Robbie WILLIAMSO vardas pateko į daugybės leidinių puslapius ne dėl to, kad atlikėjas iškrėtė kokį pokštą ar įsivėlė į skandalą. Šį kartą jis pasiekė muzikinį rekordą - 250.000 bilietų į 20 Robbio Williamso koncertų Britanijoje buvo parduota vos per 6-ias valandas. Iš viso už bilietus gerbėjai suplojo 11-ka milijonų dolerių.
Siandien 21.15 bus, ir saindien dainuos Robulis taigi nieko nepraradai
O del vedybu8-) sorry,del jusu sirduciu, bet man taip graziai atrode...8-):*
Pas mane tai jau nuo sekmadienio 15h stovi pajungtas videkas, irasinesiu rytoj Robo pasirodyma , yummy yummy kaip laukiu!!!
O i Robo konca visom keturiom atbegsim ir tada selsim!!!
jap, gertruda,jei kas eisim ir pescios ir tai jau nebeuzkalnu, bus pati geriausia diena mano gyvenime iki tol, o po to kas laukia nezinau, bet tikrai zinau kad bus kazkas nerealaus,nes tai svajoniu issipildymas
o live 8 visos ziuresim manau, noriu be jokiu stringaliojimu paziuret i ta musu saulyte(ane) o jau dzinsiukai(seil)dirzas:$
ojjj...lauku nesulaukiu kitu metu ir turo... jei reikes, tai iki jo artimiausios koncerto vietos ir pescia nueisiu noriu noriu noriu pamatyti ta stebukla, kuri jis sugeba padaryti ant scenos, ir noriu buti to dalimi....ir kitais metais tai ivyks,as tikiu mes visos pamatysim ji
as tai dar nemaciau jo pasirodymo per live8..nu anyway, ryt butinai per btv ziuresiu...grazios jo nuotraukos is ten
varysim i jo konca panos butinai, cia vienas didziausiu drbu kuriuos turiu nuveikt per savo gyvenima.Noriu as ta jausma patirt gyvai, noriu ji isvyst taip arti,gyvai.
"and let me tell you we were flagging by the time Robbie was due to come on, and there were heaps of people arround us saying, "I'll just wait for Robbie, then I'm going home...."
We all knew that Beckham was going to introduce Robbie, and when David came on stage the chants began "Robbie Robbie Robbie"....we were really up for it. "
kaip pasakoja ten buve zmones, Robis tarsi vel uzdege minia, visi selo, velnias kaip noriu i jo konca
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 5 d. 12:23:04
2005 m. liepos 5 d. 12:03:24
2005 m. liepos 5 d. 11:45:11
2000
Robbie WILLIAMSO vardas pateko į daugybės leidinių puslapius ne dėl to, kad atlikėjas iškrėtė kokį pokštą ar įsivėlė į skandalą. Šį kartą jis pasiekė muzikinį rekordą - 250.000 bilietų į 20 Robbio Williamso koncertų Britanijoje buvo parduota vos per 6-ias valandas. Iš viso už bilietus gerbėjai suplojo 11-ka milijonų dolerių.
2005 m. liepos 5 d. 11:03:51
2005 m. liepos 5 d. 10:32:52
2005 m. liepos 5 d. 09:12:28
2005 m. liepos 5 d. 09:06:16
2005 m. liepos 5 d. 09:03:51
Siandien 21.15 bus, ir saindien dainuos Robulis taigi nieko nepraradai
O del vedybu8-) sorry,del jusu sirduciu, bet man taip graziai atrode...8-):*
2005 m. liepos 5 d. 06:24:25
2005 m. liepos 4 d. 23:39:24
xe xe xe
2005 m. liepos 4 d. 22:53:43
2005 m. liepos 4 d. 22:41:40
2005 m. liepos 4 d. 19:37:13
O i Robo konca visom keturiom atbegsim ir tada selsim!!!
2005 m. liepos 4 d. 19:21:23
o live 8 visos ziuresim manau, noriu be jokiu stringaliojimu paziuret i ta musu saulyte(ane) o jau dzinsiukai(seil)dirzas:$
2005 m. liepos 4 d. 15:07:33
as tai dar nemaciau jo pasirodymo per live8..nu anyway, ryt butinai per btv ziuresiu...grazios jo nuotraukos is ten
2005 m. liepos 4 d. 14:25:02
2005 m. liepos 4 d. 10:08:15
2005 m. liepos 4 d. 09:22:53
2005 m. liepos 4 d. 08:51:31
"and let me tell you we were flagging by the time Robbie was due to come on, and there were heaps of people arround us saying, "I'll just wait for Robbie, then I'm going home...."
We all knew that Beckham was going to introduce Robbie, and when David came on stage the chants began "Robbie Robbie Robbie"....we were really up for it. "
kaip pasakoja ten buve zmones, Robis tarsi vel uzdege minia, visi selo, velnias kaip noriu i jo konca
2005 m. liepos 3 d. 17:09:07
dar viena pasikelusi sio pasaulio "zvaigzde"..ar bent jau taip atrodo..
Įvaizdis dar ne viskas.