Aitvaras rašė: Šiaip dainų skambesys, lyrics ar dar kas pas Pearl Jam yra gerai. Bet balsas balselis... Net klausyt negaliu.
O va man Alice in chains muzika "Arčiausiai dūšios". Dera labai Gitaristo ir vokalisto balsai. Ir šiaip, jų grojimas profesionalus, pro šalį nevarydavo per koncertus. Gražu
Vat dėl PJ nesutinku. Man tai kaip tik balsas yra NEREALUS, geriausias po Layne'o. Toks..piktas ir tikras. Kaip ant kažkokio seno žurnalo su Vedderiu ant viršelio buvo parašyta "All the Rage", tai vat manau čia yra pats tas apibūdinimas. Kažkaip tikrai smagiai susiklauso.
Iš tikrųjų, AIC man irgi iš visų grungerių mieliausi. Manau kad gal truputį per daug Cantrellas dainavo, nes kartais Layne'ui tiesiog nebūdavo ką veikt, tik poroj vietų pritart Bet iš tikrųjų, jie gerulis.
Kalbant apie koncus, tai Alicuose man kažko trūko. Vat kažko. To, kas pavyzdžiui PJ ar NIRVANos koncuose būdavo. Viskas gražu, geras, tvarkingas atlikimas, nu bet kažko nėr, nors nusišauk. Dėl to retai žiūrėdavau jų koncus.
Dar kalbant apie grungerius -
Reik žinot kur lankytis Yra Vilniuj pora grupių, kurios groja kažką panašaus į grundžą. Apsilankykit koncuose, tai rasit. Nedaug, bet rasit Ir ten neteko sutikt vaikučių su nirvanos marškinėliais pamišusių dėl kobaino. Nors turiu pripažint, vienos iš tų grupių vokalistas labai mėgsta Nirvaną.
O va man Alice in chains muzika "Arčiausiai dūšios". Dera labai Gitaristo ir vokalisto balsai. Ir šiaip, jų grojimas profesionalus, pro šalį nevarydavo per koncertus. Gražu
ne nu, pearl jamu su nirvana lygint neina del to kad tai visiskai skirtingas skambesys. kas klause tas zino ir tokiu nesamoniu nesako nirvana padare ta breakthrough grunge'ui i placiasas mases. del to ji ir populiariausia(nelygu blogiausia, jokiu budu). ai zodziu. man alice in chains asmeniskai lbiausiai patinka. tada soundgarden. pj ir nirvana mazdaug toj pat vietoj nors ir labai skirtigos grupes. hole ir kt. seka paskui.
Asmeniškai man irgi Nirvana paskutinėj vietoj. Nesakau, kad jie lėvi or smth, nes jeigu ne nirvana, aš dbr taip nemylėčiau Alice In Chains, Pearl Jam ar Mad Season.
Man rods, kad būtent tos grupės [dar + Soundgarden] buvo tokios... grundžovesnės. Ir asmeniškai mane Nirvana yra užknisus juodai.
Kažkas ten sakė, kad PJ tik Nirvaną kopijavo... Nu ką aš žn... Į snukį už tokius žodžius. Įtariu, kad tas kas taip sakė, net neklausė PJ.
Pearl Jam'ai tokie...Tikri. xD Koncus pažiūrėjus, tai išvis išsižiojęs lieki.
Alice In Chains turbūt amžinai liks mano mėgstamiausia grupė.
O vat Soundgarden'ų... Mažai klausiau
Nirvana gerai, bet yra kai kas ir be nirvanos. Pearl Jam 2 pirmi ablumai, Soundgarden, Alice in Chains. Sitos grupes vadinasi "The Big Seattle Four". Man asmeniskai Nirvana paskutinej vietoj tarp shitu 4 grupiu, nors man jie taip pat labai patinka, bet nesureiksiminu taip stipriai Yra ir kitu grunge grupiu pvz Stone Temple Pilots, Silverchair(siulyciau pabandyt visiems, kam patinak Nirvana, ypac albuma Freakshow), Temple of the Dog, Mad Season(kazkas fantastisko) ir dar daug daug.
aš ir manau, kad jie tiesiog būtų pradėję varyti tą patį per tą patį. Čia yra neužginčiajamas faktas, kad juos putė ir išputė MTv ir t.t. Bet man tai asmeniškai .. ar juos putė ar ne. Jų muzika veža ir kitos tokios aš nežinau. Žinau tik krūvą klounų kurie bandė skambėti kaip jie. Nirvana super! O ar jie verti daugiau ar mažiau to super man nesvarbu.
Aišku diskutuoti galima ar jie verti ar ne. Bet nereiktų nueiti iki to, kad vienas sako "toks šūdas"(britney spears), o kitas "pati geriausia grupė"
Man tai ta Nirvana tai tiesiog per daug išpūstas muilo burbulas. Įdomu, ar ji būtų tokia legenda dabar, jei Kobainas nebūtų paleidęs kulkos sau į galvą? Juk galiausiai jis buvo giliai įklimpęs į narkotikus ir, kas čia žino, ar tokiais kiekias leidžiant į save heroiną jam būtų pasisekę ir toliau tokią muziką kurt. O ir Nirvana be Kurto daug kam ne Nirvana. Taip kad jie būtų tyliai ir palaipsniui nugrimzdę į užmarštį, o ne pasitraukę viršūnėje.
Nekreipt demesio ir tiek.Kam kreipt demesi i tuos,kurie nori pasirodyti"kieti" vien del to,kad nirvana isvadins "britney spears atitikmuo sunkiojoje muzikoje",Apgailetina.
žiūriu Jam'ų vh1 storytellers kaip tautiečiai pabuvoję jų koncerte sakė, kad chebra jėgos dar daug turi ale toks jausmas, kad bent pusė pasaulio jų dainas žino
tik Vedder'is su savo išvaizda senas kažkaip atrodo palyginus su kitais ar Cornell'iu
Beje,waffles,tavo nuomone man visiskai nesvarbi ir savo pacios nuomones dal tavo komentaru nekeisiu.beje,prie ko cia"visokie skeitai"?Cia ne apie nick'us diskutuojama.
waffles rašė: Man tai geriausias grunge albumas, teisingiau ne man o yra Peal Jam - TEN. Toliau Alice In Chains - Dirt, Soundgarden'u Superunknown ir Down on the Upside. Nirvana gera grupe bet gerokai pervertinima. Krc Kurtas niolikiniu dziaugsmas.
When Kurt Cobain blew out his brain
All the little girls, they cried like rain
Patikek,tikrai ne.Gerbiu jo kuryba,jo tekstus,muzika,gebejimus puikiai groti gitara.Tai labai talentingas ir tikrai vertas pagarbos zmogus.O jei dabar uzejo mada klausyt nirvanos ir apsikabinet sienas Kurt'o Cobain'o plakatais,tai jis ir jo muzika tikrai neturetu nuverteti.Beto ir vyresni zmones klauso nirvanos.Pazystu daug zmoniu ir galiu tai irodyti.
Beje,del pearl jam-manau jie tik kopijavo Nirvaną...
ir ka gi tu cia parasei? gerbi nu tai as gerbiu kitka. talentingas - taip. kiti grunge'o atlikejia netalentingi? talentingu zmoniu daug. o as pazystu vyresniu zmoniu kur klauso pj, aic, sg. nu ir ka?
o del "pearl jam-manau jie tik kopijavo Nirvaną..." tai siulau paklausyt pearl jam. kai pasiklausysi duok zinia - padiskutuosim. siuskis VS arba TEN albuma.
beja,skeitaz, tu tarp tu mergaiciu mazu verkianciu mergaiciu.
kaip jau sakiau nirvana gera grupe, bet pervertinama. jie grojo pagal tokia formule elementaru-tobula. uz tai ir as gerbiu. bet kas ta nirvana. nirvana nera kurtas ar kazkas panasaus (kaip visokie skeitai mano). nirvanos kurybine sekmes priezastis buvo bugninkas. gaila kad dabar savo laika svaisto rekaudamas. kurtas yra britney spears atitikmuo sunkiojoje muzikoje.
Neverta diskutuoti su tavim del K.Cobain...jei anai,kad jis "britney spears atitikmuo sunkiojoje muzikoje",tai toliau taip ir manyk.nenoriu naudoti savo brangaus laiko kalbedama su zmonemis,kurie,deja,turi tokias apgailetinas nuomones.
waffles rašė: Man tai geriausias grunge albumas, teisingiau ne man o yra Peal Jam - TEN. Toliau Alice In Chains - Dirt, Soundgarden'u Superunknown ir Down on the Upside. Nirvana gera grupe bet gerokai pervertinima. Krc Kurtas niolikiniu dziaugsmas.
Patikek,tikrai ne.Gerbiu jo kuryba,jo tekstus,muzika,gebejimus puikiai groti gitara.Tai labai talentingas ir tikrai vertas pagarbos zmogus.O jei dabar uzejo mada klausyt nirvanos ir apsikabinet sienas Kurt'o Cobain'o plakatais,tai jis ir jo muzika tikrai neturetu nuverteti.Beto ir vyresni zmones klauso nirvanos.Pazystu daug zmoniu ir galiu tai irodyti.
ir ka gi tu cia parasei? gerbi nu tai as gerbiu kitka. talentingas - taip. kiti grunge'o atlikejia netalentingi? talentingu zmoniu daug. o as pazystu vyresniu zmoniu kur klauso pj, aic, sg. nu ir ka?
o del "pearl jam-manau jie tik kopijavo Nirvaną..." tai siulau paklausyt pearl jam. kai pasiklausysi duok zinia - padiskutuosim. siuskis VS arba TEN albuma.
kaip jau sakiau nirvana gera grupe, bet pervertinama. jie grojo pagal tokia formule elementaru-tobula. uz tai ir as gerbiu. bet kas ta nirvana. nirvana nera kurtas ar kazkas panasaus (kaip visokie skeitai mano). nirvanos kurybine sekmes priezastis buvo bugninkas. gaila kad dabar savo laika svaisto rekaudamas. kurtas yra britney spears atitikmuo sunkiojoje muzikoje.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. lapkričio 18 d. 20:31:24
Šiaip dainų skambesys, lyrics ar dar kas pas Pearl Jam yra gerai. Bet balsas balselis... Net klausyt negaliu.
Vat dėl PJ nesutinku. Man tai kaip tik balsas yra NEREALUS, geriausias po Layne'o. Toks..piktas ir tikras.
Iš tikrųjų, AIC man irgi iš visų grungerių mieliausi. Manau kad gal truputį per daug Cantrellas dainavo, nes kartais Layne'ui tiesiog nebūdavo ką veikt, tik poroj vietų pritart
Kalbant apie koncus, tai Alicuose man kažko trūko. Vat kažko. To, kas pavyzdžiui PJ ar NIRVANos koncuose būdavo. Viskas gražu, geras, tvarkingas atlikimas, nu bet kažko nėr, nors nusišauk. Dėl to retai žiūrėdavau jų koncus.
Dar kalbant apie grungerius -
Reik žinot kur lankytis
2007 m. lapkričio 18 d. 19:04:17
O dėl šios subkultūros atstovų - šiaip tais vis rečiau kokį grungerį susitinku.
2007 m. lapkričio 18 d. 18:52:45
2007 m. lapkričio 18 d. 18:37:02
2007 m. lapkričio 12 d. 13:58:46
2007 m. lapkričio 11 d. 18:58:02
Man rods, kad būtent tos grupės [dar + Soundgarden] buvo tokios... grundžovesnės. Ir asmeniškai mane Nirvana yra užknisus juodai.
Kažkas ten sakė, kad PJ tik Nirvaną kopijavo... Nu ką aš žn... Į snukį už tokius žodžius. Įtariu, kad tas kas taip sakė, net neklausė PJ.
Pearl Jam'ai tokie...Tikri. xD Koncus pažiūrėjus, tai išvis išsižiojęs lieki.
Alice In Chains turbūt amžinai liks mano mėgstamiausia grupė.
O vat Soundgarden'ų... Mažai klausiau
2007 m. lapkričio 11 d. 17:08:22
2007 m. lapkričio 11 d. 14:42:16
2007 m. sausio 13 d. 23:01:56
2007 m. sausio 13 d. 22:11:50
Aišku diskutuoti galima ar jie verti ar ne. Bet nereiktų nueiti iki to, kad vienas sako "toks šūdas"(britney spears), o kitas "pati geriausia grupė"
2007 m. sausio 13 d. 11:48:01
2007 m. sausio 13 d. 11:28:43
dėl tos mados ir man labai pikta. daug dabar tų madų
o taj ka daryt jei tawe laiko tik mados auka jei nirvanos klausai?,,nu bent as tj kartais po lapais slepiuosi
Nekreipt demesio ir tiek.Kam kreipt demesi i tuos,kurie nori pasirodyti"kieti" vien del to,kad nirvana isvadins "britney spears atitikmuo sunkiojoje muzikoje",Apgailetina.
2007 m. sausio 12 d. 21:42:51
dėl tos mados ir man labai pikta. daug dabar tų madų
o taj ka daryt jei tawe laiko tik mados auka jei nirvanos klausai?,,nu bent as tj kartais po lapais slepiuosi
2007 m. sausio 10 d. 16:57:06
2007 m. sausio 8 d. 16:17:11
tik Vedder'is su savo išvaizda senas kažkaip atrodo
2007 m. sausio 7 d. 21:46:35
2007 m. sausio 7 d. 21:43:55
Man tai geriausias grunge albumas, teisingiau ne man o yra Peal Jam - TEN. Toliau Alice In Chains - Dirt, Soundgarden'u Superunknown ir Down on the Upside. Nirvana gera grupe bet gerokai pervertinima. Krc Kurtas niolikiniu dziaugsmas.
Neverta diskutuoti su tavim del K.Cobain...jei anai,kad jis "britney spears atitikmuo sunkiojoje muzikoje",tai toliau taip ir manyk.nenoriu naudoti savo brangaus laiko kalbedama su zmonemis,kurie,deja,turi tokias apgailetinas nuomones.
2007 m. sausio 3 d. 22:17:37
2007 m. sausio 3 d. 15:30:33
Man tai geriausias grunge albumas, teisingiau ne man o yra Peal Jam - TEN. Toliau Alice In Chains - Dirt, Soundgarden'u Superunknown ir Down on the Upside. Nirvana gera grupe bet gerokai pervertinima. Krc Kurtas niolikiniu dziaugsmas.
2007 m. sausio 3 d. 11:50:53