Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Hip-hop'as Lietuvoje

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 456789101112
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
rasike
2004 m. gruodžio 2 d. 11:59:43
deiwizz, niekas ir nesako, kad stovim ant vietos albumai lenda i viesuma, beatboxeriu jau nebeimanoma suskaiciuot ant rankos pirstu, i break`o battle`us konkursas dideja. nestovim vietoj

2004 m. gruodžio 2 d. 09:45:50
jus nieko nesuprantat hip-hop lietuwoje juda i priki ir sparchiai juda wo!
RESPECT

Atsakyti
kaktooz
2004 m. gruodžio 2 d. 09:11:55
ash irgi sutinku kad lt repe mazhai ivairoves,ypac tai pastebima textuose.Dauguma kuria textus tik apie repa,kaip jie ji kuria ir kaip jiems zjb kad jie ji kuria.Aisq yra geru ir sioj srity mc,bet labaidaug ir prastu Smekla&Vaiper kopiju...

2004 m. gruodžio 2 d. 01:29:51
pritarium, kad LT nera daug, besiryztanciu eksperimentuoti. antras dalykas, ne visi teigiamai ziuri i nestandartini repa. elementarus pvz butu Kitokie MC. Lariz turi savo stiliu (bum ciki bum ciki ir tt), kuris uzsieni butu labiau ivertintas nei pas mus

2004 m. gruodžio 1 d. 23:42:09
pagal ka taip sprendi kad mazeja o gal kaip tik kyla tik zmones labiau klauso uzsieninio repo nes in LT nelabai is ko yra rinktis. kalbant vien apie LT repa tai mano manymu progresa stabdo isradingumas nes ne daug kas ryztasi eksperimentuot bijodami kad niekas to nesupras. po to dar gali but priezastis neveiklumas ty galimybiu yra bet jom niekas nepasinaudoja. nu ir dar blaiviu galvu trukumas nes hh tai ne vien platus rubai ir zole. nu krc mano galva taip yra

2004 m. gruodžio 1 d. 22:07:21
siap reperiai matosi tikraij stengiasi, dirba, kuria, bet iskilo problema, nebeliko kam jos klausytis, nes mano akimis ziurint ziauriai pradeda mazet zmoniu kurie klauso hh ir ypac LT.... liudna, siap hh bumas prasidejo kai G&G isleido gatves lyga tada atsigavo o db krenta lygis, bet gal kam pavyks prikelt! tikekimes, nors is tiesu yra tikrai geru reperiu, dar neatsiskreidziusiu, linkiu jiems sekmes

2004 m. lapkričio 29 d. 23:55:06
Bitke-D, as siaip i LT HH ziuriu teigiamai, nes visose sakose matau progresa. siaip lankaus, kur tik iseina. nuo undergroundiniu tusu iki... ir mc battle`ai, ir topfintai, ir koncai uzsieni, ir siaip "aktoriniai" tusai, ir afterparties... sarase nera sios metu Spalsh`o

2004 m. lapkričio 28 d. 13:21:23
Noris, prisipazinsiu, apie sios muzikos (gal net kulturos) stiliu tikrai nelabai nusimanau, taciau karts nuo karto pasiklausau. Siaip manyciau, jog lietuviams dar reiketu tikrai pasistengti. Bet tikrai tobulejanciu ir savo darba ismanaciu Lietuvoje tikrai nestinga (g&g tikrai stengiasi "Alchemija" geras irodymas, tai mano manymu, vienas is geriausiu ju darbu. Williux...Hmmm...Siaip net nezianau...Yra keletas ir jo geru dainu, bet apie ji kaip apie hip-hop stiliaus dainininka nieko labai gero, ar blogo negaliu pasakyti. Yra daug kitu, bet manau neverta ju vardinti=)). Siaip, jei klausau hip-hop, tai dazniausiai uzsienietisko...Oj, kaip cia uzmirsau pamineti Shmekla&Vaiper - tai manu tkrai saunus vaikinukai suprantantys ka daro ir zinantys ko nori. Tai tiek..=)

2004 m. lapkričio 27 d. 15:23:43
ne lietuviams hip-hop'as(mano manymu)nu neblogos kelios dainos g&g sindikato yra ir viskas

Atsakyti
Shtrafas
2004 m. lapkričio 27 d. 14:55:28
nesiparinu cia tik toks zodis "uzknisot" o siaip yra ir didesniu dalyku del kuriu verta nervuotis. o tu kaip matai hopa lietuvoj kokiuose renginiuose esi buvus?

2004 m. lapkričio 26 d. 23:17:58
Bitke-D, nesiparink ne visiem duota suprast, kas yra hh, o kas rap

2004 m. lapkričio 26 d. 22:09:54
hiphopas tai ne vien repas - uzknisot jau

2004 m. lapkričio 26 d. 16:43:54
ish lt hiphop'o labiawsiay megstu karuna, banjooz, konektas ir shurmas... o jey daynos tay lb myliu konektas - drawgay.. tkr gera ir prasminga dayna..

Atsakyti
ONYXiuke
2004 m. lapkričio 26 d. 16:35:46
tulpe uzhaug blin nesikishk gerew

2004 m. lapkričio 26 d. 11:38:54
pati tu vaikas,tulpe...O ir visi manantys kad lt hiphopas shudas tegul ciulpia...

2004 m. lapkričio 25 d. 15:34:18
su laiku atsistosim ant koju

2004 m. lapkričio 24 d. 09:08:28
nemanau,kad kalba turi labai didele reiksme...mano nuomone yra nemazai lietuviu daranciu si dalyka tikrai gerai...

2004 m. lapkričio 23 d. 20:27:06
As nesakiau, kad tik amerikieciai temoka repuoti.tiesiog lietuvisko repo dainu tekstai tikrai nekaip skamba.Mano tokia nuomone ir nieko nepadarysi

2004 m. lapkričio 20 d. 18:07:53
ulira>>>o tu kai gimei is karto mokejai vaiksciot?

2004 m. lapkričio 20 d. 18:04:55
Is tikro taj lietuviskos hip-hop muzikos nesiklausau,anksciau maniau, kad lt nieko normaliai nesugeba bet klydau...jei del breiko ir graffiti tai mes fajni o jei kas mano kad mes nieko nesugebam taj reik nepamirst kad esam Lietuva o ne Amerika.ten juk visai kitoks gyvenimo lygis ir pan!o mes po truputuka tobulejam

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 456789101112
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

Backstreet Boys Backstreet Boys
6,4

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3222
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 257457