Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 130131132133134135136137138139140 ... 243
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
betrice
2005 m. sausio 5 d. 16:25:39
https://www.music.lt/?forum;thread.24751

2005 m. sausio 5 d. 16:24:16
jjis pasidare aborta, tik jis jos nenori dabar izeisti, cia tikra tiesa.

2005 m. sausio 5 d. 16:13:57
Cia naujas Robbie interviu ane?Grazu varda sugalvojoO del jo ir Nici,tai as kitokia versija esu kitam interviu girdejus, kad ji pati kai susipyko su Robbiu pasidare aborta ir nuzude jo vaika.

2005 m. sausio 5 d. 15:42:16
labai fainas daininikas, gerai atrodo ir dainos neblogos.

2005 m. sausio 5 d. 15:19:30
-Kai susilauksite vaiku, ko mes labai tikimes, kokias vardais juos pavadinsi?
Robbie:
-Pirmagimis bus vardu Sammy. nesvarbu, kas tai bus - mergaite ar berniukas.
-Jei dar pakalbetume apie moteris ir vaikus..Ar tiesa kad..
Robbie:
- As ir Nicole Appleton beveik turejome kudiki? taip, liudna tiesa. mes net buvome susizadeje, o ji patyre persileidima.

Kazkas naujo.

Atsakyti
saul_ute
2005 m. sausio 4 d. 21:10:50
kokia nuomone?? normali, neturiu nieko pries ji............

Atsakyti
betrice
2005 m. sausio 4 d. 18:28:30
man visos vienodai paitinka, kiekvien adiena vis kita niuniuoju, jos visos nuostabios, priklauso nuomano nuotaikos

2005 m. sausio 4 d. 18:24:56
Niu turbut, ak kaip sunku isskirt, Come Undone, Toxic, Feel, Angels, Supreme, Better Man.

2005 m. sausio 4 d. 18:20:44
*ANGELS [sorry]

2005 m. sausio 4 d. 18:19:57
*angles

2005 m. sausio 4 d. 18:15:48
mano megstamiausios,nu tarkim trys,pacios pachiausios taj come undone,feel ir angles.o jej bendrai taj VISOS

2005 m. sausio 4 d. 14:46:02
Ulira>>Na tu isliejai savo mintis ir jei dar 2val. nakties rasei, tai laaabbbaaaiii sauniai tau gavosi parasyti!!!

Parsakyt visos kokios Robbie dainos labiausiai jums patinka, ok?! Kokios naujienos dar girdeti apie Robbie'iuka?

2005 m. sausio 4 d. 14:03:09
Nors kai pati perskaiciau, ka parsiau,manau pavadinimas turetu buti kitoks.Koks yra Robbie.Nes kodel as ji myliu(ka as jauciu Robsteriui) butu daug asmeniskiau ir mintys butu kitokios.

2005 m. sausio 4 d. 13:47:31
brolis konfiskavo kompa , senokai cia lankiaus ...
sweikinu su gaidzio metais ir linkiu kad metai gajdiski nebutu
dar vieni meteliai besiklausant Robsterio
respect patiko man tavo rasinelis

Atsakyti
ulira
2005 m. sausio 4 d. 11:39:26
Dekui mergytes!Kad nepatingejot paskaityt Cia mano mintys rasytos 2 val.nakties

2005 m. sausio 4 d. 00:30:11
ulira i just can say :WOW! miela ,grazu,zavu,aciu.man labai patiko

2005 m. sausio 3 d. 22:54:15
Wow labai graziai tu parasei apie Robbie, ulira! Labai buvo idomu skaityti, labai idomios tavo mintys, tikrai labai faina...

O jus neapleiskit music.lt, nes cia liudna be jusu ir ateikit cia aptarinet visu reikaliuku susijusiu su Robbie, ok?!

2005 m. sausio 3 d. 18:48:54
Del ko as myliu Robbie....

Jo balsas. Robbie prikimes balsas zavi daugeli jo gerbeju. Jo angliskas akcentas dar labiau pagrazina jo dainas.Robsterio balsas gali buti svelnus ir prikimes, kai dainuoja balades, kurios burai kiekvienos gerbejos sirdi. Bet taip pat jo balsas gali buti stiprus. Jei tik nori gali jis nuostabiai atlikti Rock'o kūryni.(Juk ir pats megsta klausyt hip hop ar rock musikos.).Robbie balsas yra tikrai nera eilinis. Tai irodo jo dainu ivairove. Robbie balsas yra tikrai universalus.
Jo muzika. Tikrai ne visas dainas, kurias jis atlieka yra parases pats. Bet jis tikrai yra nepakartojamas dainu autorius. Jis kuria ir atlieka dainas placiai auditoriai. Jo muzika pavergia ne vien jaunu paneliu , bet ir ju mama sirdeles. Kai kurios Robbie atliekamos dainos yra labai asmeniskos, kartais sunku suprast ka jis turejo galvoje rasydamas tos dainos zodzius. Kas pajaucia Robbie muzika ne vien ausimis, bet ir sirdimi (o tai gali padaryt tik tikras RW gerbejas), tas gali pasakyt, kokia ta daina is tikro yra nuostabi. Yra dainu, kurios skamba tartum malda, zodziai ir melodija susilieja i kazkokia nepaaiskinama visuma. Jie tampa neatsiejami. Keleta dainu Robbie yra sukures arba dedikaves zmones is savo gyvenimo. Mylimiems arba nekenciames. Jis gali parasyti be galo miela ir grazia daina savo mamai, mociutei ar tetai. Ir taip pat gerai moka parinkt zodzius asmeniu kuris ji iskaudino. Robbie beveik visada dainuoja apie meile (beveik kiekvienoje dainuoje yra minimas si zodis -love), kuria kaip pats sako dar savo gyvenime nepatyre.
Robbie koncertai. Dazniausiai juo susidomi, kai pamato jo koncertus. Ir tai pilnai suprantama, pamacius jo show likti jam abejingam(manu beveik neimanoma). Ziuri i ji ir netiki, kaip sis vyrukas moka bendrauti su publika, moka juos isjudinti. Ant scenos jis jauciasi labai laisvai, toks pasitikintis savimi (nors ir tikrame gyvenime jis drasus). Tada jis tryksta energija, jis yra pilnas noro selti. Ant scenos Robbie kvailioja, net per pacia rimciausia daina jis nesusivaldo nepajuokaves, ar neparodes ziurovams kokios juokingos veido israiskos. Niekad per koncertus Robbie nestovi vietoj. Jis dainuoja ir bendrauja su ziurovias. Jis savo spinduliuojancia energija pavergia visa jura zmoniu. Tiek esancius jo kocertuose ir matancius ji gyva, tiek viska stebincius per TV ekranus. Beveik nei vienas Robbie koncertas nepraeina, be Robbie ir kokios merginos is sales bucinio (gal ir man nusisypsos tokia laime). I Robbie koncertus (aisku ne i uzdarus vakarus) ateina tikrai ne viena desimtis tukstanciu zmoniu. Jei atkreipet demesi, kad Robbiui rupi jo gerbejai.Jis paklausia ju:,,Kaip jus ten gale?Ar girdit mane?". Manau ne kiekvienam atlikejui tai rupi. Robbie net susigraudina,kai isgirsta ir pamato jog desimtys (gal net simtai) tukstanciu zmoniu dainuoja kartu su juo. Visi yra laimingi ir visi atejo del jo.
Robbie kunas. Robbie dabar yra pacios geriausios formos. Nors man is tikro yra nesvarbu, as ji myliu ir apvalutiAs ji myliu toki koks jis yra. Jo zalios akytes tokios meilios. Nuo jo kartias vaikisko, kartais iki sirdies gelmiu mielo, kartais pilno nesvankiu minciu zvilgsnio tirpsta mano sirdis. Jo juodi plaukai, kartais pro plaukus pasirodantis ant kaktos esantis randas(isigytas dar Take That laikais) jam be galo tinka. Robbie yra tipiskas anglas, bet kartu ir isskirtinis. Del to ant kaktos ir ant veido yra daug strazdanu. Bet strazdanos juk puosia zmogu.Ant jo kuno yra nemazai TATU, kurios tik dar daugiau irodo, jog jis yra geras, svelnus, mylintis seima ir begalo sexy zmogus, kuriam truksta tik meiles.
Robbie asmenybe. Robbie yra tikrai nuosirdus zmogus. Jis yra geros sirdies, ir labai tikintis Dievu. Tai galima pamatyt ir jo dainuose, daznai yra paminetas Dievas. Robbie yra be galo linksmas, smaikstus. Amzinai sukeliantis juoka kur tik pasirodo. Pats seniau yra sakes: ,,As esu zmogus gyvenantis del prikolo". Tai buvo seniai, dabar jis zmogus kuriam reikia meiles.Zmogus kuris troksta myleti ir buti mylimas.
Jis turi dideli pasisekima Europoje, yra gerai zinomas P.Amerikoje(bent jau keliose salyse),Azijoje (ten kur nekariauja).Yra dievukas savo salyje, bet jam niekaip nesiseka uzkariauti USA. Bet del to jog amerikieciai yra per daug savimylos, per daug atsidave savo repo muzikai. Bet jie kenkia ne Robbiui, jie kenkia patys sau, nes nenori isileisti i savo sirdis tokio nuosirdaus vyruko kaip Robbie. Beto Robbie yra begalo stipri asmenybe.Tai dar viena priezastis kodel ji myliu.Nes ne kiekvienas nukrites nuo muzikos virsunes, gali vel atsistot ant koju, nors pirmi bandymai buvo ne itin sekmingi. Dabar jis sulauke didesnes sloves, nei Take That laikais. Ir viska padare savo jegomis, vienas pats, kruvinu prakaitu. Salia nebuvo kitu vaikinu, kurie norejo isgarset. Kai Robbie ismete is Take That (del savaime suprantamu priezasciu) jis buvo maisomas su zeme. Jis buvo murkdomas giliai i zeme. Ir tada jam padejo tik drungs ir alcohol. Bet jis istenge atsisakyt viso sito meslo ir vel atsistot ant koju. Del to as ji labai gerbiu. Jis iveike pats save ir parode pasauliui, kaks yra tikrasis Robbie Williams...

Yra dar viena preizastis, bet del tam tikru priezasciu as jos cia neminesiu.

2005 m. sausio 3 d. 18:29:17
Niu retkarciais vis dar cia uzsukam.Negalim apleist tokios temos, reikia didinti puslapiu skaiciu

2005 m. sausio 3 d. 18:16:01
visos msn sedi tikngim cia rasineti, ten viska apatarinejam

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Frank Zappa Frank Zappa
8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 1528
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 274500