Varnia ezeras bliuzo festivalis BLIUUUZO NAKTYYYS.....super...va kur tikras tusas......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaa
Rocko nebuvau...gaila na bet siemat tikrai busiu....
mesčiau sutrypčiau sutrėkščiau
(Jegor Letov )
as ir ten ir ten jau buves bet vis del to bliuzo naktyse zhymej fajniau viskas suorganizuota koncertaj trunka daug ilgiau daug daugiau grupiu ir shiaip ten tikraj yra ka vejkt
i roko naktis negalejau nuvaziuoti nes sirgau kitais metasi sakaiu butinai vaziuosiu..... bet sheip manau kad roko naktys fainiau nes ash bliuzo tai nelabai megstu
deja shiemet kirtos bliuzo naktys su roskildes festivaliu, tai neteko but. o sheip buwau abu kartus roko naktyse. muzika liaudis nuostabu. tik kad dar bliuzo naktyse viso to daugiau. bet gal kitamet jau bus vienodo lygio festivaliai, nes kolkas bliuze daugiau kiaudies, daugiau tuso
roko naktyse dar nė sykio nebuvau. nėra su kuo ;/ o bliuzo naktyse buvau jau ne sykį, tik va, paskutinius 2 metus- ne. nes užpernai nevažiavom iš viso, o pernai man pačiai neišėjo.. ;/ bet ten man labai smagu. jaučiuos kaip namie ;]]]]
buvus esu cia biski seniau bliuzuose su tevais bet lb linxma buvo o i rocko naktis nebuvo su kuo varyt xe xe o tevai siais metais i bliuza vel vaziavo ir brolis su chebra vaziavo tai sake motina kad mate ji kaskur aplink slankinejanti girta.....
liabaj norejau roko naktu, bet siemet nepavyko nuvaryti, gal kt metais... tikiuosi...
gyvenu kaip moku gyvent...
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2005 m. gegužės 13 d. 16:56:40
2005 m. gegužės 13 d. 16:52:05
2004 m. gruodžio 27 d. 21:06:46
2004 m. gruodžio 9 d. 12:21:04
Rocko nebuvau...gaila na bet siemat tikrai busiu....
2004 m. gruodžio 1 d. 18:17:13
2004 m. lapkričio 26 d. 21:10:20
2004 m. lapkričio 23 d. 00:00:30
2004 m. lapkričio 20 d. 18:23:04
2004 m. lapkričio 4 d. 12:09:44
2004 m. lapkričio 4 d. 11:43:41
2004 m. spalio 28 d. 13:52:03
2004 m. spalio 26 d. 18:22:12
bliuzo
~
2004 m. spalio 12 d. 20:51:33
2004 m. spalio 4 d. 19:57:52
2004 m. spalio 3 d. 15:17:29
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2004 m. spalio 3 d. 14:29:59
2004 m. spalio 2 d. 20:17:24
2004 m. spalio 2 d. 18:24:06
su tewais..hmm..nea nemanau...tik jau ne su maniskiais taip susitart...
Ish pradziu ash ir taip maniau, bet...neytiketina, mano tevams net patiko, ishskyrus, taj, kad buvo truputi nesklandumu su manim
2004 m. spalio 2 d. 13:42:29
2004 m. spalio 2 d. 12:09:17