Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 161162163164165166167168169170171 ... 243
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
betrice
2004 m. lapkričio 19 d. 18:21:10
o as vienoj registracioj buvo klausimas ka sakytum jei sutiktum robbie mano atsakymas "You know, you look like robbie williams?!"

2004 m. lapkričio 19 d. 18:18:33
mane kaip brlis nervina,vakr sako,ka tu darytum jei Robke ta,ana,uzeitu i tavo namus,sakau,nu neplauciau duru rankenos ir grindu ir tiek

Atsakyti
betrice
2004 m. lapkričio 19 d. 18:16:15
mano mama nelabai english, tikslaiu kaip kazkada minejau "tevai moka angliskai tiek pat kiek robbiukas lietuviskai" zodziu apskritas nulis, tad jie turbut net nezino kas tas robbis, bent tetis tai tikrai.

2004 m. lapkričio 19 d. 18:14:44
ten pirmam komentare turejo buti

Atsakyti
violin
2004 m. lapkričio 19 d. 18:14:06
as turiu baisiai didele intuicija,ir jauciu,kad jis atvyks i lietuva!!tikrai

Atsakyti
violin
2004 m. lapkričio 19 d. 18:13:17
man irgi,isidesiu i draugus
mano mamai pavyzdziui jis megiamiausias dainininkas nuo take that laiku,ji ziuri jo koncertus,klauso dainas ir verkia arba dziaugiasi su juo kartu!nors jai 41 net sudare jo horoskopa,jis yra sutvertas muzikai kitu dalyku neminesiu

Atsakyti
betrice
2004 m. lapkričio 19 d. 18:12:11
labiausiai paskutiniu metu trokstu pamatyti jo konca, jeigu per savo gyvenima nepamatysiu jo gyvai, mano gyvenimas buvo beprasmis, zinau, kad kada nors mano biggest dream issipildys...

2004 m. lapkričio 19 d. 18:09:36
ne tik tau, bet ir mums, seip jo dainu ne tik paaugliai klausos, klausos ir 30meciai, nes jo dainos kazkuom ypatingos, gal todel, kad jis pats ypatingas. beje Ulira, malonu susipazinti.

2004 m. lapkričio 19 d. 18:09:27
lamb - gabriel nuostabi daina kalbant ne apie Robbie
neisigraudinam

Atsakyti
violin
2004 m. lapkričio 19 d. 18:07:23
jo,as ir labai verkiu...siaip daznai mane skaudina dainos,bet sita labiausiai,galvoju,kiek as zmoniu iskaudinu,ypac savo tevus..kaip neteisingai elgiuosi.,va,apie Robbie dabar!!!

Atsakyti
ulira
2004 m. lapkričio 19 d. 18:06:03
Kazkas sake jog meile greitai isblesta.Gal kitiems bet ne man.zinote, kaip Robbie yra apibudinamas.Robbie yra paaugliu dievas, laikinas, bet vis tiek dievas.Man taip nera.As megstu visas jo dainas.Ir tai nera jau susizavejimas. Man jis patinka tikrai daugiau nei keli metai.Mano ankstesnis pranesimas, buvo tik labai maza dalis, kiek galeciau apie ji pasakyti.Tai yra zmogus, del kurio verta gyventi ir dziaugtis gyvenimu.His the one for me.

2004 m. lapkričio 19 d. 18:05:02
neturiu kabelines

2004 m. lapkričio 19 d. 18:03:59
beje, negaliu klausytis "better man", nes visada apsizliumbiu, tai stipriau uz mane, pagalvoju apie robbie, apie savo gyvenima apie viska kas skaudu, ir kaip as pereisiu ta skausma ir liudesi, apie sazine, kaip viska darau kad buciau geresne, kad galbut tai ne mano kalte, ir stai jau dabar rasydama komentara sniurpscioju....

2004 m. lapkričio 19 d. 18:02:53
joo.su mtv problemu yra. german;//~ bandau i konteksta pataikyt;]

Atsakyti
violin
2004 m. lapkričio 19 d. 18:02:49
Tell me a story...there we are change...Tai jei turi ziurek MTV!!!Tuoj rodys apie Robbie

Atsakyti
betrice
2004 m. lapkričio 19 d. 18:01:12
na man pasiseke labiau mokykloj mokaus vokieciu, tai kelis zodelius suprantu, na bent esme o dainos tai nuostabios, as dabar labai klausau "old before I die" dar "karma killer" ir "no regrets" they don't work, no regrets now they only hurt...

2004 m. lapkričio 19 d. 17:59:49
Ziurekit dabar Mtv

Atsakyti
violin
2004 m. lapkričio 19 d. 17:58:43
Geras,kaip tik per VIVA apie Robbie rode,tik smulkmenele,kad as nesuprantu german

Atsakyti
violin
2004 m. lapkričio 19 d. 17:57:52
Taip taip!.. Dabar si daina man itin patinka,kaip niekad,nereik ner sakyti aisq,kad myliu visas jo dainas,bet dabar labiausiai klausau Better man,Misunderstood,Strong ir Eternity.
We have stars directing our faces,and we're pray that its not too late....

Atsakyti
betrice
2004 m. lapkričio 19 d. 17:55:52
in the end of summer Lord I fell ... that I'm getting old before my time... i will grow through this pain...
na tiesiog viskas taip nuostabu, visada atrasi paguodos jo daainuose.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

White Lies White Lies
7,8

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2829
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi