man vis dar keista, kad negative'ui patinka i am mine bet siaip gera daina, ypac zodziai.
siaip dar tikrai butu verta paklausyt rearviewmirror, jei cia kazkas ketina siustis.
Grooveri, o tu girdėjęs Pearl Jam? Patariu kaip nors pasiklausyti. Atsisiųsk keletą gabalų ir jei patiks, įrašysiu CD. Pabandyk "Even Flow", "Black", "Porch", "Jeremy", "Spin The Black Circle", "Daughter", "Go", "I Am Mine"...
Ir apskritai negalėjau sau leisti to testo daryti, nes tai žiauriai prieštaravo man pačiam. Kad ir kaip ten viskas juokais, kai kurie dalykai man yra tiek "šventi", kad negaliu to priimti juokais. Kitaip sakant, kai kurių pasirinkimų ten visiškai negalėjau pasirinkti.
"What's this? The longest you've been without a shower is three days?"
Man tai yra ne tik kad pasišaipymas iš grandžerių, bet ir apskritai kažkokie NESVEIKI juokeliai. Kažkaip nelabai pakenčiu, kai yra šaipomasi iš žmogaus higienos.
Be to, tai, kad Kobainas ar dar kas nors retai plovė galvą, nereiškia, kad pats maudėsi retai. Gal tiesiog plaukų nelietė.
Aš dabar ir darau tuos testus
Pasitikrinau, ar nesu priklausoma, nuo kompo, tai ten parodė, kad kyg ir ne (27. O kai dariau kažkokį rimtą testą, tai gavau atsakymą, kad jau beveik
O su tais metalhead'ais, tai rodo, kad nelabai aš ten įsitrinu ir į jų tarpą - 44%
Šiaip tie testukai nepasižymi dideliu intelektulumu ir visiškai nėra tikslūs. Bet užtad ganėtinai linksmi - šaipomasi iš tų nusistovėjusių stereotipų.
YOU ARE 26 % GRUNGE !
What's this? The longest you've been without a shower is three days? Not even close, man. You should go sit out in the rain for a week.
Nė velnio aš ne grunger'ė
O šiaip tai įdomus testukas... Toks jau super stereotipinis.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. sausio 13 d. 13:23:41
siaip dar tikrai butu verta paklausyt rearviewmirror, jei cia kazkas ketina siustis.
2005 m. sausio 8 d. 01:35:22
2005 m. sausio 8 d. 01:29:27
2005 m. sausio 8 d. 01:06:57
2005 m. sausio 8 d. 01:01:47
2005 m. sausio 3 d. 23:42:33
2005 m. sausio 3 d. 22:16:10
2005 m. sausio 3 d. 20:01:21
2005 m. sausio 3 d. 16:37:54
2005 m. sausio 3 d. 00:18:07
2005 m. sausio 2 d. 19:27:25
2005 m. sausio 2 d. 00:20:13
2005 m. sausio 1 d. 22:51:00
Man tai yra ne tik kad pasišaipymas iš grandžerių, bet ir apskritai kažkokie NESVEIKI juokeliai. Kažkaip nelabai pakenčiu, kai yra šaipomasi iš žmogaus higienos.
Be to, tai, kad Kobainas ar dar kas nors retai plovė galvą, nereiškia, kad pats maudėsi retai. Gal tiesiog plaukų nelietė.
2005 m. sausio 1 d. 21:50:34
Pasitikrinau, ar nesu priklausoma, nuo kompo, tai ten parodė, kad kyg ir ne (27
O su tais metalhead'ais, tai rodo, kad nelabai aš ten įsitrinu ir į jų tarpą - 44%
Šiaip tie testukai nepasižymi dideliu intelektulumu ir visiškai nėra tikslūs. Bet užtad ganėtinai linksmi - šaipomasi iš tų nusistovėjusių stereotipų.
2005 m. sausio 1 d. 21:34:40
2005 m. sausio 1 d. 21:14:27
What's this? The longest you've been without a shower is three days? Not even close, man. You should go sit out in the rain for a week.
Nė velnio aš ne grunger'ė
O šiaip tai įdomus testukas... Toks jau super stereotipinis.
2005 m. sausio 1 d. 20:59:02
https://www.fuali.com/test.aspx?id=108
2004 m. gruodžio 15 d. 13:43:15
2004 m. gruodžio 4 d. 15:43:44
2004 m. gruodžio 4 d. 14:49:39