Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Žaidimas: "5 klausimai / 5 atsakymai"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1314151617181920212223 ... 42
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Very_crazy_enough
2013 m. sausio 2 d. 03:15:06

1. Kaip isivaizduoji savo laiduotuves?

Tete su giminaičių mašinų vilkstine nuveš į Karveliškes, paguldys šalia (30smth) palaidotos mamos, brolis dalyvaus tik vienas, sesė turės problemų-neatvyks, pamotė pasididžiuos & neatvyks taipogi. Draugų... buvusių klasiokų/kursiokų nesitikiu, tikiuos: bus žmonių kurių šalia matydamas net netikėčiau, jog apie mane žino. Kas nors iš tokių žmonių šarvojimo salėj kalbėtų prakalbą, užvestų giesmę. Draugės ateis trys - būtinai. [Čia fantazija, jei laidotuvės vyktų, tarkim, rytoj.]

2. Megsti dovanas?

Ane?

3. Tavo megiamiausias patiekalas

Varškės apkepas su kvepiančiais makaronais viduje

4. Kokia daina tave apibudintu?

Let It Be

5. Tavo manymu kokia 2012 metu geriausia daina?

atspindinti metus: What The Fuck (Loca People aka All Day-All Night), ar ji - 2011-tųjų?

1.Kiek manai, dar gyvensi gerai? (Kitu atveju: kiek laiko dar kentėsi? nepasikoręs, neprisivalgęs migdančiųjų-nešokęs į bet kurį transportą lauk-iš-šalies, nesėdęs į žemą-žemą-žemą sluoksnį)

2.Kelintais metais, manai, karus, pasaulį, tvarką, paskirstymą nuotoliniu būdu tvarkys vaikai?

3.Kuris iš dabar esančių TV&žurnalų "žvaigždžių" sės žemiausiai, už visus?

4.Ar viską valdo troškulys ir alkis (žmoguje)?

5.Jei visi gyventume vienodai, kiek maždaug vienam žmogui tektų naujų mašinų ir naujų namų ar butų(?)

2012 m. gruodžio 21 d. 14:54:47

1. Velykos nes silciau

2. pfff XD YTF - christmas SWAG

3. ... Kas siemet eurovizijoje? Sorry tiesiog Eurovizijos negaliu pakest

4. um jau penktadienis bet jei noreciau tai Gangnam style butu linksmiau

5. Sedesiu prie music.lt

//

1. Kaip isivaizduoji savo laiduotuves?

2. Megsti dovanas?

3. Tavo megiamiausias patiekalas

4. Kokia daina tave apibudintu?

5. Tavo manymu kokia 2012 metu geriausia daina?

2012 m. gruodžio 20 d. 23:46:20 2012-12-20 23:47:01

1. Nėr tokios. jei jau mėgstu, tai pamatyt visada norėsiu.

2. Tikriausiai prieš Europos Sąjungą

3. Normali. Tačiau pati tokia būt nesiryžčiau. Visų pirma - čia negausi šviežių vaisių ir daržovių visus metus (o tai, ką gausi, toli gražu nėra aukščiausios kokybės), ir tai kainuoja. P.S. Žinau ne vieną tikrai žavų vegetarą (įžymybę), tačiau pažįstu ir vieną smagiai trenktą... Deja.

4. Ne.

5. Tikriausiai muzika (jei klausi apie meną apskritai). O šiaip... viskas po truputį.

1. Kalėdos ar Velykos? Kodėl?

2. Kalėdinė daina - TAU būtiniausias kalėdinis atributas.

3. Esi patenkintas/-a tuo, ką išsirinkom eurovizijoj šiemet?

4. Mums liko para, ar ne? Tai su kokia daina norėtum įžengt į rojų/pragarą?

5. Ką veiksi po pasaulio pabaigos?

Atsakyti
lplplp
2012 m. gruodžio 20 d. 17:41:34

1.JAV

2. katinas

3. paprastos

4. prieš , nes tai beprasmiška, nora atrodo įdomiai :)

5. labas labas

1. kokios grupės koncerte neypač norėtum apsilankyt, nors pačią grupę gan mėgsti?

2. prieš ką tu nusiteikęs labiausiai?

3. kokia nuomonė apie vegetarus?

4. toleruoji medžioklę?

5. kokia dailės rūšis labiausiai patinka?

Atsakyti
DeathLetter
2012 m. gruodžio 19 d. 18:25:19

1. Esu šį bei tą laimėjus internetu. Skaitosi?

2. Įsygyti savo namus; būti laimingu; sukurti šeimą;

3. Fotikas  naujas. "Rodyklės"

4. Neatsimenu

5.

1. Šalis, kurią norėtum aplankyti?

2. Šuo ar katė ?

3. Kumštinės ar paprastos pirštinės?

4. https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/227182_533171783367488_559999320_n.jpg

Už ar prieš? Kodėl?

2012 m. gruodžio 19 d. 10:17:46

1. Neturejau tam laiko.

2. Pirmos, nes nesuprantu apie ka klausi.

3. Nuosirdziai nepamenu, esu planaves kada tai gilioj vaikystei, bet berods uzmigau. Taciau kita fenomena teko patvirtinti: zmones sis laikas dazniausiai paveikia atvirksciai, ir juos ties dvilikta blaivam suprasti jau darosi nebeimanoma.

4. Kolkas nesukure dar niekas.

5. Rasti laiko pabuti blogam.

----

1. Ar esi uzsirbes, ar bent bandes tai padaryti, internete. Jei taip, tai kur ir kokie ispudziai?

2. Trys dalykai, kuriuos padaryti, turetu siekti bet kuris zmogus savo gyvenime?

3. Kokia dovana noretum (nebutinai tikiesi) rasti po eglute?

4. Maziausia salis ne Europoje, kurios sostine vis dar atsimeni be zemepalio ar google pagalbos?

5. kas turetu vaidinti keledu seneli/snieguole, jog jis/ji atrodytu seksualus(-i) Tau?

2012 m. gruodžio 18 d. 20:44:08 2012-12-18 20:47:42

1. absoliutiski krastutinumai, kas bet kokiu atveju nera gerai. yra ir sveika ir skanu, ir as renkuosi ta varianta.

2. siaip realiai, kaip siu dienu vaikas, galvoju, kad aukos atgyvenes dalykas. kiekvienas uz save tsakant. palaikyti ir buti del kazko - super. aukotis? nenene, aciu, tokios atsakomybes nepakelciau. 

3. pasitikejima, absoliuutiskai vienareiksmiskai. visa kita -  tik bonusai: humoras, atsakingumas, manieeeros, blablabla. visu kunu neapkenciu melavimo. nu viska atleisti sugebu, tol kol niekas nieko durnu nelaiko. 

4. as turiu astru liezuvi. nesicackinu. 

5. oooooi. visi man patinka. zanrai. man filmai nepatinka, kai kurie, aktoriai, rezisieriai, kalba, bet ne pats zanras. gal pati neissirinkciau ziureti siaubo su atvirom skerdynem ir kraujo upem, bet tai tik tiek. ai dar filmu skirtu vyrams. i kino teatra beveik neinu, nebent i kino situos festivalius, kodel? todel, kad mane erzina desimtys zmoniu aptarinejanciu, ne visada tyliai, kas vyksta ekrane. 

---

nes sventes:

1. ar siais metais buvai blogas?

2. jeigu aplankytu sitos trys dvasios kaledines, kurios bijotum labiausiai?

3. zinot ten kaip teveliai pasakoja, kad per kucias, vidurnakti, gyvunai zmoniu balsais prabyla, vanduo i vyna pavirsta t.t. ir panasiai. nuosirdziai - bandei kada nors patikrinti? 

4. megstamiausias kaledinis filmas?

5. ar artejant naujiems metams pazadi sau ka nors? jei taip, ka pazadesi siemet? 

2012 m. gruodžio 18 d. 19:10:23

1. Pasaulis be pinigų... Būtų nuostabus. Ar bent jau truputi nuostabesnis, nes be pinigų ir taip egzistuoja daugybė blogybių. Mano nuomone, pinigai tapo tikra blogybe. Jie buvo sukurti tam, kad būtų galima atsilyginti, tai kaip priemonė palaikyti santykius. Iš pradžių tai buvo visokie pagaliukai iš sidabro, kokių dabar niekas seniai nebevertina. Tas galbūt laukia ir su dabartiniais pinigais, bet jie neišnyks, atsiras tik kitokių būdų atsiskaityti, arba tie pinigai nebebus popieriniai... Bėda tame, kad žmonės pradėjo manyti, jog tai svarbi vertybė, kad neįmanoma išlikti be jų. Iš dalies, tai tiesa, nes be pinigų materialiai išlaikyti savęs negalėtų nei vienas civilizuotas žmogus. Dabar ypač daroma daug blogų dalykų dėl pinigų, žmonės daug kam ryžtasi. Kalbu apie tokius dalykus, kaip korupcija ar kokius samdinius, kurie atlieka nešvarius darbelius. Ir kiek blogio yra padaryta vien dėl pinigų. Tačiau jei pasaulyje visi viską darytų už dyką, būtų chaosas. Todėl geriausia būtų, jei pinigai būtų pasaulyje, tik galbūt kitokioje formoje ir ne taip sureikšminami.

2. Į šį klausimą tikriausiai galima pažvelgti iš kito lygmens, nei jis buvo užduotas. Jei jis būtų užduotas kokioje nors kitoje šalyje (kas mažai tikėtina), tai atsakymas būtų pagal tam tikras aplinkybes. O dabar atsakyti galima paprastai. Lietuvių kalbos daug mokytis reikia todėl, kad mes gyvenam Lietuvoje ir žinoti savo kalbą nuo A iki Z yra paprasčiausiai puiku. Net jei ir niekada gyvenime neteks panaudoti kokių nors išmoktų dalykų, tai galima žinoti vien dėl bendro išprusimo. Bendro išprusimo Lietuvos kontekste. Jei jis klaustų "kam man reikia mokytis tiek daug lietuvių kalbos?" vėl atsakymas būtų skirtingas. Bet matyti, jog šiuo atveju jis klausė bendrai, būdamas pamokoje, ar pan. (ir mano klasėje daug tokių klausimų pasitaiko)

3. Juokinga ta pasaulio pabaiga. Žmonės nepastebėjo gal, bet tokių kaip šioji, artėjanti pasaulio pabaiga, jau buvo nesuskaičiuojamai daugybę kartų... Kai iš tikrųjų ateis pasaulio pabaiga, žmonės nebejuokaus ir atsainiai nebeprabils šia tema. Geriau reikia džiaugtis, kad dar galime gyventi šioje nukankintoje žmonių Žemėje... Iš viso, mes patys tą Žemę ir sunaikinsime, jei toliau ekologijos nepaisysime. Beje, klimato atšilimo teorija yra daug kartų realesnė už kažkokią pasaulio pabaigą... Apie tokius dalykus reikia kalbėti, o ne apie tariamas pasaulio pabaigas.

4. Lietuvos Seimas yra cirkas. Seimūnus galima prilyginti ir kokiems nors žvėreliams. Pavyzdžiui, man gerai skamba Salamakinas = Salamakakinas. Žinoma, šaipytis ir pravardžiuoti nenoriu, bet ne aš pradėjau su šiais reikalais. Iš tikrųjų, jei ne televizija ir žiniasklaida, gal mažiau žmonių taip galvotų. Nes vien jau tokia laida kaip KK2, Seimą paverčia gryniausiu komišku teatru su keliais tragedijos elementais... Ir tiesiog, mano nuomone, ten sėdi ne tie žmonės, kurie turi sėdėti. O ar iš viso Lietuva turi tokių žmonių, kurie sugebėtų gerai valdyti savo valstybę, aš abejoju... Gal jų ir yra, bet kur juos velnias nešioja, tai nežinia.

5. Sniegu patenkinta būnu kartais... Vaikščiojant gatvėmis jis labai trukdo, bet kai kuriose vietose būna nukasamas... Jei tik nekeltu jis rūpesčių, būtų tobulas dalykas. Man jis asmeniškai labai žavingas yra. Kai išeini iš namų aplinkos, ir lauke viskur aplinkui taip šviesu, balta, tai net akyse pradeda šviesėti. Ir ne tik. Ypač gražu, kai tankiai sninga, kai varvekliai po stogais susidaro ir galima pasielgti vaikiškai bei neprotingai: nusilaužti kokį ir įsikišti į burną... Tiesa, vis rečiau tai darau. Apskritai, žiema yra vienas gražiausių metų laikų, o kad šalta, tai nieko nepakeisi, reikia gerai apsirengti ir viskas bus puiku.

1. Kaip geriau: valgyti tik tai kas sveika, bet neskanu, ar tai, kas nesveika, bet bent jau skanu?

2. Ką manote apie aukojimąsi dėl kito žmogaus?

3. Kokias žmonių savybes vertinate ir kokias niekinate?

4. Kaip elgiates, kai koks nors žmogus taip užknisa, kad nebegalite šalia jo būti, bet jis vis tiek limpa prie jūsų?

5. Kokie filmų žanrai jus žavi ir kokie visai nedomina? Ir ar dažnai einate į kino teatrą, ką apie jį manote?

//

2012 m. gruodžio 18 d. 17:36:24

1. Nuodėmingi esame mes visi. Viskas priklauso nuo nuodėmių laipsnio. Jei ten netyčia nusižengi ir menkai, tai viskas tvarkoje, klysti žmogiška. Bet kaip savavališkai darai bloga, tai jau virš visų moralės ribų. Mano nuomone, tas, kuris nužudė gindamasis arba visiškai netyčia susiklosčius netinkamoms aplinkybėms, yra ne toks nuodėmingas, kaip tas, kuris pakėlė ranką tyčia, nors ir net nesužeidė... Aišku, bet čia vėl kita tema, kitokių psichologijos, filosofijos ir religijos peripetijų nagrinėjimas, todėl daug neišsiplečiu, ir manau, tai viskas, ką trumpai drūtai galiu pasakyti.

2. Beveik nesvarbus. Visai neseniai teko susidurti su vienu išbandymu, tai dar kartą įsitikinau, kad man nesvarbu, ar mane vertina, ar smerkia, savyje gal kiek ir sureaguoju, bet gyvenime viskas lieka labai neutralu. Aišku, tai nereiškia, kad aš šaltas kaip akmuo. Tiesiog viską priimu į vidų, nesu išsišokėlis, nervingas, piktas ir spontaniškas. Nesu ir labai ramus bei flegmatiškas, bet esu labiau linkęs į šias savybes, nes aš, kaip sakiau, viską priimu į vidų ir pernelyg nesireikšminu. Tiesiog sužinau nuomonę ir aš nesistengiu savo įvaizdžio keisti, nes geriausiai savo savybes išmanau pats aš, ir geriausiai orientuojuosi, kurios yra geros ir kaip jas reikia koreguoti, kurios blogos. (vienoj vietoj ne į temą nušuoliavau, bet ai, nesvarbu)

3. Vėlgi, šiame klausime aš matau savos patirties. Esu buvęs tiek vienam, tiek kitam kailyje. Dabar man sekasi suderinti šiuos du priešingus dėsnius. Laimingas kvailys yra toks "pochuistas". Jam nerūpi aplinka, žmonės, gyvenimo prasmė, tiesiog pagal jį gyvenimas turi vykti, ir kuo sėkmingiau. Inteligento mąstysena yra rimtesnė ir santūresnė. Jis savinasi ir priima bei vertina informaciją iš žmonių, aplinkos, gyvenimo. Daro išvadas, vertina įvairius dalykus. Vis dėlto, jis daug mąsto, ir jo gyvenimas pasidaro nelinksmas ir monotoniškas... Taigi, būti "pochuistu" gerai, norint sutapti su draugų ratu. Dažniausiai ekstravertai būna. Inteligentai sunkiau pritampa, nes jie dažniausiai yra intravertai, kurių pasaulyje yra gerokai mažiau. Jie vertinami kaip įdomūs ir protingi žmonės, bet nelabai priimami daugelio, laikomi keistuoliais, neturinčiais gyvenimo džiaugsmo. Manau, kad jiems užtenka tiek džiaugsmo, kiek patyria, o kvailiams užtenka tiek proto, kiek jie turi. Taigi, norėčiau padaryti išvadą, kad tarp šių dviejų tipų žmonių reikėtų dėti lygybės ženklą.

4. Dailė yra vizualioji meno išraiška. Pas mane namuose daug paveikslų. Man tarp meno yra smagiau būti, patinka grožėtis kūriniais. Be dailės ir jos šedevrų būtų niūroka. Vėlgi, tas pats su muzika. Tai audialioji meno išraiška, bet tai man ir kasdienybė, kartais suteikianti jėgų, įkvėpimo, pasitikėjimo savimi. Ji dabar gyvenime turi didelę reikšmę, todėl be jos irgi būtų niūroka. Literatūra yra mąstymo menas. Knyga lavina ir turtina žmogų, todėl literatūra, sakyčiau, yra prievolė kiekvienam žmogui. Kinas, fotografija, architektūra vėlgi, kaip dailė, teikia savotišką susižavėjimą, o kinas net ir laisvalaikis yra, taigi, kinas ypatingai svarbus kiekvienam žmogui, nes iš filmų ir kitų kino kūrinių galima pasisemti informacijos ir išminties, kaip ir iš literatūros. Šokis yra judesio menas, kurio aš nelabai vertinu. Kaip kiti žmonės vertina? - manau, taip pat, kaip ir dailę, bet man žiūrint į šokį neatsiranda nei joks malonumas, nei joks katarsis, nei joks sužavėjimas. Pats šokt nemėgstu, taigi, man tai yra pati nereikšmingiausia meno šaka. Teatras ir kinas - vaidybos menas. Ypatingai svarbus: tiek žiūrovą sužavi, tiek jam laisvalaikį praturtina, tiek jam išminties suteikia. Taigi, man svarbus beveik visi menai.

5. Na, čia nelabai ką beatsakysi. Tiesiog paaugliai turi atgrasesnį charakterį, beje, mažesni vaikai ne tik, kad "angelai", bet dar vyresniems labiau paklūsta. Paaugliai yra maištininkai ir taisyklių laužytojai.

1. Pasvarstykite, kaip pasaulis atrodytų be pinigų.

2. Čia vienas mano bendraklasio klausimas, kurį norėčiau užduoti jums: "kam reikia tiek daug mokytis lietuvių kalbos?" (kaip supratote, jis nemėgsta šios pamokos)

3. Pasaulio pabaiga artėja. Ar yra kažkoks nerimas tavyje, jei vis dėlto kažkas atsitiks?

4. Ar sutiktumėte, kad Seimas yra cirkas? Argumentuokite atsakymą.

5. Ar jūs patenkinti sniegu? Argumentuokite atsakymą.

2012 m. gruodžio 18 d. 16:53:11 2012-12-18 16:56:48

Jei neklystu, budizmas Indijoje nevyrauja, induizmas labiau, bet, gal ir tinka... Na taip, yra budizmo, tai neprieštarauju. Ir, berods ši pati religija kilusi iš Indijos (istorijos pamokas miegojau, užtat kažką atsimenu vis dar)...

2012 m. gruodžio 18 d. 16:42:46 2012-12-18 16:44:00

1. Cirkas - smagi pramoga ar žvėrelių kankynė?

Ir tas, ir tas. Tik smagi pramoga žmonėms, o kankynė gyvūnams. Mano mokykloje irgi yra cirkas, tik ten kankynė žmonėms, o ne gyvūnams.

2. Įdomiausias XVI a. istorinis herojus?

Įdomių esama pakankamai, bet įdomiausias, matyt yra Viljamas Šekspyras. Nors draminius ir tragedinius kūrinius pradėjo tik nuo XVII a. rašyti, draminės kronikos bei komedijos irgi buvo geros. Tiesa, tai jau pačio XVI a. pabaiga, tai tikiuosi, tinka.

3. Kokie Kalėdų senelio elnio vardai?

Man patinka šis klausimas. Tai Nuostabioji, Šokėja, Šoklusis, Pikčiurna, Kometa, Kupidonas, Griaustinis, Žaibiškas ir Rudolfas Raudonanosis, kuris bėga priekyje ir yra visų elnių vadovas.

4. Ką reiškia "leliumai"?

Čia dainuojamoji tautosaka... Man regis, visokiose Kalėdinėse dainose pasitaiko toks žodis.

5. Į kokį budistnį kraštą norėtumei nuvykti ir ten pasistatyti mėlyną palapinę savaitėlei kitai?

Nenorėčiau dabar niekur išvykti ir juolab gyventi palapinėje, bet jei reikėtų pasirinkti, tai turbūt į Indiją, jei budistinį kraštą...

1. Ką manai apie nuodėmingus žmones?

2. Kiek tau svarbus tavo asmenybės įvaizdis, kurį mato kiti?

3. Geriau būti laimingu kvailiu ar nuobodžiu inteligentu?

4. Kokia muzikos ir kitų menų reikšmė tavo gyvenime?

5. Kodėl suaugusieji labiau myli mažus vaikus, nei paauglius?

//

2012 m. gruodžio 18 d. 11:07:42

1. Neužknisa niekas... Sausra - gerai, pūga - irgi gerai;

2. Nematau čia nieko blogo;

3. Darbe yra ir šiaudinių, o namie - mėlynai geltoni;

4. Šiemet zuikio dar nesugavau;

5. Man patinka tie kąsniai - kai geri gvazdikėlinę imbiero arbatą šiltai šiltai ir jaukiai...

//

1. Cirkas - smagi pramoga ar žvėrelių kankynė?

2. Įdomiausias XVI a. istorinis herojus?

3. Kokie Kalėdų senelio elnio vardai?

4. Ką reiškia "leliumai"?

5. Į kokį budistnį kraštą norėtumei nuvykti ir ten pasistatyti mėlyną palapinę savaitėlei kitai?

2012 m. gruodžio 17 d. 18:57:25

1. kas tave šiandien šokiravo? kas kas - nevalytos gatvės. Jau nuo šeštadienio vakaro senamiestyje tas šokas nepraeina... 

2. kokia daina kada nors tave šokiravo labiausiai? Kad nebuvo tokios. Ramiai į viską žiūriu.Mane sunku kuo nors nustebinti, tai ir čia panašiai...

3. klausimus po vieną skaitai, ar visus, ir tik tuomet atsakai? Paskaitau visus, tada atsakau. O šiaip - koks skirtumas? Juk persigalvojus ar radus nepatinkantį klausimą galima neatsakinėt.

4. tavyje daug šyzos požymių? kaip manai? ouuiiiiiiiiiiiiiiiiii..... Daugiau nei labai daug... 

5. kuo tave patraukia tam tirka muzika? Sunku pasakyt... Ritmu, tekstu, melodija....  

1. Kas užknisa labiau - sausra ar pūga?

2. Karštas vynas per Kalėdas - gėris, blogis ar...?

3. Kalėdų eglutę puoši spalvotais žaisliukais ar šiaudiniais papuošalais?

4. Gavai žiemos krikštą? Kiek zuikių pagavai?

5. Tikresnė žiema, kai lėtai sninga dideliais kąsniais ar beria smulkų sniegą?

Atsakyti
lplplp
2012 m. gruodžio 17 d. 17:38:52

1.  tigi 16

2.  nu juk 179

3. šiaip tai rudai kažikokia

4.  taigi 62 juk

5. nu tai manrods 2 gal

1. kas tave šiandien šokiravo?

2. kokia daina kada nors tave šokiravo labiausiai?

3. klausimus po vieną skaitai, ar visus, ir tik tuomet atsakai?

4. tavyje daug šyzos požymių? kaip manai?

5. kuo tave patraukia tam tirka muzika?

ate ate dešra bate

Atsakyti
Silentist
2012 m. gruodžio 17 d. 00:18:15

1.Optima Linija

2.TSRS

3.Ne.

4.Vln

5.Ne

_________

1.Kiek tau metų

2.Koks ūgis

3.Plaukų spalva?

4.Svoris

5.Skalėj: nuo 0 iki 10 įvertink kiek Tau jau atsibodo 5 klausimai žaidimas: pradedant 0 (neatsibodo & niekada neatsibos), baigiant 10 (pernelyg atsibodo ir jis nebeteikia jau įkvėpimo jau senokai)

2012 m. gruodžio 15 d. 17:36:21 2012-12-15 17:36:56

1. Kiek noretim nugyventi? Kiek jau duota Dievo tiek...

2. Kaip manai ar yra dar kazkur gyvybe? Galbut...

3. Tavo megstamiausia grupe? ABBA,Bon Jovi,Modern talking,Whitesnake

4. Naudoji FB? Taip

5. Kodel? Todel

1.Rimi ar Maxima?

2.Kokia tavo svajoniu salis?

3.Ar pries naujus metus eisi i koki nors koncerta?

4. Kaunas ar Vilnius?

5.Ar patinka ziema?

Atsakyti
Killgreen
2012 m. gruodžio 15 d. 11:37:15

1. Kad zvejui sirdis sustotu, ir tada likusius norus del saves pildyciau

2. Grozio konkurso dalyve... nzn ku dar sakyt

3. 1996-07-24

4. Padeti tai padeda. Pvz uztikrina apsauga.

5. Nesukelia. Nes man tai netrukdo

//

1. Kiek noretim nugyventi?

2. Kaip manai ar yra dar kazkur gyvybe?

3. Tavo megstamiausia grupe?

4. Naudoji FB?

5. Kodel?

2012 m. gruodžio 12 d. 18:23:02

1. Jei dabar galetum issikraustyti i bet kuri pasaulio kampeli, kur tai butu? Ar liktum ten kur esi? Kodel?

Maskva, Tokijus, Niujorkas. Kodėl? Nes noriu getsa big time & some life...

2. Ka manai apie amziaus skirtuma tarp poru? Koks skirtumas yra toleruotinas ir koks ne?

Netoleruoju tik netolerancijos. Nėra jokių porų amžiaus ap(si)ribojimų...

3. Ar noretum uzstrigti kokiam nors amziuje (metu skaiciuje, ta prasme bunant 30-ties ar panasiai)? Kodel?

Noriu užstrigti dabar. Nes nenoriu kad nukristų visi plaukai, dantys ir kitkas nukristų...

4. Kokia spalva perdazytum savo sienas?

Bespalviais dažais.Ačiū kad neklausi kodėl.

5. Daina, Pirma i galva sovusi daina DABAR :) 

Kuria klausau, t.y.:The Last Goodnight - Pictures Of You

1.Jei būtum auksinė žuvelė, o tave pagautų kas ją žvejoja, kokius norus/poreikius pirmiausiai išpildyt žmogui pats susigalvotum, užbėgęs už akių iš anksto žvejo norams?

2.Jei mergina - aukšta, daili, natūraliais ilgais plaukais, grynakraujė lietuvaitė, neturinti žalingų įpročių, koks pirmas šovęs į galvą užsiėmimas (profesija) tinkamas jai - pirmiausiais tau šauna į galvą?

3.Kada norėtum būti gimęs (metai, mėnuo ir diena), jei pasirinkt galėtum post factum?

4.Ar lietuviai realiai padeda NATO?Kaip?

5.Ar visada pilnos gatvės, kvapų-žmonių-mašinų, o parduotuvės - eilių-triukšmų-žmonių sukelia tau susierzinimą?Kodėl?

2012 m. gruodžio 12 d. 02:23:39

1. Nuo situacijos priklauso :D bet siaip tai nieko pries, manau. Bet kazkaip po vidurines neteko, tai pamirsau ka tai reiskia, ir as sazine grauzia. {#}

2. Googlnau googlinau ta zodi, bet taip ir nesupratau.

3. Nenusibodo, nes niekas su manim apie tai nekalba, o susijusiu straipsniu neskaitau ir apskritai apie tai negalvoju.

4. Daug kas itakojo, zmones, aplinka, gyvenimas, laimes ir nelaimes. Esu dekinga, o kodel ne? Muzika prisideda prie to kas esu dabar, kuo tapau, ir toliau tampu.

5. 90tieji :D 80tieji ko gero, jei muzikine prasme, man.

----

1. Jei dabar galetum issikraustyti i bet kuri pasaulio kampeli, kur tai butu? Ar liktum ten kur esi? Kodel?

2. Ka manai apie amziaus skirtuma tarp poru? Koks skirtumas yra toleruotinas ir koks ne?

3. Ar noretum uzstrigti kokiam nors amziuje (metu skaiciuje, ta prasme bunant 30-ties ar panasiai)? Kodel?

4. Kokia spalva perdazytum savo sienas?

5. Daina, Pirma i galva sovusi daina DABAR :) 

2012 m. gruodžio 11 d. 22:09:23

1. Jei turetum 1 nora kuris db stebuklingai issipildytu, koks jis butu? Ta svajone,apie kuria visada svajojau (Nesakysiu sorry)

2. Jei galetum tureti super galia kokia ji butu? Buti nematoma

3. Koks tavo megiamiausias patiekalas? Pica

4. Jei isdrystum sokt su parasiutu? Nesokciau

5. Tavo didziausia baime? Eiti per gatve,jei nera sviesoforo. Durnai atrodys,bet tokia jau ji.

1.Nusirasinejimas.Uz ar Pries ?

2.Hamarchija.Neatitaisoma klaida.? Taip ar ne?

3.Ar nenusibodo tos kalbos apie pabaiga pasaulio?

4.Kas itakojo tavo dabartini muzikini skoni? Ir ar esi dekingas,tam kas itakojo ?

5.70ji ar 80ji ? Kuri era geresne tavo nuomone?

Atsakyti
Puslapiai: 1 ... 1314151617181920212223 ... 42
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Dirty Pretty Things Dirty Pretty Things
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2878
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 34048