Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 108109110111112113114115116117118 ... 243
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
violin
2005 m. vasario 25 d. 21:43:03
ulira<<help

Atsakyti
lacunacoil
2005 m. vasario 25 d. 21:41:58
ulira-abejoju jei jis butu kaimynas ar tu ji myletum

2005 m. vasario 25 d. 21:39:30
as tik bandau pasakyt kad nenuosirdus ir wiskas o tu kattie tylek nes tawes pacios nieks negraibe ir negraibys taj db pawydi...

2005 m. vasario 25 d. 21:28:42
nu man tai neatrode vaidyba,nors ir tegul kad jis kiek nori vaidina,as vis vien verkiau ir verksiu per jo koncus....

2005 m. vasario 25 d. 21:28:12
lacunacoil>>>vaikeli GYDIKIS!busi antras juliux'as ane?jei nikeo nenutuokki ta tema tai patylek..zinok atrodai apgailetinai..nieko apie rw rimto nzn..prisiskaites laikrastuku ir tipo kietas :kiek as dawg zinau, jis tox tox ir anox...seip tej jis ten " niulikiniu papus ir subines"---to nedaro..nu ten tos kurioas jis buciuoja tej jau pripazinkim negrazios(ane), bet jau tikrai ne mazos...seip manau tu net to graibes nesi..tai ne taw ta tema sneket..

2005 m. vasario 25 d. 21:26:48
gerai...as nieko nesakau tau. tu pareiskiai savo nuomone ir as tai tikrai gerbiu....pasauly pilna skirtingu zmoniu klausanciu ivairios muzikos...bet visi jie zmones nesvarbu kok beklausytu popso rock ar hip-hop ar metalo.vieniems patinka tai,kitiems tas...vieniems vieni zmones yra grazus kitiems ne..zmoniu vienodu nera...jei mums patinka klausyt robo dainu...patinka jis kaip asmenybe ir ne tik kaip daininkas,tai cia yra musu reikalas.mes snekam cia apie ji,nes jis musu favorite. ar jis kuria dainas,bet ne visas,anksciau jam kure,po to perpus,kitas savarankiskai....jei jis butu mano kaimynas ir dirbtu parduotuvej,man butu nesvarbu jei jis butu toks zmogus koks yra dabar...vis vien as ji myleciau ir gerbciau taip kaip dabar....

2005 m. vasario 25 d. 21:21:13
ulira rašė:
taip labai tesingai sakai...viskas ka jis daro ant scenos yra kazkas uzburto,jis taip moka isjudinti zmones,moka paveikti juos,vienas tylus sssss ir visi suklusta ir klauso ka jis pasakys....ant scenos jis jauciasi kaip zuvis vandenyje, jis selsta,linksminasi ir linksmina kitus....man visad atrode kad i jo koncertus renkasi isskirtiniai zmones...na nezianu...daabr vienas dalykas ko noriu,t.y. paziuret kokio kito atlikejo koncerta,kad ir kokio iglesio, noriu paziuret,kokia publika renkasi ten ir kaip jis elgiasi per savo koncertus.....nes manau kad uz roba saim pasauli nera gersniu....tai vat, juo judesiai,kaip jis soka,kaip dainuoja,jo manieros,net jo mikrofono laikymas yra isskirtinis....daug zmoniu nori but panasus i ji,bet jis tik vienas tikras ir nepakartojmas...nebuvo ir nebus daugiau tokiu kaip jis...as nekalbu apie jo dainavima gyvai....jo balsas..toks...toks...jis suvirpina mano sirdi....tai be galo grazu....viskas einu ziuret kokio jo konco....noriu pasidziaugt ir paverkt.......i love you, Rob!

tikiuosi jus nemanot kad per wiena konca kur per tw rode kaj po feel apsikrioke jis is rimtuju werke gryna wajdyba

2005 m. vasario 25 d. 21:19:03
ulira> shuda jis pats dajnas kuria...

2005 m. vasario 25 d. 21:18:22
mano motike klauso robi turiu jo du albumus toks shlamstas puse gabalu ishwis neikirsi o jei kalbant apie populiarius taj patylesiu tipo zjp gablas radio arba rock dj sudas. ten iswis toj fotkej pripises kzks. man iswis atrodo jis tik del to dainuoja kad galetu pagraibyt niulikiniu papus ir subines. pats maciau daug koncu ir fotkiu kur jis tajp dare jis istwirkes kzks o jus tik ir nualptumet jei uz siknos pagriebtu arba pasilaizhytu. manau kad daugiau kas tajp mano tik nieko nesako ir as tylejau kol kitur nepradejot waryt kad robis cool kur ishwis ne i tema o kai kazkuri sukure malada tiksliau perdare is tikiu i Dieva teva tai ish wis jau ir ish Diewo tyciotis pradejot. krc neapsimoka sakyt wis tiek nesuprasit...

2005 m. vasario 25 d. 19:59:38
jetau kokia grazi ta fotke.....robas yra begalo talentingas zmogus, geras daininkasir dainu autorius,aktorius is prigimties....o jei jis dar ir grazus bei mielas vyras tai dar geriau.....

2005 m. vasario 25 d. 19:41:49
lacunacoil rašė:
Sudas paskutinis tas robis blt tik wiena gerra dajna te turi (supreme) ir wiskas ir neaiskinkit kad chia sedit del jo muzikos nes jums ji net neidomi o kajp ir wisom tusciom paaugles rupi tik iswaizda.

ai tiesa kiek jo dainu esi girdejes? kai isgirsi visas 160 galesi sakyti kad yra tik viena jo grazi daina, kadangi netikiu kad tiek ju turi(nes pati tik virs 100 turiu, ne visas), tai nesakyk kad daugiau fainu dainu neturi

2005 m. vasario 25 d. 19:40:28
kaj tas sexas....(SEILIUS)

2005 m. vasario 25 d. 16:09:50
ulira rašė:
https://www.aric-dacia.com/robbie/01_moscow.jpg

2005 m. vasario 25 d. 16:08:55
kad jis nera grazus, bet man taip seniau atrode, pradejo patikti muzika ir isvaizda pasidare grazi...

2005 m. vasario 25 d. 16:03:57
Sudas paskutinis tas robis blt tik wiena gerra dajna te turi (supreme) ir wiskas ir neaiskinkit kad chia sedit del jo muzikos nes jums ji net neidomi o kajp ir wisom tusciom paaugles rupi tik iswaizda.

2005 m. vasario 25 d. 15:20:20
ne tau vienai, ne tau vienai....

2005 m. vasario 25 d. 15:18:46
va sitas parasas man daug malonesniu emociju sukelia

Atsakyti
Stupid_enough
2005 m. vasario 25 d. 15:06:52
tai aisku kad jis autorius, tik jam i galva tokiios mintys sauna

2005 m. vasario 25 d. 15:04:31
tavo tiesa
jei autorius Robbie ,viskas atleidziama

Atsakyti
Stupid_enough
2005 m. vasario 25 d. 14:52:54
parase svarbiausia ne foto o po ja pasakytu zodziu autorius

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500