... Nu, bet jau tas Osbourno žvilgsnis klipe (kuomet jis žvilgteli būtent per tuos neužtamsintus savo firminius akuliorus) --- visai būtų smagu jį išvysti gilią žiemos naktį po kokio košmaro pribudus ...
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Šakės!!! Niekad nemaniau, kad Ozis gali būti toks romantikas. Ši baladė lygiuojasi su Dreamer. Įdomi detalė, kad prie tos dainos prisidėjęs Lemis Kilmisteris iš Motorhead. Kažin kokia jo įnašo dalis?
Jis, pasirodo, visai gali patraukt į savo pusę ir kitas, kur kas labiau bent kelioms minutėms romantiškai nusiteikusias sielas ...
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep\'s ... * ;-]
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2025 m. sausio 15 d. 16:58:32
... Nu, bet jau tas Osbourno žvilgsnis klipe (kuomet jis žvilgteli būtent per tuos neužtamsintus savo firminius akuliorus) --- visai būtų smagu jį išvysti gilią žiemos naktį po kokio košmaro pribudus ...
2011 m. liepos 2 d. 09:50:04
2011 m. sausio 20 d. 00:42:56
2010 m. rugsėjo 27 d. 13:50:50
** Neišpasakytai užkabinanti & žiauriai įtaigi triukšmingojo + lenvai "pakvaišusio" Ozzy baladė
Jis, pasirodo, visai gali patraukt į savo pusę ir kitas, kur kas labiau bent kelioms minutėms romantiškai nusiteikusias sielas ...