‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Corey rašė: jei ne kaukes vargu ar sita grupe butu isgarsejus bet sejp Sid'o ir Corey kaukes geriausios
ne kaukese esme..
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Man jos patinka, vien dėl to, kad niekas kitas panašių dalykų nedemonstruoja. Nors kita vertus, visada smagiau žiūrėti koncertą ar vaizdo klipą kada matai dainininką ir jo veidą, o ne kažkokią kaukę.
o kada įsijungi kokį nors jų mp3 visai nesvarbu ar girdi 'kaukėto' žmogaus balsą ar 'nekaukėto' vnzh...
o man tai kaukes patinka nes daugiau niekas nebuvo taip sugalvojas.. nu ta prasme kaukiu ir dar tokiu orginaliu... sheip man patinka ju muzika... kai juos ishgirdau man jie ishkarto patoko bet galvojau kad jie tokie kaip ir visi taciau pamacius ju konca londone tai pasakiau "waw" tikrai vaikinukai gerai sugalvojo.. kaukes manau yra ju kuriamos muzikos atspindys... be ju Slpknot nebutu Slipkot... nes jie nebutu orginalus
O taip, jie yra toji originalioji grupe, kuri kazka daro idomaus ir traukia publika - kuo? Tik savo isvaizda,bet ne muzika ir dainomis. Uztenka paziureti pora ju klipu, kad iskart galetum pasakyti - dar vienas, eilinis amerikietiskas s*das!
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. lapkričio 4 d. 14:43:23
2005 m. lapkričio 4 d. 13:19:05
2005 m. lapkričio 4 d. 09:41:23
2005 m. lapkričio 4 d. 09:34:41
2005 m. lapkričio 4 d. 09:08:25
‚‘Mano sakinį nuryki. Prieš tai pasverk, neužsigerk. Turi ką pridurt? Įtark. Mano žodžiai prasmingi. Nesijuok mintyse, nes mano mintys tave girdi. Nebūk kandus, nebaigiau takto. Viskas tau - nepamiršk šio fakto.‘‘
2005 m. lapkričio 4 d. 08:09:25
2005 m. lapkričio 4 d. 08:02:21
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 4 d. 07:56:49
2005 m. lapkričio 3 d. 11:39:59
jei ne kaukes vargu ar sita grupe butu isgarsejus bet sejp Sid'o ir Corey kaukes geriausios
ne kaukese esme..
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. lapkričio 3 d. 11:27:06
2005 m. spalio 12 d. 10:35:55
2005 m. rugsėjo 3 d. 13:01:40
o kada įsijungi kokį nors jų mp3 visai nesvarbu ar girdi 'kaukėto' žmogaus balsą ar 'nekaukėto'
2005 m. rugsėjo 3 d. 12:53:42
2005 m. rugsėjo 3 d. 12:39:19
2005 m. rugpjūčio 30 d. 17:53:20
2005 m. rugpjūčio 30 d. 16:39:28
2005 m. rugpjūčio 30 d. 12:10:02
2005 m. rugpjūčio 30 d. 11:19:39
2005 m. rugpjūčio 27 d. 08:20:25
2005 m. rugpjūčio 27 d. 06:37:54