na, aisku, manau, kad ne vien svaras yra geras reperis lietuvoj. Tikrai yra labai daug geru mcs. Tiesiog dauguma zmoniu, kurie giliau nepasidomi hiphopu, tu atlikeju ir nezino. Na ir tai kad jie yra undergrounde tai nereikia kad yra blogi mc (aisku, ne apie visus kalbu). Taip jau yra, kad toks visuomenes poziuris i hiphopa, kad cia yra neformatas, kaip dabar madinga sakyt, ir tiesiog zmonem labai sunku prasimusti..tuo labiau isleist albuma.
Na, bet kad ir kaip te bebutu, Lietuvoj hiphopo lygis kyla. Juk palyginti kaip pvz buvo pries 2 metus tai dabar mazdaug kiekviena savaite koks nors renginys hh vyksta. Albumu per metus taip pat zymiai daugiau iseina nei pvz pries kokius 3 metus saunu...
ir dar vienas dalykas, ka noriu pasakyt tai kad pvz jei ir labai ten tas hipopas musu iskiltu ir t.t. ir tas visuomenes poziuris pasikeistu, t.y. priimtu hiphopo kultura kaip kazkoki na meno gal dalyka, o ne tiesiog kaip subkultura, tai jo butu viskas ok.... Bet, kaip vienas zmogus sake, nebeliktu to stebuklo... so, man dabar kaip yra tai tikrai yra gerai
Oraily, repo esme ne rimavimas. ir, be to, lietuviai moka repuot. ne vienas tai irode. sakai, tik svaras moka. nu kad ne. tik svaras ivede prasminga, su gilia mintim repa i lt padange. butu pats laikas kam nors sulauzyt sita stereotipa ir padaryt kazka tokio kaip hip hop hoorey
J-Master rašė: parimuot daug kas gali ,tik reikia siek tiek is tokiu teksto paivairinimu padaryt ,nes kai dauguma tiesiog suvaro teksta i fsio ,jei geras balsas ir gerai skamba , o pvz tas pats svaras ,gi visaip kaip repuoja ,intonacijas gerai keicia ,vnzo cool . kad ir tie patys broliai saunuoliai linxmai - rimtai padarytas gabalas .
geriausias to pavyzdys - daina "muzika kuri saugo"
parimuot daug kas gali ,tik reikia siek tiek is tokiu teksto paivairinimu padaryt ,nes kai dauguma tiesiog suvaro teksta i fsio ,jei geras balsas ir gerai skamba , o pvz tas pats svaras ,gi visaip kaip repuoja ,intonacijas gerai keicia ,vnzo cool . kad ir tie patys broliai saunuoliai linxmai - rimtai padarytas gabalas .
Underground, visko gali buti. Butent todel ir kalbu kad LT hip-hopas turi savaji veida, nes jame paprasciausiai niekam nerupi jis, o tai ir yra tikrasis undergroundas, LT hip-hopo nemegimo priezastis matau tik dvi: 1. Jo nežinojimas. 2. Lietuvos ir mūsų kalbos nekenčiamumas. Stilių Lietuvos hip-hope yra DACHUJA ir bet koks daugiau paieškojęs rastų jam patinkančią grupę. Jeigu visgi pasinešęs ant anglistų gali klausyt Miraz Squad ar Mental Crew. Yra visko ko reikia.
Mane juokina tokie kaip faniokai. Ar yra Lietuvoje tikro hip-hopo? Galiu ranką prie širdies pridėjęs pasakyti kad jo yra. Kaip ir kiekvienoje šalyje, Lietuvoje HH kultūra turi savo atspalvį, ir manau atspalvis yra gana geras, vienintelis dalykas kuris stabdo žinojimą apie tai ir skatina tokią nuomonę (lietuvoj HH nėra) tai yra mūsų šou biznis, kuriam nepelninga tokia muziką leisti. O juk LT reperių albumai užsienio šalyse, tokiose kaip Latvija, Rusija, Anglija, Lenkija greitai prasimuša į radijo stočių topus ir Lietuvos hip-hopas yra vertinamas labai pagarbiai. Įdomus ir paprastas klausimas "daug žinantiems" reperiams: ar bent jau žinote kiek albumų yra išleidęs Sindikatas?
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. lapkričio 6 d. 21:55:10
Oraily: joa ten tai gabalas ... bet man is pradziu labiau patiko sindikato smogikai
(sorry uz du postus
vo kas jau kas..bet is ALCHMIJOS sitas gabalas maziausiai patinka......
2005 m. lapkričio 6 d. 21:06:45
Na, bet kad ir kaip te bebutu, Lietuvoj hiphopo lygis kyla. Juk palyginti kaip pvz buvo pries 2 metus tai dabar mazdaug kiekviena savaite koks nors renginys hh vyksta. Albumu per metus taip pat zymiai daugiau iseina nei pvz pries kokius 3 metus
ir dar vienas dalykas, ka noriu pasakyt tai kad pvz jei ir labai ten tas hipopas musu iskiltu ir t.t. ir tas visuomenes poziuris pasikeistu, t.y. priimtu hiphopo kultura kaip kazkoki na meno gal dalyka, o ne tiesiog kaip subkultura, tai jo butu viskas ok.... Bet, kaip vienas zmogus sake, nebeliktu to stebuklo... so, man dabar kaip yra tai tikrai yra gerai
2005 m. lapkričio 6 d. 11:45:01
2005 m. lapkričio 6 d. 10:34:26
as manau,kad lietuvoje hip hop as neegzistuoja yra pop siektiek pamaisita ir tipo visi sako kad hip hop as yra lietuvoj
oh kaip nusišnekėjai . .kaiptik LT Rep'as (ne Hip-Hopas) yra praktiškai be jokių Pop priemaišų
2005 m. lapkričio 6 d. 10:25:31
(sorry uz du postus
2005 m. lapkričio 6 d. 10:23:09
2005 m. lapkričio 5 d. 17:42:31
parimuot daug kas gali ,tik reikia siek tiek is tokiu teksto paivairinimu padaryt ,nes kai dauguma tiesiog suvaro teksta i fsio ,jei geras balsas ir gerai skamba , o pvz tas pats svaras ,gi visaip kaip repuoja ,intonacijas gerai keicia ,vnzo cool . kad ir tie patys broliai saunuoliai linxmai - rimtai padarytas gabalas .
geriausias to pavyzdys - daina "muzika kuri saugo"
2005 m. lapkričio 5 d. 12:47:34
2005 m. spalio 31 d. 19:27:25
yo laikas apskritai pasirodyt visai reupjanciai liaudzhiai
neee... tegul puse liadies tegul ir sedi pozemi nes lietuviai nlb moka repuot....
tik keli tokie kaip Svaras gali norm parimuot.....
ot=]]]
2005 m. spalio 31 d. 18:35:28
2005 m. spalio 30 d. 18:13:27
2005 m. spalio 30 d. 14:29:20
o jeigu rimtai tai shaunuople panicka,respect 4rom tha kaktooz
2005 m. spalio 30 d. 09:23:14
2005 m. spalio 29 d. 18:15:42
2005 m. spalio 29 d. 10:48:13
vat man tai gabalai su pentagrama vezha,gerai pavaro mergiote galetu prasimusht su rnb
aha penta man ir patinka ,
viskam ateina laikas ...
2005 m. spalio 29 d. 10:40:48
2005 m. spalio 29 d. 10:09:06
2005 m. spalio 29 d. 09:28:20
2005 m. spalio 29 d. 09:19:15
2005 m. spalio 28 d. 14:04:17