xdm rašė: pažiūrėkit simpsonų seriją "that 90's show" super afigienai Bush - Glycerine perdarė
Jo, tas geras
Tai vat, grunge sukūrė Homer'is
o jei kam reikia Sadgasm dainų "Margerine" ar "Politically Incorrect", prašom kreiptis į mane, siųstelsiu
Juolab tikrai norėtūs, kad išgirdus kokią naujos, kaip jie dažniausiai patys save vadina "grunge" grupės dainą prieš akis neiškiltų Nirvana ar dar kas nors..
Grupiu turinciu grunge elementu? Is garsiausiu grupiu butu Tool, artimi Alice in Chains, aisku, priklausomai nuo albumo. Kaip pats sakei, yra post-grunge, grunge elementu turi stoner rock ir pns. Tai kur tu matai problema/
Aš neminėjau, jog dabartinės grupės turėtų groti būtent grunge. Grunge is dead.
Tik sakau, jog jos galėtų paimti tam tikrų elementų iš šio stiliaus ir jį savaip interpretuoti. Nekišant savęs į jokius rėmus. Groti ir dainuoti tai, kas patinka ir liejas "iš dūšios", o ne tą, kas jau anksčiau buvo parodyta, kas atėjo, buvo viršūnėje ir išėjo.
Juk kaip jau kažkas minėjo, grunge neturi labai tvirtų apybraižų grojimo atžvilgiu, juolab, kad yra ir post/grunge...
Ka reiskia prigyti Lietuvoje. Zmoniu, kaip matom, klausanciu yra. O del grupes atsiradimo, tai is kur ji Lietuvoj atsiras, kad pasauly nebera rimtu, potencialo turinciu grunge grupiu. Paskutinis tikras noramlus grunge albumas, mano manymu, buvo silverchair - freak show (1997). PJ gyvi, bet dabartines ju kurybos grunge negalima pavadint ne pro kur.
Matau tave labai nervuoja Nirvanos komercine sekme, bet del to juk negalima nuvertinti ju muzikos. O be to as tokios muzikos tapima populiarija vertinu tik teigiamai, kaip viena is geresniu periodu muzikos istorijoj. Tai buvo rimta, energinga, maishtinga ir t.t muzika. Skaitau, kad geriau uz Rihana. Nepagalvok, kad esu Nirvanos fanas, kaip kazkada jau minejau, Nirvana is The Big Four man yra paskutine.
O zmoniu klausanciu yra ir bus, tikrai. Zinau ne viena. Man asmeniskai labai patinka ta grunge dvasia, ta laisve, nu supranti Kazkiek apsirengimo stiliu itakojo, kazkiek. Nors gyvenimo prasmei suvokti grungo man tikrai nereikia.
Buvau aš irgi tame minėjime. Ir nuo tų "fanų", kaip jūs minit juos, truputį koktu darėsi.
Šiaip aš labai abejoju, ar Lietuvoje apskritai kažkada prigis Grunge kultūra, nebent gimtų kokia genijų grupė, kuri turėtų kažką savito, itin originalaus ir kokybiško. Kad tai nebūtų keli prisigėrę tyneidžeriai, namuose turintys Kurto altorėlį. Ir kurie į kiekvieną sakinį neįterptų žodžių "man patinka Nirvana, mane įkvepia Nirvana, o Dieve, kaip aš myliu Nirvaną".
Ir beje, tų visų, tipo "grungerių" su nirvanos maikėm per savo trumpą amželį teko pažinot pakankamai. Ir nė vienas negalėjo pasakyti, kodėl klauso būtent šio stiliaus. Sakė, kad Kurtas gražus.
Viliuosi, kad yra ir bus žmonių kuriems šis stilius reikš kažkiek daugiau nei "šiaip rocką", nei Cobain'o veidelį. Kad kažkam grunge stilius bus erdvė išreikšti save tam žmogui maloniausiu būdu, požiūris į gyvenimą, jo prasmės suvokimas.
Taigi, tikiu, kad atsiras.
Dzimas rašė: Middle Mountain Drive - cia tai tikrai grungiskiausia, kas LT yra. Maciau juos vienam is tu Kobainui atminti koncertui. Jie grojo pirmi ir trumpai( nors man jie skambejo orginaliausiai ir idomiausiai. Antri(neatsimenu pavadinimo) apgailetini buvo, treti patiko, kai Nirvanos koverius pradejo grot.
O siaip, kad kazkokiam vokalistui patinka Nirvana, tai cia dar nieko blogo, nes juk turi but kazkokios itakos. Blogai, kai pradedama kopijuoti.
Matai, kartais ta įtaka per daug išlenda lauk
O vat MMD man visai ne grundžeriai. Hipiai jie
Middle Mountain Drive - cia tai tikrai grungiskiausia, kas LT yra. Maciau juos vienam is tu Kobainui atminti koncertui. Jie grojo pirmi ir trumpai( nors man jie skambejo orginaliausiai ir idomiausiai. Antri(neatsimenu pavadinimo) apgailetini buvo, treti patiko, kai Nirvanos koverius pradejo grot.
O siaip, kad kazkokiam vokalistui patinka Nirvana, tai cia dar nieko blogo, nes juk turi but kazkokios itakos. Blogai, kai pradedama kopijuoti.
xdm rašė: giedriaINblack, ko gero kalbi apie moondust. teko pabuvot koncuose. patiko. kai čia tas kurt'ui paminėti pakartojimas tai malalietkų daug buvo... man žiauriai patiko vienos grupės gitaristas bet dabar neatsimenu kurios ar middle mountain drive ar obscure. man atrodo obscure. jėga, kad groja kažką link grunge bet pripažinkim skamba poser'iškai. kai per gatvės muzikos dieną obscure grojo nuvarėm su draugu kuriam nlb grunge bet nirvaną žino. tai juokes - sako kas čia - pusiauparodija kurt'o cobaino? bet vis tiek palaikau aš juos.
Jop, apie obscure ir apie moondust. Įtariu, obscurų gitaristas tau patiko. Toks žemas ir juodas xD aš pas jį mokaus gitara grot.
Matai, kad grundžas labiausiai artimas yra būtent jų vokalistui, kuris, gana lengva pastebėti, yra velniškai į kobainą panašus. Ir taip pat nesunku pastebėti, nirvaną jis labai myli. Tai gal dėl to tavo draugo tokia reakcija buvo..
Praktiškai visi, kuriuos girdėjau grojant kažką panašaus į grunge, yra kažkas panašaus į nirvaną. tikrai neteko girdėt lietuviškų bandų kurių skambesys panašėtų į soundgarden, pj, aic, ar jie turėtų savitą, "grundžovą" skambesį. Matai, turbūt nirvana visus labiausiai ir įtakoja.
Per tą paminėjimą kobainui tai aš irgi buvau. Pastebėjau, kad buvo daug tokių..hmm..hm...Kurto fanų. xD Ir tikrai nebūčiau lindus giliau į šitą "lietuvišką grundžą", jeigu tie patys obskjūrai nebūtų "Angry Chair" trumpai užgroję. Ai, bet čia kita istorija
Kita vertus - tokie koncai - puiku proga likusiem grundžeriam susimytint! xD
Smagu, kad yra palaikančių, nes jeigu tokių nebus - nebus net ir tokio "lietuviško grundžo" (kitas klausimas - ar yra tokių, kuriem jo reikia, ar yra klausančių). Nors asmeniškai man dauguma tokių lietuviško grundžo bandų yra "nirvana + ...(įrašykite patys)"
Vien žo, atsiprašau kad nusišneku, stogą man šian rauna
giedriaINblack, ko gero kalbi apie moondust. teko pabuvot koncuose. patiko. kai čia tas kurt'ui paminėti pakartojimas tai malalietkų daug buvo... man žiauriai patiko vienos grupės gitaristas bet dabar neatsimenu kurios ar middle mountain drive ar obscure. man atrodo obscure. jėga, kad groja kažką link grunge bet pripažinkim skamba poser'iškai. kai per gatvės muzikos dieną obscure grojo nuvarėm su draugu kuriam nlb grunge bet nirvaną žino. tai juokes - sako kas čia - pusiauparodija kurt'o cobaino? bet vis tiek palaikau aš juos.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2008 m. liepos 17 d. 00:01:46
2008 m. liepos 16 d. 23:52:39
2008 m. liepos 16 d. 20:50:57
pažiūrėkit simpsonų seriją "that 90's show"
Jo, tas geras
Tai vat, grunge sukūrė Homer'is
o jei kam reikia Sadgasm dainų "Margerine" ar "Politically Incorrect", prašom kreiptis į mane, siųstelsiu
2008 m. liepos 16 d. 20:26:52
2008 m. gegužės 3 d. 17:33:07
2007 m. gruodžio 1 d. 22:23:39
2007 m. gruodžio 1 d. 15:04:13
Kombainas. Sucks.
Ir?
Nesuprantu, kam žmones rašo tokius komentarus. Beje, tema vadinasi "grunge", o ne "Jūsų nuomonė apie K.Cobain".
2007 m. lapkričio 30 d. 22:35:46
2007 m. lapkričio 30 d. 22:14:12
Kombainas. Sucks.
Ir?
Nesuprantu, kam žmones rašo tokius komentarus. Beje, tema vadinasi "grunge", o ne "Jūsų nuomonė apie K.Cobain".
2007 m. lapkričio 27 d. 16:46:57
2007 m. lapkričio 21 d. 19:30:25
Gerai, kad yra susiprantančių, kaip jau minėjau - nekurti to, ko jau nebeatgaivinsi.
Juolab tikrai norėtūs, kad išgirdus kokią naujos, kaip jie dažniausiai patys save vadina "grunge" grupės dainą prieš akis neiškiltų Nirvana ar dar kas nors..
2007 m. lapkričio 20 d. 18:19:17
2007 m. lapkričio 20 d. 17:13:53
Tik sakau, jog jos galėtų paimti tam tikrų elementų iš šio stiliaus ir jį savaip interpretuoti. Nekišant savęs į jokius rėmus. Groti ir dainuoti tai, kas patinka ir liejas "iš dūšios", o ne tą, kas jau anksčiau buvo parodyta, kas atėjo, buvo viršūnėje ir išėjo.
Juk kaip jau kažkas minėjo, grunge neturi labai tvirtų apybraižų grojimo atžvilgiu, juolab, kad yra ir post/grunge...
2007 m. lapkričio 19 d. 23:18:19
Matau tave labai nervuoja Nirvanos komercine sekme, bet del to juk negalima nuvertinti ju muzikos. O be to as tokios muzikos tapima populiarija vertinu tik teigiamai, kaip viena is geresniu periodu muzikos istorijoj. Tai buvo rimta, energinga, maishtinga ir t.t muzika. Skaitau, kad geriau uz Rihana. Nepagalvok, kad esu Nirvanos fanas, kaip kazkada jau minejau, Nirvana is The Big Four man yra paskutine.
O zmoniu klausanciu yra ir bus, tikrai. Zinau ne viena. Man asmeniskai labai patinka ta grunge dvasia, ta laisve, nu supranti
2007 m. lapkričio 19 d. 19:20:28
Šiaip aš labai abejoju, ar Lietuvoje apskritai kažkada prigis Grunge kultūra, nebent gimtų kokia genijų grupė, kuri turėtų kažką savito, itin originalaus ir kokybiško. Kad tai nebūtų keli prisigėrę tyneidžeriai, namuose turintys Kurto altorėlį. Ir kurie į kiekvieną sakinį neįterptų žodžių "man patinka Nirvana, mane įkvepia Nirvana, o Dieve, kaip aš myliu Nirvaną".
Ir beje, tų visų, tipo "grungerių" su nirvanos maikėm per savo trumpą amželį teko pažinot pakankamai. Ir nė vienas negalėjo pasakyti, kodėl klauso būtent šio stiliaus. Sakė, kad Kurtas gražus.
Viliuosi, kad yra ir bus žmonių kuriems šis stilius reikš kažkiek daugiau nei "šiaip rocką", nei Cobain'o veidelį. Kad kažkam grunge stilius bus erdvė išreikšti save tam žmogui maloniausiu būdu, požiūris į gyvenimą, jo prasmės suvokimas.
Taigi, tikiu, kad atsiras.
2007 m. lapkričio 19 d. 14:24:38
Middle Mountain Drive - cia tai tikrai grungiskiausia, kas LT yra. Maciau juos vienam is tu Kobainui atminti koncertui. Jie grojo pirmi ir trumpai
Matai, kartais ta įtaka per daug išlenda lauk
O vat MMD man visai ne grundžeriai. Hipiai jie
2007 m. lapkričio 19 d. 00:12:04
2007 m. lapkričio 18 d. 22:30:51
2007 m. lapkričio 18 d. 22:21:06
giedriaINblack, ko gero kalbi apie moondust. teko pabuvot koncuose. patiko. kai čia tas kurt'ui paminėti pakartojimas tai malalietkų daug buvo... man žiauriai patiko vienos grupės gitaristas bet dabar neatsimenu kurios ar middle mountain drive ar obscure. man atrodo obscure. jėga, kad groja kažką link grunge bet pripažinkim skamba poser'iškai. kai per gatvės muzikos dieną obscure grojo nuvarėm su draugu kuriam nlb grunge bet nirvaną žino. tai juokes - sako kas čia - pusiauparodija kurt'o cobaino?
Jop, apie obscure ir apie moondust.
Matai, kad grundžas labiausiai artimas yra būtent jų vokalistui, kuris, gana lengva pastebėti, yra velniškai į kobainą panašus. Ir taip pat nesunku pastebėti, nirvaną jis labai myli. Tai gal dėl to tavo draugo tokia reakcija buvo..
Praktiškai visi, kuriuos girdėjau grojant kažką panašaus į grunge, yra kažkas panašaus į nirvaną. tikrai neteko girdėt lietuviškų bandų kurių skambesys panašėtų į soundgarden, pj, aic, ar jie turėtų savitą, "grundžovą" skambesį. Matai, turbūt nirvana visus labiausiai ir įtakoja.
Per tą paminėjimą kobainui tai aš irgi buvau. Pastebėjau, kad buvo daug tokių..hmm..hm...Kurto fanų. xD Ir tikrai nebūčiau lindus giliau į šitą "lietuvišką grundžą", jeigu tie patys obskjūrai nebūtų "Angry Chair" trumpai užgroję. Ai, bet čia kita istorija
Kita vertus - tokie koncai - puiku proga likusiem grundžeriam susimytint! xD
Smagu, kad yra palaikančių, nes jeigu tokių nebus - nebus net ir tokio "lietuviško grundžo" (kitas klausimas - ar yra tokių, kuriem jo reikia, ar yra klausančių). Nors asmeniškai man dauguma tokių lietuviško grundžo bandų yra "nirvana + ...(įrašykite patys)"
Vien žo, atsiprašau kad nusišneku, stogą man šian rauna
2007 m. lapkričio 18 d. 21:21:07