| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| einaras13 | IncommunicadoMarillion |
||||
| 4Blackberry | InmazesVOLA Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina. |
||||
| Alvydas1 | Red MoneyDavid Bowie |
||||
| malia | I'm ReadyBryan Adams |
||||
| DjVaids | A Voice In The Dark (Version 2008)Fancy |
||||
| Sahja | Tik meilė atsakysAliukai |

2005 m. gegužės 29 d. 17:18:37
2005 m. gegužės 29 d. 16:44:43
2005 m. gegužės 29 d. 16:12:43
2005 m. gegužės 29 d. 16:04:47
*gyvybes kibirkstis
*vakaru fronte nieko naujo
*mylek savo artima
*triumfo arka
*juodasis obeliskas ( apie infliacija po karo ir karo laikotarpiu)
*kelias atgal
*dangus neturi isrinktuju
*laikas gyventi ir laikas mirti
*seseliai rojuje
labai labai rekomenduoju "juodaji obeliska" ir "mylek savo artima"
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. gegužės 29 d. 16:01:01
2005 m. gegužės 29 d. 16:00:06
o siaip siandien kaip tik apie antra pasaulini ir mokausi
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. gegužės 29 d. 06:52:15
2005 m. balandžio 29 d. 08:59:17
ypač šitoj vietoj nieko nesupratau
košia kažkokia
Ivyko, kas turejo ivykti, nieko negalima buvo pakeisti, beja kara juk pradejo anksčiau, kai ten japonai kažkotai užsinorejo... gerai ne pasakosiu geraiu, vistiek jus gal geriau žinot, visgi istorijos vadovelio gerus 4 metus rankose nelaikiau...
faktas kara laimejo rusai
2005 m. balandžio 23 d. 06:37:15
Bet vistiek Hitlerio vykdytas genocidas yra nepateisinamas.
2005 m. balandžio 23 d. 06:18:56
Naciai (ir ju vadovaujami neNaciai) masiskai zude ne tik zydus, bet ir cigonus. Nors skaiciau,kad Reicho mokslininkai atrado,kad kazkokia cigonu rusis nera uztersta ir ja galima palikt.
Manau,kad labai gerai,kad buvo Musolinis. Musolinis pats buvo tikintis (jis pats 1929 ikure Vatikana). Hitleriui butinai reikejo su juo skaitytis, nes buvo per daug brangus sajungininkas. Nezinia,kaip butu,jei nebutu Musolinio. Gal kaip ir Sovietu Sajungoj - priverstinis ateizmas?
Noreciau kazkam del Napaleono papriestaraut. Napaleonas tikrai nebuvo ziaurus. Gal net atvirksciai - svelnus. Domejosi menais, muzika, buvo romantikas. Jei jis butu vos vos pasistenges, gal ir mes butume anksciau issilaisvine. Jo padedami lenkai sukure Varsuvos kunigaikstyste. O Lietuva jau turejo su jo pagalba atkurti ATR, o gal net ir nuo nieko nepriklausoma LDK. Manau,jei Napaleonas butu taip ir padares (atkures daugeli centrines Europos buvusiu galingu valstybiu), butu ir laimejes pries Rusu Imperija. Tokiu atveju rusai butu prarade dali armijos, zemiu. O Napaleonas gaves parama (nors ir labai nusilpusia,lyginant su LDK "aukso amziumi"). Gal tada ir tas antras pasaulinis nebutu kiles. (Nei pirmas,aisku).
2005 m. balandžio 23 d. 05:58:46
Kodel zyduose matot tik blogasias savybes?? kiekviena tauta ju turi. Zydai visada buvo isrinktoji tauta,bet niekada-geriems dalykams isrinktoji. Kai kuriu cia pasisakymai tokie,kad nezinai,ar juoktis ar verkti.kazkokios stereotipnes nuomones apie zydus.be to,Hitleris zude ne tik zydus-jis zude lenkus,lietuvius,rusus ir t.t.
Pagalvokim kas butu jei kara laimetu vokieciai ir Hitleris.Nemanau kd butu geriu nei sovietu sajungoj.
Nekenciu Hitlerio
As irgi nesuprantu.
DefLeppard - as irgi tikiuosi =)
2005 m. balandžio 19 d. 17:28:20
Tikekimes, kad III Pasaulinio karo nebebus
Vien tikejimo neuzhteks...
2005 m. balandžio 19 d. 17:24:35
2005 m. balandžio 19 d. 13:09:14
Pagalvokim kas butu jei kara laimetu vokieciai ir Hitleris.Nemanau kd butu geriu nei sovietu sajungoj.
Nekenciu Hitlerio
2005 m. kovo 10 d. 17:57:02
Žmonės,
ar jūs suprantat, kad be Hitlerio nebūtų ir Lietuvos?
Jis žinojo, ką daro ir naikino žydus.Nesileiskime į sentimentus dėl 'oi kiek vargšų žmonių žuvo'. Taip, vietoj jų būtume žuvę mes, jei Hitleris nebūtų jų naikinęs.Žydus reikia naikinti, nes kitaip Lietuva taps Izraeliu.Sakysite nieko, kad jie valdo pusę Lietuvos?Tarp kitko tais laikais Lietuvoje žydai turėdavo skiepus su "uždelsto veikimo bomba", kuriais skiepydavo vaikus mokyklose ir darželiuose.
Dar vienas faktelis:
Jie gaudydavo vaikus.Vėliau tėvai rasdavo parduotuvėse pakabintus jų drabužius.Ir tai ne šiaip sau- iš jų kraujo jūsų mylimieji žydai kepdavo maistą ir pardavinėdavo tose pačiose parduotuvėse.
Ir visa tai yra dokumentika.
gal tu prisimink ka rasei cia. nes pati sau priestarauji....
2005 m. kovo 10 d. 17:56:13
2005 m. kovo 10 d. 17:47:05
@shadow_dweller
Brangute, kam jau kam,bet manyčiau ne tau apie tai kalbėti ir viešai reikšti pasipiktinimą.Domiuosi istorija, ypač Lietuvos ir tikrai žinau ką tavo dėl nesuprantamos man priežasties mylimi žydai padarė Lietuvai.
Vadinami 'kaimo bobučių' pasakojimai- ne kas kita, o faktas, su siaubu prisimenamas šiais laikais.
Viskas, nebeturiu ką tau pasakyti.Vargu ar ką nors supratai, bet neturiu nei laiko, nei noro Tau aiškinti.
Aha... Domitės... Na, aš irgi domiuosi. Kažkaip tada taip išeina, kad mes domimės iš visiškai skirtingų šaltinių. Taip, aš totaliai nieko nesupratau, ką čia tamsta norėjote pasakyti. Beje ir tikrai niekada nesuprasiu. O tai, kad su manim kalbate kaip su nieko nesuprantančia penkemete atrodo gan juokingai.
p.s. beje, iš kur tamsta žinote, kad aš MYLIU žydus? Apie tai lyg ir niekur neužsiminiau.
p.s.s. tikrai nebūčiau įsižeidusi, jei to "brangute" ir nebūtų buvę
2005 m. kovo 10 d. 13:16:11
Lentsas> man atrodo cia jau sutirstinai
2005 m. kovo 10 d. 13:09:58
2005 m. kovo 10 d. 12:24:40