Loving_angels>>>>ce zodzej maisyti kiek suprantu..is toxic(Sticks and stones
May break my bones
Words could burn a happy home
It's true
I've got words for you..I wanna cry but I don't make a sound.)....nice song..
I'm not scared of dying, I just don't want to...
[img]http://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10504/eternity.gif[/img] [img]http://www.geocities.com/therwpages/avater22.gif[/img]
mergickos jus neisivaizduojat ka su Dolante snekejom, viskas prasidejo nekaltai, per ji mano kede suluzo(klausiau jo dainos ir taip isijauciau, o kede neatlaike), tad sakiau kad jis man turi atlyginti zala moraline ir materialine, po to kalba nukrypo i zalos grazinima natura, o viskas baigesi Robbie vergavimu bei 4.9 stadijos negnozavimu.
taip tas , kur per langa islipa...bet tai wakar ziejot konca per wiva?nu nerealus tas sexas musoo robbie..o jau ta jo velniska sypsena..tokios akytes blizga..aaaaaaaa..nebegaliu..jau nuoi wakar nakties iki sende tik mintys kox jis saunus,sexualus,balselis unreal...ir taip visa para..mama galwoja ka nupezau absoliucej...JIS MANE UŽVALDĖ!!!!!!!!!kazkas man daros..visa judet noriu..kazkokia euforija..arba psichine ir nepagydoma liga..
mano tetei tai Robbie visai patinka, kai ziurejo koncerta Albert Hole,tai pats soko kaip Robbie ir dainavo i takta o kai mama pamate viena RW nuotrauka ,tai pasake,kad tete anksciau buvo biski panasus i Robbie'nska dabar tai jie sako,kad as biski per daug kraustaus is proto del jo, bet ka as galiu padaryt....
as ir turiu "angels" klipa ta kita , jei apie ta sneku ten kur jis islipa pro langa ir lauke tamsoj dainuoja ....
as ir nekabinu ant sienu tu plakatu...nes po to zvengia brolis su teciu is manes , sako visai durna (taip buvo kazkada kai visos sienos eminemo plakatais iskabintos buvo)
tada dar Robbie nepatiko man.... ir kaip galejau but tokia akla
mano ir tevams Robbie patinka, masinoj atsimenu kai vaziuojam kur nors visada uzdedu koki nors viena savo CD tai amziais visus ispeikia ir istraukia daugiausia po 3dainu, o kai uzdejau Robbie tai klause visa kompakta!!! ir tik po to kai PATI isemiau ji pradejo aiskint ,kad jiems nepatiko nors kol grojo nei zodzio neistare ir maciau ,kad jiems patiko
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2004 m. gruodžio 6 d. 20:49:57
2004 m. gruodžio 6 d. 20:42:32
2004 m. gruodžio 6 d. 20:39:45
2004 m. gruodžio 6 d. 19:23:06
2004 m. gruodžio 6 d. 19:10:34
May break my bones
Words could burn a happy home
It's true
I've got words for you..I wanna cry but I don't make a sound.)....nice song..
2004 m. gruodžio 6 d. 16:44:51
I'm not scared of dying, I just don't want to... [img]http://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10504/eternity.gif[/img] [img]http://www.geocities.com/therwpages/avater22.gif[/img]
2004 m. gruodžio 5 d. 19:37:25
2004 m. gruodžio 5 d. 18:27:25
2004 m. gruodžio 5 d. 18:17:31
2004 m. gruodžio 5 d. 18:03:41
2004 m. gruodžio 5 d. 16:33:26
2004 m. gruodžio 5 d. 15:55:37
-=A=-
2004 m. gruodžio 5 d. 15:08:57
2004 m. gruodžio 5 d. 15:06:32
2004 m. gruodžio 4 d. 19:57:55
2004 m. gruodžio 4 d. 19:47:51
2004 m. gruodžio 4 d. 18:23:19
as ir nekabinu ant sienu tu plakatu...nes po to zvengia brolis su teciu is manes , sako visai durna (taip buvo kazkada kai visos sienos eminemo plakatais iskabintos buvo)
tada dar Robbie nepatiko man....
mano ir tevams Robbie patinka, masinoj atsimenu kai vaziuojam kur nors visada uzdedu koki nors viena savo CD tai amziais visus ispeikia ir istraukia daugiausia po 3dainu, o kai uzdejau Robbie tai klause visa kompakta!!! ir tik po to kai PATI isemiau ji pradejo aiskint ,kad jiems nepatiko
2004 m. gruodžio 4 d. 17:58:45
oho...kokia tema! nesireiskiau dar cia... Taj wa mano mamai labai patinka Robbie
cia mano komentaras tik su drauges nicku;P~
2004 m. gruodžio 4 d. 17:49:59
2004 m. gruodžio 4 d. 16:53:55