Dolante>>>ne tave viena,per ji gris senoji Ulira kuri buvo truputi nusedusniu bet reikia...Beja, mergaite is Jurbarko, 100ritariu tavo aprasymui the robbie williams show,,Sveiki atvyke i muzikos sventove pasimelst“ rrrrrrrr isdykelis.....
man tai nieko tokio del to stalo, visi vandeniai tokie, gi as syki ryte supykau kad vietoj sviesto margarinas, ir isvis nieko pusryciams nevalgiau, kai esi nervuotas viskas knisa, seip buna tokiu zmoniu kuriems maziausios knisa...
as paziurejau tas istraukas is filmo....tej kazko sunervino jis mane...del to stalo...pz.. bet seip pamacewe kita rw puse....bet as manau, kad tas filmas propaganda..tipo nemylekit manes...neisgeds..*~~~*~@~@~@@@~~*~
vajej, kaip as seniai cia lankiausi...(susigedes veidukas) o jus cia tiek prirasiusios.....nesijauciu net tikra gerbeja bet nuo siol prisizadu cia dazniau uzsukti, tikrai, tikrai.... jei tik priimsit mane atgal tokia paklydele (susigedes veidelis)
stupid_enough>> o del dvd, tai ner uz ka tik as kazkaip net neatkreipiau demsio,kad jis ten vele zodzius ... reiks is naujo perziuret vistiek dziaugiuos,kad patiko
vakar ziurejau DVd "Robbie Williams Show", netikejau kad taip prastai galima jam pasirodyti, turbut turejo mazai laiko pasiruosti tam pristatymui, bet seip ziauriai vele zodzius, net per "no regrets" ir seip per kitas dainas irgi velesi, darau isvada repeticijoms buvo per maza laiko o jis buvo spaudziamas, net "feel" susivele, jeigu tokia "revoliution" galima ismesti tai "feel" tikrai neina ismesti is naujojo albumo pristatymo, taigi visiskai aisku kodel jis gavo ja perdainuoti, del "nan's song" nepagavau lyg abu kartus graziai sudainavo bet kodel tada du kartus dainavo? seip labai graziai ir be klaidu "how peculiar" nebuvo rodomas, kazkokia nesamone jeigu jis ten truputi selmiskai rangesi aplink sokeja, gi dabar dienos metu baisesniu vaizdu per telika isvysi, o ten tik seip i ritma judejo8-) nu apie "revoliution" tyliu, na bet knebworthe jis jau viska puikiai mokejo ir nesivele, galima sakyti atitaise klaida, kitas dalykas ten tikrai keles susizavejima ir labai patikes, tai bendravimas su publika jis buvo nepakartojamas, na is vieno mergos derges kad per daug jau ten rodes, taip jai ir reikia, dar karta irodyti kad ne grozis svarbu siame pasaulyje, ta grazuole buvo "nusodinta", o ta kita tikrai neisvaizdi mergina, kuri pasielge tikrai fainiau nei tos grazuoles blondines atidave robbiui zieda, kuri jis pamete bedainuodamas, kita butu kaip "suvenyra" pasilikusi ir jsi jai skyre demesio ent sianoj varda minejo, jauciu jam ji atrode simta kartu mieliau uz tas mises.
isvada: sou buvo nuostabus jeigu dainas pirma karta girdejai ir nesi pamisusi gerbeja kuri tas dainas moka mintinai, juolab publika nemokejo tu kitu dianu tai nejo jam padeti nors seip atrode visi linksmai leido laika, smagus sou, vargsas robbie turbut labai pergyveno po filamvimo, bet esu tirka butu turejes laiko pasiruosim butu pasirodes nuostabiai
aciu Something_stupid uz DVD:**********
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. balandžio 11 d. 16:22:39
2005 m. balandžio 11 d. 16:19:55
2005 m. balandžio 11 d. 16:10:23
2005 m. balandžio 10 d. 15:29:05
2005 m. balandžio 10 d. 15:25:17
Stupid_enough, taviškis kraują kaitina kaip reikiant!
2005 m. balandžio 10 d. 15:20:09
2005 m. balandžio 10 d. 15:14:27
2005 m. balandžio 10 d. 14:39:39
Aš irgi apsileidau šitoj diskusijoj
Beje, Something_stupid, geruolis avatar'as
aha...jau zvengiau, kai pamaciau....
2005 m. balandžio 10 d. 14:34:22
Beje, Something_stupid, geruolis avatar'as
2005 m. balandžio 10 d. 14:07:15
stupid_enough>> o del dvd, tai ner uz ka
2005 m. balandžio 10 d. 12:51:53
2005 m. balandžio 10 d. 12:46:56
isvada: sou buvo nuostabus jeigu dainas pirma karta girdejai ir nesi pamisusi gerbeja kuri tas dainas moka mintinai, juolab publika nemokejo tu kitu dianu tai nejo jam padeti
aciu Something_stupid uz DVD:**********
2005 m. balandžio 10 d. 12:16:52
2005 m. balandžio 10 d. 10:30:35
2005 m. balandžio 10 d. 10:13:26
2005 m. balandžio 10 d. 09:43:45
Robas kietas.....(rrrr)
Robas vaidina pikta....
Robas mielas.....
Robas teviskas....
Robas liudnas......
Robas seksualus......
2005 m. balandžio 9 d. 16:49:27