Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 215216217218219220221222223224225 ... 243
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
betrice
2004 m. spalio 17 d. 17:40:48
ar girdejot "radio" pakilo i 8 vieta top 40, tikiuosi cia nepabaiga ir kils dar auksciau.

2004 m. spalio 17 d. 17:38:05
be to,Robbie daug lyriskesniu baladziu dainuoja,o bernams kazkaip nepatogu prisipazint,kad tokios muzikos klauso
zinoma,kai kurie is prigimties tokiu nemegsta........

2004 m. spalio 17 d. 12:15:33
Nevisiems geda pripazinti, zinau mirc'e nemazai vaikinu kuriems labai patinka Robbie, ir jie yra jo fanai ir tai pripazysta ir sedi Robbie kanale

I'm not scared of dying, I just don't want to... [img]http://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10504/eternity.gif[/img] [img]http://www.geocities.com/therwpages/avater22.gif[/img]
Atsakyti
betrice
2004 m. spalio 17 d. 12:04:13
vyriska savigarba neleidzia, o juk toks stereotipas, kad robbie merginu numyletinis, o juk istikruju ir vaikinams jis taip pat patinka, tik jiems geda pripazinti.

2004 m. spalio 17 d. 12:01:39
Aga Mano brolis irgi sako kad robbie fui. Bet kai as kokios dainos pasiklausau, po kiek laiko isgirstu ji niuniuojant ta daina. Bet ne uz ka jis nepripazins kad robbie yra gerai

I'm not scared of dying, I just don't want to... [img]http://www.fans-supreme.de/modules/coppermine/albums/userpics/10504/eternity.gif[/img] [img]http://www.geocities.com/therwpages/avater22.gif[/img]
Atsakyti
fanelp
2004 m. spalio 17 d. 11:59:34
Nu jeigu as vaipyciausi scenoje ir snekeciau nesamones, tai tikrai buciau tokia pat izymi kaip tas ,,KLOUNAS''

Atsakyti
betrice
2004 m. spalio 17 d. 11:21:04
tai va manau vyrai tiesiog negali pakesti kitu vyru, kuriems taip sekasi, tada prasideda nepagristi katinimai.

2004 m. spalio 17 d. 11:14:53
betrice, oi kaip as su tavim sutinku.. beto jie pavydi dar ir probloskiancio balso

2004 m. spalio 17 d. 11:06:40
seip manau bernai pavydi robbiui(milijonu banko sakaitoj, superines isvaizdos, moteru demesio ir sloves)

2004 m. spalio 16 d. 23:35:51
betrice rašė:
blemba, kaip siandien su broliu susigincijau. zodziu seddejom vienam kambaryje, as skaiciau zurnala, jis prie kompo. klausemes radijo ir pradejo groti "radio", as kaifuoju, jis paklause 1 min. perjunge kita stoti, o ten vel groja "radio", man jau euforija, jis susinervavo, isjunge radija ir paleido kompakta, o ten dragostea din tei. susinervuojau ir klausiu "gera daina buvo, ko isjungei?". o jis "nekenciu to pydero!"(?!) ir cia man uzvire kraujas, ziauriai susipykom

Mane brolis irgi ziauriai erzina del Robbie (nu aisku, pas mane Robbie plakatu kruvos kaba ir pan. pastaruoju metu dar labiau suaktyvejau, visokiu klipu pastoviai ziuriu... ), bet tik vienas gerai - brolis niekad neperjungineja radijo, jei groja Robbie, man atrodo ir jam jis is dalies patinka, tik geda pripazint

2004 m. spalio 16 d. 23:32:55
Negaliu.. ka tik visai paziurejau ta filma "Nobody Someday", nors ne viska supratau (zinot gi tas British akcent ) bet siaip filmas labai labai nerealus, dar labiau pzinau robbie is visu pusiu.... jis ten visoks, kalba apie viska... blyn, reik dar kada paziuret is naujo, bo noriu viska suprast. tiesiog nuostabu!

2004 m. spalio 16 d. 22:40:50
aha,betrice,tikrai!

Atsakyti
Stefani
2004 m. spalio 16 d. 22:39:18
be to betrice pas tave nuotraukikej mano robbie be galo sexxy..kaip jis ten valdo pasauly.exxxx;]

Atsakyti
violin
2004 m. spalio 16 d. 22:37:11
Cia jau kaip kam

Atsakyti
Stefani
2004 m. spalio 16 d. 22:36:24
betrice rašė:
blemba, kaip siandien su broliu susigincijau. zodziu seddejom vienam kambaryje, as skaiciau zurnala, jis prie kompo. klausemes radijo ir pradejo groti "radio", as kaifuoju, jis paklause 1 min. perjunge kita stoti, o ten vel groja "radio", man jau euforija, jis susinervavo, isjunge radija ir paleido kompakta, o ten dragostea din tei. susinervuojau ir klausiu "gera daina buvo, ko isjungei?". o jis "nekenciu to pydero!"(?!) ir cia man uzvire kraujas, ziauriai susipykom

hmm..nervai. as kazkaip nesipykstu is principo, pasiziuriu kaip i nesuprastus, tegu galvoja ka nori. Kas supranta-mano zmones, man to uztenka.

Atsakyti
violin
2004 m. spalio 16 d. 22:14:25
Taip ir turi sneket tikra ROBBIE fane!

Atsakyti
Loving_angels
2004 m. spalio 16 d. 22:12:57
Wa taip violin, cia jau kitas reikalas

Atsakyti
violin
2004 m. spalio 16 d. 22:09:46
Ne .Jo muzika ne gera.JI LABAI LABAI LABAI LABAI LABAI 100 000 000 000 000 K.GERA

Atsakyti
Loving_angels
2004 m. spalio 16 d. 22:05:26
Tai tada tavo galvoje katastrofa Robbie muzika gera

Atsakyti
fanelp
2004 m. spalio 16 d. 18:27:20
Jo muziak tikra katastrofa.....

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 215216217218219220221222223224225 ... 243
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Shania Twain Shania Twain
7,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3578
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 228400