Pirmos Slipknot'ų kaukės buvo prastos.
Antra serija kurkas geresnė (kaukės buvo kurkas profesionalesnės)
Paskutinė serija pati geriausia, bet vokalistas galėjo netaip radikaliai pakeisti kaukės stilių.
manau kad tai orginalus dalykas ir idomiai atrodo . . .kissai ir turejo kaukes bet su slipknot ju nepalyginsi aisq ne kaukes svarbu, o muzika . . .va muzika kur kas geriau . . .!
Nežiūrėkite į save per daug asmeniškai.
"tos kaukes maziausi rupi.."
Slipknot muzika tokia, kad jos klausytis beveik negaliu (tik kokias tris minutes), bet už tai kaukės Slipknotuose, kad ir koks nuvalkiotas ir kopijuotas dalykas tai bebūtų, man yra gana įdomi detalė.
tai ne siaip kaukes jos visos atspindi ju charakteriu bruozus. turbut didziausia demesi yra susilaukes Joey (Nathan Jonas - tikras vardas) Jordison - Slipknot bugninkas del savo makiazo, jei dar nesupratot, tai kilo is rytu kulturos "kabuki teatro". o pavyzdziui Craig Jones'o kauke-salma puosia deviniu coliu vinys tai yra 18 cm. jis pats paslaptingiausias grupes narys ir kaip jis pats sake: "per vakarelius as kartais pasijauciu vienisas". nieko nuostabaus kai jo galva puosia nuostabi viniu sukuosena. beje ar sakiau, kad grupes slipknot nariai dar turi ir numeracija nariu??? jei ne tai:
#0 Sid Wilson (DJ)
#1 Joey Jordison (bugnai)
#2 Paul Gray (bass gitara)
#3 Chris Fehn (perkusija)
#4 James Root (lead gitara)
#5 Craig Jones (semplai ir klavisai)
#6 Shawn Crahan (perkusija)
#7 Mick Thompson (gitara)
#8 Corey Taylor (vokalas)
Nedaug aš žiūrėjau į tas kaukes... Pinokis labai juokingai atrodo su ta savo ilga nosimi. Kažkurio - ar vokalisto, ar gitaristo - to, kuris su ilgais plaukais, makiažas man pasirodė, sakykime, gražiausias iš tų visų. Maždaug iš King Diamond serijos. Gražesnis už tuos visus korpspeintus.
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2005 m. kovo 10 d. 17:17:44
Antra serija kurkas geresnė (kaukės buvo kurkas profesionalesnės)
Paskutinė serija pati geriausia, bet vokalistas galėjo netaip radikaliai pakeisti kaukės stilių.
2005 m. kovo 6 d. 12:26:28
2005 m. kovo 6 d. 12:24:45
2005 m. kovo 6 d. 12:11:47
2005 m. kovo 3 d. 00:21:15
Slipknot muzika tokia, kad jos klausytis beveik negaliu (tik kokias tris minutes), bet už tai kaukės Slipknotuose, kad ir koks nuvalkiotas ir kopijuotas dalykas tai bebūtų, man yra gana įdomi detalė.
2005 m. kovo 2 d. 23:04:05
2005 m. kovo 2 d. 22:08:14
#0 Sid Wilson (DJ)
#1 Joey Jordison (bugnai)
#2 Paul Gray (bass gitara)
#3 Chris Fehn (perkusija)
#4 James Root (lead gitara)
#5 Craig Jones (semplai ir klavisai)
#6 Shawn Crahan (perkusija)
#7 Mick Thompson (gitara)
#8 Corey Taylor (vokalas)
2005 m. kovo 2 d. 21:23:16