Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Žaidimas: "5 klausimai / 5 atsakymai"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 1516171819202122232425 ... 42
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
lplplp
2012 m. spalio 31 d. 16:53:32

1.kadangi nebepamenu nei vieno, manau nesąžininga būtų internete dabar pasiskaityt kokių nors, ir apsakyt, taigi... ;]

2. šiltai apsirengiu , šitai pavalgau, ir lekiu į kiemą nuveikt kokių nesąmonių. juk aplink minkšta/slidu :D

3. manau neee. kartias jis ateina iš niekur nieko, kažkaip pats susipranti , pradedi galvot, tos mintys susijungia į vieną, ir pasieki "tikslą". (jo, supratai neva :D )

4. prigimtis kaip ir tokia. nes aš netikiu, kad du normalūs asmenys galėtų išgyvent visą gyvenimą be jokių nnukrypimų. ir netikiu, kad galima rast du asmenis, tobulai tinkančius. blogiausiu atveju kompromisai viską gelbėja ;]

5. tėvų lyg ir yra. apie skanavimą niekad nepagalvojau. kažkaip, atrodo, kad būtų ne taip ,kaip turi būt. sunku paaiškint. bet palikčiau taip, kaip yra.

1. kelerių metų ppradėjai aktyviausiai galvot apie kitos lyites asmenį ? ( jei esi homo - tos pačios lyties. aš nieko prieš )

2. pasakyk kaip vertingiausia tau būtų aukot laisvalaikį, bet kitiems tai atrodytų bent jau beprasmiška.

3. žinai apie buvusį Woodstock festivalį. ? ir kaip, kokia nuomonė? ];

4. kokį charakterio bruožą visi žmonės turėtų labiausiai išsiaukštint? tik be tokių, kad " visi yra ok "

5. kelerių metų pradėjai valgyt mėsą?

Atsakyti
Gabux
2012 m. spalio 31 d. 11:25:25

1. Mylimo žmogaus ranka, matyt, ieškanti mano kišenėje trūkstamų 5 ct.

2. Lietuviškai? 96 % plius minus.

3. Kartą per mėn. gal. O šiaip tai taip gerai ir taip giliai.... kaip reta.

4. Alaskos malamutai gražūs, japoniški tokie balti dar kažkokie pūkuoti yra : ) O šiaip - Rexas.

5. Oii, siaubo filmai manęs niekad neinspiravo, na, su siaubo elementais pavadinčiau Antikristą, tai lai būna jis.

//

1. Įdomiausias senovės graikų mitas. Kodė?

2. Gyveni Grenlandijoje. Atsikeli ir....? (kaip toliau tęsiasi diena)

3. Ar tam, kad žmogus atsigręžtų į vidinį savo dvasingumo (na, tiek, kiek jau jam duota to dvasingumo prigimtinai) būtinas kažkoks sukrėtimas? (nes dažniausiai taip ir būna juk, tiesa?)

4. Kodėl žmonės žlugdo tarousavio santykius ego žaidimais, lūkesčiais ir pretenzijomis...? (taip pat kalbant apie dviejų žmonių santykius);

5. Turi namie senų tėvų, senelių foto? Gal reikėtų pagalvoti apie jų visų nuskanavimą... kas išliktų? Ar lai praeitis lieka užmaršty?

2012 m. spalio 30 d. 17:23:13

1. Akedija: beribė kančia ar išsilaisvinimas?

2. Jei žinotum, kad po mirties kažkas yra. Ar išeiti būtų lengviau? Ar būtų daugiau savižudybių?

3. Akimirka, kai jauteisi arčiausiai mirties. Kai, atrodytų, jau stovėjai ant slenksčio tarp dviejų pasaulių. Ar tokia buvo? Jei taip, kada?

4. Kas yra tikroji tamsa: visiška tyla, neįžvelgiamame miške ar kurtinantis triukšmas ryškiai šviečiant saulei?(perkeltinės prasmės {#}).

5. Tikėjimas: silpnųjų išgalvotas reiškinys, skirtas turėti nors kažkokią viltį, ar tiesa, nuo kurios kažkas labai tikslingai stengiasi mus atitolinti?

1. kiekvienam savaip, man - gan super daiktas ;]

2. ar būtų daugiau ar mažiau net nežinau,bet kažkaip ramiau manau būtų mirt ..

3. berods ne. ne.

4. jei renkantis iš tavo atsakymų tai tirkai tyla

5. pats kaip ir nesu prie tikinčiųjų, man patinka agnostikų požiūris. ir dar didžioji dalis rytų religijų,jos bent su kažkiek prasmės ir esmės, ko apie krikščionybę nepasakyčiau...

1. koks vertingiausias daiktas kada nors buvo tavo kišenėje?

2. jei 100proc būtų rašyba visiškai be klaidų, keliais proc įvertintum savąją?

3. ar dažnai nesimiega?

4. kokios veislės šunys patinka labiausiai?

5. mėgstamaiausiaas siaubo filmas

Atsakyti
velniux
2012 m. spalio 29 d. 19:12:42

1.Kokios veiklos man pasiūlytum naktį (išskyrus knygų skaitymą ir koncertų žiūrėjimą) , kai kankina nemiga ?

2.Kaip manai , kas labiausiai turėjo įtakos tavo dabartiniam požiūriui ?

3.Kokie tau gražiausi 2 moteriški ir 2 vyriški lietuviški vardai ?

4.Apie ką kalbėtum su manim , jei pažinotum ?

5.Koks darželio laikų žaidimas tau labiausiai įsiminė ? 

1. Pasiūlyčiau pagyvent kelias savaites mano rėžimu, kad nebekankintų. Patikėk, visą savaitę miegant po 4-5h nebebūna jokių nemigų {#}. O šiaip tai nežinau, pagrok gal {#}.

2. Du skaudūs įvykiai(2009-05-11 ir 2010-01-20). Visam gyvenimui pakeitė viską, kas susiję su mano mąstysena.

3. Moteriški: Aistė ir Ugnė. Vyriški... Nežinau net... Rolandas ir Artūras turbūt.

4. Oi, apie viską {#}.

5. Duok į galvą kiečiausiam mušeikai, kad tave visą likusį laiką gerbtų {#}. Taip patiko, kad žaidžiau ne tik daržely, bet ir mokykloj. Tiek senojoj, tiek dabartinėj {#}.

1. Akedija: beribė kančia ar išsilaisvinimas?

2. Jei žinotum, kad po mirties kažkas yra. Ar išeiti būtų lengviau? Ar būtų daugiau savižudybių?

3. Akimirka, kai jauteisi arčiausiai mirties. Kai, atrodytų, jau stovėjai ant slenksčio tarp dviejų pasaulių. Ar tokia buvo? Jei taip, kada?

4. Kas yra tikroji tamsa: visiška tyla, neįžvelgiamame miške ar kurtinantis triukšmas ryškiai šviečiant saulei?(perkeltinės prasmės {#}).

5. Tikėjimas: silpnųjų išgalvotas reiškinys, skirtas turėti nors kažkokią viltį, ar tiesa, nuo kurios kažkas labai tikslingai stengiasi mus atitolinti?

2012 m. spalio 29 d. 18:51:44

1.Gaila , labai, bet ne....

2.Net negalvojau dar apie tokias galimybes . Nežinau , todėl renkuos Angliją (?).

3.Laikrodžio tiksėjimas .

4.Flora augalai , fauna-gyvūnai.

5.Nežinau , nei vienu nesinaudoju :)

1.Kokios veiklos man pasiūlytum naktį (išskyrus knygų skaitymą ir koncertų žiūrėjimą) , kai kankina nemiga ?

2.Kaip manai , kas labiausiai turėjo įtakos tavo dabartiniam požiūriui ?

3.Kokie tau gražiausi 2 moteriški ir 2 vyriški lietuviški vardai ?

4.Apie ką kalbėtum su manim , jei pažinotum ?

5.Koks darželio laikų žaidimas tau labiausiai įsiminė ?  

2012 m. spalio 29 d. 17:19:11

1. aš turbūt būčiau už, jei pasiliktų ta pati ;]

2. gallll nee,bet aš visvien prieš ją.

3. nesu bukas, bet klausimo nesupratauu.. :|

4. vietoj to ar tuomet? jei tuomet, tai sėdėt taisyklingai, ne per ilgai, darant pertraukas. skamba kvailai anyways.. ))

5. tuomet, kai visame pasaulyje bus nekažkas, apie 2070 manau..

1. varysi į depeche mode koncertą? ;]

2.  kokioje užsienio šalyje norėtum studijuoti?

3. tavo nuomone monotoniškiausias garsas pasaulyje.

4. kuo skiriasi flora nuo faunos? :)

5. ar verta kurtis twitter jei jau turi facebook? :D

Atsakyti
Silentist
2012 m. spalio 26 d. 03:07:21

1.Beatles - Golden Slumbers

2.Ne.

3.Rudi medžiai ir geltoni blizgantys saulėj ar lietuje lapai.

4.Pagal tokius kriterijus žmonių aš neskirstau (beje, džiaugiuosi, kad ir kitas žmogus manęs nerūšiuoja/nekategorizuoja, ar aš ryškus kaip asmenybė, ar blankus.)

5.Klausant Brian Eno per ausines, žvejojant iš valties dideliam ežere, plaunant visas grindis ir visus indus arba valgant daug maisto balkone.

1.Kokio reikėtų naujo Lietuvai prezidento/-ės kaip konkretaus žmogaus (ar tos pačios, ar iš kokios partijos, bent jau, įsivaizduoji?)

2.Ar Ignalinos atominė elektrinė - tikrai atitinka tiksinčią atominę bombą?

3.Kiek maždaug Lietuvoje reikėtų paskirstyti esamiems ir būsimiems imigrantams darbų pagal procentą visų dirbančių ir kokių?

4.Kuo turėtų užsiimti vaikai tuo laiku, kai sėdi be tikslo arba pagal pripratimą prie kompiuterių, mobiliųjų, tavo nuomonė?

5.Kada Lietuva supras, kad nebetelpa automobiliai gatvėse ir ims daugiau naudotis viešuoju transportu. ir kada supras kad nebėra kur statytis nuosavųjų namų nuosavuose miškuose bei soduose ir ims daugiau nuomotis butus? Metai, tavo nuomone?

2012 m. spalio 24 d. 10:46:03 2012-10-24 10:46:36

Patiko man tavoji 5) kl. interpretacija. Aš totaliai kitaip supratau tą sak. : ] bet tavoji versija - įdomiįdomi.

//

1) Tikra rizika - ėjimas į nekomforto zoną nedrebant su vieninteliu jausmu (net ne mintimi) - let ir be. Pastaruoju metu teko gan dažnokai patirti tą jausmą, kur nieko nežinai, nei kas bus, nei kur nei kaip, bet eini ir viskas. Per ugnį ir vandenį kaip McKlaudas : ]]

2) Ooo taip! Darbe nuolat turi būti progreso procese, o ir visi kiti dalykai nori nenori "reikalauja" sąmoningumo augimo. Žodžiu, visapusiškas-kasdieninis progresas, kartais net norėtųsi porą dienų tiesiog vietoje parymoti.

3) : ]] Na, nežiūrėjusi aš nei vienos jų ir gal shame on me, nežinau. Bet pirma žiūrėčiau senesnę, kad pamatyčiau, KAIP keičiasi technologijos ir spec-efektai.

4) : ]] Smagūs klausimai, vajei : ] Na, o kam tie rėmai? Kuo blogai blondinė įspūdingu biustu? : ] Juk kas pasakė, kad death-metal grupės vokalistų/gitaristų/etc. žmonos turi būti pvz. juodos gotės. Nemačiau aš KAIP atrodo ta žmona, bet akys daug pasako, kvaila ji ar ne. Gerbėjai mąstantys plačiau, manau, nekreipia dėmesio į tokius "žmonų" faktorius.

5) : ]] -  trečiąkart. Bėgti taip, kad vaizdai nesikartotų - t.y. vieną didelį ratą.

//

1. Suskamo žadintuvas. 07:00 Am. Kokią pirmą dainą norėtumei tądien išgirsti?

2. Ar klausant šios dainos versijos nekyla noras išmokti groti būgneliais? https://youtu.be/gem7MFtWVJ4

3. Vaizdas pro tavo (artimiausią) langą. Spalvos, šviesos, objektai.

4. Ar įmanoma, kad poroje abu žmonės būtų ryškūs-asmenybės? Ar vienas būtinai turi būti paprastesnis, kad "neautralizuotų intensyvias spalvas"?

5. Kaip turėtų atrodyti "atmosferiška sekmadienio popietė"?

2012 m. spalio 23 d. 23:47:49

1. Skaniausiai riešutai? Pistacijos ! 

2. Kokias mintis sukelia Klimt'o žymusis "Bučinys"..? Iškart pagalvoju apie rusiškų Ikonų "formatą", kuriame "Bučinys" atrodytų lyg ir savoje vietoje. Žiūrint mano akimis. 

3. Štai ruduo, kieme (kaime, priklausomai nuo to, kur gyveni) surenkama talka. Kokius darbus norėtumei nudirbti? Deginti lapus. 

4. Ką darai, kai mintys tonomis ant smegenų gulasi.. sunkėja.. sunkėja..? Darau tai, kas man patinka. Kartais palepinu save :P. Bet geriausiai veikia gyva muzika, arba kitaip sakant, aplinkos pakeitimas. Kad ir perėjimas iš vieno kambario į kitą.  

5. "Nieko negalima pakylėti į kitą atmosferą, jeigu jis neturi jos savyje" (tai citata iš daba skaitomos knygos) Pakomentuoki, taip, ne, kodėl. Interpretuočiau, kad čia kalbame apie savo ribų žinojimą. Jeigu į jas nusitaikai su aiškiu planu, anksčiau ar vėliau perlipsi "į kitą atmosferą". Pats, daugmaž sutikčiau su tokiu požiūriu, kai tikslas siekiamas žingsnis po žingsnio, darant "short term" ir "long term" užsibrėžimus. Čia iš marketing'o apmokymų, kažkadaise gautų. 

---------------------------------------------                 ----------------------------------------                        --------------------------

1 Kaip supranti "Tikrą Riziką" ir kiek jos teko pačiam(-iai) išbandyti ? 

2 Ar labai aplinka, kurioje sukiesi, "stumia" tave progresuoti ?

3 Kaip patartumei žiūrėti Žvaigždžių Karų abi trilogijoas ? Pirma naujesnę ar atvirkščiai. Kodėl ? :D

4 Behemoth vokalistas yra vedęs blondinę, su įspūdingu biustu, kaip tai veikia žmonių požiūrį į šio žanro mėgėjus. 

5 Bėgioti ratais ar bėgti į vieną pusę ir grįžti autobusu ? Kaip pasiūlytumei bėgti, apskritai ? :D 

Atsakyti
Gabux
2012 m. spalio 23 d. 23:21:55 2012-10-23 23:23:20

1. Chemija? : ]] Šiandie kaip tik juokiausi iš molekulės dienos. Na, kažkuriuo metu man mokykloje sekėsi geriau nei fizika. Sedėjau šalia vieno gana gero mokinio, kuris visad padėdavo ir leisdavo nusirašyti. Už tai jam tekdavo pagelbėti interpretacijų įžangų rašyme, bet ką jau čia : )

2. Vėlgi: šiandie viena draugė menininkė, netikėtinai susidomėjusi rinkimais, man taip emocingai aiškino savo poziciją, kad.. na nežinau. Šiam klausimui tapau kiek apatiška. Kai pamatai, kaip "nemąstanti", deja, tauta balsuoja ir tiki visokiomis propogandomis, manipuliacijomis ir kediška spalva - ką jau čia ir bepridursi.

3. Tolokai. Su DM, matyt, jau perdegiau. Nors šiaip būtų įdomu... Ypač jų senuosius kūrinius išgirsti.

4. Kad tokio nėra nei vieno, kuris trukdytų man pasijusti laiminga. O šiaip, kaita pati savaime yra grožis, nors ne visad taip kartais gali atrodyti.

5. Floyd'ai... Ach. Nežinau, ką čia dar galima pridurti be to, kad sustiprina sielos pulsavimą. O jei grįžtant realybėn: Parts I-V, tiesą pasakius, paliečia mane visapusiškiau.

//

1. Skaniausiai riešutai?

2. Kokias mintis sukelia Klimt'o žymusis "Bučinys"..?

3. Štai ruduo, kieme (kaime, priklausomai nuo to, kur gyveni) surenkama talka. Kokius darbus norėtumei nudirbti?

4. Ką darai, kai mintys tonomis ant smegenų gulasi.. sunkėja.. sunkėja..?

5. "Nieko negalima pakylėti į kitą atmosferą, jeigu jis neturi jos savyje" (tai citata iš daba skaitomos knygos) Pakomentuoki, taip, ne, kodėl.

2012 m. spalio 23 d. 20:40:12

Neužtenka perskaityt kelių straipsnių , kad galėtum susidaryt tikrą nuomonę . Pati jos neturiu apie juos , tiesą pasakius . Reikia labiau pasigilint . Ta proga ir pasiemiau J.Kerouac "Kelyje " , kuri dar vadinama bytnikų biblija.

Bet smagu , kad visgi pasidomėjai :) .  

2012 m. spalio 23 d. 20:35:24

Iš tikro tai neradau priežasčių, dėl ko bytnikai būtų palaimintoji karta...

2012 m. spalio 23 d. 20:24:38

Iš mano klausimų , labiausiai laukiau 4 atsakymo . Laukiau...Na...Kitokio :D . Nu ką padarysi .. 

Šiaip Google tam yra :)  

2012 m. spalio 23 d. 20:20:41 2012-10-23 20:21:39

1. Kaip reaguoji į pasakymą "homoseksualai iš tiesų yra psichiškai neįgalūs žmonės. Tai liga" ? Apskritai ,  tavo nuomonė apie tai . 

2. Kokį žmogų tu laikai unikaliu ?

3. Ko labiausiai nekenti šiuolaikiniame pasaulyje ?

4. Bytnikai  tai "palūžusi" ar "palaimintoji" karta ? 

5. Jeigu apie būtent šiandieninį tavo gyvenimą kurtu filmą , kaip tas filmas pasivadintu ?  

1. Baisu. Tokie žmonės, kurie taip kalba, yra tikrai nesveiki. Aš už bet kokią toleranciją: seksualinę, religinę, tautinę, rasinę ir t.t.

2. Banaliai atsakysiu: tokį, koks turi ypatingą kokią nors savybę. Išvedus mintį, mano nuomone, visi žmonės yra savotiškai unikalūs

3. Netolerancijos, įžeidinėjimų, apkalbinėjimų, perdėtų pagirų.

4. Kas jie tokie ? {#}

5. Hm, pagalvokime. Mano gyvenimas nėr toks įdomus, netgi nuobodus. Tiesiog "c" - nes su šia raide nemažai kas susiję...

1. Ką manai apie CHEMIJĄ? Mėgsti? Sekasi?

2. Ar nenusibodo kalbos apie rinkimus?

3. Ar planuoji dalyvauti Depeche Mode koncerte Vingio Parke kitais metais?

4. Kaip pasikeistų tavo gyvenimas, jei išnyktų visi dalykai, trukdantis tau pasijausti laimingu (-a)? Ar norėtum, kad taip atsitiktų?

5. Ką manai apie šią dainą:

2012 m. spalio 23 d. 19:59:46

1.Taip . 

2.Draugės gimtadienis. Nuotraukas iki šiol verčia nusišypsot , o apie video jau nekalbu ...  

3.Hmm...Įdomus klausimas...Šiaip neatsiejama nuo manęs daina yra Hole-Celebrity skin . Kai man gera , be jos negaliu. Kai man sunku , kad visiškai savęs nerviškai nenukankinčiau  , ją pasijungiu ir ji man kaip koks vaistas nuo nervų. O kalbant būtent apie laidotuves ir laisvalaikį...Net nežinau ...Dabar tokios dainos neprisimenu , bet manau tikrai tokia yra . 

4.Pati pirma į galvą šovė F.Ruzvelto pavardė .Dėl "Naujojo kurso" .

5.Skanus klausimas {#}. Vienos vienintelės net negalima išsirinkt , bent man. Tapyba man asocijuojasi su išterliota dažais palete pirmiausia . Mano galvoj išgirdus žodį tapyba , iškart tame vaizde vyrauja pastelinė tamsiai mėlyna , persimaišiusi su bordine , tamsiai žalia ir šiek tiek , labai mažai , juodos . Viskas gražiai teptukiniais potepiais akcentuojama su balta . Begalė atspalvių . Ištirko labai skurdžiai nupasakojau , palyginus su tuo vaizdu mano galvoje .... 

Atsiprašau , kad beveik visur taip pusėtinai atsakiau ... :D

1. Kaip reaguoji į pasakymą "homoseksualai iš tiesų yra psichiškai neįgalūs žmonės. Tai liga" ? Apskritai ,  tavo nuomonė apie tai . 

2. Kokį žmogų tu laikai unikaliu ?

3. Ko labiausiai nekenti šiuolaikiniame pasaulyje ?

4. Bytnikai  tai "palūžusi" ar "palaimintoji" karta ? 

5. Jeigu apie būtent šiandieninį tavo gyvenimą kurtu filmą , kaip tas filmas pasivadintu ?  

2012 m. spalio 22 d. 17:29:46

1. Jei tektų Lapk. mėn. vykti Rumunijon, ką tenais norėtumei pamatyti?

2. Šokti prieš veidrodį retkarčiais, užsileidus kokią kvailą melodiją, ar taip kartais darai? : ]

3. Dažnis vibracija. Dažnis vibracija. Ar tiesa, kad jei gali apibūdinti meilę žmogui ir KODĖL tu jį myli, tai jau nebėra meilė (nes JEI gali apibūdinti - veikia protas, bet ne širdis), pakomentuoki.

4. Koks pirmasis tavo atsiminimas. / arba bent jau - kelių metų.

5. Artėja žiemažiemužė, vėjai, speigai. Nenorėdama(s) susirgti, KAIP stiprini imunitetą?

1. drakulos gyvenvietę of course ;]]

2. prieš veidrodį ir su kvaila muzika ne :)) bet su gera ir ne prieš jį tai pasitaiko

3. iš dalies sutikčiau. manau galim apibūdint. tiesiog arba nepriaugau tam arba į meilę dar nežiūriu taip kaip į kokį kažinkokį reiškinį kuris neturi paaiškinimų// :)

4. kaip atiskėlęs greitai bėgu į kiemą nes kažkodėl žinau, jog ten sėdi mama,sesė... :]

5. manau elementaru. daug skysčių šiltų,vaisių, daržovių, padoriai apsirengt.. :I

1.  ar toleruoji vyrų pažastų nesiskutimą(nesvarbu kokios priežastys)? :))

2. įsimintiniausas bet kurių metų pavasario atsiminimas.

3. daina,kuri tau tiktų klausyt ir per artimųjų laidotuves, ir linksmai leidžiant laisvalaikį.

4. mėgstamiausias JAV prezidentas, kodėl? išskyrus patį pirmąjį

5. kokia spalva tau asocijuojasi su tapyba?

Atsakyti
Gabux
2012 m. spalio 22 d. 12:34:01

1. Va ko ko, bet kategorizavimo tai nelabai mėgstu. Čia reikia jau iš lempos šaudyti, nes kitų procentų nežinant, negalima ir šio tiksliau parašyti. Na, bet lempiškai - lai menui 8 proc. (t.y. labai daug, nes kiek dar viso ko kitko lieka...);

2. Nelabai. Šiuo atveju aš koncervatorė. Tokiai porai gal ir norisi vaiko, tačiau kokia vaikui ir jo psichikai žala bus padaryta, tai jau ohhyea...

3. Ne, nepalaikau.

4. Anksčiau turėjau, o daba artimas sau frazes rašausi į užrašų knygelę. Ji visa pilna visokiausių frazių ir išties visai nepanaši į užrašų knygelę : ]

5. Aš nežinau, AR geresnė. Ji - kitokia. Yra ir tragiško popso, yra ir tragiško-pigaus roko. Ir tas pats su kokybišku. Man labiau patinka rokas, so what? Nereiškia, kad ir kitiems turi patikti labiau.

//

1. Jei tektų Lapk. mėn. vykti Rumunijon, ką tenais norėtumei pamatyti?

2. Šokti prieš veidrodį retkarčiais, užsileidus kokią kvailą melodiją, ar taip kartais darai? : ]

3. Dažnis vibracija. Dažnis vibracija. Ar tiesa, kad jei gali apibūdinti meilę žmogui ir KODĖL tu jį myli, tai jau nebėra meilė (nes JEI gali apibūdinti - veikia protas, bet ne širdis), pakomentuoki.

4. Koks pirmasis tavo atsiminimas. / arba bent jau - kelių metų.

5. Artėja žiemažiemužė, vėjai, speigai. Nenorėdama(s) susirgti, KAIP stiprini imunitetą?

2012 m. spalio 10 d. 17:05:55

1. kaip danai save su ka(pas mane neveikia ta raide)kuo lygini?

2. jeigu atlyginima moketu laime, koks darbas tave padarytu turtingu? :)

3. apibudink, jei gali, savo gyvenima vienu,sakykim, 7iu odiu sakiniu?

4. jeigu turetum laiko masinaaaa, koki istorini ivyki nukeliautum pamatyti?

5. Jei ne lietuvis, kokios tautybes butum?

1.kalbant grynai apie lyginimą tai tikrai neperdažniausiai.

2. kažkoks su daile,kūryba.

3. nors taip neatrodo, bet stengiuosi suprasti gyvenimą.

4. ooo. tikrai kad woodstcok festival. 1969 rugpjūčio 16 d :))

5. CANADAAAA

1. jei viskas gyvenime pas tave užimtų procentai,tai kiek procentų ten būtų dailė,menas? :)

2. toleruoji,kuomet homoseksualios poros įsivaikina? kodėl?

3. naaaaaaaaaaaaaaa, tai palaikai VAE statybĄ?

4.turi frazių sąsiuvinį?

5.pagrįsk kuo roko muzika geresnė už pop

Atsakyti
green_moon
2012 m. spalio 5 d. 15:52:04

1. daugybes. i viena spalva niekieno gyvenimas neturetu tilpti.

2. uuuuu. Peter Greenaway!!!

3. ieskoti prasmes kur? norint surasti savo vieta savo paties gyvenime, bereikalingas laiko svaistymas, mano galva, yra TIK ieskoti tos vietos kakienio kito gyvenime.

4. vadai man neimponuoja. 

5. tai priklauso nuo to kada as mirciau. jei ryt, tada labiausiai gaila butu del to, kad nepavyko suprojektuoti nieko kas butu laimejes koki nors architekturini apdovanojima. bet koki. o jei po daugiau metu, tai atsakymo neturiu, nes laiko istaisyti klaidoms ir ispildyti svajonems dar yra. 

-----

1. kaip danai save su ka(pas mane neveikia ta raide)kuo lygini?

2. jeigu atlyginima moketu laime, koks darbas tave padarytu turtingu? :)

3. apibudink, jei gali, savo gyvenima vienu,sakykim, 7iu odiu sakiniu?

4. jeigu turetum laiko masinaaaa, koki istorini ivyki nukeliautum pamatyti?

5. Jei ne lietuvis, kokios tautybes butum?

2012 m. spalio 5 d. 15:10:36

1. William James.

2. John Lennon ir, jei neklystu, Salvador Dali.

3. Islamas. Tiesą sakant, daugeliu aspektų ji man artimesnė už krikščionybę.

4. Oi, daug tokių. Gladiatorius, Šokėja tamsoje, Eksperimentas ir t.t. Gal visgi apsistočiau ties Gladiatorium.

5. Stebėti lietų, spalvotus medžių lapus ir klausytis muzikos {#}.

1. Kokios spalvos yra tavo gyvenimas?

2. Mėgstamiausias režisierius.

3. Ar ieškoti prasmės turi kiekvienas, norintis suprasti gyvenimą ir surasti savo vietą jame? O gal visa tai tik bereikalingas laiko švaistymas?

4. Koks visų laikų kokios nors valstybės ar kariuomenės vadas tau labiausiai imponuoja?

5. Jei visgi po mirties nieko nėra... Ir tu paprasčiausiai ištirptum, išnyktum... Dėl kokių savo neišsipildžiusių svajonių ar neištaisytų klaidų būtų labiausiai liūdna?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Dirty Pretty Things Dirty Pretty Things
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 2878
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 34048