Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
NINE
2005 m. rugpjūčio 26 d. 19:27:35
Normalios tos kaukes, man tai labiausiai bugninko kauke patinka

2005 m. liepos 28 d. 16:48:40
kaukas geros..jos tiesiog atspindi ju muzika...

2005 m. liepos 28 d. 16:09:08
man jos lb lb patinka...

Atsakyti
rock_girl
2005 m. liepos 26 d. 11:49:30
MoHax rašė:
manau visai teisingai jie padare paslepe savo snukius (veidus) po kaukem. dabar jiems daug lengviau atskirti asmenini gyvenima nuo biznio. niekas nekreipia tokio labai didelio demesio gatvese.... ir t.t. manau jiems tai pliusas.
o pacios kaukes tai man do pi***
cia tik mano nuomone.

Pritariu

2005 m. liepos 19 d. 10:25:08
debesiena rašė:
Nekenciu tu kaukiu, negali zmones normaliai savo veidu parodyt. Per tas kaukes net ju koncertu neziuriu, nes jos mane nervina - juk svarbiausia turetu but muzika, o ne ivaizdis

tu pati priestarauji savo zodziams, tai jei svarbiausia muzika tai kodel negali ziuret koncu

2005 m. liepos 19 d. 10:17:53
manau visai teisingai jie padare paslepe savo snukius (veidus) po kaukem. dabar jiems daug lengviau atskirti asmenini gyvenima nuo biznio. niekas nekreipia tokio labai didelio demesio gatvese.... ir t.t. manau jiems tai pliusas.
o pacios kaukes tai man do pi***
cia tik mano nuomone.

2005 m. liepos 4 d. 11:01:45
Manau, kad tos kaukes negrazhios ir nesuteikia jiems kazhkokio ishskirtinumo. Kai muzika tokia, tai nieks nepades patraukt demesi.

2005 m. liepos 3 d. 22:24:49
Nu kai toki slamsta groja, tai matyt bijo, kad jei nesleptu veidu, kasnors gatvei pamates primustu)

2005 m. liepos 3 d. 18:49:40
Nekenciu tu kaukiu, negali zmones normaliai savo veidu parodyt. Per tas kaukes net ju koncertu neziuriu, nes jos mane nervina - juk svarbiausia turetu but muzika, o ne ivaizdis

Atsakyti
nejausk
2005 m. liepos 3 d. 15:50:19
Kvailyste.

2005 m. birželio 27 d. 22:09:01
gerai manome

Atsakyti
ShitInYourHead
2005 m. birželio 27 d. 19:22:58
zjb... nesenai daugiau ant ju uzsikabliavau, muzika labai vezanti.. o kaukes tai tikras grozis, sake, kad viena kart vare i koncerta ir mentai sustabde, tai galvojo, kad banditai, o po to viskas paaiskejo kas per gezai..

2005 m. birželio 27 d. 19:16:04
is tiesu kaukes gal ir gana idomus dalykas. nors man asmeniskai ju kaukes nelabasi prie sirdies. neseniai su drauge susigincijom del Three nil klipo (jie ten be kaukiu, bet ju veidu zmoniskai nesimato) as tikrai nemanau, kad kaukiu nusiemimas ar tam tikrai dainai naujukaukiu kurimas yra 'pakomercinimas'. man labai patiko sid`o kauke pirma ir antra. tos dujokaukes. pala, kiek ten jo kolekcijoj tu dujokaukiu? 18? naujos kaukes man ko gero graziausios, bet su jom ateina matyt ir patiem SlipKnoT`am noas kazko naujo, pasirodo naujos kaukes vermilion klipe, veliau ir live`uose. galiausiai naujame Three nil klipe kuo labiau stengiamasi isryskinti, kad kaukes kazkur pakabintos, ne ant ju veidu. tiesa pasakius, tas parodymas ,kad kaukes nuimtos ir akiu isryskinimas mane labiau suintriguoja nei tai, akd jie su tom kaukem.

STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
Atsakyti
spite
2005 m. birželio 21 d. 17:52:02

Are you stuck inside a world you hate?Are you sick of everyone around?With the big fake smiles and stupid lies, While deep inside you’re bleeding.No you don’t know what it’s like..When nothing feels alright,You don’t know what it’s like to be like me...
Atsakyti
KoRney
2005 m. balandžio 22 d. 16:08:21
grazhios kaukes

2005 m. balandžio 18 d. 17:53:55
bet man tai patinka

2005 m. balandžio 18 d. 17:52:34
brrrrr....siurpu....

2005 m. balandžio 18 d. 11:16:05
Laabai gražios kaukės.

2005 m. kovo 21 d. 18:06:22
Maggot rašė:
tai ne siaip kaukes jos visos atspindi ju charakteriu bruozus. turbut didziausia demesi yra susilaukes Joey (Nathan Jonas - tikras vardas) Jordison - Slipknot bugninkas del savo makiazo, jei dar nesupratot, tai kilo is rytu kulturos "kabuki teatro". o pavyzdziui Craig Jones'o kauke-salma puosia deviniu coliu vinys tai yra 18 cm. jis pats paslaptingiausias grupes narys ir kaip jis pats sake: "per vakarelius as kartais pasijauciu vienisas". nieko nuostabaus kai jo galva puosia nuostabi viniu sukuosena. beje ar sakiau, kad grupes slipknot nariai dar turi ir numeracija nariu??? jei ne tai:
#0 Sid Wilson (DJ)
#1 Joey Jordison (bugnai)
#2 Paul Gray (bass gitara)
#3 Chris Fehn (perkusija)
#4 James Root (lead gitara)
#5 Craig Jones (semplai ir klavisai)
#6 Shawn Crahan (perkusija)
#7 Mick Thompson (gitara)
#8 Corey Taylor (vokalas)

Na tai vienintelis komentaras kuris su savo argumentais ir visu kitkuo vertas demesio ir geriausias....!!visiskai beje su tavimi sutinku..!!!!
O kitiem tai ko ...kam kalbeti apie kaukes jos ispudingos taip....bet prie ko cia jos...juk kalbekit apie grupes muzika dainas...o prie ko kaukes....man regis jie kaiptik todel jas ir nesioja kad zmones neziuretu i juos o atkreiptu demesi i ju darba..!!!!!
o ka darot jus......?kaip fifu kompanija aptarinejat grazu ar ne...?

2005 m. kovo 21 d. 13:15:12
ju kaukes labai ispudingos,nekekvienas tokias turi

Atsakyti
Puslapiai: 123456
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Sahja OMD  Joan of Arc (Maid of Orleans)
 OMD

Šiuo metu vertiname

All That Remains All That Remains
6,9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
22:31 - einaras13
Nežinau, kokiu būdu Sahjai nestriginėja music'as, bet pavydžiu.
Atsinaujino TOP 40!
Atsinaujino LT TOP 30!
Atsinaujino TOP 40!
16:27 - einaras13
Deja nebegaliu palaikyti, nes music'u nebeįmanoma naudotis.
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1792
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 219725