| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Very_crazy_enough | Citizen ErasedMuse St. Peter didn\'t ask for his name—he just handed over the keys. R.I.P. Chuck Norris |
||||
| Sahja | Knowing Me, Knowing YouABBA |
||||
| Konditerijus | Down in a HoleAlice In Chains |
||||
| Alvydas1 | TrilogyEmerson, Lake & Palmer (ELP) |
||||
| DjVaids | My WayLoleatta Holloway |
||||
| PLIKASS | I Love SaturdayErasure |
2026 m. kovo 22 d. 10:11:40
Smirdinti ranka
Kažkas turi pasikeistiNeabejotina dilemaNuobodulys nėra našta, kurią turėtų kazkas neštiNuolatinė per didelė stimuliacija mane apsvaiginaBet aš nenorėčiau to kitaip
Tiesiog nepakanka, man reikia daugiauNiekas, regis, netenkinaSakau, nenoriu, man tiesiog reikiaKvėpuoti, jausti, žinoti, kad esu gyvas
Pirštas giliai kur perzengtos ribosParodyk man, kad mane myli ir kad mes priklausom vienas kitamAtsipalaiduok, apsisuk ir paimk mano ranką
Aš galiu padėti tau pasikeistiPavargimo akimirkas į malonumąIštark žodį ir mes būsimeNa, einame, susiliesime ir subalansuosimeSkausmas ir komfortas, giliai tavyjeKol nebenorėsi manęs kitaip
Bet to nepakanka, man reikia daugiauNiekas, regis, netenkinaSakau, nenoriu, man tiesiog reikiaKvėpuoti, jausti, žinoti, kad esu gyvas
Giliai kur perzengtos ribosTai gali šiek tiek skaudėti, bet prie to priprasi tadAtsipalaiduok, išslysk
Kažkaip liūdna dėlTo, kaip viskas susiklostėSumažėjęs jautrumas viskamKas tapo subtilu?Kaip tai gali man ką nors reikštiJei aš iš tikrųjų nieko nejaučiu? Taip
Aš toliau kapsėsiuKol kažką pajusiuAlkūne giliai kur perzengtos ribosParodyk man, kad mane myli ir kad mes priklausome vienas kitamPečiu giliau kur perzengtos ribosAtsipalaiduok, apsisuk ir paimk mano ranką