Ok, mano siūlymai tada būtų post-grunge , Neue Deutsche Harte ir, tarkim, classical (kuri nors epocha, pasirinkit), jei irgi dar nebuvo (tingiu per visus žaidimus ieškot).
O kaip dėl klasikinės muzikos? Kaip Bethoveno, Listo, Štrauso, Wagnerio ar Mocarto kūriniai būtų? Nuo savęs siūlau punk'ą (pirmosios srovės, tą grynąjį, dar Sex Pistols ir Reamones laikų) ir jazz'ą (nemačiau, gal anksčiau jį naudojot, gal ne, bet šiaip geras) :)
Na nežinau, klasika yra gan platu, vis tiek kažkokios stilistinės epochos buvo: barokas, klasicizmas, romantizmas ir pan. Va, aš dedu ekspresionizmą (Šėnbergas, Vėbernas, Bergas ir panašūs).
Nu buvau aš aname tope dėjęs konkretesnę džiazo kryptį: jazz fusion. Tad jei vėl bus džiazas, nesupyksiu.
O kaip dėl klasikinės muzikos? Kaip Bethoveno, Listo, Štrauso, Wagnerio ar Mocarto kūriniai būtų? Nuo savęs siūlau punk'ą (pirmosios srovės, tą grynąjį, dar Sex Pistols ir Reamones laikų) ir jazz'ą (nemačiau, gal anksčiau jį naudojot, gal ne, bet šiaip geras) :)
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2015 m. gegužės 22 d. 19:43:35
o jei rimtai, tai as nieko nesiulysiu, nes kiek pamenu, tai dazniausia niekas nebalsuoja uz mano pasiulymus. : D
2015 m. gegužės 22 d. 19:03:12
Ok, mano siūlymai tada būtų post-grunge , Neue Deutsche Harte ir, tarkim, classical (kuri nors epocha, pasirinkit), jei irgi dar nebuvo (tingiu per visus žaidimus ieškot).
2015 m. gegužės 22 d. 19:03:00
jazz yra žanras, tad gal konkrečiau ką nors
2015 m. gegužės 22 d. 19:00:45
Na nežinau, klasika yra gan platu, vis tiek kažkokios stilistinės epochos buvo: barokas, klasicizmas, romantizmas ir pan. Va, aš dedu ekspresionizmą (Šėnbergas, Vėbernas, Bergas ir panašūs).
Nu buvau aš aname tope dėjęs konkretesnę džiazo kryptį: jazz fusion. Tad jei vėl bus džiazas, nesupyksiu.
2015 m. gegužės 22 d. 18:56:32
2015 m. gegužės 22 d. 18:53:07
Pop tikrai patikslink. Pop gali būti ir Nickelback, ir Olialia pupytės.
2015 m. gegužės 22 d. 18:40:55
supratau; labai geras atsakymas
2015 m. gegužės 22 d. 18:28:56
nesiruosiu aiskint, bet cia labai geri stiliai. vieni mano megiamiausiu.
2015 m. gegužės 22 d. 18:23:21
kas yra dance stilius?
o pop - gal labiau žanras, ne stilius, ne?
2015 m. gegužės 22 d. 18:19:58
dance, pop, power pop siulau
2015 m. gegužės 22 d. 17:51:07
na bet kokiu atveju laimės tas stilus, kuriame bus žodis rock
2015 m. gegužės 22 d. 17:12:42
Drone metal - geras siūlymas, bet labai neperspektyvūs tie metalai, jau spėjome pastebėti...
Mano siūlymai, jeigu jau organizuojame naują: krautrock, expressionist music (noriu, kad bent kiek klasikos būtų tope), blue-eyed soul.
2015 m. gegužės 22 d. 17:03:05
...jeigu ką, galiu pasiūlyt Drone metal, Shoegaze ir Freak folk...
2015 m. gegužės 22 d. 15:57:55
Visai nieko būtų.
2015 m. gegužės 22 d. 15:34:50
Taigi, ar kas nors nori dar vieno sąrašiuko?
2015 m. gegužės 22 d. 13:46:42
Psychedelic rock 40 save
New wave 0 Killed
2015 m. gegužės 22 d. 13:36:33
Psychedelic rock 40 save
New wave 2 kill
2015 m. gegužės 22 d. 12:20:42
Psychedelic rock39 save
New wave 4 kill
2015 m. gegužės 22 d. 09:52:08
Psychedelic rock38 kill
New wave 6 save
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. gegužės 21 d. 23:13:43
Psychedelic rock 40 save
New wave 5 kill