Mano pati didziausia dievaite pasaulyje,as uzaugau su jos muzika,jos ir jos didziojo brolio Maiklo...Dievinu jos muzika ir kuryba,man ji visados bus pati geriausia pasaulyje..POP MUZIKOS KARALIENE
Man labai ji patinka,kartais kai pamatau, senesnę jos nuotrauka,ją pavadinu- Miss PasaulisO dainuoja ji labai gražiai,ir turi kelias ypatingai gražias dainas...Ji, Janet tikra pop karalienė,kiek žinau ir vaidina nuo mažens,ir dainuoja,ir yra labai geras žmogus...Vienu žodžiu,viena geriausių dainininkių pasaulyje ....
Kiek matau dabar nelabai kur yra kalbėti apie atlikėjus tai sukursiu temą. Taigi šioje temoje diskutuojam, kalbam apie dainininkę, aktorę Janet Jackson .
2011 m. vasario 20 d. 17:38:05
2010 m. rugpjūčio 12 d. 17:16:22
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2010 m. rugpjūčio 12 d. 10:45:29