ok tada. pradedam zaidima. tik kazkam pirmam reikes viska pradet : D tik pop rock labai panasu i bripop, bet is kitos puses tai kazkiek ir skirtingi stiliai.
/ moustache is practically like a wedding ring \
Arba tiesiog padarom taip. Mes keturiese čia siūlėm, tai kiekvienas atsirenkam po tris ir sudarom 12 stilių sąrašą ir žaidžiam. Aš į sąrašą dedu: Jazz fusion, Avant-garde, Psychedelic rock.
siūlau: acid rock, space rock, desert rock, noise rock, drone, psybient, african blues, bossa nova, experimental hip-hop, trip hop, krautrock, bebop, cool jazz, new wave, freak folk, neo folk,
uzskaitau noise rock, acid rock, trip hop, krautrock ir new wave. zodziu, labai daug cia zanru.. reikes ciuju balsavima daryt kurie paklius : DDD
galima itraukt britpop, psychedelic rock, indie pop (isties geras stilius), golden age rap, trash metal, funk, jazz. gal dar classic rock. dar electronic neblogai, aisku, jei turesime omeny tokia gera elektronika kaip Portishead, Moby ir panasiai..
manau, psych rock tikrai bus naujam balsavime.
Alternative rock, Progressive rock, Hard rock, Grunge, Doom metal, Death metal, Heavy metal, Disco, Rap, Dubstep, House, Classical, Easy Listening - tai vat, šių stilių galim neįtraukti į naują balsavimą. Man šaunančios idėjos iš mano srities:
Psychedelic rock, Jazz fusion, Avant-garde music, Pop rock, Thrash metal, Symphonic Metal, Progressive Metal, Electronica - kas turit daugiau idėjų (nes nieko nei iš pop, nei hip-hop pusės dar neįtraukiau) ar prieštaraujate manosioms, siūlykit.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2015 m. gegužės 13 d. 19:39:47
Psychedelic rock 20
Garage rock 20
Noise rock 21
Pop rock 18
Britpop 19 Kill
Indie pop 20
Psybient 20
New wave 21
Avant-garde 22 Save
Jazz fusion 20
Symphonic metal 14
Black metal 20
2015 m. gegužės 13 d. 19:32:47
Psychedelic rock 20
Garage rock 20
Noise rock 21
Pop rock 18
Britpop 21
Indie pop 20
Psybient 20
New wave 21 Save
Avant-garde 21
Jazz fusion 20
Symphonic metal 14 Kill
Black metal 20
2015 m. gegužės 13 d. 18:49:28
Psychedelic rock 20
Garage rock 20
Noise rock 21
Pop rock 18
Britpop 21
Indie pop 20
Psybient 20
New wave 20
Avant-garde 21 save
Jazz fusion 20
Symphonic metal 16 kill
Black metal 20
2015 m. gegužės 13 d. 18:48:49
Kill muša po du. Pataisyk, prie symphonic metal 18
2015 m. gegužės 13 d. 18:47:03
oo, nepatingejai :D si karta sunkiau bus, nes begale geriu stiliu..
Psychedelic rock 20
Garage rock 20
Noise rock 21
Pop rock 18
Britpop 21 save
Indie pop 20
Psybient 20
New wave 20
Avant-garde 20
Jazz fusion 20
Symphonic metal 19 kill
Black metal 20
2015 m. gegužės 13 d. 18:45:19
Tai tada pradedu:
Psychedelic rock 20
Garage rock 20
Noise rock 21 save
Pop rock 18 kill
Britpop 20
Indie pop 20
Psybient 20
New wave 20
Avant-garde 20
Jazz fusion 20
Symphonic metal 20
Black metal 20
2015 m. gegužės 13 d. 18:31:19
ok tada. pradedam zaidima. tik kazkam pirmam reikes viska pradet : D tik pop rock labai panasu i bripop, bet is kitos puses tai kazkiek ir skirtingi stiliai.
2015 m. gegužės 13 d. 18:29:08
ok, jei taip, tai palieku - new wave, psybient ir noise rock
2015 m. gegužės 13 d. 18:28:15
Black Metal, Symphonic Metal, Pop Rock (Post-grunge gal visgi pernelyg siauras ir nepažįstamas stilius daugumai).
2015 m. gegužės 13 d. 18:25:16
tada taip ir padarom, nera cia ko gaisti laika, norisi palosti su naujais stiliais. As renkuosi : britpop, indie pop ir garage rock. neseniai atsiminiau sita auksa. va.
2015 m. gegužės 13 d. 18:21:45
Arba tiesiog padarom taip. Mes keturiese čia siūlėm, tai kiekvienas atsirenkam po tris ir sudarom 12 stilių sąrašą ir žaidžiam. Aš į sąrašą dedu: Jazz fusion, Avant-garde, Psychedelic rock.
2015 m. gegužės 13 d. 18:14:54
uzskaitau noise rock, acid rock, trip hop, krautrock ir new wave. zodziu, labai daug cia zanru.. reikes ciuju balsavima daryt kurie paklius : DDD
2015 m. gegužės 13 d. 18:02:55
siūlau: acid rock, space rock, desert rock, noise rock, drone, psybient, african blues, bossa nova, experimental hip-hop, trip hop, krautrock, bebop, cool jazz, new wave, freak folk, neo folk,
2015 m. gegužės 13 d. 17:33:54
Idėjos tinka, aš dar įtraukčiau kokį Black Metal ir Post-Grunge, Indie gal netgi sakyčiau bendriau reikėtų imti (neskirstant į pop ir rock).
2015 m. gegužės 13 d. 17:20:37
galima itraukt britpop, psychedelic rock, indie pop (isties geras stilius), golden age rap, trash metal, funk, jazz. gal dar classic rock. dar electronic neblogai, aisku, jei turesime omeny tokia gera elektronika kaip Portishead, Moby ir panasiai..
manau, psych rock tikrai bus naujam balsavime.
2015 m. gegužės 13 d. 17:14:38
Pagalvokim ką nors kitokio, negu jau buvo. O praeitas balsavimas prasidėjo nuo:
Alternative rock, Progressive rock, Hard rock, Grunge, Doom metal, Death metal, Heavy metal, Disco, Rap, Dubstep, House, Classical, Easy Listening - tai vat, šių stilių galim neįtraukti į naują balsavimą. Man šaunančios idėjos iš mano srities:
Psychedelic rock, Jazz fusion, Avant-garde music, Pop rock, Thrash metal, Symphonic Metal, Progressive Metal, Electronica - kas turit daugiau idėjų (nes nieko nei iš pop, nei hip-hop pusės dar neįtraukiau) ar prieštaraujate manosioms, siūlykit.
2015 m. gegužės 13 d. 17:06:27
Alternative rock 29 Save
Progressive rock 0 Kill ---> Dead!
We Have A Winner!
2015 m. gegužės 13 d. 17:05:49
Alternative rock 28 save
Progressive rock 2kill
2015 m. gegužės 13 d. 17:01:30
Alternative rock 27 kill
Progressive rock 4 save
2015 m. gegužės 13 d. 14:40:03
Tai pabaigiam šitą, tada nuspręsim