Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Antrasis pasaulinis karas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 123456
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Evanescence (Užblokuotas)
2005 m. kovo 10 d. 10:12:53
velvet rain drops, tai panasu i tavo savigyna, kas rodo, kad jei dauguma nesutinka su tavo nuomone, tu ja keiti.

2005 m. kovo 9 d. 22:38:49
Velvet_rain_drops rašė:
Ką gi.
Visų pirma kur mano komentaruose radote teiginį,kad Visa žydų tauta buvo Tokia Baisi? Visa tai darė turtingi žydai,parduotuvių,įmonių savininkai ir pan., sudarę Gudrų planą turinčių žydų dalį.Būtų buvęs tiesioginis absurdas, jei taip būtų elgęsi Visi.
Be abejo, buvo Daug kenčiančių žmonių.Argi sakiau kad nebuvo?Faktas, kad šeimos slėpėsi,nenorėdamos būti išžudytos ir atskirtos.Visada buvo ir bus nekaltų žmonių, niekuo dėtų prie savo tautiečių planų.Jie tiesiog norėjo gyventi.Norėjo išlikti.Bet kalbame ne apie šitas šeimas ir visus pabėgėlius, iki mirties turėjusius paskutinę viltį išlikti, o apie
Faktą, kad žydai niekada nebus pripažinti.
Daugumos gailestis ir užtarimas žydams pasireiškia būtent šita mintimi apie besislapsčiusias šeimas.
Tai nėra esmė.

atsiprasau,kad paklausiu,bet ka tu cia sapalioji?is pradziu visus zydus vos ne su zememis maisei,dabar sakai,kad jie ne visi tokie ir kad jiems nera kitos iseities...
Sakai,kad zydai niekada nebus pripazinti.Kuria prasme pripazinti?kad jie zmones?nesupratau to teiginio.
o kalbant apie pirmaji,antaji pasaulin ir visus kitus idiotiskus karus,man galvoje kirba mintis-kodel visi nesveiki,proto invalidai diktatoriai,prezidentai ir pan bunai tik rusijoje,italijoje,prancuzijoje ir ypac vokietijoje?ir kodel Jav,nors visur dalyvauja ir kisa savo uzknisanti snuki i visus pasaulio reikalus,bet visuomet lieka sventa ir teisinguju gyneja,pasaulio "dievas".gal jie itin gudrus ir sugeba visus apmulkinti?...

2005 m. kovo 9 d. 22:27:12
Hmz, na man bent jau pasirode, kad praeituose tavo komentaruose SI pozicija nebuvo issakyta, tiksliau buvo issakyta kiek kitaip.
"Jie gaudydavo vaikus.Vėliau tėvai rasdavo parduotuvėse pakabintus jų drabužius.Ir tai ne šiaip sau- iš jų kraujo jūsų mylimieji žydai kepdavo maistą ir pardavinėdavo tose pačiose parduotuvėse.
Ir visa tai yra dokumentika." - arba as nemoku skaityti, arba cia nepamineta, KURIE BUTENT cia tie zydai tokie nieksai buvo. Skambejo taip, lyg sneketum apie visa tauta, taigi.
Ok, daugelis zydu tais laikais buvo lupikautojai - ne pati garbingiausia profesija, bet kas jiems lieka, norint isgyventi?...Jie labiausiai norejo savo tautines valstybes, bet as nemanau, kad jie norejo jos Lietuvoje.
Vienu zodziu - musu nuomones i pacius zydus ir i antisemitizmo istorija is pagrindu skiriasi.

2005 m. kovo 9 d. 20:59:33
Ką gi.
Visų pirma kur mano komentaruose radote teiginį,kad Visa žydų tauta buvo Tokia Baisi? Visa tai darė turtingi žydai,parduotuvių,įmonių savininkai ir pan., sudarę Gudrų planą turinčių žydų dalį.Būtų buvęs tiesioginis absurdas, jei taip būtų elgęsi Visi.
Be abejo, buvo Daug kenčiančių žmonių.Argi sakiau kad nebuvo?Faktas, kad šeimos slėpėsi,nenorėdamos būti išžudytos ir atskirtos.Visada buvo ir bus nekaltų žmonių, niekuo dėtų prie savo tautiečių planų.Jie tiesiog norėjo gyventi.Norėjo išlikti.Bet kalbame ne apie šitas šeimas ir visus pabėgėlius, iki mirties turėjusius paskutinę viltį išlikti, o apie
Faktą, kad žydai niekada nebus pripažinti.
Daugumos gailestis ir užtarimas žydams pasireiškia būtent šita mintimi apie besislapsčiusias šeimas.
Tai nėra esmė.

Atsakyti
ewana_
2005 m. kovo 9 d. 18:54:44
joa, bus jau issiskaicius per daug Meine Kampf =)

2005 m. kovo 9 d. 18:05:19
man atrodo velvet rain drops skaite Hitlerio 'Mein Kampf'..ane?

Atsakyti
Evanescence (Užblokuotas)
2005 m. kovo 9 d. 11:46:24
as manau kad neapykant zydams is pirsto lauzta. nera jie tokie baisybes, kaip juos norima pavaizduoti.

2005 m. kovo 8 d. 20:20:36
butent, pilnai pritariu sugarfreekiss. jei jie tokie ziaurus buvo, tai kodel kiti lietuviai, kunigai juos slepe? galu gale, tai kodel genocidas neprasidejo anksciau, jei ju taip nekente? nelogiska

2005 m. kovo 8 d. 20:16:47
Velvet_rain_drops,,,
nevadink manes brangute, nes toli grazu nei tu man tokia, nei as, ok?...ironija ne visada reikalinga.
Ir aplamai, ko cia putojies?...tu issakei savo nuomone, kuri mums neatrodo priimtina, mes issakem savo ir that's all!
Beje - as asmeniskai manau, kad jei jau zydai butu buve TOKIE, kokius tu isivaizduoji, tai manau butu daugiau zmoniu, gyvenusiu tuo laikotarpiu ar tiesiog zinanciu apie ji daug is tevu pasakojimu, kurie sakytu ta pati, ka ir tu. Kazkaip daugelis Lietuvos senoliu zydus prisimena kitaip - kazi, jei tokie jie butu buve nieksai ir vaiku zudikai, ar jie butu juos slepe pas save, rizikuodami gyvybe?...
Man asmeniskai atrodo, kad cia nebent PAVIENIO atvejo pavyzdys. Kad visa TAUTA tokia buvo, manau, teigti negalima.

2005 m. kovo 8 d. 20:15:59
larisa, niekas nuo knygos ar nuo ko kito nenurasinejo. tiesiog, tai kai kam is sirdies gaunasi. reikia truputelio ziniu iremociju

Atsakyti
ewana_
2005 m. kovo 8 d. 17:14:52
Velvet_rain_drops >> nemanau kad buvo taip... zinai nereikia visais zmoniu paistalais. daug ko galima prikalbet. Bet nereiskia kad viskas yra tiesa. O tu pati ejai pas jas ir klausinejai? iskur pati tokiu dalyku suzinojai?

2005 m. kovo 8 d. 16:25:18
Brangioji,
apie tai niekas nerašo viešai.Nejaugi tikiesi atsivertusi knygą,rasti apie šiuos gražius jų darbelius?
Visa tai-surinkta per žmones.Iš senelių.Iš tėvų.Tai yra žiauri tiesa ir neduok Dieve niekam to išgyventi.
O dokumentika ir yra tas faktas,kad žydai sudarė didžiąją dalį Lietuvos ir visais įmanomais būdais bandė išnaikinti lietuvius ir užimti mūsų šalį.

@shadow_dweller
Brangute, kam jau kam,bet manyčiau ne tau apie tai kalbėti ir viešai reikšti pasipiktinimą.Domiuosi istorija, ypač Lietuvos ir tikrai žinau ką tavo dėl nesuprantamos man priežasties mylimi žydai padarė Lietuvai.
Vadinami 'kaimo bobučių' pasakojimai- ne kas kita, o faktas, su siaubu prisimenamas šiais laikais.
Viskas, nebeturiu ką tau pasakyti.Vargu ar ką nors supratai, bet neturiu nei laiko, nei noro Tau aiškinti.

Atsakyti
SugarFreeKiss
2005 m. kovo 7 d. 23:42:56
Velvet_rain_drops rašė:
Ką reiškia protingi ir apsukrūs?
TA ir reiskia. TIESIOGINE prasme, o ne tai, kad jie buvo turtingi del to, kad "voge ir zude vaikus, o is ju kraujo kepe blynus". kazkoks juokas pro asaras...beje, kokia DOKUMENTIKA cia pasakoja apie "zydus vaikazudzius"?...

2005 m. kovo 7 d. 23:21:43
Ash niekada nesupratau blogu dedziu.Na zinot....Uzsigrobi valstybes,po to atsisedi ir geri karsta arbata?

2005 m. kovo 7 d. 23:12:02
dede Adamkus pasielge gerai, kad nevyx y Maskva. Shtai- protingas zingsnis. Holokausto aukas galima ir LT pagerbti.

2005 m. kovo 7 d. 21:39:01
kas cia nuo knygos ar laikrascio nurase?

Atsakyti
violin
2005 m. kovo 7 d. 21:19:39
Intelektualu susirinkimas,grazu paziuret

Atsakyti
larisa
2005 m. kovo 7 d. 21:18:10
velvet rains drops, gal tu is Vokietijos kilusi?

Atsakyti
Shadow_Dweller
2005 m. kovo 7 d. 21:15:33
Velvet_rain_drops rašė:
Ką reiškia protingi ir apsukrūs?
Taip,žydams tada priklausė visa Lietuva-visos vaistinės, parduotuvės, viešbučiai.Lygiai kaip ir dabar-nafta,JAV,pagrindinės kampanijos.
Jie žudė lietuvius.Platino skiepus.Norėjo užimti visą Lietuvą.Netgi galima teigti, kad Lietuvą galima vadinti žydų sostine.
Be vokiečių mes neturėtume nieko.
Todėl,kad buvo pasirinkimas- bus išnaikinti lietuviai ar žydai.

Juokinga...

Pasirodo, dar kažkas tiki kaimo bobučių pasakojimais, kad žydai vaikus skandino, žudė lietuvius ir t.t.

Užknisa žmonės su tokių mąstymu nors užsimušk. Ir aš niekada nežadu rodyt nė trupučio tolerancijos jų atžvilgiu.

2005 m. kovo 7 d. 20:15:01
Ganetinai radikali nuomone, sakyciau.
Bet anyway - mano kitokia, bet tavaja gerbiu.;P

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
einaras13 Marillion Incommunicado
 Marillion

4Blackberry VOLA Inmazes
 VOLA
 Kol kas įdomiausiai nuskambėjusi VOLA daina.
Alvydas1 David Bowie Red Money
 David Bowie

malia Bryan Adams I'm Ready
 Bryan Adams

DjVaids Fancy A Voice In The Dark (Version 2008)
 Fancy

Sahja Aliukai Tik meilė atsakys
 Aliukai

Šiuo metu vertiname

Andrius Kulikauskas Andrius Kulikauskas
8,2

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

22:28 - Rutonė
+norint
22:27 - Rutonė
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
19:01 - Rolandas77
...arba kol tope yra tokių gabalų, kaip SPA Mizantrop - verta apsilankyt ir palaikyti
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
11:57 - DjVaids
Pas mane atsistatė naršimas music.lt
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:41 - 4Blackberry
Bet kol dar pasiūlot gerų dainų į dienos dainą, tol verta kasdien apsilankyt, net jei viskas lūžta
15:23 - Very_crazy_enough
Sveika akims
22:22 - 4Blackberry
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1794
  Iš viso užsiregistravę: 73756
  Naujausias narys: pshqsrnszi
  Šiandien apsilankė: 7963