xdm rašė: Silentist rašei, jog stone temple pilots - core labai daug naujovių į žanrą įnešė? ir ką gi jie su juo įnešė? Kelias dainas kurios skamba kaip pearl jam, alice in chains, nirvanos parodijos??
nusibodo man tie ginčai dėl nirvanos kartais geriau patylėti ir pamatyti daugiau dalykų. nirvana buvo super! ir nereikia čia apie tas panas. jos nevisai gerai atspindi nirvanos muzika, įtaką.
Tiesiog dabar kazkokia mada klausyt Nirvanos...Nuvalkiojo ta grupe dabar visi...O jie buvo legenda.Jie paliko labai dideli indeli muzikai.Uz tai Nirvana ir gerbiu.
Silentist rašei, jog stone temple pilots - core labai daug naujovių į žanrą įnešė? ir ką gi jie su juo įnešė? Kelias dainas kurios skamba kaip pearl jam, alice in chains, nirvanos parodijos??
nusibodo man tie ginčai dėl nirvanos kartais geriau patylėti ir pamatyti daugiau dalykų. nirvana buvo super! ir nereikia čia apie tas panas. jos nevisai gerai atspindi nirvanos muzika, įtaką.
waffles rašė: Man tai geriausias grunge albumas, teisingiau ne man o yra Peal Jam - TEN. Toliau Alice In Chains - Dirt, Soundgarden'u Superunknown ir Down on the Upside. Nirvana gera grupe bet gerokai pervertinima. Krc Kurtas niolikiniu dziaugsmas.
When Kurt Cobain blew out his brain
All the little girls, they cried like rain
Patikek,tikrai ne.Gerbiu jo kuryba,jo tekstus,muzika,gebejimus puikiai groti gitara.Tai labai talentingas ir tikrai vertas pagarbos zmogus.O jei dabar uzejo mada klausyt nirvanos ir apsikabinet sienas Kurt'o Cobain'o plakatais,tai jis ir jo muzika tikrai neturetu nuverteti.Beto ir vyresni zmones klauso nirvanos.Pazystu daug zmoniu ir galiu tai irodyti.
Beje,del pearl jam-manau jie tik kopijavo Nirvaną...
Jei tu manai, kad Pearl Jam'ai kopijavo Nirvana - tu labai klysti...
Geriau taip nemanyk...
waffles rašė: Man tai geriausias grunge albumas, teisingiau ne man o yra Peal Jam - TEN. Toliau Alice In Chains - Dirt, Soundgarden'u Superunknown ir Down on the Upside. Nirvana gera grupe bet gerokai pervertinima. Krc Kurtas niolikiniu dziaugsmas.
Patikek,tikrai ne.Gerbiu jo kuryba,jo tekstus,muzika,gebejimus puikiai groti gitara.Tai labai talentingas ir tikrai vertas pagarbos zmogus.O jei dabar uzejo mada klausyt nirvanos ir apsikabinet sienas Kurt'o Cobain'o plakatais,tai jis ir jo muzika tikrai neturetu nuverteti.Beto ir vyresni zmones klauso nirvanos.Pazystu daug zmoniu ir galiu tai irodyti.
Man tai geriausias grunge albumas, teisingiau ne man o yra Peal Jam - TEN. Toliau Alice In Chains - Dirt, Soundgarden'u Superunknown ir Down on the Upside. Nirvana gera grupe bet gerokai pervertinima. Krc Kurtas niolikiniu dziaugsmas.
Kaip jau minėjau panašioje temoje, grunge labiausiai pasaulyje vertinami albumai yra tie, kur daugiausiai naujovių į žanrą įnešė, o tai:
neil young/pearl jam-mirror ball, alice in chains - dirt,
screaming trees - sweet oblivion, alice in chains - jar of flies,
soundgarden - superunknown, soundgarden - badmotorfinger,
mudhoney - every good boy deserves fudge,
mother love bone - star dog champion, malfunkshun - return to olympus,
temple of the dog - temple of the dog, pearl jam - ten,
stone temple pilots - core, hole - pretty on the inside,
ir kur gi nepaminėsi, tai ką visi pamini tuos, kurie labiausiai išpopuliarino 'grunge' :
nirvana - nevermind, nirvana - in utero
As tau neaiskinu kur rasyt, as tau patariu... Nepriestarauju, kad gali rasyt kur nori ir ka nori, bet yra tam tikra tvarka kurios bentjau reikia stengtis laikytis, o ne ja ignoruot... O tuo labiau kai zmogus nesupranta apie ka tema ir dar raso, kad ji yra nuobodziausia... (Cia as apie tave, dar nesuprasi)...
as sedziu prie savo kompo, o netas yra visu... taj rasau kur noriu ir ka noriu... tu geriau butum parases apie ka si diskusija o ne be prasmiskai aiskintum kur galima rasyti kur ne....
twiezzy rašė: norejau pasakyti kad visiskai nesupratau apie ka cia bazarina zmones... pamaciau zody Nirvana ir uzsivedziau..........
Tai jei nesupranti apie ka cia zmones kalba, kokio velnio tada rasai kazka apie tai, ko nesupranti ? Kad tave zodis Nirvana uzveda, cia jau ne mano ar kitu zmoniu problemos, galetum isokt susitvardyt ir nieko nerasyt, nes parasiai komentara kuris tikrai pakelia sypsena, kadangi jis visai nepataiko i tema...
O sita tema manyciau be zodzio Nirvana neissiverstu, vistiek kas nors anksciau ar veliau ji pavartotu...
kam patinka PJ, tam dažniausiai patiks ir MLB ir ne dėl to, kad iš MLB 'likučių' susikūrė pearl jam
PJ pirmo albumo skambesys panasus i MLB [bent jau man]
o šiaip.... man jie patinka. Andy kažkoks keistas balsas, bet gražus.
tai ir taip aisku kad tie testai vienos pievos
siaip siulyciau pasiklausyt Mudhoney - toks linksmas grunge'as,siuo metu tai man labai patinka Mudhoney : ]
Mother Love Bone kazkada kai klausiau, tai nepatiko lyg ir... Bet neseniai zadejau vel paklausyt...
Ir dar kart Temple Of The Dog paklausyt irgi reikes...
Tikriausiai tam teste tikriausia grunge grupe laikoma Nirvana... Del to uz didelius procentus ir paraso, kad "Tu Nirvana"... Nors as sakyciau, kad tai yra nelabai samone... Tie testai irgi nelabai samone... Ir gal net ne nelabai...
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2007 m. sausio 2 d. 18:51:27
Silentist rašei, jog stone temple pilots - core labai daug naujovių į žanrą įnešė?
nusibodo man tie ginčai dėl nirvanos
Tiesiog dabar kazkokia mada klausyt Nirvanos...Nuvalkiojo ta grupe dabar visi...O jie buvo legenda.Jie paliko labai dideli indeli muzikai.Uz tai Nirvana ir gerbiu.
2007 m. sausio 2 d. 18:25:24
nusibodo man tie ginčai dėl nirvanos
2006 m. gruodžio 31 d. 19:32:33
Man tai geriausias grunge albumas, teisingiau ne man o yra Peal Jam - TEN. Toliau Alice In Chains - Dirt, Soundgarden'u Superunknown ir Down on the Upside. Nirvana gera grupe bet gerokai pervertinima. Krc Kurtas niolikiniu dziaugsmas.
Jei tu manai, kad Pearl Jam'ai kopijavo Nirvana - tu labai klysti...
Geriau taip nemanyk...
2006 m. gruodžio 31 d. 17:49:04
2006 m. gruodžio 24 d. 22:07:42
2006 m. gruodžio 24 d. 21:00:53
2006 m. rugsėjo 3 d. 03:36:08
neil young/pearl jam-mirror ball, alice in chains - dirt,
screaming trees - sweet oblivion, alice in chains - jar of flies,
soundgarden - superunknown, soundgarden - badmotorfinger,
mudhoney - every good boy deserves fudge,
mother love bone - star dog champion, malfunkshun - return to olympus,
temple of the dog - temple of the dog, pearl jam - ten,
stone temple pilots - core, hole - pretty on the inside,
ir kur gi nepaminėsi, tai ką visi pamini tuos, kurie labiausiai išpopuliarino 'grunge' :
nirvana - nevermind, nirvana - in utero
2006 m. rugpjūčio 31 d. 23:14:58
https://members.aol.com/groovydou. ..zzes/grunge.htm
Žiūriu, ši tema kiek apmirė. Tai va, radau tokį testą: Which grunge band are you? Pažiūrėkit ir pasidalinkit savo nuomone.
Ir dar, pagal tą testą esu Pearl Jam.
Hm geras, gavausi Alice in Chains... siaip tas testas lempinis, bet kadangi myliu sita grupe, tj atleisim
2006 m. rugpjūčio 31 d. 18:43:04
2006 m. rugpjūčio 31 d. 18:30:36
2006 m. rugpjūčio 31 d. 17:43:09
norejau pasakyti kad visiskai nesupratau apie ka cia bazarina zmones... pamaciau zody Nirvana ir uzsivedziau..........
Tai jei nesupranti apie ka cia zmones kalba, kokio velnio tada rasai kazka apie tai, ko nesupranti ? Kad tave zodis Nirvana uzveda, cia jau ne mano ar kitu zmoniu problemos, galetum isokt susitvardyt ir nieko nerasyt, nes parasiai komentara kuris tikrai pakelia sypsena, kadangi jis visai nepataiko i tema...
O sita tema manyciau be zodzio Nirvana neissiverstu, vistiek kas nors anksciau ar veliau ji pavartotu...
2006 m. rugpjūčio 31 d. 17:25:10
2006 m. rugpjūčio 31 d. 17:07:37
nobodziausia diskusija is visu..... NIRVANA is fuckin dead, rest in peace bitch
Ka tu norejai pasakyt ?
2006 m. rugpjūčio 31 d. 17:05:21
2006 m. rugpjūčio 29 d. 17:22:00
PJ pirmo albumo skambesys panasus i MLB [bent jau man]
o šiaip.... man jie patinka. Andy kažkoks keistas balsas, bet gražus.
2006 m. rugpjūčio 29 d. 17:17:35
siaip siulyciau pasiklausyt Mudhoney - toks linksmas grunge'as,siuo metu tai man labai patinka Mudhoney : ]
2006 m. rugpjūčio 27 d. 14:49:57
Ir dar kart Temple Of The Dog paklausyt irgi reikes...
2006 m. rugpjūčio 27 d. 14:43:47
2006 m. rugpjūčio 27 d. 14:08:25
2006 m. rugpjūčio 27 d. 13:50:09