MoHax rašė: manau visai teisingai jie padare paslepe savo snukius (veidus) po kaukem. dabar jiems daug lengviau atskirti asmenini gyvenima nuo biznio. niekas nekreipia tokio labai didelio demesio gatvese.... ir t.t. manau jiems tai pliusas.
o pacios kaukes tai man do pi***
cia tik mano nuomone.
debesiena rašė: Nekenciu tu kaukiu, negali zmones normaliai savo veidu parodyt. Per tas kaukes net ju koncertu neziuriu, nes jos mane nervina - juk svarbiausia turetu but muzika, o ne ivaizdis
tu pati priestarauji savo zodziams, tai jei svarbiausia muzika tai kodel negali ziuret koncu
manau visai teisingai jie padare paslepe savo snukius (veidus) po kaukem. dabar jiems daug lengviau atskirti asmenini gyvenima nuo biznio. niekas nekreipia tokio labai didelio demesio gatvese.... ir t.t. manau jiems tai pliusas.
cia tik mano nuomone.
Nekenciu tu kaukiu, negali zmones normaliai savo veidu parodyt. Per tas kaukes net ju koncertu neziuriu, nes jos mane nervina - juk svarbiausia turetu but muzika, o ne ivaizdis
zjb... nesenai daugiau ant ju uzsikabliavau, muzika labai vezanti.. o kaukes tai tikras grozis, sake, kad viena kart vare i koncerta ir mentai sustabde, tai galvojo, kad banditai, o po to viskas paaiskejo kas per gezai..
is tiesu kaukes gal ir gana idomus dalykas. nors man asmeniskai ju kaukes nelabasi prie sirdies. neseniai su drauge susigincijom del Three nil klipo (jie ten be kaukiu, bet ju veidu zmoniskai nesimato) as tikrai nemanau, kad kaukiu nusiemimas ar tam tikrai dainai naujukaukiu kurimas yra 'pakomercinimas'. man labai patiko sid`o kauke pirma ir antra. tos dujokaukes. pala, kiek ten jo kolekcijoj tu dujokaukiu? 18? naujos kaukes man ko gero graziausios, bet su jom ateina matyt ir patiem SlipKnoT`am noas kazko naujo, pasirodo naujos kaukes vermilion klipe, veliau ir live`uose. galiausiai naujame Three nil klipe kuo labiau stengiamasi isryskinti, kad kaukes kazkur pakabintos, ne ant ju veidu. tiesa pasakius, tas parodymas ,kad kaukes nuimtos ir akiu isryskinimas mane labiau suintriguoja nei tai, akd jie su tom kaukem.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Are you stuck inside a world you hate?Are you sick of everyone around?With the big fake smiles and stupid lies, While deep inside you’re bleeding.No you don’t know what it’s like..When nothing feels alright,You don’t know what it’s like to be like me...
Maggot rašė: tai ne siaip kaukes jos visos atspindi ju charakteriu bruozus. turbut didziausia demesi yra susilaukes Joey (Nathan Jonas - tikras vardas) Jordison - Slipknot bugninkas del savo makiazo, jei dar nesupratot, tai kilo is rytu kulturos "kabuki teatro". o pavyzdziui Craig Jones'o kauke-salma puosia deviniu coliu vinys tai yra 18 cm. jis pats paslaptingiausias grupes narys ir kaip jis pats sake: "per vakarelius as kartais pasijauciu vienisas". nieko nuostabaus kai jo galva puosia nuostabi viniu sukuosena. beje ar sakiau, kad grupes slipknot nariai dar turi ir numeracija nariu??? jei ne tai:
#0 Sid Wilson (DJ)
#1 Joey Jordison (bugnai)
#2 Paul Gray (bass gitara)
#3 Chris Fehn (perkusija)
#4 James Root (lead gitara)
#5 Craig Jones (semplai ir klavisai)
#6 Shawn Crahan (perkusija)
#7 Mick Thompson (gitara)
#8 Corey Taylor (vokalas)
Na tai vienintelis komentaras kuris su savo argumentais ir visu kitkuo vertas demesio ir geriausias....!!visiskai beje su tavimi sutinku..!!!!
O kitiem tai ko ...kam kalbeti apie kaukes jos ispudingos taip....bet prie ko cia jos...juk kalbekit apie grupes muzika dainas...o prie ko kaukes....man regis jie kaiptik todel jas ir nesioja kad zmones neziuretu i juos o atkreiptu demesi i ju darba..!!!!!
o ka darot jus......?kaip fifu kompanija aptarinejat grazu ar ne...?
argumentuoti....o ne
tusciai nezinia uz ka
dalinti
zodziu..nuvalkiojant ju
prasme...ir svarba ...
padarydami juos per
niekingus vartoti....
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. rugpjūčio 26 d. 19:27:35
2005 m. liepos 28 d. 16:48:40
2005 m. liepos 28 d. 16:09:08
2005 m. liepos 26 d. 11:49:30
manau visai teisingai jie padare paslepe savo snukius (veidus) po kaukem. dabar jiems daug lengviau atskirti asmenini gyvenima nuo biznio. niekas nekreipia tokio labai didelio demesio gatvese.... ir t.t. manau jiems tai pliusas.
cia tik mano nuomone.
Pritariu
2005 m. liepos 19 d. 10:25:08
Nekenciu tu kaukiu, negali zmones normaliai savo veidu parodyt. Per tas kaukes net ju koncertu neziuriu, nes jos mane nervina - juk svarbiausia turetu but muzika, o ne ivaizdis
tu pati priestarauji savo zodziams, tai jei svarbiausia muzika tai kodel negali ziuret koncu
2005 m. liepos 19 d. 10:17:53
cia tik mano nuomone.
2005 m. liepos 4 d. 11:01:45
2005 m. liepos 3 d. 22:24:49
2005 m. liepos 3 d. 18:49:40
2005 m. liepos 3 d. 15:50:19
2005 m. birželio 27 d. 22:09:01
2005 m. birželio 27 d. 19:22:58
2005 m. birželio 27 d. 19:16:04
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2005 m. birželio 21 d. 17:52:02
Are you stuck inside a world you hate?Are you sick of everyone around?With the big fake smiles and stupid lies, While deep inside you’re bleeding.No you don’t know what it’s like..When nothing feels alright,You don’t know what it’s like to be like me...
2005 m. balandžio 22 d. 16:08:21
2005 m. balandžio 18 d. 17:53:55
2005 m. balandžio 18 d. 17:52:34
2005 m. balandžio 18 d. 11:16:05
2005 m. kovo 21 d. 18:06:22
tai ne siaip kaukes jos visos atspindi ju charakteriu bruozus. turbut didziausia demesi yra susilaukes Joey (Nathan Jonas - tikras vardas) Jordison - Slipknot bugninkas del savo makiazo, jei dar nesupratot, tai kilo is rytu kulturos "kabuki teatro". o pavyzdziui Craig Jones'o kauke-salma puosia deviniu coliu vinys tai yra 18 cm. jis pats paslaptingiausias grupes narys ir kaip jis pats sake: "per vakarelius as kartais pasijauciu vienisas". nieko nuostabaus kai jo galva puosia nuostabi viniu sukuosena. beje ar sakiau, kad grupes slipknot nariai dar turi ir numeracija nariu??? jei ne tai:
#0 Sid Wilson (DJ)
#1 Joey Jordison (bugnai)
#2 Paul Gray (bass gitara)
#3 Chris Fehn (perkusija)
#4 James Root (lead gitara)
#5 Craig Jones (semplai ir klavisai)
#6 Shawn Crahan (perkusija)
#7 Mick Thompson (gitara)
#8 Corey Taylor (vokalas)
Na tai vienintelis komentaras kuris su savo argumentais ir visu kitkuo vertas demesio ir geriausias....!!visiskai beje su tavimi sutinku..!!!!
O kitiem tai ko ...kam kalbeti apie kaukes jos ispudingos taip....bet prie ko cia jos...juk kalbekit apie grupes muzika dainas...o prie ko kaukes....man regis jie kaiptik todel jas ir nesioja kad zmones neziuretu i juos o atkreiptu demesi i ju darba..!!!!!
o ka darot jus......?kaip fifu kompanija aptarinejat grazu ar ne...?
2005 m. kovo 21 d. 13:15:12