SudegintaSaule rašė: Smarkiai ne tas stilius supranti aš žmogus mėgstantis metalinį skambesį, mažų mažiausiai gerą roką o čia tai...num ir taip aišku, kad nei rokas nei metalas tiesiog nenoriu varyti ant žmonių tai geriau to, kas man nepatinka ir neklausau... Mano ausytem pratusiom prie makabros, mielo riaumojimo ir skaudžiai malonaus rėkimo , Robbie per saldus ir per švelnus aš jo tikriausiai neišįgirsčiau... bet ...na ka...kiekvienam savo
Nuh ir so what?As Rob'a svelniai tariant megstu ir sunki muzika labai patinka.Esme ne stiliuje.
P.S.Rob gal sunku Tau butu isgirst , bet matos jis is toli.
''Yeah, rock n roll is fast, y'know. If all goes according to plan, I could be in rehab next Thursday! Tuesday week, I'll be living on an island with a small Indian boy.''
kiek girdėjau ir iš to kiek žinau apie Grūdo grupę tai js rokeris, o ne metalistas, bet daugeliai tai vienas ir tas pats nors ištiesų yra nemažai skirtumų... beto ir rokeris jis ne didis, nors grupės kūryba gana miela kaip LT ..... Na nieko klaida atleistina juk aš pavizdžiui apie pop atlikėjus dar ne taip prigrybaučiau, nes visai jais nesidomiu...nors ir keliu į žvaigždes nesidomiu, bet apire Grūda girdėjau jau prieš šį šou
SudegintaSaule rašė: Smarkiai ne tas stilius supranti aš žmogus mėgstantis metalinį skambesį, mažų mažiausiai gerą roką o čia tai...num ir taip aišku, kad nei rokas nei metalas tiesiog nenoriu varyti ant žmonių tai geriau to, kas man nepatinka ir neklausau... Mano ausytem pratusiom prie makabros, mielo riaumojimo ir skaudžiai malonaus rėkimo , Robbie per saldus ir per švelnus aš jo tikriausiai neišįgirsčiau... bet ...na ka...kiekvienam savo
Kaip Didis Metalistas Grudas dainuoja..Kiekvienam savo,taip jau yra
Smarkiai ne tas stilius supranti aš žmogus mėgstantis metalinį skambesį, mažų mažiausiai gerą roką o čia tai...num ir taip aišku, kad nei rokas nei metalas tiesiog nenoriu varyti ant žmonių tai geriau to, kas man nepatinka ir neklausau... Mano ausytem pratusiom prie makabros, mielo riaumojimo ir skaudžiai malonaus rėkimo , Robbie per saldus ir per švelnus aš jo tikriausiai neišįgirsčiau... bet ...na ka...kiekvienam savo
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. gruodžio 31 d. 02:54:51
Mire tas forumas
O maniau neissisems
ne. atsigaus. nemirs fanų forumai, kol atlikėjas leis toliau albumus ir organizuos turus.
2006 m. gruodžio 29 d. 11:12:07
2006 m. gruodžio 4 d. 20:15:58
Smarkiai ne tas stilius
Nuh ir so what?As Rob'a svelniai tariant megstu ir sunki muzika labai patinka.Esme ne stiliuje.
P.S.Rob gal sunku Tau butu isgirst , bet matos jis is toli.
2006 m. lapkričio 20 d. 19:32:03
2006 m. lapkričio 18 d. 21:41:29
2006 m. lapkričio 18 d. 20:43:11
2006 m. lapkričio 18 d. 19:31:12
2006 m. lapkričio 18 d. 18:31:25
2006 m. lapkričio 18 d. 18:00:31
Smarkiai ne tas stilius
Kaip Didis Metalistas Grudas dainuoja..Kiekvienam savo,taip jau yra
2006 m. lapkričio 18 d. 17:44:37
2006 m. lapkričio 18 d. 16:58:11
neklausau, neklausiau ir neklausysiu
geras,kaip juokinga,ziauriai juokinga,gal pasakytum kodel
2006 m. lapkričio 18 d. 16:42:10
2006 m. lapkričio 17 d. 22:52:38
mmmm...
Gudi Jaunyste
2006 m. lapkričio 4 d. 17:02:08
2006 m. lapkričio 4 d. 17:01:31
2006 m. lapkričio 3 d. 15:32:32
mmmm...
2006 m. spalio 14 d. 08:03:44
Nors Lovelight, tai tokia zinot...George Micheal
2006 m. spalio 14 d. 02:04:18
Nemėgstu kai žmonės nesugebantys pajusti vieno ar kito pojūčio, ginasi jo neegzistavimu.
2006 m. spalio 14 d. 01:59:14
Balsas neerzinantis, bet tikrai neįspūdingas. Pop'sas. Saldu iki apkartimo. Nors kaip foninė muziką (kurios dažniausiai negirdi) visai tinka.
2006 m. spalio 14 d. 01:15:02