man iš grunge grupių patinka tik Hole ir Pearl Jam.
nėra mėgstamiausias muzikos stilius, bet patinka.
Maybe I'm your special one
Silent testifier
Breathe the moon
And eat the sun
Sitting in the fire
kodel as tik dabar sita tema pamaciau? Uztai is karto ejau testu darytis - gavosi Pearl jam ir 49% grunge. Idomiai kazkaip Beje ir forumas visai nieko.
Tai va is grunge grupiu man labiausiai patinka Pearl jam ir Alice in Chains, bet dabar labai daug klausau Bush ir Soundgarden.
galiu pasakyt, kad grunge bent jau kol kas yra pats priimtiniausias aprangos stilius man.
o muzikos as klausaus ivairios ir net lb ivairios , o tu abieju testu mano mielasis netas neatidare.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Manau, kad Bush yra panasus i Nirvana del to, kad jie paseke visuotine mada - post-grunge. Nirvana pateko i topus, is ten atsirado pilna kopijuotoju. O Bush buvo vieni is pirmuju, pasuke kopijuotoju stiliaus keliu. Bet nepaisant ju skambesio ir vokalo - kas labai kopijuota nuo Nirvanos (Bet Nirvana man zymiai geriau, nes ji yra sis tas daugiau, nei tie kopijuotojai sugebejo padaryti) -, ju kuryba, tai yra, tai, kai jie paraso dainas, yra visai nebloga. Sakyciau, ne tokie degradave, kaip dauguma kitu post-grungeriu kopijuotoju. Ai, labiausiai uzknisa Bush vokalas, kuris ziauriai kobainiskas.
O man jau seniai pasidare nekesita : ) Patiko is pirmo karto, dar pavasari. Ir siaip visas albumas, "Riot Act" patinka. Ir "Lost Dogs" gabalai superiniai.
"Rearviewmirror" man yra vienas is megstamiausiu is "Vs.". Dar labai patinka "Daughter", "Rats" ir "Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town" (atrodo, taip vadinasi).
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2006 m. rugpjūčio 27 d. 13:17:44
vuooo as Nirvana XDDD
You need to go take a bath, man! And you might wanna toss that shirt of mine in the wash? Any grungier and you would be mistaken for mildew, dude.
ir dar 85% grungere
Grunge is not dead.Admit.
2006 m. sausio 8 d. 18:15:29
2005 m. liepos 18 d. 11:50:04
nėra mėgstamiausias muzikos stilius, bet patinka.
2005 m. liepos 17 d. 09:36:39
Tai va is grunge grupiu man labiausiai patinka Pearl jam ir Alice in Chains, bet dabar labai daug klausau Bush ir Soundgarden.
2005 m. liepos 11 d. 16:22:59
gal kam idomu
https://www.seattlesound.de/phpbb/
2005 m. birželio 29 d. 09:18:15
o muzikos as klausaus ivairios ir net lb ivairios , o tu abieju testu mano mielasis netas neatidare.
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 20 d. 17:20:41
2005 m. birželio 20 d. 14:13:08
2005 m. birželio 19 d. 20:02:44
2005 m. gegužės 6 d. 16:29:31
2005 m. gegužės 5 d. 11:12:41
2005 m. gegužės 5 d. 11:05:03
2005 m. gegužės 2 d. 14:48:14
2005 m. gegužės 2 d. 13:49:47
i smell too good and my father is probably a cop... hmmmm....
jo jo....
2005 m. balandžio 30 d. 19:29:33
2005 m. balandžio 30 d. 18:54:46
https://members.aol.com/groovydou. ..zzes/grunge.htm
Žiūriu, ši tema kiek apmirė. Tai va, radau tokį testą: Which grunge band are you? Pažiūrėkit ir pasidalinkit savo nuomone.
Ir dar, pagal tą testą esu Pearl Jam.
as irgi pearl jam...
nesamone,atsakai daugmaz ju biografijos faktais ir vsio...
2005 m. kovo 19 d. 20:57:11
2005 m. kovo 19 d. 16:28:45
2005 m. kovo 19 d. 14:13:15
2005 m. sausio 13 d. 15:43:00
"Rearviewmirror" man yra vienas is megstamiausiu is "Vs.". Dar labai patinka "Daughter", "Rats" ir "Elderly Woman Behind The Counter In A Small Town" (atrodo, taip vadinasi).