas. Naujam aš siūlau šiuos stilius: Ambiet, LT old rock, Space:)
2015 m. gegužės 31 d. 04:45:33
jei tęsim, siūlau -
Conscious hip-hop
Neofolk
Desert blues (kitaip - Sahara blues arba African blues)
2015 m. gegužės 30 d. 23:04:57
Krautrock 27 winner
Baroque (classical) killed shit
2015 m. gegužės 30 d. 22:13:41
Krautrock 26 save
Baroque (classical) 1 kill
2015 m. gegužės 30 d. 17:27:57
Krautrock 25 save
Baroque (classical) 3 kill
2015 m. gegužės 30 d. 17:25:31
Krautrock 24 save
Baroque (classical) 5 kill
2015 m. gegužės 30 d. 14:04:49
Krautrock 23 kill
Baroque (classical) 7 save
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. gegužės 30 d. 13:08:27
Krautrock 25 Save
Baroque (classical) 6 Kill
2015 m. gegužės 30 d. 03:44:27
Krautrock 24 Save
Baroque (classical) 8 Kill
2015 m. gegužės 29 d. 18:21:26
Krautrock 23 Kill
Baroque (classical) 10 Save
2015 m. gegužės 29 d. 17:28:34
Krautrock 25 kill
Baroque (classical) 9 save
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. gegužės 29 d. 16:47:44
Krautrock 27 Save
Baroque (classical) 8 Kill
2015 m. gegužės 29 d. 16:34:53
Krautrock 26
Shoegaze 0 Killed
Baroque (classical) 10 Save
2015 m. gegužės 29 d. 14:55:36
nors šiūgeizas gerai, bet tegu lieka krautas su buroku
Krautrock 26 save
Shoegaze 2 kill
Baroque (classical) 9