Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Nešiojamieji kompiuteriai / Notebook'ai / Laptopai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Dilgele
2010 m. rugpjūčio 20 d. 15:55:01
Irgi Dell inspiron 1525, pirktas studijoms prieš porą metų. Mano poreikiai sąlyginai nedideli, tad užtenka. Kažkaip anksčiau galvojau, kad man labiau reikės naudotis pagrindiniu laptopų privalumu — t.y. galimybe nešiotis kartu. Nelabai patogu, tad įprastai jis guli namuose ant stalo su prijungta atskira klaviatūra ir kolonėlėm. Kaito labai tik šią vasarą, bet tokiu oru nėra ko norėt.
Žinau tik tiek, kad, žiūrint į dabartinę situaciją, aš labiau džiaugčiaus stacionaraus kompiuterio + mažo (~10" įstrižainės) laptopo komplektu.

Atsakyti
rabithunter
2010 m. rugpjūčio 19 d. 17:33:29
del zaidimu instaliavimo tai zinai, tam tikslui isviso siulyciau naudot stalini pc, kuris kainos/nasumo santykiu labai smarkiai lenkia laptopus
kas del cd/dvd nebuvimo, tai is dalies galima pakeist usb raktu/flash kortelem (arba isoriniu dvd rom, kas tiesa sakant nera butina), tiesa duomenu saugojimui tai nera labai patikima, kiek didesne problema OS perrasymas, ko karts nuo karto prisireikia, tam jau reikia naudot usb rakta/flash kortele kas reikalauja siek tiek papildomu ziniu

Atsakyti
ep
2010 m. rugpjūčio 19 d. 16:03:18
Bee-Myself rašė:
yra yra tokių, bet kam cd romas jei turi usb raktą arba nešiojamą hardą terabaito dydžio?

jo cia idomiai iseina.
cia matyt naujas zingsnis i ateiti. pagalvojus tokiam PC tampa labai problematiskas tarkim zaidimu instaliavimas, kai gamyntojas prigalvoja visokiausias apsaugas, kurios reikalauja fizinio disko buvimo... (aisku nelabai man aktualu, juo labiau turint kita kompa) na bet visgi reiketu tai ivertint.

2010 m. rugpjūčio 19 d. 15:59:14
ep rašė:
Ji_Kvepuoja rašė:
ne made in China

Malaysia?

Aha
Nu tai, kad Made in Ireland D Tik pakrovėjas kažkodėl in China : (

2010 m. rugpjūčio 19 d. 15:51:54
yra yra tokių, bet kam cd romas jei turi usb raktą arba nešiojamą hardą terabaito dydžio?

Atsakyti
ep
2010 m. rugpjūčio 19 d. 15:51:43
Ji_Kvepuoja rašė:
ne made in China

Malaysia?

2010 m. rugpjūčio 19 d. 14:17:56
Na tai, 1545 automatiškai naujesnis Logiška dabar pirkt naujesnį su daugiau privalumų.
Bet apskritai, jei kalbant apie Dell'us, tai didelių nusiskundimų neturiu, visgi ne made in China

2010 m. rugpjūčio 19 d. 14:09:24
Bee-Myself rašė:
ep rašė:
noutbukai be optinio irenginio... kaip tai suprast? ar kas nors susidure? ar cia iseina reike nauduotis papildomai isoriniais irenginiais (nes apie tokius negirdejau)

reiškia be cd-dvd romo.

sita tai suprantu, klausymas butu kur kist diskus? ar kas matet isorinius romus... nes as apie tokius lyg tai ir negirdejau. nesu tikras, bet lyg tai turetu buti kazkas panasaus... ar?

Ji_Kvepuoja rašė:
Na, aš turiu Dell Inspiron 1525.

o as kaip tik galvojau apie inspiron, tiesa labiau buvau sudomintas 1545 ir 11z

2010 m. rugpjūčio 19 d. 13:42:13
Prieš kelias savaites nusipirkau laptopą iš 1a.lt
Turėjau nusipirkti maždaug už 2k, tai išsirinkau už 1709lt MSI CR620. Išvaizda puiki ir duomenys neblogi. 4gb ramų, intel pentium procesorius, ligu 1,88GHz, 320gb atminties.
Na, tiesiog neblogas laptopas, o notebook'ai sucks

Atsakyti
Bee-Myself
2010 m. rugpjūčio 19 d. 13:30:51
ep rašė:
noutbukai be optinio irenginio... kaip tai suprast? ar kas nors susidure? ar cia iseina reike nauduotis papildomai isoriniais irenginiais (nes apie tokius negirdejau)

reiškia be cd-dvd romo.

Atsakyti
Ji_Kvepuoja
2010 m. rugpjūčio 19 d. 13:07:27
Na, aš turiu Dell Inspiron 1525.
2GB RAM
160 GB kietasis diskas
Procesorius Intel Core 2 Duo T7250 2.0GHz

Pati jo nepirkau, nupirko man jį, nes reikėjo studijoms. Didelių poreikių neturėjau, tiesiog pasakiau, kad reikia daikto, panašaus į laptopą, kad būtų įmanoma su juo dirbti .
Rimtai sugedęs nebuvo. Per dvejus metus tik kelis kartus perinstaliavau windowsus, ir tai dėl to, kad norėjau w7. (Na ir taip jau visokių smulkių virusiukų buvo prisikaupę). Beje, maniškis irgi žiauriai kaista. Čia, spėju, daugumai taip. Dar su baterijos krovimu yra šiokių tokių bėdų. Nesikrauna man ji Tai reikia tą galiuką kuris kišasi į kompą pasukinėt, pasukinėt, tai kartais pavyksta ir kraunasi. Ne man vienai tokios bėdos su tokiu Dell'u, pas grupiokę ta pati bėda. Galvoju, čia gal su pakrovėju jau nekas?
O šiaip daugiau nusiskundimų neturiu. Tikrai geras, patogus.

2010 m. rugpjūčio 19 d. 12:42:30

2010 m. rugpjūčio 17 d. 21:31:40
Aš turiu HP Compaq Presario CQ 50.
Šį rudenį jau bus du metai, kaip turiu. Kai nusipirkau labai gąsdino, kad HP po poros savaičių sugrius ir teks taisyti, bet jis veikia puikiausiai.
Talpa 250 GB
2GB RAM
Procesorius AMD Athlon Dual core. 1,90 GHz
Vaizdo plokštė NVIDIA graphics

Galėtų kopas būt biškiuką galingesnis, nes šiaip mėgstu pasidarbuot su montavimo programėlėm arba pažaisti kokį žaidimą. Būna kad neišneša grafikos, arba šiaip lėtėja.Pirkau su Win Vista Premium, dabar jau džiaugiuosi Win7 Professional. Tai kompo darbas pagreitėjo kone dviguvai. CPU nebėra toks apkrautas. Nes vistoj vien Aero ėdė baisiai daug atminties.

Pirkau, žinoma, dėl studijų, sumokėjau irgi įkandamai. 2000lt. Nesigailiu ir rekomenduoju Compaq, nes jie labai tvirti. Mano sesuo turi ASUS, tai ten vienas vargas. Perinstaliavus kompiuterį, pusės draiverių neina susirast.

Ką čia dar pridurt?

Atsakyti
eqliux
2010 m. rugpjūčio 17 d. 21:00:34
Turiu Toshiba Satellite A210-127, tikslius parametrus galima rasti čia: https://eu.computers.toshiba-euro...ODUCT _ID=131725
treji metai kompiuteriukui, manau, dabar norėtum pirkti ką nors naujesnio:}

šiaip veikia gerai, visus mano poreikius patenkina (išskyrus tą, kad vietos mažoka, 160GB, nors tais laikais kaip laptopui tai buvo dar visai padoriai), net vistos nesąmones ir apkrovimus atlaiko . per visus trejus metus jokių problemų neiškilo, tvarkyt nereikėjo, nesiožiuoja, be reikalo nelūžinėja, būtų puikus daiktas, jeigu ne vienas tikrai rimtas trūkumas, išryškėjęs po kiek daugiau nei metų intensyvaus naudojimo: kompiuteriukas nežmoniškai kaista, ant kelių laikyt įmanoma būtų tik tuo atveju, jei norėtum rimto nudegimo. Tas kaitimas buvo iš pradžių nedidelis, tiesiog po kokios valandos pusantros laikymo ant kelių darydavosi kiek per šilta, paskui arbata, padėta kompo kairėj, neatšaldavo, o šokoladas išsilydydavo, o paskui ir blogiau darytis ėmė. Porą kartų net ardėm, kad prapūstumėm ventiliatorių (dar vienas pastebėjimas - jei netyčia mėgsti pats ardyt kompus, Toshiba ne pats geriausias variantas, nes jose ganėtinai sunkiai viskas nusiima, o kai kas visai nenusiima, ir iš ventiliatoriaus pūkus vis tiek teko krapštyt visokiais iškreiptais būdais; bet, aišku, niekas gi neliepia pačiam po savvo daiktų vidurius kapstytis), bet pačios problemos tai nepašalino, o ventiliatoriaus keist nepanorau. Tad kai kompas ėmė kaisti taip, kad kartais net išsijungdavo nuo karščio, įsigijau padėkliuką su papildomu ventiliatorium, vis pigiau, negu taisyt

Tiesą sakant, nežinau, ar tas nežmoniškas kaitimas yra visų šios serijos Satellite'ų problema, ar tik mano asmeninio kompo.

Laikydavo baterija iš pradžių daugiau, dabar maždaug valandą atlaiko filmą žiūrint, šiaip paliktas - ilgiau.

Tiesa, dar apie kriterijus klausei - kai rinkausi, mano kriterijai buvo iš esmės nedideli ir neįspūdingi, nes poreikių didelių neturiu - kad būtų kiek įmanoma daugiau vietos, kad turėtų ganėtinai didelį ekraną, kad patogu būtų viską žiūrėt ir skaityt, kad grafika būtų padori, kad klaviatūra būtų patogi, kad turėtų muzikos valdymo mygtukus virš klaviatūros...

2010 m. rugpjūčio 17 d. 20:31:43
koki turit arba noretumete isigyti.
kodel isrinkot butent toki koki isrinkot pagrindiniai jusu pasirinkimo kriterijai.
ar esete patenkinti, kuo nepatenkinti.
patarimai, palyginimai, isvados ir t.t.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2025 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
malia Cheap Trick The Flame
 Cheap Trick

Konditerijus Mor ve Ötesi Eski Şarkısı
 Mor ve Ötesi

Alvydas1 Opeth Deliverance
 Opeth
 Gal ir pabodo, bet paklausykit 1002-ąjį kartą.
Sahja E-Rotic Dangerous Kiss
 E-Rotic

Silentist Boards of Canada Beware the Friendly Stranger
 Boards of Canada

Šiuo metu vertiname

Good Charlotte Good Charlotte
7,3

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
10:13 - Silentist
Trump happy b-day. Dont fuck up the world
01:16 - einaras13
O prieš porą dienų netekom Sly Stone... legendos dabar 9-ajame dešimtmetyje, pradės kristi kaip lapai, deja
20:43 - Silentist
Mire beach boys vokalistas Brian Wilson (82) RIP
21:08 - Silentist
Silentistovoviene. Silentistinaite. Silentistova Silentistik ir Silentistyte.
20:46 - Silentist
Kristina Messenger, Karolina Mesechina ir Viktorija Seagull kur jus mergaites? Bluemenzonaites
20:31 - Silentist
Priminei sena daina. Liudnieji slibinai - karWeeTis
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 392
  Iš viso užsiregistravę: 73637
  Naujausias narys: sandrabalyte