esu dalyvavęs Vištų-Ant-Narkotikų permorfanse in ŠMC (oi, tada aš net normalią paną turėjau, ot buvo laikai). bet musice šių panų, kitokios pakraipos nei aš, biografija su diskografija - skurdi, nors jos nusipelnė savo veiklos zonoj, kiek Peaches ar Liz Phair.
Tačiau kompiliacinis ar rinktinis albumas skiriasi nuo mixtape. Mixtape yra labiau nepriklausomas, paties atlikėjo išleistas albumas, ir ne rinktinės dainos. Problemėlė, kad nėra tokio skirstymo music'e, tai nežinau kur priskirti albumą.
2013 m. gegužės 13 d. 12:56:42
esu dalyvavęs Vištų-Ant-Narkotikų permorfanse in ŠMC (oi, tada aš net normalią paną turėjau, ot buvo laikai). bet musice šių panų, kitokios pakraipos nei aš, biografija su diskografija - skurdi, nors jos nusipelnė savo veiklos zonoj, kiek Peaches ar Liz Phair.