Ugu šitą tai rimtai reikia suorganizuoti... Bet nežinau kaip man čia seksi visame tame (organizavime) dalyvauti nes ryt į Palangą išvažiuoju o paskui i Vilnių. Nu Palalngoj dar prie intiko prieeisiu bet Vilniuj nemanau.. Reikia aptart vietą kur visi ten nuvažiavę susitiktume..
O aš taip irgi bandydavau, bet dabar būna taip, kad diena prieš renginį sugalvoju vykt.. Pvz prieš bliuzo naktis katvirtadieni kai brolis ruošės jau ten labai užsimaniau, tad paskambinau mamai (į suomiją) ir tiesia šviesia pasakiau, kad išvažiuoju ir kad man reiks pinigų. Nu ką darysi leido pasiimt tų pinigų. Greit susiradau kas vež nor iki pačios paskutinės minutės net nežinojau ar tikrai važiuoju nes brolio draugas labai vėlavo iš vilniaus grįžti.. Ir šiaip šią vasarą vis kažkur išvažiuoju. Duosiu patarimą nelauk nesėdkvietoj o veik.. Va.
Aš roko naktyse dar nesu dalyvavusi, bet vyksiu.. O bliuzo naktys įsimena dėl geros chėbros daug alkoholio ir šiek tiek durnavonių oprie scenos, nors opagrinde ten neįdomu būna..
gal kas galit pasakyt kokia viso to kaina butu? kol kas perziurejus grupes kazkaip nekyla didziulis noras vaziuot i roknaktes. bliuznaktes garbingai praziopsojau
Rocko naktyse buvau - nuostabu, vienas iš geriausių tokio pobūdžio renginių Jam nebent galėtų prilygti tik Juodaragis. Šiais metais pasistengsiu vėl važiuoti
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. liepos 7 d. 18:47:39
2005 m. liepos 7 d. 18:40:49
darom mini meeta, per rokus
vat mes sita ir bandome aptart
2005 m. liepos 6 d. 19:39:28
2005 m. liepos 6 d. 19:34:40
2005 m. liepos 6 d. 19:28:31
2005 m. liepos 6 d. 19:26:24
2005 m. liepos 6 d. 19:19:05
2005 m. liepos 6 d. 18:54:30
kur? kada? Kodel as nieko nzn?
Pirma rugpjūčio savatgalį Plateliuose..
Aš roko naktyse dar nesu dalyvavusi, bet vyksiu.. O bliuzo naktys įsimena dėl geros chėbros daug alkoholio ir šiek tiek durnavonių oprie scenos, nors opagrinde ten neįdomu būna..
2005 m. liepos 6 d. 18:52:56
2005 m. liepos 6 d. 18:51:14
2005 m. liepos 6 d. 18:50:08
2005 m. liepos 6 d. 18:49:38
2005 m. liepos 4 d. 11:38:05
2005 m. birželio 20 d. 12:18:24
Sveiki, CHEBRA!
Norejau paklaust, gal kas zinot kur galima butu rast daugiau info apie ROKO NAKTIS. Nes noretusi ir man ten sudalyvaut
apie šių metų:
https://www.bliuzas.fun.lt/rokonaktys/ind ex.html
2005 m. birželio 3 d. 13:20:54
Norejau paklaust, gal kas zinot kur galima butu rast daugiau info apie ROKO NAKTIS. Nes noretusi ir man ten sudalyvaut
2005 m. gegužės 17 d. 15:04:34
2005 m. gegužės 17 d. 14:48:04
2005 m. gegužės 17 d. 14:43:30
2005 m. gegužės 16 d. 07:35:12
nieku nebuvau... ir man iki to toli... gal.. bet manau kad geriau butu bliuzo.. jau isivaizduoju save saleje...
saleje
2005 m. gegužės 16 d. 06:51:06