Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Hip-hop'as Lietuvoje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567 ... 12
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
G-Inside
2008 m. spalio 6 d. 15:51:16
Beje kokie dar HH ejay? Normalios studijos yra, normalus instrumai, normalios temos, normaliai repuoja

Atsakyti
G-Inside
2008 m. spalio 6 d. 15:49:40
Omg, tu bent klauses normaliu LT gabalu? Jauciu viena gabala paklauses Patikek temos yra labai prasmingos Nesusipazines - negali sakyt

Atsakyti
mc_dumu_debesy
2008 m. spalio 5 d. 21:36:44
Repas - negrų muzika, ir lietuviai repo niekada nekurs, nesvarbu, kiek mūsų MC stengsis ant to paties HH Ejay priekalo, o jiems prijaučiantys plėšysis forumuose. Jo, buvo Beastie Boys, bet jų geriausi gabalai (No Sleep Till Brooklyn, Fight For Yout Right) - metalas/rokas, maišytas su repu, buvo Cypress Hill, lotynų amerikiečiai, maišę repą su regiu ir roku, turime netgi Svarą (Ne GnG, o Svarą) ir MC Messiah, kurie intelektualesnes eiles pateikia kaip repą (nors Svaras visąlaik linko prie džiazo ir t.t). Deja: Lietuvoj normalaus repo niekada nebuvo ir turbūt nebus. Nekalbu apie rhymus ar instrumentalą, bet vien temos...
1Gyvenimas - šūdas, duokit parūkyti.
2Kaip mes gėrėm.
3Pseudovertybės, blah blah blah

Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch-bitches, watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-bitch, which wishes to be a switched swiss witch-bitch, wishes to watch which swiss Swatch watch witch?
Atsakyti
G-Inside
2008 m. spalio 5 d. 19:02:43
dovilke rašė:
Mm Hip-Hopas nerealus stilius, labai ji megstu...Bet .ietuvoj as tik tris HH atliejus tai yra Svaras,
Baggy-B ir Pushaz daugiau kaip ir negirdejau.Na bet dziugu kaip greitai sparteja musu muzika.
MAlono girdeti naujas auksto lygio dainas o Hip-Hopo man dar mazai lietuvoj=D

Baggy B nera reperis Oi galeciau daug vardinti....G&G, pushaz, omerta, K.U.R.V.A, shiaure, vaiperis, shmekla, kastetas, shamas, shaman, liezhuvis, JBC, orda, messiah, banjooz, medonas, montana montekristo, nasty shit, fryk, kitokie mc, karoona, skrip ir dar daug daug kitu

Atsakyti
G-Inside
2008 m. spalio 5 d. 18:59:18
Lietuvos hip hop'as valdo! Yra labai daug gabiu ir talentingu reperiu, kuriu musu liaudis nezino...Tie kurie nesidomi repu dazniausiai zino tik G&G sindikata, bet yra labai daug geru reperiu siuo metu Ir tikrai yra ka klausyt, o labiausiai man patinka LT tekstai, nes beveik visi turi gilia prasme

Atsakyti
LoseControl
2008 m. rugsėjo 26 d. 23:05:56
tik GnG, daugiau viskas kas lieka yra s*das

Atsakyti
-waidilute-
2007 m. rugsėjo 4 d. 19:03:40
buvo laikas kai susidomėjau, nes stovykloj atsirado keli veikėjai, kurie labai įdomiai jį pateikė, kartais įsijungiu zip gatvę trečiadieniais ir visas mano besidomėjimas tuo baigiasi

2007 m. rugsėjo 4 d. 18:57:07
na baggy b priesh kiz gal ir buvo repo atlikejas dabar tai jau vargu...
man tai pvz nera skirtumo kokio stiliaus repas undergroundas ar maistrymas jei patinka tai ir klausau ,nors daugiau ne tokios zhinomos grupes ir mc patinka kas be ko...

2007 m. rugsėjo 4 d. 15:56:11
Mm Hip-Hopas nerealus stilius, labai ji megstu...Bet .ietuvoj as tik tris HH atliejus tai yra Svaras,
Baggy-B ir Pushaz daugiau kaip ir negirdejau.Na bet dziugu kaip greitai sparteja musu muzika.
MAlono girdeti naujas auksto lygio dainas o Hip-Hopo man dar mazai lietuvoj=D

Atsakyti
twiezzy
2007 m. rugsėjo 3 d. 16:27:45
hip hopas nyksta. vien del tokiu repo gerbeju kurie megsta tik mainstreama ir del tokiu kurie pop-repa, jeigu visi butu uz hh, o ne uz atskiras 'shakas' manau butu viskas geriau nei dabar yra.

beje niekada nesupratau zmoniu kurie skiria tokius dalykus kaip mainstreamas ir pop repas, juk po velniu visur repuoja, repuoja apie skirtingus dalykus.

Atsakyti
kaktooz
2007 m. rugsėjo 3 d. 15:38:03
ish dalies sutinku kad per daug tu rimtu gabalu,mazhdaug ''kaip man sunku,ash pavargau'' ir pan,kartais tai sukelia juoka.,bet tai kur kas geriau nei pasakos apie kales,tusovkes ir ''baisius"lietuvos didzhiuju miestu rajonus

2007 m. birželio 5 d. 16:33:52
Niekad nemėgau hip-hopo, bet išreiškiu didžią pagarbą G&G Sindikatui , jų muzika tiek gera, tiek prasminga.

2007 m. birželio 4 d. 17:38:11
kakzkajp lietuviskas rap nipriot,lbj lietuviai "per rimtai" repuoja va westside rap tj walit

2007 m. gegužės 20 d. 18:15:15
Hip -Hopas visai nieko....

2007 m. gegužės 19 d. 20:16:00
kieciausias reperis shkias yra MC WALDAS

2006 m. vasario 2 d. 09:48:13
Hip-Hop never stops ...westside massives ...

2005 m. lapkričio 8 d. 16:05:06
as, asmeniskai, pirma isiklausau i gabala. pagaunu byta, tada esme. rimavimas? hm. yra tokiu super gabalu, kuriuos atidziai paklausius net nustenbi, kiek ten, tarkim, "antirimo"

2005 m. lapkričio 8 d. 16:02:37
Oraily, tai tada patinkla shmekla ir vaiper, speju. kodel? manau, suprasi.

2005 m. lapkričio 7 d. 20:31:31
Oraily, is tikruju tai kiekvienas klausytojas na gali atsirinkt... Na kam svarbiau rimas, kam textai, kam instrumas. Taciau, mano nuomone, butent hiphope tai tekstas ir yra svarbiausias dalykas. Juk, pavyzdziui cia paims kas nors padarys koki gabala, kuriame na nieko tikrai gero nepasakyta, bet bus surimuota gerai... arba kai kurie zodziai visai ne i tema, taciau graziai dera gale eiluciu....taigi nieko gero.... man pagrindinis vertinimo kriterijus tikrai rimavimas nera... O prie ko cia Pushas tai nesuprantu.

2005 m. lapkričio 6 d. 21:57:35
J-Master rašė:
Oraily: joa ten tai gabalas ... bet man is pradziu labiau patiko sindikato smogikai

(sorry uz du postus )

rasike>>> sep tei repe(man asmenishkai) rimavimas ir yra svarbiausia, poto isiklausai i zdz prasme....o bereiksmis kalbejimas i mikrafa be jokio ismanymo apie rima....nu - manis nezavi.... to pavyzdys pushas.....

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Saturnus Saturnus
8,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 3617
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 237902