Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
DjVaids | ![]() Agnes Carlsson |
||||
einaras13 | ![]() Kanye West Turbūt vienas geriausių gero samplinimo pavyzdžių - sample\'as duoda tik atspirties tašką, bet virš jo einančios melodinės ir vokalinės idėjos yra šviežios ir įdomios |
||||
malia | ![]() Ava Max |
||||
Konditerijus | ![]() Chris Cornell |
||||
PLIKASS | ![]() Flipsyde |
||||
Silentist | ![]() Tony Hadley Bee gees dainos koveris |
||||
Alvydas1 | ![]() Rome |
||||
Sahja | ![]() Vera Brezhneva |
2015 m. birželio 26 d. 14:18:58
fat dancer
2014 m. birželio 24 d. 20:01:45
truputį man patiko. ten snowblind, fat popstar, titulinė, go easy. bet kas tikrai įsiminė, tai tik pasikeitus nauja Robio plaukų šukuosena, pseudo-eighties карри-esque
2013 m. lapkričio 24 d. 20:31:32
https://www.robbiewilliams.com/news-blogs/swings-both-ways-1000th-uk-no1-album
2013 m. kovo 25 d. 11:01:28
Labai jau žaismingas atlikejas bent jau man taip atrodo. Liuks!
2012 m. lapkričio 25 d. 03:03:01
Noriu į jo koncertą!!! Jie būna nerealūs!!!!! O jis tikras karštuolis
2012 m. lapkričio 24 d. 17:03:55
irresistable
2012 m. rugsėjo 3 d. 19:19:04
Patys jūs išmatos.. Nežinot ką patys šnekat...
O šiaip, tai jaučiu norą į jo viešą muzikos veikalų atlikimą.. o kurie nenori tai jūs...
2012 m. vasario 3 d. 12:39:38
Noreciau i jo koncerta
2012 m. vasario 3 d. 08:46:18
Garsus atlikejas nedaug kur dainuoja bet garsus daugelis zmoniu apie ji zino labai daug zino sita dainininka
2010 m. birželio 2 d. 22:12:28
2010 m. birželio 2 d. 20:34:43
2010 m. sausio 23 d. 23:10:15
Kažkaip neklausiau labai įdėmiai niekad, nesidomėjau
...
2010 m. sausio 15 d. 12:47:28
2010 m. sausio 15 d. 11:49:55
Nors [mano] Robbie'o garbinimo laikai jau seniai praėjo, tačiau visgi neįmanoma negerbti šio atlikėjo už ekspresiją, veržlumą [tai puikiai matosi gyvuose jo koncertuose, kurių viename teko pabuvoti].
Keista, juk moku visas jo dainas iš senesnių albumų.
Naujasis albumas man toksai - šiaip sau, dar tik kartą klausytas. Bet gal dar būtų galima kokį [bent mažą] perliuką ten atrasti.
Labiausiai: nostalgia.
2010 m. sausio 13 d. 23:26:21
fu kaka! NEPATINKA!!!
ROFL
O šiaip mėšlas
2010 m. sausio 13 d. 23:04:05
ypac apie nauja albuma. sparti ir trumpa apzvalga "Vaizdo klipu zvaigzdes, kuria nuzude realybe" :
Kaip prisipazino jo prodiuseris Trevor Horn, Robis uzbegdavo kartais viena-du sykius per savaite pasiziureti kaip darbas einasi studijoje (po to kai irase ir pateike savo nauju dainu demo versijas prodiuseriui).
O kas jam, laisvam?
Jei lygint su Rudebox, naujajame pasiliko skambesys dar tu, neitin vykusiu, dainu: ' Difficult Time For Weirdos' , neiprastoje 'Won't Do That'.
Taciau viena nauja ir su Rudboksio skambesiu gali uzkariaut ne viena sirdi (aisku, jei ispopuliarinta bus) - 'Last Days Of Disco'.
O siaip albumas visai kaip tu paciu subrendusiu Take That dainininku, styginiai plius fortepijonas plius Robis.
'Do You Mind' , ' Blasphemy' , 'You Know Me' - ir solidu, ir visiems patinka. Apsidrausta, kad nebutu daug eksperimentu, taikanciu i tam tikra klausytoju grupe arba vien skirta die-hard Roberto fan(a/e)ms.
Taip kad sugrizo tu epiniu 'Angels' tipo baladziu laikai, vienas zingsnis truputi i disco, kitas - eksperimentinis - zingsnis ar siaip pakvailiojimas [anksciau kadais toks jo stiliaus kryptelejimas buvo pavyzdziui dainoj: 'Me And My Monkey' ]. Bet galima lyginti su TT: jei ne Circus, tada su TT Beautiful World tai jau tikrai! O tai jau - komplimentas, as manau.
2008 m. gegužės 10 d. 18:40:57
2008 m. gegužės 1 d. 18:38:39
2008 m. balandžio 27 d. 15:52:17
2008 m. balandžio 27 d. 15:42:39