Jis pirmasis lietuviškojo roko "bibliją" parašė "Lietuvos roko pionieriai", kaip knyga nėra tokia jau labai gera, bet vien už iniciatyvą ir išliekamąją vertę :)
Visgi vieną padaryt laimėtoju kovoj prieš du yra gan sudėtinga. Bet užknisa mane tie tavo ir Isos killinimai "banalių", t.y. labiau žinomų žaidimų dalyvių. Nu apgailėtina šita priežastis
Apgailėtina, bet įneša intrigos. Nes kas dažniausiai būna, kad tie žinomesni kažkaip visada daugiau taškų turi. Na, tuo labiau, kaip jau minėjau, man buvo lygybė tarp jų, o jeigu būčiau ėjęs už Remarką, nebūtų intrigos, nes tada būtų 3 prieš 1. O dabar 2 prieš 2. Beje, paskutinis mano Voneguto seivinimas buvo apskaičiuotas ir žinojau, kad jeigu jūs paliksit Vonegutą su 1 tašku, jums bus gan sudėtinga laimėti. Tai vat.
Tai suprantu priežastį padaryt intrigą 2x2. Nesuprantu komentaro apie "banalaus" rašytojo laimėjimą . Anyway, aš gal šį kartą susilaikysiu nuo siūlymų, prisijungsiu prie to, ką patys sumąstysit
Iš mano pasiūlymai: Jose Ortega y Gasset, G. Le Bonas, Rokas Radzevičius, Balys Sruoga, N. Makiavelis, H. Arendth, Liudas Šaltenis, Saulius Šaltenis.
Daug labai, gal gali 3 atsirinkt, nes norės daugiau siūlyt žmonės, o kai per daug, tai prailgsta žaidimas ir per didelė konkurencija. Beje, labai mėgstu Sruogą ir Makiavelį.
Visgi vieną padaryt laimėtoju kovoj prieš du yra gan sudėtinga. Bet užknisa mane tie tavo ir Isos killinimai "banalių", t.y. labiau žinomų žaidimų dalyvių. Nu apgailėtina šita priežastis
Apgailėtina, bet įneša intrigos. Nes kas dažniausiai būna, kad tie žinomesni kažkaip visada daugiau taškų turi. Na, tuo labiau, kaip jau minėjau, man buvo lygybė tarp jų, o jeigu būčiau ėjęs už Remarką, nebūtų intrigos, nes tada būtų 3 prieš 1. O dabar 2 prieš 2. Beje, paskutinis mano Voneguto seivinimas buvo apskaičiuotas ir žinojau, kad jeigu jūs paliksit Vonegutą su 1 tašku, jums bus gan sudėtinga laimėti. Tai vat.
2015 m. birželio 11 d. 22:52:21
Hermann Hesse 17 save
François Rabelais 16
Kazys Binkis 16
José Ortega y Gasset 11
Gustave Le Bon 15
Rokas Radzevičius 13 kill
Balys Sruoga 16
Niccolò Machiavelli 13
Hannah Arendt 15
Liudas Šaltenis 9 (my bad, pas save pasitaisiau..)
Saulius Šaltenis 15
James Joyce 17
William Blake 15
Aldous Huxley 15
2015 m. birželio 11 d. 22:45:19
Hermann Hesse 16
François Rabelais 16 Save
Kazys Binkis 16
José Ortega y Gasset 11
Gustave Le Bon 15
Rokas Radzevičius 15
Balys Sruoga 16
Niccolò Machiavelli 13
Hannah Arendt 15
Liudas Šaltenis 9 Kill (Viltė Liudo ir Sauliaus skaičius sumaišė)
Saulius Šaltenis 15
James Joyce 17
William Blake 15
Aldous Huxley 15
2015 m. birželio 11 d. 21:34:16
Hermann Hesse 16 Save
François Rabelais 15
Kazys Binkis 16
José Ortega y Gasset 11
Gustave Le Bon 15
Rokas Radzevičius 15
Balys Sruoga 16 save
Niccolò Machiavelli 13
Hannah Arendt 15
Liudas Šaltenis 13 Kill
Saulius Šaltenis 13
James Joyce 17
William Blake 15
Aldous Huxley 15
2015 m. birželio 11 d. 14:41:17
Hermann Hesse 15
François Rabelais 15
Kazys Binkis 16
José Ortega y Gasset 11 kill
Gustave Le Bon 15
Rokas Radzevičius 15
Balys Sruoga 16 save
Niccolò Machiavelli 13
Hannah Arendt 15
Liudas Šaltenis 15
Saulius Šaltenis 13
James Joyce 17
William Blake 15
Aldous Huxley 15
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. birželio 11 d. 14:15:39
Hermann Hesse 15
François Rabelais 15
Kazys Binkis 16
José Ortega y Gasset 13
Gustave Le Bon 15
Rokas Radzevičius 15
Balys Sruoga 15
Niccolò Machiavelli 13 kill
Hannah Arendt 15
Liudas Šaltenis 13
Saulius Šaltenis 15
James Joyce 17 save
William Blake 15
Aldous Huxley 15
2015 m. birželio 11 d. 14:07:53
Hermann Hesse 15
François Rabelais 15
Kazys Binkis 16
José Ortega y Gasset 13
Gustave Le Bon 15
Rokas Radzevičius 15
Balys Sruoga 15
Niccolò Machiavelli 15
Hannah Arendt 15
Liudas Šaltenis 13 Kill
Saulius Šaltenis 15
James Joyce 16 Save
William Blake 15
Aldous Huxley 15
2015 m. birželio 11 d. 09:34:10
Hermann Hesse 15
François Rabelais 15
Kazys Binkis 16 save
José Ortega y Gasset 13 kill
Gustave Le Bon 15
Rokas Radzevičius 15
Balys Sruoga 15
Niccolò Machiavelli 15
Hannah Arendt 15
Liudas Šaltenis 15
Saulius Šaltenis 15
James Joyce 15
William Blake 15
Aldous Huxley 15
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2015 m. birželio 10 d. 23:01:16
Gerai, tuomet sąrašą užpildom Rūtos siūlymais ir žaidžiam:
Hermann Hesse 15
François Rabelais 15
Kazys Binkis 15
José Ortega y Gasset 15
Gustave Le Bon 15
Rokas Radzevičius 15
Balys Sruoga 15
Niccolò Machiavelli 15
Hannah Arendt 15
Liudas Šaltenis 15
Saulius Šaltenis 15
James Joyce 15
William Blake 15
Aldous Huxley 15
2015 m. birželio 10 d. 03:52:11
...James Joyce, William Blake, Aldous Huxley
2015 m. birželio 9 d. 22:03:31
Ok, tai jei neatsiras iki rytojaus daugiau siūlymų, galėsim daugiau pasiūlyt, aš visada turiu idėjų šia tema.
2015 m. birželio 9 d. 22:02:48
Jis pirmasis lietuviškojo roko "bibliją" parašė "Lietuvos roko pionieriai", kaip knyga nėra tokia jau labai gera, bet vien už iniciatyvą ir išliekamąją vertę :)
2015 m. birželio 9 d. 22:02:35
Tai suprantu priežastį padaryt intrigą 2x2. Nesuprantu komentaro apie "banalaus" rašytojo laimėjimą
. Anyway, aš gal šį kartą susilaikysiu nuo siūlymų, prisijungsiu prie to, ką patys sumąstysit 
2015 m. birželio 9 d. 22:01:16
Nu ok, tai iš jų: Jose Ortega y Gasset, G. Le Bonas, N. Makiavelis (man irgi jis patinka)
2015 m. birželio 9 d. 22:00:55
Rokas Radzevičius?
Čia kad tekstus gerus rašo? 
2015 m. birželio 9 d. 22:00:47
Aš nesiūlysiu, tai gali Rūta kad ir už mane pasiūlyti.
2015 m. birželio 9 d. 21:59:12
Daug labai, gal gali 3 atsirinkt, nes norės daugiau siūlyt žmonės, o kai per daug, tai prailgsta žaidimas ir per didelė konkurencija. Beje, labai mėgstu Sruogą ir Makiavelį.
2015 m. birželio 9 d. 21:58:26
2015 m. birželio 9 d. 21:58:11
Iš mano pasiūlymai: Jose Ortega y Gasset, G. Le Bonas, Rokas Radzevičius, Balys Sruoga, N. Makiavelis, H. Arendth, Liudas Šaltenis, Saulius Šaltenis.
2015 m. birželio 9 d. 21:55:05
Tai ok, jei darom naują, mano siūlymai:
Hermann Hesse, François Rabelais, Kazys Binkis.
2015 m. birželio 9 d. 21:54:58