| Pasiūlė | Daina | Mėgsta | |||
| Alvydas1 | AriadneYes |
||||
| Very_crazy_enough | Aš užmušiu taveSportas Sportas yra gerai bet jis gali uzmusti |
||||
| Sahja | 16 metų69 Danguje |

11 eu. Geriau nemegstama dream theater albuma nusipirkciau. Systematic chaos pvz. Ziuret reklamas ir moket 11 jiems uz nieka
2012 m. spalio 5 d. 14:43:33
1. Kokios šalies žmonės rengiasi gražiausiai?
2. Jeigu būtumei argonautas, tai....?
3. Įdomiausias Vilniaus pastatas.
4. Kuri daina geriausiai atspindi šios dienos atmosferiškumą?
5. Ar teko pabuvoti Molėtų observatorijoje? Kokie įspūdžiai?
1. Prancūzai (įgimta) ir tikrųjų anglų "inteligentija", vadinamasis Oksfordo stilius.
2. Moliuskas ar iš graikų mitologijos didvyrių grupės? Jei moliuskas, stengčiaus kuo daugiau jūros dugno apkeliaut, jei iš graikų mitologijos, stengčiaus su sava grupe didvyrių plėsti kuo labiau graikų filosofiją, kultūrą ir neleist išblėst jai.
3. Sunkoka kokį vieną pastatą išskirt, nes Vilniuje paskutinį kartą buvau prieš mėnesį. Vis gi išskirčiau Martyno Mažvydo biblioteką. Š. Amerikoje tokių pastatų pilna, o Lietuvai tai neįprasta. Dauguma buvo per karą nuversti, o jei ir liko panašios architektūros pastatų, tai jie ne tokie didingi ar apleisti.
4. Labai vėjuota diena, tad Pink Floyd dainos "A Saucerful of Secrets" Storm Signal dalis (7:04-8:38)
5. Neteko apsilankyt, bet labai norėčiau
1. Kurio filosofo idėjoms labiausiai pritartum?
2. Kokius du žinomus pasaulio veikėjus pažinojo Jonas Mekas?
3. Kokia religija be krikščionybės tau yra artimiausia?
4. Koks filmas, pagal tave, yra labiausiai pamokantis?
5. Idealiausias laisvalaikis rudenį
2012 m. spalio 5 d. 12:06:43
1. Pastaruoju metu retai valgau šokoladus... Na bet gal Geisha.
2. Pačiai nustebinti? Oii. Miliijonai būdų ir būdelių... O gyvenimas - stebina kasdien. Tik reik nepamiršti "stebėtojo" programą įsijungti.
3. 21-eri
4. Savais kaimynais esu gana patenkinta, bet. Na, galėtų būti 5 žmonės iš GM'o, tada 2 bendradarbiai, tada Rumio poezijos gerbėja su savo dukrele, dar Naglis Kardelis, dar Nerijus Milerius, dar Simas, aaaaaaaa... gal nebetęsiu : ]
5. Vieną. Nuoširdžiai. Išmokta kantrybė - veikia.
//
1. Kokios šalies žmonės rengiasi gražiausiai?
2. Jeigu būtumei argonautas, tai....?
3. Įdomiausias Vilniaus pastatas.
4. Kuri daina geriausiai atspindi šios dienos atmosferiškumą?
5. Ar teko pabuvoti Molėtų observatorijoje? Kokie įspūdžiai?
2012 m. spalio 5 d. 00:14:29
1. i praeiti, be abejones.
2. be saules, sviesos ir silumos, neisivizaiduoju, asmeniskai, nieko gero. as tai mirciau, jus, speju, irgi. :)
3. papasakotu pasaku is asmeninio archyvo, vienas kito nesuprastu, draugais, ko gero, iiirgi netaptu.
4. per daug prancuzu vienoj vietoj nera gerai.
5. odievemano. nes kiekvienas kazkada klaida padaro. skirtumas tik tas, kad tu 'nuostabiu strategu ir ispudingu imperiju' kurejams, tos klaidos buna istorijos vadovelio vertos. viskas.
----
1. megstamiausias sokoladukas?
2. Kaip siais laikas dar galima nustebinti?
3. Kiek tau metu butu, jei nezinotum kiek tau ju yra istikruju?
4. jei galetum pasirinkti, kas butu tavo kaimynai?
5. Kai vienas pats laukiate lifto, kiek kartu paspaudziate mygtuka? nuosirdziai.
2012 m. spalio 3 d. 09:23:26
1. Todėl, kad organizmas sensta, silpnėja, bet žmonės negali taip paprastai atsisakyti savo įpročių. Jie pripranta, kad būdami jauni gali valgyti viską, kas skanu ir nesveika. O po to, kai prasideda ligos, jau būna vėlu ką nors keisti. (Nors aš irgi darau būtent taip
).
2. Reikėtų rinktis tarp Aleksandro Makedoniečio imperijos ir Romos. Aleksandro imperija, nors ir neilgai tegyvavo, man įsiminė tuo, kad ją į priekį vedė tikras karys, nuostabus strategas, žmogus, siekiantis maksimumo. Vien dėl Aleksandro asmenybės.
Visgi, turbūt labiau linkčiau prie Romos - valstybė bendrai gyvavo daugiau nei tūkstantmetį, o tai rodo jos galybę senovės laikais. Roma man labiausiai imponuoja todėl, kad ten buvo absoliučiai visko: nuo pasiaukojimo ir garbės kulto(nuostabios vertybės, man tai daro didžiulį įspūdį) iki šlykščiausių apgavysčių. Nuo tolerancijos kitiems ir draugiškos bendruomenės iki gyvuliško žiaurumo ir skerdynių. Turbūt jokioje kitoje imperijoje nebuvo pasiekti tokie kraštutinumai. Tai žavi. Ir tai yra etalonas.
3. Oi, kaip aš atitolęs nuo pasaulio politinių naujienų... Net nežinojau... Na, jei jau Gruzijoj rusams prijaučiantis prezidentas, tai labai ne kas... Kažkaip bijau, kad rusai po truputį pradeda atkūrinėti SSRS.
4. Mane? Turbūt užkasti. Jei kartais po mirties pateksiu į nebūtį, norėčiau, kad bent mano kaulai žemėje primintų, jog kažkada toks žmogelis egzistavo ir tai nebuvo tik kažkieno sapnas...
5. Širdis - poezijai priklauso 100%
. Neįdėdamas širdies nesukursi gero eilėraščio nesvarbu koks geras rašytojas bebūtum. Bet kad protas priklauso prozai... Tam tikrais atvejais. Proza, sakyčiau, yra širdies ir proto mišinys. Ten reikia visko.
1. Jei kas nors leistų pasirinkti, kur keliautum: į praeitį, ištaisyti pridirbtas klaidas ar į ateitį, pamatyti, kas tavęs laukia?
2. Įsivaizduok, kad nėra saulės - tik mėnulis. Ir kad jis neatspindi saulės šviesos, bet šviečia pats. Koks būtų žmonių gyvenimas? Romantiškesnis ir paslaptingesnis? O gal dar niūresnis ir dar labiau kankinantis?
3. Jei idealistas Don Kichotas susitiktų su Paulium Boimeriu, savo kailiu patyrusiu visą pirmojo pasaulinio žiaurumą. Ką jie vienas kitam pasakytų?
4. Jei Napoleonas kadaise nebūtų padaręs klaidos bandydamas užkariauti Rusiją jos stingdančio šalčio irštvoje, o vietoj to būtų pasitenkinęs jau turimomis teritorijomis. Ar dabar prancūzai būtų galingiausia valstybė Europoje?
5. Kodėl visi didieji valdovai, sukūrę įspūdingas imperijas, valstybes, buvę nuostabūs strategai ir galėję turėti pasaulį savo rankose, visad žengdavo lemtingą, skubotą žingsnį ne tuo, klaidingu keliu, kuris imperiją/valstybę nuvesdavo į pražūtį?
2012 m. spalio 2 d. 22:32:00
Filosofizmais mes čia su tavimi užsiimame : ] na bet lai.
1. Net jei širdis sustoja, manau, tą mirties akimirką vis tiek suvoki: kai siela iškeliauja iš kūno, nesusivokia, kodėl jo niekas nemato... Kodėl aplinkui visi verkia... Siela, atsiskyrusi nuo kūno, įtariu, kankinasi... Ir taip metus, kol nuo kūno neatsiskiria galutinai... // Mirtis, man rodos, kaip sapnas... - savotiška forma. Mistiška, keista, tarpiška...
2. Jung'o.. labai giliai tuo tikiu. Nors formuojs, žinoma, abi, bet kolektyvinė pasąmonė, nors ir glūdi giliau, tačiau ryškesniais pavidalais, tiku, pasirodo... O mes juk - aisčiai... Ir, anot atrastų runų, pabuvoję Amerikoje anksčiau už Kolumbą.. Turėtumėme didžiuotis savo šaknimis, o ne populiariai keikti...
3. Ale Syd'as Barrett'as tu : ] Tuomet... tuomet jis būtų ne jis, aš būčiau ne aš... Gyventumėme lygiai taip pat, kaip prieš 53. 000 metų... - tik to nepemename..
4. Čia tu labai teisingai pastebėjai. Religija ir tikėjimas beveik neturi nieko bendro. Ir krikščionybė visai nėra tokia siaura, kokia (dogmatiška) būtų adaptuota visuomenei, kurią būtų lengviau valdyti... Viskas, tikiu, daug subtiliau, tik ne visi galime įlysti į slaptasias Vatikano bibliotekas.. Man rodos, simboliška tai, kad giminėme būtent krikščioniškoje žemėje. Jei labiau pasigilini, kiekviena religija turi lapsus'ų, o tie lapsus'ai yra būtent ir sukurti žmogaus... Na, žmonės tingi gilintis, todėl arba dogmatiškai tiki viskuo, kas paaršyta, arba kategoriškai neigia...
5. Hmm.. : ) Tų su ragais tai visokiais pavidalais ir kasdienybėje pasirodo nemažai. Na. Labiau tikėčiau Kristumi. Jei jau jis pamėmė automatą, vadinasi, taip reikia : ]
//
1. Žmonės (ne visi, bet tarkim) valgo, nes tokie mūsų instinktai, ok. Bet kodėl jie elgiasi su kūnu kaip su šiušklių dėže ir negalvodami, KĄ ten deda, paskui skundžiasi, kad yra pavargę, prislėgti, ligoti...?
2. Labiausiai imponuojanti imperija (praeity), kokia/kodėl?
3. Ar naujasis pro-rusiškas Gruzijos prezidentas nepridarys blogybių..? (Rusija ryškiai plečia įtakos sferas... Ukraina - prezidentas pro-rusiškas, daba - Gruzija... Uuu... gresia Putino augančia galia - bang bang..)
4. Po mirties - sudeginti ar užkasti, kodėl?
5. Protas priklauso prozai, širdis - poezijai. Ar taip?
2012 m. spalio 2 d. 16:03:23
1. Šiek tiek. Dažniausiai karžygius visokius
.
2. Ne. Vien todėl, kad gana retai tauta apskritai tą vadą renka. Jei imsim senovės laikotarpį, realiai, demokratija buvo tik Graikijoj, kur iš tiesų vadas buvo renkamas. Šiais laikais, na, taip demokratinių valstybių daugiau, bet negi galima išsirinkti verčiausią, savo lygio vadą, kai tėra du ar trys galimi pasirinkimai? Labai retais atvejais nebent. Tikrai verčiausias vadas būdavo renkamas nebent įvairiose gentyse(indėnų), kur vadas turėjo būti stipriausias, protingiausias ir geriausias iš visų. Bet tik ten galiojo šitas principas.
3. Oi, daug... Ekvadorą, Braziliją, Čilę... Pirmiausia tai norėčiau tiesiog pamatyti gamtą, esančią tenai. Ji tikrai nuostabi... Medį? Nesodinu medžių šiaip ir niekad nesu sodinęs... Nežinau, gal kokį lietuvišką uosį ar klevą
. Nors klausimas ar jiems tos sąlygos tiktų.
4. Vakarų. Tiesiog labiau pažįstama ir labiau patikima. Sveikata - ne tas dalykas, su kuriuo būtų galima eksperimentuoti. Nebent kraštutiniu atveju, kai vakarietiškoji medicina tampa bejėgė.
5. Man visad labai patiko Neptūnas ir Saturnas, tai iš kažkurios jų
. O gal kažkokios bendros, abiejų šitų planetų bruožų turinčios. Stingdančio Neptūno šalčio(mano tikrai didelė kantrybė), mėlynos spalvos(kuri man kažkodėl simbolizuoja melancholiją) ir sudaryta iš mažų dalelių, žiūrint iš toli atrodančių kaip nuostabus Saturno žiedas(kaip aš - abejinga, tvirta ir kaukėta išorė slepia trapų vidų). Beje, šitas klausimas labai patiko
. Dar dabar kažkaip Sajanų planetą prisiminiau
.
1. Ar norėtum suvokti mirties akmirką? Suprasti ir žinoti, kad va, jau tuoj iškeliausi? O gal geriau tiesiog užmigti ir net nepajusti, kada širdis sustoja?
2. Kas labiau formuoja žmogų? Adler'iškoji aplinkos poveikio kiekvienai individualiai asmenybei teorija ar kolektyvinė pasąmonė, paremta archetipais - Jung'iškoji teorija?
3. Jei pasaulyje nebūtų spalvų, skaičius ir raides reikštų visai kitokie ženklai nei bet kurioje iki šiol gyvavusioje civilizacijoje, o visi mus supantys daiktai būtų jausmus ir balsą turintis miražas... Kas pasikeistų?
4. Kodėl žmonės, prisidengdami krikščionybės religija ir bažnyčia, kurias pavertė pagarbos nevertomis, išsigimusiomis vertybėmis besivadovaujančiomis sąvokomis/institucijomis, pasitaikius menkiausiai progai juodina visas kitas religijas, ypač islamą, vietoj to, kad iš jų pasimokytų ir dalį tų kultūrų išminties pritaikytų sau? Kitaip tariant, kodėl religija ir bažnyčia šiais laikais taip toli atitolo nuo Dievo ir šv.Rašte aprašytų elgesio normų?
5. Kuo tikėtum: Kristumi su automatu ant peties ar šėtonu su dovanomis ir gėlėmis? (nesuprasti tiesiogiai. Simbolinė, perkeltinė prasmė kalbant apie kiekvieno mūsų gyvenimą ir vertybes. Ypač pasitikėjimą).
2012 m. spalio 2 d. 12:58:35
Toks jaunas, velniux, bet jau toksai filosofiškas ; ) - šaunu.
1. Todėl, kad... žmonės nemoka džiaugtis šia akimirka... Nesupranta, kad praeitis - negyva, o ateitis - iliuzija. Kam verta kažką planuoti, kai tam atėjus vis tiek tuo nebus džiaugiamasi - taip dabarčiai išslydus pro pirštus. Čia dzen'o filosofija labai į temą. Sąmoningai reikia mėgautis šia akimirka, smulkmenomis, detalių žaismais... Nes TIK tai mes išties ir turime.
2. Keistas klausimas. Visko yra pasaulyje šiame. Kategoriškai nesakyčiau, kad varo būtent tas ar tas. Galbūt tos beprotybės ir daugiau, tačiau tikiu visur esančiu balansu - jei jo nėra mūsų aplinkoje, dar nereiškia, kad to nėra apskritai.
3. Būtų sudeginę ant laužo - neabejotinai : ]
4. Ne tas žodis... tikras gyvybės eliksyras būtų. Tik pažiūrėki, KAIP mėnulis veikia vandenį... O mūsų kūnas sudarytas iš 60/70 proc. vandens - todėl ir mes visi esame veikiami jo., kad ir "negeriant".
5. Veriantį skausmą pačiam. Tikrai tikrai. Sidharta - Hermann'o - va taip. Tik perėję per ugnį (savu kailiu) įgauni imunitetą... Ir į kitus gyvenimus juk išsineši ne žinias, o patirtį (patobulinęs siela arba.. ne).
//
1. Ar vaikystėje žaidei lego? Ir ką statydavai?
2. Ar pagrįsta teorija, kad tauta išsirenka verčiausią (sau/savo lygio) valdžią? Kodėl?
3. Kokią šalį P. Amerikoje norėtumei pamatyti, ką ten veikti ir kokį medį pasodinti?
4. Vakarų medicina vs Rytų medicina, kuri? Pagrįski.
5. Kaip turėtų atrodyti planeta, iš kurios atėjo tavo siela (šiam-žemiškan buviui)?
2012 m. spalio 1 d. 21:46:40
Teko, bet kažkaip komedijos, nors ir geros, kaip šiuo atveju, man nepalieka tokio įspūdžio kaip rimti kūriniai.
O dėl penkto, tai čia priklauso nuo to, kokią religiją išpažįsti
. Pvz pas romėnus ir graikus dievai turėdavo sau lygių
.
2012 m. spalio 1 d. 21:43:24
2. Kažko panašaus ir tikėjausi. Nors laukiau gal kiek originalesnio atsakymo. 4 O filmų ciklo su Louis de Funès'u matyt neteko? Kadangi man teko, apsispręst būtų sunkoka... 5. Elementaru, Vatsonai - sau lygių.
2012 m. spalio 1 d. 21:15:41
1. Rūpi. Labai. Turbūt labiausiai šiame gyvenimo labirinte
.
2. ...Aš kalbu visai rimtai... Nesiimtų jis statyti savo namo taip aukštai
.
3. Turėtų, kad išvalytų visą žmonių prikauptą š. Neturėtų, nes aš dar pagyvent noriu
.
4. Operos fantomas, nes labai gera opera
.
5. Savo trūkumus?
Nesugalvoju, nedirba galva jau 500 žodžių rašinį parašius
.
1. Kodėl "gyvename ne tuo, ką turime, o tuo, kas mums žadama ne šiandienos šviesoje, o rytdienos tamsoje"?
2. Kas varo pasaulį į priekį: norma ar iškrypimas ir beprotystė?
3. Kas būtų atsitikę Darvinui, jei jis būtų gyvenęs viduramžiais?
4. Jei mėnulį būtų įmanoma gerti, ar jis suteiktų gyvybingumo?
5. Tikrasis pažinimas: mokantis iš kitų klaidų ar patiriant veriantį skausmą pačiam?
2012 m. spalio 1 d. 20:55:15
1. Kas gyvena tarp Vilniaus ir Kauno bokštų? Pokštas (jei pagal Antį). Arba aš (jei vertinsim situaciją, kad dabar į Kauną ryškiausios žvaigždės atvažiuoja koncertuot)
2. Jei lietumi kalbėtų muzika, kokia tai būtų daina? Būsiu banali, bet man šita
3. Kokia yra: moteriška moteris? Koks yra: vyriškas vyras? O tokių grynuolių yra? Netikiu, kad šiais laikais tokių dar likę (ir ar išvis kada buvo). Kažkokias filosofijas skaičiau, kad moterims kaip tik patinka moteriškų bruožų turintys vyrai. Kaip dėl vyrų - nežinau. Bet jei gyvais pavyzdžiais - tegu bus Nicole Kidman ir Stingas. Bent man šio metu tik jie šauna į galvą kaip tinkamiausi.
4. Jeigu būtumei žolelė (prieskonis), kurį deda arbaton. Koksai? Imbieras tikriausiai.
5. Jei susitiktų Seneka ir V. Kernagis. Apie ką kalbėtųsi? Apie tai, kaip žiūrėtų į grožį su ironija.
1. Užduodi rimtus filosofinius klausimus - todėl, kad tau tikrai tai rūpi ar tik nori pasirodyt protingas/-a?
2. Jei meškiukas būtų bitė.... (pratęsk)?
3. Visi kalba apie artėjančią pasaulio pabaigą. KODĖL ji (ne)turėtų ateiti?
4. Kuris geriau - Fantomas ar Operos fantomas?
5. Paprastas logikos klausimuks - ką žmogus mato kasdien, ponas retkarčiais, o Dievas - niekada?
2012 m. spalio 1 d. 18:50:25
Labai patiko 4 atsakymas . Va tokio atsakymo ir laukiau :)
2012 m. rugsėjo 30 d. 16:25:15
1. Kažikaip galvon iškart ateina šios, tai ir lai:
aš turiu vilties
aš galiu gyvent
aš galiu kliedėt
juoktis arba verkt
aš turiu ugnies
aš galiu mylėt
aš turiu plaučius
aš galiu įkvėpt.....
2. Sielos dvynės? Nemanau, kad toksai dalykas egzistuoja. Labiau tikiu artimomis sielomis, jaučiančiomis TAIP stipriai viena kitą... Žavu, kad ta artima siela gali būti bet kas: senelis, draugė, dėdė, draugas, vaikinas, BET KAS. Pvz, gali tikėtis sutikti artimą sielą kaip priešingos lyties žmogų-porą tau, o ta artima siela galbūt yra tavo sesė, tai ko tu, žmogau, reikalauji iš gyvenimo? Per daug minčių man šiuo klausimu, tad dabarčiai gal dedu tašką,
3. Čia filosofuoti, ar realistiškai atsakyti? Tuomet užgęstų ir mūsų artimiausia žvaidždė Saulė ir labai sėkingai baigtųsi mūsų visų egzistavimas. Žemišikasis, of course.
4. : )) Įmanoma. Kai lietui lyjant geri Latte su mimozų sirupu... Kai prie lūpų glaudžia "matantysis" tavo septynaukštes matricas. Kai valgai Tailandietišką sriubą Coco, kai supiesi kaime stiiiiipriai. Kai sesė padovanoja šiltą piešinį - kur tu su mėlynais batais : ))) Kai paskęsti Floyd'ų aiduose. Kai supuoja Vangelis. Kai sapnuoji Irish'kas Vakarų pakrantes. Kai pučia stipriausias vėjas, o tu užsidedi patį jaukiausią/didelį kapišoną... Kai valgai kątik nuskintą braškę/morką. Kai išgirsti savo tylintį Aš. Kadienybės akorduose KIEK daug to dangaus....
5. Kai to-gyvenimo misija atlikta. ... val. 53 min. 53 sek.
//
1. Kas gyvena tarp Vilniaus ir Kauno bokštų?
2. Jei lietumi kalbėtų muzika, kokia tai būtų daina?
3. Kokia yra: moteriška moteris? Koks yra: vyriškas vyras?
4. Jeigu būtumei žolelė (prieskonis), kurį deda arbaton. Koksai?
5. Jei susitiktų Seneka ir V. Kernagis. Apie ką kalbėtųsi?
2012 m. rugsėjo 29 d. 17:10:46
1.Pesimistę , kuri nemoka sau įtikti .
2. Taip .
3. Kolkas jokiu nauju . Tiesiog noriu sau pilnai įtikti begrodama gitara .
4.Visada maniau kad man blogai . Bet kitiem yra žymiai blogiau negu man , tuom ir palaikau save . Galvoti teko , bet neteko apie tai galvoti šitaip rimtai .
5. Hmmm...Mielai atsisakyčiau interneto jeigu...Šalia manęs gyventų pašėlusi roko grupė
1.Eilutės iš mylimos dainos , kurios manai tiksliausiai apibrėžia tave .
2.Sielos dvynės . Kas tavo manymu tai yra ?
3.Kas pasikeistų , jeigu žvaigždės užgestų ?
4.Ar įmanoma paragauti dangaus ?
5.Tavo manymu tinkamiausias amžius numirti .
2012 m. rugsėjo 29 d. 15:55:28
1. Adaptuotis niekaip neišeis... Nebent susikurk darbo sąlygas dar prieš baigiantis atostogoms - tada gal
2. Juodas ir joks kitoks
3. Hm, net nežinau, atrodo viskas taip gražu, taip tobula. Įrengčiau mieste dviračių takus tai tikrai. Renovuočiau griozdiškus namus (nors tai turbūt ne mero valioj). Užsiimčiau dar neatrestauruotų kultūrinių pastatų ir paminklų atnaujinimu... (žodžiu, visas pajėgas dėčiau į kultūrą)
4. Svarovskių nekenčiu, todėl pirmas variantas
5. Žalios
1. Ką matai stovėdamas (-a) prieš veidrodį?
2. Ar jums patinka žiūrėt nespalvotus filmus?
3. Kokiu instrumentu grot norėtum labiausiai? Kodėl?
4. Ar esi galvojęs apie savižudybę? Jei taip, kada?
5. Na, toks linksmas klausimėlis: ar keistum internetą į kažką? Į ką?
2012 m. liepos 23 d. 10:48:18
1. Ten, kur sava. Tokių daug.
2. Pavasaris. Prabudimai - įkvepia.
3. "Akmenukas" - šiandien : )
4. Kokybė, ne kiekybė.
5. Oho. Na, muzikalaus sapno nepamenu. Gal kažkada paauglystėje Robbie Williams'ą ir sapnavau : ))
//
1. Kaip žmogui adaptuotis po atostogų darbe?
2. Gardžiausias šokoladas.
3. Jeigu būtumei savo miesto meras, kokius 3 dlaykus nudirbtumei.
4. Gintarinė apyrankė su baltu auksu /ar/ žalvarinė su Swarowski kristalais?
5. Jei idealizmas būtų upė, kokios spalvos?
2012 m. liepos 22 d. 23:11:15
1. Ta "emocionaliausia" daina pas mane keičiasi kiekvieną dieną. Šiuo metu yra dvi: Pink Floyd - Dogs ir Kingdom Come - Come Alive
2. Komoje
3. Dvi plotmės: rojus ir pragaras. Rojuje šalta, sninga, bet gyvenimo sąlygos puikios. Visur balta. Pragaras - karšta, net akys dega. Sėdi ant žarijų ir kažko lauki. Mano vaizduotės modelis, kaip matote - visiškas standartas
4. Nemėgstu - tiesiog nemieli gyvūnai. Pripratau prie trijų šunų draugijos
5. Viskas, kas naktį, neturi spalvos
1. Kokioje vietoje norėtum numirti?
2. Mėgstamiausias metų laikas? Kodėl?
3. Gražiausias lietuvių kalboje žodis?
4. Gyventum 50 metų be jokių sveikatos problemų ar būti ligotam seniui.
5. Ar sapnuoji sapnus, susijusius su muzika? Jei taip ir ne paslaptis, galėtum papasakoti vieną?
2012 m. liepos 22 d. 23:08:36
man patinka tavo klausimai, ats., velniux.
o pakomentuojant savo paskutinį buvusį kl. galiu tik pridurti - žinoma, kad skonio reikalas. Bet 95proc. dailiosios lyties atstovių + užsieniečių vyriškių mano, kad lietuviai vyrai nėra išvaizdūs. O kad moterys soliariuminės Lietuvoje.. visokių yra. Bet bruožų vis tiek dauguma gražių, tik su per daug špakliaus susigadina vaizdą.
2012 m. liepos 22 d. 22:58:38
1) Braziliškas
2) Jeigu žmogus neturi valios - tai nuosprendis. O jei turi, tai išbandymas.
3) Dabar. Nieko nekeisčiau.
4) Nebijau. Netgi laukiu, manau.Jei žinočiau, kad šiandien paskutinė mano gyvenimo diena, tiesiog atsisveikinčiau su visais sau brangiais žmonėmis.
5)Normalus žmogus yra standartiškas žmogus. Kuris gyvena pagal visas nustatytas normas ir niekuo neišsiskiria iš daugumos(masės). Geriau būti nenormaliu, bet tam tikrose ribose.
1. Kokia daina sukelia daugiausia emocijų?
2. Kada žmogus jau negyvena, nors vis dar kvėpuoja ir atlieka kitas gyvybines funkcijas?
3. Kaip įsivaizduoji pomirtinį "gyvenimą"?
4. Ar mėgsti kates? Jei ne, tai kodėl? Jei taip, tai irgi kodėl?
5. Kokios spalvos žolė būna naktį?
2012 m. liepos 22 d. 22:44:52
1. Kadangi man su vaizduote prastai, o su meteorologija nedraugauju, tai galiu pasakyt tik tiek, kad arba lis, arba ne
.
2. Kрасный. Tiesiog kažkaip šlovingai skamba :).
3. Nes turi galvas ant pečių, ne taip kaip didžioji mūsų valdžios dalis.
4. Teko pabūvoti toje bažnyčioje ir matyti tos drobulės kopiją. Nežinau, sunkoka susidaryti tikrą vaizdą, bet man asmeniškai atrodo, kad visa ta istorija tėra pasaka. Juk netgi atlikus tyrimus buvo nustatyta, kad ta drobulė yra maždaug XIII a. palikimas.
5. Galiu pasakyt tik vieną - tokie skirstymai yra absoliuti nesąmonė. Žmonių grožį matuoti pagal tautybes tikrai kvaila. Kiekvienas yra unikalus ir kiekvienoj tautoj yra visokių. Pas mus apskritai pusė soliariumuose perdegusios, tai čia gražuolės tipo? Nė velnio. Jau nekalbant apie tai, kad kiekvieno žmogaus ir skonis yra unikalus ir kas vienam gražu, kitam gali būti pasibjaurėtina.
1. Braziliškas ar japoniškas gyvenimas?
2. Priklausomybė nuo narkotinį poveikį turinčių medžiagų. Nuosprendis ar stiprus valios išbandymas?
3. Jei galėtum rinktis, kada būtum norėjęs gyventi?
4. Ar bijai mirties? O jei žinotum, kad šiandien paskutinė tavo gyvenimo diena?
5. "Normalus" žmogus. Koks jis? Pilkos masės dalis? Jei taip, gal geriau būti nenormaliu?