HH yra gerai. LT irgi gerai bet sitie 2 dalykai nesiderina. Lietuvoje nera nei gero repo, nei gero hiphopo.
Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai.
Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Tai sakot geriau jau Cicinas toliau gieda apie meilės laivą, o Viktorija dainuoja šokoladinę dieną?
Nu jau ir ne.
Apie ką yra repuojama HH, kaip jūs manot? Apie mergas ir seksą? Tada blogai manot šiaip...
Galvoju, kad hip-hop'o augimas Lietuvoj po truputį įgauna pagreitį ir manau, jog tai yra gerai. Bet koks HH yra geresnis už kone visą Pūko atlikėjų repertuarą, Manges, Pikasusus, B'Avarus, Geltonas ar Yvas ir kt. "muzikantus".
Tiesą sakant, vakar skaičiau du straipsnius Lietuvos ryto priede "Mes!". Abu juos galite rasti oficialioje G&G Sindikato svetainėje.
Jeigu toliau bus tokių straipsnių ir įvykių, tai, mano manymu, apskritai Lietuvoje kils muzikinė revoliucija (gerai būtų).
jessy, pritariu, nauju aka jaunu MC tai tikrai buvo. buvo net tokiu, kuriu net nesu girdejus bet gerai, kad drista lipti ant scenos. nors ir nepasakysi, kad kazka doro parode
nenorek, kad per diena pastatytum tai kas statoma metus,,,,
bus Sun City.. meetaz.. 17diena.. (cia tipo skelbimas- tingiu daug rasyt kam reikes- pasiklausit..)
aš tik taškas tuštumoje.
aš aukščiausiai pakilęs paukštis.
aš žemiausia žmogaus aistra.
aš jau miręs, nors dar negimęs.
aš esu ir manęs nėra.'
Ajsq lietuviams iki amerikieciu juodaodziu toli,bet paklausius pvz. G&G dainos darome Hip-Hop arba Rytojuj Reikia Nedaug, niekas nepasakys kad jos zemo lygio.
Seip rap dainu zodziai yra geri bet lietuviu raperiams dainose truksta stipresniu melodiju,reiketu daugiau del to dirbti su compiuteriu
p.s. ir ghaletu atsirasti kox nors atlikejas kuris repuotu angliskai........
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. liepos 12 d. 07:19:06
dabar..nieko gero nematau..nebent kasnors ish undergroundo....
nesupyk uzh klausima bet ar gali pasakyt bent viena grupe undergraundinio lt repo?
2005 m. liepos 9 d. 19:32:58
Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
2005 m. liepos 5 d. 17:43:25
2005 m. birželio 30 d. 17:40:08
Nu jau ir ne.
Apie ką yra repuojama HH, kaip jūs manot? Apie mergas ir seksą? Tada blogai manot šiaip...
2005 m. birželio 30 d. 13:52:07
2005 m. birželio 30 d. 12:00:49
Tiesą sakant, vakar skaičiau du straipsnius Lietuvos ryto priede "Mes!". Abu juos galite rasti oficialioje G&G Sindikato svetainėje.
Jeigu toliau bus tokių straipsnių ir įvykių, tai, mano manymu, apskritai Lietuvoje kils muzikinė revoliucija (gerai būtų).
2005 m. birželio 30 d. 11:42:35
2005 m. birželio 30 d. 11:32:26
2005 m. birželio 30 d. 11:18:01
2005 m. birželio 21 d. 17:11:27
2005 m. gegužės 2 d. 08:55:02
2005 m. balandžio 27 d. 06:50:09
2005 m. balandžio 26 d. 18:41:10
2005 m. balandžio 26 d. 15:37:37
2005 m. balandžio 26 d. 14:07:26
2005 m. balandžio 22 d. 14:15:54
2005 m. balandžio 21 d. 18:31:45
2005 m. balandžio 11 d. 09:08:29
'aš nematomas jūros vėjas. aš mėnulio ryški šviesa. aš erdvė ir bekraštis laikas. aš tik taškas tuštumoje. aš aukščiausiai pakilęs paukštis. aš žemiausia žmogaus aistra. aš jau miręs, nors dar negimęs. aš esu ir manęs nėra.'
2005 m. balandžio 11 d. 08:24:15
2005 m. balandžio 8 d. 23:18:09
Seip rap dainu zodziai yra geri bet lietuviu raperiams dainose truksta stipresniu melodiju,reiketu daugiau del to dirbti su compiuteriu
p.s. ir ghaletu atsirasti kox nors atlikejas kuris repuotu angliskai........