Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Antrasis pasaulinis karas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
ewana_
2005 m. gegužės 29 d. 17:18:37
Reikes pameginti.

2005 m. gegužės 29 d. 16:44:43
laikas gyventi ir laikas mirti---->super

2005 m. gegužės 29 d. 16:12:43
O gal butent apie zydu genocida gali pasakyti ar yra jo knygu?

2005 m. gegužės 29 d. 16:04:47
ewana>>> aisku

*gyvybes kibirkstis
*vakaru fronte nieko naujo
*mylek savo artima
*triumfo arka
*juodasis obeliskas ( apie infliacija po karo ir karo laikotarpiu)
*kelias atgal
*dangus neturi isrinktuju
*laikas gyventi ir laikas mirti
*seseliai rojuje

labai labai rekomenduoju "juodaji obeliska" ir "mylek savo artima" fantastiskos knygos. visos shaunios, bet sitos man paliko giliausia ispudi

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
ewana_
2005 m. gegužės 29 d. 16:01:01
Gal galetum pavadinimu pasakyti? (Remarko knygu)

2005 m. gegužės 29 d. 16:00:06
apie tai Remarkas daug geru knygu prirashe...

o siaip siandien kaip tik apie antra pasaulini ir mokausi

nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
Atsakyti
ewana_
2005 m. gegužės 29 d. 06:52:15
Sindleris is tikruju buvo toks zmogus, ir apie ji filmas sukurtas, remiantis faktais is jo gyvenimo.

2005 m. balandžio 29 d. 08:59:17
"ir vat apie sindleri biski jei jis toks buvo"

ypač šitoj vietoj nieko nesupratau

košia kažkokia

Ivyko, kas turejo ivykti, nieko negalima buvo pakeisti, beja kara juk pradejo anksčiau, kai ten japonai kažkotai užsinorejo... gerai ne pasakosiu geraiu, vistiek jus gal geriau žinot, visgi istorijos vadovelio gerus 4 metus rankose nelaikiau...

faktas kara laimejo rusai faktas Hitleris neapskaičiavo, kad neapsimoka pulti rusus. faktas kad ir be rusu jis butu prakišes. faktas karai tai blogis.

2005 m. balandžio 23 d. 06:37:15
Karu butu buve galima isvengti, bet...
Bet vistiek Hitlerio vykdytas genocidas yra nepateisinamas.

2005 m. balandžio 23 d. 06:18:56
Na,yra susidare labai daug stereotipiniu nuomoniu ir apie kara. Yra labai daug hipoteziu apie Hitlerio neapykanta zydams. Gali but, kad jis pats turejo zydisku saknu ir buvo engiamas savo zydu giminiu. Kita: Yra rasta irasu,kad A.Hitleriui tarnaujant kariuomeneje per I Pasaulini kara, vienas is jo pulko vadu buvo pats zydas ir labai ziauriai elgesi su kareiviais. Na,siaip pats Hitleris istikruju yra austras. O Austrijoj labai kunkuliavo antisemitines nuotaikos. Manau,kad Hitleris buvo nestabilios psichikos ir labai lengvai uzsikrete siomis idejomis.
Naciai (ir ju vadovaujami neNaciai) masiskai zude ne tik zydus, bet ir cigonus. Nors skaiciau,kad Reicho mokslininkai atrado,kad kazkokia cigonu rusis nera uztersta ir ja galima palikt.
Manau,kad labai gerai,kad buvo Musolinis. Musolinis pats buvo tikintis (jis pats 1929 ikure Vatikana). Hitleriui butinai reikejo su juo skaitytis, nes buvo per daug brangus sajungininkas. Nezinia,kaip butu,jei nebutu Musolinio. Gal kaip ir Sovietu Sajungoj - priverstinis ateizmas?
Noreciau kazkam del Napaleono papriestaraut. Napaleonas tikrai nebuvo ziaurus. Gal net atvirksciai - svelnus. Domejosi menais, muzika, buvo romantikas. Jei jis butu vos vos pasistenges, gal ir mes butume anksciau issilaisvine. Jo padedami lenkai sukure Varsuvos kunigaikstyste. O Lietuva jau turejo su jo pagalba atkurti ATR, o gal net ir nuo nieko nepriklausoma LDK. Manau,jei Napaleonas butu taip ir padares (atkures daugeli centrines Europos buvusiu galingu valstybiu), butu ir laimejes pries Rusu Imperija. Tokiu atveju rusai butu prarade dali armijos, zemiu. O Napaleonas gaves parama (nors ir labai nusilpusia,lyginant su LDK "aukso amziumi"). Gal tada ir tas antras pasaulinis nebutu kiles. (Nei pirmas,aisku).

2005 m. balandžio 23 d. 05:58:46
Nadija rašė:
Kodel zyduose matot tik blogasias savybes?? kiekviena tauta ju turi. Zydai visada buvo isrinktoji tauta,bet niekada-geriems dalykams isrinktoji. Kai kuriu cia pasisakymai tokie,kad nezinai,ar juoktis ar verkti.kazkokios stereotipnes nuomones apie zydus.be to,Hitleris zude ne tik zydus-jis zude lenkus,lietuvius,rusus ir t.t.
Pagalvokim kas butu jei kara laimetu vokieciai ir Hitleris.Nemanau kd butu geriu nei sovietu sajungoj.
Nekenciu Hitlerio ir nesuprantu tu,kurie nekencia zydu...

As irgi nesuprantu.

DefLeppard - as irgi tikiuosi =)

2005 m. balandžio 19 d. 17:28:20
silvestere rašė:
Tikekimes, kad III Pasaulinio karo nebebus

Vien tikejimo neuzhteks...

2005 m. balandžio 19 d. 17:24:35
Tikekimes, kad III Pasaulinio karo nebebus

2005 m. balandžio 19 d. 13:09:14
Kodel zyduose matot tik blogasias savybes?? kiekviena tauta ju turi. Zydai visada buvo isrinktoji tauta,bet niekada-geriems dalykams isrinktoji. Kai kuriu cia pasisakymai tokie,kad nezinai,ar juoktis ar verkti.kazkokios stereotipnes nuomones apie zydus.be to,Hitleris zude ne tik zydus-jis zude lenkus,lietuvius,rusus ir t.t.
Pagalvokim kas butu jei kara laimetu vokieciai ir Hitleris.Nemanau kd butu geriu nei sovietu sajungoj.
Nekenciu Hitlerio ir nesuprantu tu,kurie nekencia zydu...

2005 m. kovo 10 d. 17:57:02
Velvet_rain_drops rašė:
Žmonės,
ar jūs suprantat, kad be Hitlerio nebūtų ir Lietuvos?
Jis žinojo, ką daro ir naikino žydus.Nesileiskime į sentimentus dėl 'oi kiek vargšų žmonių žuvo'. Taip, vietoj jų būtume žuvę mes, jei Hitleris nebūtų jų naikinęs.Žydus reikia naikinti, nes kitaip Lietuva taps Izraeliu.Sakysite nieko, kad jie valdo pusę Lietuvos?Tarp kitko tais laikais Lietuvoje žydai turėdavo skiepus su "uždelsto veikimo bomba", kuriais skiepydavo vaikus mokyklose ir darželiuose.
Dar vienas faktelis:
Jie gaudydavo vaikus.Vėliau tėvai rasdavo parduotuvėse pakabintus jų drabužius.Ir tai ne šiaip sau- iš jų kraujo jūsų mylimieji žydai kepdavo maistą ir pardavinėdavo tose pačiose parduotuvėse.
Ir visa tai yra dokumentika.

gal tu prisimink ka rasei cia. nes pati sau priestarauji....

2005 m. kovo 10 d. 17:56:13
zydu hitleris nekente del to,kad mane,kad vokieciai yra ,,arijai",o tie zydpalaikiai pasiskelbe isrinktaisiais.Kaip sake Hitleris zydai atima vokieciu darbus,pinigus ir pan.jis kaltino zydus,kad del ju kaltes pralaimejopirma pasaulini,kad del ju kaltes reikejo moketi mokescius ir atiduoti uzgrobtas teritorijas.

Atsakyti
Shadow_Dweller
2005 m. kovo 10 d. 17:47:05
Velvet_rain_drops rašė:
@shadow_dweller
Brangute, kam jau kam,bet manyčiau ne tau apie tai kalbėti ir viešai reikšti pasipiktinimą.Domiuosi istorija, ypač Lietuvos ir tikrai žinau ką tavo dėl nesuprantamos man priežasties mylimi žydai padarė Lietuvai.
Vadinami 'kaimo bobučių' pasakojimai- ne kas kita, o faktas, su siaubu prisimenamas šiais laikais.
Viskas, nebeturiu ką tau pasakyti.Vargu ar ką nors supratai, bet neturiu nei laiko, nei noro Tau aiškinti.

Aha... Domitės... Na, aš irgi domiuosi. Kažkaip tada taip išeina, kad mes domimės iš visiškai skirtingų šaltinių. Taip, aš totaliai nieko nesupratau, ką čia tamsta norėjote pasakyti. Beje ir tikrai niekada nesuprasiu. O tai, kad su manim kalbate kaip su nieko nesuprantančia penkemete atrodo gan juokingai.

p.s. beje, iš kur tamsta žinote, kad aš MYLIU žydus? Apie tai lyg ir niekur neužsiminiau.

p.s.s. tikrai nebūčiau įsižeidusi, jei to "brangute" ir nebūtų buvę

2005 m. kovo 10 d. 13:16:11
visi musu sitie komentarai - tai tik musu nuomones. mes to nepatyreme ir negalime visko suprasti ir suvokti. juo labiau kalbeti kaip Velvet_rain_drops, kuriai gal taip pasakojo 80mete suvaikejusi senute, kadaise nuo zydo nukentelusi.
Lentsas> man atrodo cia jau sutirstinai

2005 m. kovo 10 d. 13:09:58
Na aš tiesiog atsiverčiau senus istorijos puslapius ir pasakiau tai ką galvoju. Aš jų nekenčiu ne kaip tautos, o dėl gyvenimo būdo, ir sąlygų, kurias jie diktuoja visam pasauliui. Nuolat verkiantys, nuolat skundžiasi, kad jiems blogai. Bet napžiūri, kad yra daug kur blogiau - žmonės valgyt neturi ko, žmonės gyventi neturi kur. O žydai išsibarstę po visą pasaulį - kaip čigonai. bjaurūs man tie žydai. feee

2005 m. kovo 10 d. 12:24:40
Hiltleris, pasakysiu jums teisybę, žydus žudė ne todel, kad jis jų nekentė, o todėl, kad žydai valdė visą pasaulį. Žydai niekada neturėjo savo valstybės. Spėkit kam buvo atrasta amerika - tai buvo valstybė skirta apgyvendinti žydus. Karo metais visą komerciją laikė žydai, ir buvo privaloma iš jų pirkti. Čia išeina, kad žydai genocidavo visas valstybes. Hitleris tik persistengė juos žudydamas. Paprasčiausiai reikėjo uždarusti tą jų savivalę, bet ne žudyti. Ir iš ko žydai pralopdavo? Iš paparstų kaimietukų, kurios apmulkindavo. Žydai ir po mirties inigus kala - Prahoje norint įeiti į žydų kapines, turi mokėti už bilietą. Dabar žydai yra viena iš turtingiausių pasaulyje tautų. Ir dar sako, kad juos visi skriaudžia. Čia jie turėtų atsiprašyti tų šeimų, kurias jie, svoločiai, mulkino ištisus šimtmečius. NEKENČIU ŽYDŲ

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963