Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 122123124125126127128129130131132 ... 243
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
tililiuke
2005 m. sausio 30 d. 00:02:09
Updated: 28/01/05
FEEL HITS THE SHOPS IN PAPERBACK!
Feel’ by Robbie Williams was one of the best-sellers of 2004 and from Monday 31st January will be available in paperback.
This is the book that took the literary and showbiz world by storm after its release in the Autumn and has remained as one of the nation’s favourites ever since! Fans were glued to the incredible insight into Robbie’s wickedly mischievous and unusual life while tabloids fell over themselves to report his sensational confessions.
"Until Mrs Williams finally does appear, nobody is going to get closer to Robbie than this." Sunday Times
If you tune in to Richard and Judy on Channel 4 on Wednesday 9th Feburary you’ll see an interview with Chris Heath, who collaborated with Robbie to write Feel, as part of their Book Club. You can order the book now at Robbie's own online shop.
"This is both less - but also a great deal more - than the average show-business biography... perceptive, sympathetic and sometimes shocking. it is also - because Williams is a genuinely amusing man - wonderfully funny." Sunday Telegraph
"In Feel we discover the real Mr Williams. Brilliantly written and incredibly insightful and honest." Heat
"Not only gives an unforgettable insight into what it's like - hour by hour - to be International Pop Prince Robbie Williams...but it also gives an overwhelming sense of how wonderful it is not to be Robbie. Heath writes about the pitfalls of celebrity with perception, grace, tenderness and finesse." Saturday Telegraph

VISKAS SIANDIEN UZTEX.einu miegot nes dar kokiu nesamoniu prirasysiu.....

2005 m. sausio 29 d. 20:39:16
mergickos ka as netaip padariau?kodel mano parase nerodo animuoto pvaeikslelio????help

2005 m. sausio 29 d. 20:37:12

2005 m. sausio 29 d. 18:30:08
https://digilander.libero.it/robb...msweb /video.htm
daug robbie klipu!!!kas neturit atsisiuskit

2005 m. sausio 29 d. 18:26:25
mano?

2005 m. sausio 29 d. 16:26:14
koks parasiukas

Atsakyti
tililiuke
2005 m. sausio 29 d. 16:21:11
paskutiniu metu is tiesu mazai naujienu apie robbie.....

2005 m. sausio 29 d. 10:52:17
as tai skaiciau,kad jis apsikirpo kaip Beckhamas ,bet cia senos news

Atsakyti
Stupid_enough
2005 m. sausio 28 d. 18:31:01
naujausios zinios, nes music.lt visai nebeskelbia naujienu apie robbie

"She says she is now on anti-depressants, her son aged 13 is being bullied at school and jealous fans have scratched her car.

Lisa, 31, wept: “I did love him. I fell for him. I thought I’d end up with Rob.” Robbie, 30, chatted up Geordie ex model Lisa in October after a celebrity soccer game in Newcastle.
She said: “He was fascinated by my job. Then he said, ‘Will you come to my room? I really enjoyed talking to you’.”

Lisa, pictured with Robbie, claims they talked until 6.30am. She says he then kept ringing her. She tells TV’s Trisha on her Five show today:
“He called all week, about three times a day, saying ‘I’m just checking in’.”

Lisa was driven to Robbie's London pad and the pair romped on his sofa and bed. She said: “Was he good in bed? Yes, yes!”

When the fling became public the singer texted her saying: “Be strong my supermum darling.”

But soon he ignored her calls. Lisa said: “He won’t speak to me any more.”

nu jei robbie mane paliktu, man irgi turbut antidepresantu reiketu, toks vyrukas.....

2005 m. sausio 28 d. 17:35:41
baikit jus gincytis...darosi neidomu...

Atsakyti
Stupid_enough
2005 m. sausio 28 d. 15:38:01
dainuoja robbie tikrai normaliai ir profesonaliai, tik man paciai labiau patinka ne radijo hitai, bet seip albumines ar singlu dainos, tarp kuriu yra tikrai labai graziu....

2005 m. sausio 28 d. 15:33:13
a kokio velnio dometis kitu gyvenimais. as netik sito individo gyvenimu nesidomiu, as apskritai jokiu atlikeju gyvenimu nesidomiu. man svarbiausia, kad grotu normaliai.

2005 m. sausio 28 d. 15:30:33
nu jis turi daugybe gerbeju, kuriems jis pats geriausias ir nuostabiausias, kurie zino jo biografija, tad manau nera prasmes gincytis su zmogumi, kuris tiek daug apie ji nezino kiek mes. o del tos labdaros, jis tai daro tikrai ne del pinigu, ta syki kai susipazines su viena gerbeja suzinojo kad ji serga, tapo kaulu ciulpu donoru(kad padetu jai) ir tada zymaii daugiau atsirado donoru, vis del to kai zymus zmogus padaro kazka, dauguma zmoniu susimasto, ir tai kad jis zymus ir daro gerus darbus, itakoja zmones. seip robbie seniau tikrai gal buvo mazvaikis ir tikria nevisada jam pritariau, bet toks jau jis, kartais gal arogantiskas(scenoj) gal kartais kalba nepagalvojes, taciau jis tik zmogus, su savo pliusais ir minusais, niekada nesu skaiciusi, kad jo gimtojo miestelio zmones paie ji ka blogo kalbetu, visiems jis tiesiog Rob, visada nuosirdus, paslaugus ir mandagus. niekada nepykstu ant zmoniu kurie mano kitaip, nes vis del to jie tiek daug nezino apie ji, apie jo gyvenima...

2005 m. sausio 28 d. 15:07:25
normalus zmogus? as nesakiau kad jis nenormalus, tik sakiau, kad jo gaidiska eisena. Man jo manieros bobiskos atrodo. o tas igelimas kad tipo nesiteisink, kad specialiai neziuri... siaip as namie isjungiu kompa ar centra muzonui, o telika dazniausiai be garso pasileidziu kaip fona. kartais mtv. o ten ta snuki kisa dazniau nei as ji noreciau matyt.

2005 m. sausio 27 d. 20:20:26
as vis galvoju kuo gi robbie i boba panasus.... gal pasakytum, nes as tai kazkaip nieko tokio neizelgiu

Atsakyti
wikoote
2005 m. sausio 27 d. 17:04:36
Evanescence rašė:
na man tie jo judesiukai atgrasus tiesa pasakius... o i ta kvaila veido israiska apskritai ziuret negaliu (ir neziuriu, kol netycia nepamatau)... fuij, jis man kartais i boba uznesa.
na cia isvaizda. o balsa tai jis pusetina turi. Cia kazkas kazkur sake, kad jis nuostabiai dainuoja. as ten nieko nuostabaus nematau. tokiu kaip jis begales...
atgrasus judesiai? jo?
nu cia kazka supainiojai arba tik norejai apvaryti Robbie , o kas jo veido israiskai negerai? kam cia reikejo rasyt , kad tu i ji neziuri tol kol netycia nepamatai geraj , nesiteisink . i kokia dar boba?man sitas teiginys labiausiai patiko. kuom jisai i boba panasus? teiginiai tai amen bent rasytum kokius nors pagrystus teiginius argumentuotus.
tokiu kaip jis begales? nu man bent jau jis vienintelis toks
o jei tau normalus zmogus primena vaiksciojanti gajdi , taj arba tu Robbie nemacius arba tau gajdziai vaidenas.

Atsakyti
tililiuke
2005 m. sausio 26 d. 18:05:05
kokios nuotraukos....kaip miela grazu ir silta.ok,tegu labdara pagal Evanesence yra mada.Tebunie visi sia prasme buna madingi .....

2005 m. sausio 26 d. 16:48:38
Na aktorius jis tikrai oskaro vertas...
netgi jei jis bent per puse tiek nuosirdus, nereikia to taip sureiksminti... yra zmoniu nuveikusiu ir pasiaukojusiu daug labiau nei jis, bet kazkodel jie lieka sesely, nes tai daro ne komerciniais tikslais.

2005 m. sausio 26 d. 15:14:29
https://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10793/normal_Bild55~0.jpg
https://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10793/normal_Bild147~0.jpg
https://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10793/normal_Bild9~15.jpg
velniskai geras aktorius...

2005 m. sausio 26 d. 15:14:00
Kur jis tuos pinigus des,gi vien paskutinis jo kontraktas vertas puse milijaro litu.....as vis vien matau nuosirdu Rob,kuris yra geras atlikejas,dainu autorius ir aktorius is prigimties........

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

G-Dragon G-Dragon
8,6

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1629
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 25857