beje gi robas keicia savo stiliu, brandi asmenybe
taigi naujos dainos su duffy manau tikrai bus brandesnes, prasmingesnes, ir geresnes, nors neisivaizduoju dar geresniu dainu
palinkekim robo naujajam albumui sekmes
tikiuosi jis bus ne ka prastesnius uz kitus
ir rengdamas turne Robbie neuzmirs Lietuveles..
As atsimenu, kaip per telika sita koncerta rode. As jau pries koki menesi zinojau ir kasdiena su nekantrumu laukiau. Ir isivaizduojat kas atsitiko ta liamiama diena!? Mano mama ziurejo savo seriala ir pasake, kad paskutine serija, tai negeli niekaip jos praleisti. Man teko eiti i kita kambari prie seno, vos veikiancio televizoriaus. Ir cia dar ne viskas! Prasidejus treciai dainai telikas uzluzo ir dingo vaizdas. Ta akimirka prakeikiau visa pasauli!
Ir dar isivaizduojat mano mamos izuluma, kai iki koncerto pabaigos likus kokiai desimciai minuciu ji iejo i kambari su zodziais "na gali eiti ziureti ka ten norejai". Tos nuoskaudos pora menesiu negalejau pamirsti...
On the sidewalk, whoo sunny morning, don't you know
Lies a body just oozin' life
And someone's sneakin' around the corner
Could that be our boy Mack the Knife?
Tokius zodzius, prasiverziancius is Robo lupu praleidau...
The ASCAP website (The American Society of Composers, Authors and Publishers) added in his listing some new songs written by Robbie...
The ASCAP is known to list all the songs written by Authors and singers. We alerady knew that some Robbie songs were still unreleased. But now, there are some new songs in the Robbie listing. And interesting fact : all the new songs are written by Williams / Duffy
Here is the list of the new songs which could be used for the next album or the forthcoming b-sides :
Black eyed pete
Dynamite
Freaky
Ghosts
Go out tonight
Honesty
It’s alright
Marmelade
Please don’t die
Spread your wings
The canter
The king of the moon
There with you
Tripping under water
Your gay friend
naujos robo dainos kurios bus ar tai albume ar singluose, laukiam nesulaukiamhelp
man tas koncas irgi pats megstamiausias, ir dainos nuostabuios mano megstamiausia "Mack The Knife", seip dievinu ta koncerta, man jis net uz kneba mielesnis, tiesiog nuostabus, gi matosi zmogus daro tai kas jam patinka beje vakar interviu ziurejau, tai jis sake vaikysteje atsesdavo ir valandu valandas klausydavo tu dainu jo megiamiausios "everytime we say goodbey" ir "mack the knife" budavo, dabar kiek zinau "Mr. Bojangles". sake kad po hitu albumu jis tiesiog norejo atsipalaiduoti ir igyvendinti savo svsjone, beje koncerto pabaigoje jis padekojo zmonems, kad leido ivykti siai jo svajonei ir seip swing when you are winning kritiku nuomone turejo visiskai nenusisekti, kadangi tokai muzika nepopuliari, taciau si albuma, kaip ir daugeli kitu, zmones pirko su pasimegavimu. nuostabios dainos ir puikus renginys, tas albumas vienas mano megaimiausiu, na o pats koncertas nuostabus ir galima tevams rodyti, nebijant likti raudonai, karaliskasis albert holas jau vien vieta si ta pasako....
Bravo pone Williams'ai!!!
zinau kad jums jau nusibodo skaityt mano rasliavas apie Roba,tikrai ne visas cia dedu...bet kai per daug minciu reikia kazka daryt, mano galvoje visaks jau nebetelpa....neissipleciau daug, nes gi musikas
Ziuriu Robo konca „Live at the Albert“ Taip taip, tas pats garsus swingo koncertas.Pacioje pradzioje kamera prasisuka pro sale, tikrai didele, ji pilnutele. Ir tai ne koks stadionas ar parkas. Tai prasmatni sale, kurioje visi pasipuose. Ir stai pasirodo Robas, kuris privercia mane nusisypsot,ir visa koncerta nedingsta ta stypsne is mano veido, visas issipustes, tiesiog spindintis. Sita koncerta pamegau, zinau ne tik as, rodyti tevams. Gi Robas cia toks rimtas (palyginus su koncertais Knebe ar Kiole), ir muzika tevams suprantama (nebesakys, kad nuo tokios muzokos galima isprotet).Ir gali nebijot, kad Robbie ka iskres koncerto metu (patys zinot ka as turiu omeny). Skamba Franko Sinatros dainos. Tiesa tas koncertas vienas mano megstamiausiu. Pamegau tas dainas, ta ritma ir skambesi, kai pir Robo balsa.Ir dabar visus draugus ir ne tik, stebinu.Sako ko cia klausai, bet man tai labai patinka.Ir dabar cia visiems tiems kuriems Robert Peter Williams nevertas dainininko vardo,kuriems Robo balsas atrodo pragertas, prarukytas paklausius tik kelias gyvai atliekamas dainas. Jei jis saukia uzkimes, tai reiskia jis dainuoja us visos sirdies. Ir prisipazinsiu man tai labai grazu. Arba kai kurie juokiasi is jo dainavimo Feel Knebe, sako nusidainuoja,kai jis paciame gale dainos sudainavo „I just wanna feel real love in a life ever after....“, net dabar sirdute suspaudzia prisiminus, buvo nuostabu...Taigi visiems tiems siulau paziuret si swingo koncerta, Robas tikrai turi stipru ir galinga balsa (kai paklausiau kaip as dainuoju, dar labiau gerbiu si vyra) tikrai ne kiekvienas atlikejas turi toki balsa. Ir tiesa kaip minejau sale pilnut pilnutele, ir joje sedi ne mazvaikiai (kaip daugelis galvojat renkasi i jo koncertus,nesubrendeliai), o suauge ir jau tikrai ne maza dali gyvenimo nugyvene moterys ir vyrai. Visi tie ponai, jam garsiai ploja, atsistoja ir su didziule pagarba. Jis to vertas. Buna kad ir visad daina palydima plojimais, ne tokias i ritma, o garsiais aplodismentais ir ovaciomis.Ir koncertas bagiasi zodziais: ,,Tai dainavo tavo sunus, mama!“ Mama juo taip didziuojasi.....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. kovo 24 d. 17:10:54
2005 m. kovo 24 d. 17:01:03
2005 m. kovo 24 d. 13:15:55
taigi naujos dainos su duffy manau tikrai bus brandesnes, prasmingesnes, ir geresnes, nors neisivaizduoju dar geresniu dainu
palinkekim robo naujajam albumui sekmes
tikiuosi jis bus ne ka prastesnius uz kitus
ir rengdamas turne Robbie neuzmirs Lietuveles..
2005 m. kovo 23 d. 23:50:47
2005 m. kovo 23 d. 23:49:17
Bet kaip matau, jis labai populerus, bent jau ziurint i sita diskusija
2005 m. kovo 23 d. 23:17:25
2005 m. kovo 23 d. 20:02:59
2005 m. kovo 23 d. 16:13:49
2005 m. kovo 23 d. 16:03:18
Ir dar isivaizduojat mano mamos izuluma, kai iki koncerto pabaigos likus kokiai desimciai minuciu ji iejo i kambari su zodziais "na gali eiti ziureti ka ten norejai". Tos nuoskaudos pora menesiu negalejau pamirsti...
On the sidewalk, whoo sunny morning, don't you know
Lies a body just oozin' life
And someone's sneakin' around the corner
Could that be our boy Mack the Knife?
Tokius zodzius, prasiverziancius is Robo lupu praleidau...
2005 m. kovo 23 d. 15:50:43
2005 m. kovo 23 d. 15:49:22
2005 m. kovo 23 d. 15:46:45
The ASCAP is known to list all the songs written by Authors and singers. We alerady knew that some Robbie songs were still unreleased. But now, there are some new songs in the Robbie listing. And interesting fact : all the new songs are written by Williams / Duffy
Here is the list of the new songs which could be used for the next album or the forthcoming b-sides :
Black eyed pete
Dynamite
Freaky
Ghosts
Go out tonight
Honesty
It’s alright
Marmelade
Please don’t die
Spread your wings
The canter
The king of the moon
There with you
Tripping under water
Your gay friend
naujos robo dainos kurios bus ar tai albume ar singluose, laukiam nesulaukiam
2005 m. kovo 23 d. 15:33:21
2005 m. kovo 23 d. 15:27:35
2005 m. kovo 23 d. 14:39:14
Bravo pone Williams'ai!!!
2005 m. kovo 23 d. 14:02:09
Ziuriu Robo konca „Live at the Albert“ Taip taip, tas pats garsus swingo koncertas.Pacioje pradzioje kamera prasisuka pro sale, tikrai didele, ji pilnutele. Ir tai ne koks stadionas ar parkas. Tai prasmatni sale, kurioje visi pasipuose. Ir stai pasirodo Robas, kuris privercia mane nusisypsot,ir visa koncerta nedingsta ta stypsne is mano veido, visas issipustes, tiesiog spindintis. Sita koncerta pamegau, zinau ne tik as, rodyti tevams. Gi Robas cia toks rimtas (palyginus su koncertais Knebe ar Kiole), ir muzika tevams suprantama (nebesakys, kad nuo tokios muzokos galima isprotet).Ir gali nebijot, kad Robbie ka iskres koncerto metu (patys zinot ka as turiu omeny). Skamba Franko Sinatros dainos. Tiesa tas koncertas vienas mano megstamiausiu. Pamegau tas dainas, ta ritma ir skambesi, kai pir Robo balsa.Ir dabar visus draugus ir ne tik, stebinu.Sako ko cia klausai, bet man tai labai patinka.Ir dabar cia visiems tiems kuriems Robert Peter Williams nevertas dainininko vardo,kuriems Robo balsas atrodo pragertas, prarukytas paklausius tik kelias gyvai atliekamas dainas. Jei jis saukia uzkimes, tai reiskia jis dainuoja us visos sirdies. Ir prisipazinsiu man tai labai grazu. Arba kai kurie juokiasi is jo dainavimo Feel Knebe, sako nusidainuoja,kai jis paciame gale dainos sudainavo „I just wanna feel real love in a life ever after....“, net dabar sirdute suspaudzia prisiminus, buvo nuostabu...Taigi visiems tiems siulau paziuret si swingo koncerta, Robas tikrai turi stipru ir galinga balsa (kai paklausiau kaip as dainuoju, dar labiau gerbiu si vyra) tikrai ne kiekvienas atlikejas turi toki balsa. Ir tiesa kaip minejau sale pilnut pilnutele, ir joje sedi ne mazvaikiai (kaip daugelis galvojat renkasi i jo koncertus,nesubrendeliai), o suauge ir jau tikrai ne maza dali gyvenimo nugyvene moterys ir vyrai. Visi tie ponai, jam garsiai ploja, atsistoja ir su didziule pagarba. Jis to vertas. Buna kad ir visad daina palydima plojimais, ne tokias i ritma, o garsiais aplodismentais ir ovaciomis.Ir koncertas bagiasi zodziais: ,,Tai dainavo tavo sunus, mama!“ Mama juo taip didziuojasi.....
2005 m. kovo 22 d. 22:24:06
2005 m. kovo 22 d. 22:09:54
2005 m. kovo 22 d. 14:52:33
2005 m. kovo 21 d. 23:08:17