1. .. Prasmingiausi dainos žodžiai?
2. .. Ar daug gamini? Ar tai tau patinka?
3. .. Ar turi naminį augintinį? Jei taip, kokį?
4. .. Kokios spalvos tavo plaukai?
5. .. Ar mėgsti žiūrėti TV? Kiek maždaug valandų per savaitę prie jos praleidi?
1. metallica-nothing else matters
2. visai ne daug. bet patinka, kartais
3. katiną vardu Praustukas ))
4. kažkokios keistos... kažkas panašaus į pilkai rudai geltonai juodą ;] bet pagrinde tokia blanki ruda ;]
5. kartais mėgstu. bet žiūriu nelabai daug. į savaitę gal 6-8val. retkarčiais daugiau.
1. kiek turi tikrų draugų?
2. kuo save laikai labiau- miestiečiu ar kaimiečiu?
3. kur albiau sutiktum gyventi, milžiniškame didmiestyje, ar mažame kaimuke?
4. kodėl Vilnius neturi metro? ar kada nors turės?
5. trumpam žvilgtelk čia. kokia nuomonė susidarė šiek tiek paskaičius? --> https://www.menumokykla.panevezys.lm.lt/ (P.S. žadu čia mokytis šiek tiek ) )
gedged rašė: 1. Ar turi mėgstamą eilėraštį, jei taip tai koks?
2. Kuris Lietuvos prezidentas buvo geriausias?
3. Ką labiausiai norėtum pakeisti gyvenime?
4. Mėgstamiausia knyga, ir apie ką ji. Labai trumpai
5. Jei turėtum grupę, koks jos pavadinimas būtų
1. .. Labai sunku išsirinkti vieną, nes galėčiau sudaryti visą 20-uką Bet, ko gero, pirmoje vietoje būtų Pauliaus Norvilos eilėraštis "atpiginti kopūstai"
2. .. Tebūnie Stulginskis Išleido pirmąją Lietuvos konstituciją, valdė kartu su seimu, tiesiog buvo tikras demokratijos kūrėjas jaunojoje Lietuvoje.
3. .. Gyvenamą vietą Ir, laime, tuoj pakeisiu
4. .. Škėmos "Balta drobulė". Trumpai? Viešbučio liftininko gyvenimo istorija, kuris sirgo neurastenija, praturtinta sąmonės srauto technika.
5. .. Stoned Spirit. Vertimas - apsinarkašinusi siela
2. .. Kokia tavo telefono skambučio melodija?
3. .. Ar laikai save melomanu?
4. .. Geriausia Kalėdų dovana, kurią šiemet gavai?
5. .. Geriausias siaubo filmas? Kodėl?
1. Didžioji Britanija
2. Visiška mano klausomos muzikos priešingybė: vadinas berods Dj Tiesto Sms
3. Taip.
4. Piniginė
5. Veidrodžiai, mmm, patiko ir tiek.
1. Ar turi mėgstamą eilėraštį, jei taip tai koks?
einaras13 rašė: 1. Klausai progresyvųjį roką? Jei taip, kodėl? Kokios mėgstamiausios grupės arba dainos?
2. Kaip apibūdintumėte savo apetitą dešimtbalę sistema?
3. Ar jau turite sniego? Jei ne, ar laukiate jo? Dėl ko (mažiausiai 2 priežastys)?
4. Kokia karščiausia temperatūra, kurią jus galite pakęsti?
5. Nemėgstamiausias muzikinis stilius? Dėl ko?
1. .. Atsižvelgiant į grupių sąrašą, kurį prie Progressive rock pateikia music.lt, esu tikra šio žanro fanė Muse, Pink Floyd, System of a down, The who tikra muzika mano ausims
2. .. Čia šiandienos ar apskritai? Na, neesu ta, kuri mėgsta daug valgyti. Laikyčiau save labiau gurmane, kuri rinksis mažiau, bet geresnio, pikantiškesnio maisto, negu prisikimšti cepelinių, nors kartais ir tokio maisto reikia Tad kokie 3
3. .. Nebeturiu ir siaubingai jo laukiu, nes:
a) Esu nepataisoma žiemos gerbėja ir tai mylimiausias mano metų laikas.
b) Sniegas padengia visą šiukšlyną, kurį mums palieka ruduo ir nors vieną metų laiką pasaulis atrodo tikrai švaresnis, negu yra.
4. .. Apskritai nekenčiu karščio Bet teko kartą būti pirtyje. Daugiau ten neeisiu, tačiau gyva sveika išėjau ir temperatūra manęs nepražudė
5. .. Gal koks trance ar panašios elektronikos rūšys. Tiesiog nesuprantu, kaip galima klausyti dainų, kuriose visą minutę skamba tie patys dun dun dun
1. .. Tolimiausia užsienio šalis, kurioje esi buvęs?
2. 3 geriausi 2 spalvų deriniai.
3. perspektyviausia dabartinė nesena LTU muzikos rupė tavo nuomone.
4. kiek mandarinų suvalgėi per šias dvi savaites?
5. kiek kartų buvai bibliotekoje 2011 metais?
1. keletą valandų, gal dienų, bet ne ilgiau
2. raudona+violetinė=purpurinė, mėlyna+geltona=žalia, mėlyna+raudona=violetinė
3. Net neįsivaizduoju, mano nuomone tikriausiai Thundertale
4. >20
5. ~5
1. ką esi naudingiausio padaręs/ius dėl kito žmogaus?
2. naudoji last.fm?
3. ką manai apie šių laikų žmones, praktikuojančius pagonybę?
4. kiek ilgiausiai laiko išbūtum be kompiuterio ?
5. tiki krikščioniškuoju dievu? kodėl?
1. hmmmmmmmmmmmm. sugluminai net nežinau. visos mano padarytos gėrybės kiteims žmonnėms yra paprastos, neišsiskiriančios. na nebent pamenu kai dailės mokytoja paprašė manęs ir kitų kelių žmonių, kad nueitume į apleistą namą ir iš ten paimtume skrynią, didleę tokią, ir pargabentume ją pas ją.
2. ne.
3. įdomiai įdomiai. teigiamas mano požiūris į juos vis dėlto ;] dabar eligija, yapač krikščionybė, kažkaip "supopsėjo" , todėl tiems žmonėms nesuteikai didelės priežasties laikytis tų visų tos religijos tradicijų, todėl jie pasirinko kitą, ne visai religiją.
4. manau 10 dienų pavyktų.
5. ši dalies. gal. labai skeptikšai žiūriu aš į tą visą dalyką. juokinga man iš dalies ta religija...
1. keik laiko išgyventum su niekuo nebendraudamas?
Dovilly rašė: 1. elektrinė gitara, žinoma. todėl, kad visos mano klausomos grupės jas naudoja.
2. niekur.
3. nežinau
4. thrash metal
5. valdžią
2. naudoji last.fm?
Einarai, šiek tiek mane nustebino pasisakymas, jog socializmas yra geras dalykas. Patarčiau plačiau pasidomėti.
Aš neapibūdinau socializmo geru dalyku, klausimas buvo, ką norėtum sugrąžinti. Tas "sugrąžinti" reiškia išmėginti ir nusiųsti atgal (jei nepatiktų)
gedged rašė: 1. Kanada palyginus mažai apgyvendinta, o vien tik dėl to, kad ji randasi šiauriniame Žemės pusrutulyje - mažai apie ją girdėt. Juk pietiečiai visada turės aršų temperamentą, negu šiauriečiai, o jie dėl to nelinkę nei prisidirbt, nei ten išsišaukt. Nu krč paliavas čia veliu
2. David Gilmour (jaunas) ir Amanda Seyfried ( didžiausias komplimentas man buvo, kai kažkas pasakę, kad į ją aš panaši, bet melavo turbūt
3. Jie bijo būti nepriklausomi, ieško kam paklust, prisirišt ir bijot
4. Sako, kad kompiuteris ir kenkia. Bet aš pastoviai arba skaitau, arba prie pc ir akys labai geros. Taigi, viskas priklauso nuo genų (dėl akių jautrumo)
5. Gal Into the Wild. Apie tai, kaip žmogus be jokių pinigų keliavo, tam, kad patirti gyvenimo skonį, džiaugsmą
nu tiesiog. šimtaprocentiškai patenkintas tavo atsakymais ypač apie Kanadą, ir amandą Seyfried ;]
1. elektrinė gitara, žinoma. todėl, kad visos mano klausomos grupės jas naudoja.
2. niekur.
3. nežinau
4. thrash metal
5. valdžią
2. naudoji last.fm?
Einarai, šiek tiek mane nustebino pasisakymas, jog socializmas yra geras dalykas. Patarčiau plačiau pasidomėti.
3. Ką norėtumei sugrąžinti iš XXa. į XXIA.?
4. Ar įmanoma sužinoti TIKSLŲ žmogaus intelekto koeficientą?
5. Mėgstamiausia užsienio virtuvė ir kodėl?
1. Dažnai su tuo susiduriu, bet palyginti jų negaliu, galiu pasakyt, kad sarkazmas yra aštrus daiktas, o ironija tik perkeltinė (atvirkščia) reikšmė siekiant pasijuokti.
2. Manau Marsas šiuo metu pasiekiamesnis dalykas nei vaistai nuo vėžio, nes jų niekaip atrasti negali. O kelionė į Marsą jau beveik suplanuota.
3. Roko muziką, labai mus užvaldė alternatyva, kaip koks virusas. Dar geras sovietiniais laikais buvęs toks daiktas - socializmas. Viskas pigu, tik vienos rūšies prekės (nebūtų konkurencijos rinkoje) arba iš viso deficitas (ko jau nelabai norėčiau), žmonės labai panašiai turto turėjo (tais laikais Kubiliui vogti = mirties bausmė).
4. Vienareikšmiškai ne, nes kiekvienam žmogui vis kitose srityse sekasi, o jei vidurkį išvestume iš visų sričių, jau būtų netikslu.
5. Užsienio virtuvę nesidomiu, geriausia koks lietuviškas cepelinas ar vėdaras.
1. Mėgstamiausias instrumentas, kodėl?
2. Kur norėtum nuvykti dabar?
3. Kokioje valstybėje yra Vindhukas?
4. Koks mėgstamiausias muzikos stilius?
5. Ką keistum mūsų \"baisioj\" Lietuvoj?
Prie ko čia tos vaikų blevyzgos? Norėjau užduoti kiek juokingus klausimus ir tiek, nepatiko-reikėjo laukt, kol kas užduos protingesnius. Na bent man Dievulis proto pagailėjo ir nieko nepakeisi, dėl to prašyčiau man atleisti Jei man dar trūksta metų iki 17, tai man nekliūtis atsakyt į tavuosius klausimus.
1. Ar raminančiai veikia frazė "Ir tai praeis"?
2. Kaip paaiškinti tai, kad žmogus, išėjęs po karštos pirties į minusinę temperatūrą su sniegu ir lediniu iš šulinio vandeniu ant galvos, nesuserga..? Ir net nejaučia šalčio.
3. Jeigu būtumei prieskonis, koksai?
4. Kodėl Seneka savo laiškuose taip dažnai mini Epikūrą ir taip pagarbiai/ gražiai atsiliepia, kai tuo tarpu epikūrininkai buvo stoikų "priešininkai"?
5. Bristi per sniegą iki kelių. Aplink beveik miškas. Debesys plauko kosminiu greičiu. Kairėje pusėje - bėgiai. Pravažiuoja traukinys - pypsina [pasisveikina]. Tu toliau brendi. Koks tai jausmas?
1. Man jokios frazės neveikia raminančiai. Svarbu, kad žmogus pats atrastų pusiausvyrą ir suprastų, jei kas praeis, tai dar nereiškia, kad nesugrįš ir susitaikytų su būsimo gyvenimo sunkumais... Nežinau ar čia rišliai atsakiau
2. Į šį klausimą neatsakysiu. Nėra prasmės bandyt, nes turbūt mano hipotezės labai klaidingos.
3. Cinamonas. Ypatingas kvapas, primenantis namų jaukumą.
4. Senekos veikalus esu skaičiusi labai senai ir ,deja, nelabai ką įsiminiau.
5. Gerai jaustis net nepadės ir gražus kraštovaizdis. Dėl to, kad aš nemėgstu snieo, tuo labiau šalčio tai pirma mintis būtų tokia: "Gera, šilta jiems traukinį... Tas pasisveikinimas - tikra ironija". Taigi, jausčiausi tikrai gan prastai.
1. Ar sarkazmas ir ironija yra tas pats? O jei ne, tai kuo skiriasi?
2. Pafantazuokime... Kaip manai kas greičiau atsitiks: žmonės įžengs į Marsą ar bus išrasti vaistai nuo vėžio?
Ooo.. Kaip norėčiau savo klausimams uždėti cenzą "N-17" [tarkim], nes man ne itin patinka vaikų blevyzgos...: / Na bet tarkim.
---
1. Kokia tavo nuomonė apie Panevėžį?
2. Pabandyk atspėti kur dingo mano mediatoriai
3. Gal ką norėtum man pasakyti?
4. Kas geriau: šiuolaikinis pop'sas ar šiuolaikinis a la "rokas"?
5. Kur norėtum sugrįžti dar kartą. Ne būtinai vieta, gal koks įvykis.
1. Nuomonė tokia, kad iš Panevežio turiu porą draugų, kurie yra padorūs ir gana įdomūs žmonės. O šiaip.. kiek "buvau" nieko man ten pernelyg žavaus nebuvo, kad norėčiau pasilikti-gyventi. Jei jau ne Vilniuje, tada Vakarinėje šalies pusėje.
2. Po lova;
3. Nelabai ką.. Na, nebent tai, kad Led Z. - yra gerai.
4. Iš šiuolaikinio alia roko man patinka OneRespublic, o iš pop'so.. - išvis nežinau, kas. Tai lai lieka "a la" tas.
5. Porto, Porto ir darkart Porto.
----
2. Kaip paaiškinti tai, kad žmogus, išėjęs po karštos pirties į minusinę temperatūrą su sniegu ir lediniu iš šulinio vandeniu ant galvos, nesuserga..? Ir net nejaučia šalčio.
4. Kodėl Seneka savo laiškuose taip dažnai mini Epikūrą ir taip pagarbiai/ gražiai atsiliepia, kai tuo tarpu epikūrininkai buvo stoikų "priešininkai"?
5. Bristi per sniegą iki kelių. Aplink beveik miškas. Debesys plauko kosminiu greičiu. Kairėje pusėje - bėgiai. Pravažiuoja traukinys - pypsina [pasisveikina]. Tu toliau brendi. Koks tai jausmas?
3. Violetinė, kvepia paslaptingumu, mistika ir ypatingu subtilumu
4. Man politika nerūpi, jau senai ji pasmirdo. Maža ten politikų, kurie tvartui nepriklausytų
5. Klasikinį. Turbūt iki sunkaus nepriiaugau
gedged rašė: 1. Ką manai apie žmones, perkančius loterijos bilietus?
2. Ar tiesa, kad muzika nerodo žmogaus intelekto?
3. Kokia tavo nuomone yra pati geriausia profesija?
4. Mėgstamiausias alkoholis
5. Koks tavo svajonių namas?
1.Kartais ir aš nusiperku. Šie žmonės labai tikisi kažką laimėt ir daugelis nelaimi, turbūt jie labai turtingi, kad švaisto pinigus ant nelaimingų bilietų. O gal tiesiog dėl įdomumo dėl pramogos perka tuos bilietus. Nelabai palaikau aš tokius žmones, finansiškai gadina gyvenimą ir nervinasi dar po to, kad nelaimi. Dvigubas gyvenimo gadinimas.
Nors gal, kai kažką laimi, skatina toliau pirkti ir žaisti. Tokius - laimingus žmones palaikau iš dalies. Pažįstu vieną tokį - iš bilieto po litą laimi po 10, 25, 100 litų. Ir perka, perka ir džiaugiasi. Jau čia dvigubas gėris. Nors man kyla pavydas, todėl ir jų nelabai palaikau. Tegu perka tuos bilietus, man neįdomu, jei tikisi laimėt, tai gerai.
2.Iš dalies. Bet pats sumaniau patyrinėt, ir muziką ir žmones. Mano pastebėjimas:
intelektualesni žmonės tie, kurie nesirenka klausyti populiarios muzikos, tokie klauso kitų mažiau mėgstamą arba išvis nemėgstamą muziką. Taip pat dėl stiliaus:
Tie kurie klauso metalą yra vieni iš protingiausių, hip-hop\'ą - vieni iš kvailiausių. Protingesnių pasitaiko klausančių roką, šokių muziką. Pop ir rimtąją muziką klausančių žmonių dar neištiriau. Aišku pasitaiko išimčių, todėl iš dalies.
3.Net nežinau, yra daug gerų, bet teisėjo, advokato profesijos turbūt geriausios. Man dar prie širdies profesijos, susijusios su skaičiavimu (pvz: matematikai arba tiesiog buhalteriai)
4. Kiek esu ragavęs, tai labiausiai viskis patiko
5. Pats paprasčiausias, jaukus, nedidelis namukas kur nors užmiestyje.
________________________________________ ____________
1. Mokslinis klausimas: Kodėl Naujojoje Zelandijoje, Čilėje, Filipinuose ar Japonijoje dažnai vyksta žemės drebėjimai?
2. Psichologinis klausimas: Jei nuliūsti, ar bandai apsimest linksmu?
3. Skonio klausimas: Kokia mėgstamiausia spalva?
4. Aktualijos: Ką manai apie artėjančius Seimo rinkimus?
5. Muzika: Ar mėgsti sunkiojo arba klasikinio roko muzika? Kodėl?
1. kodėl spaudoje , televizijoje ar internete tiek mažai girdime apie KANADĄ?
2. du gražiausi žmonės pasaulyje. lytis nesvarbu. tik prašau nebūt tokiam(-iai) banaliam(-iai) ir sakyt kad tėvai brolai ar sesės...
3. ką manai apie labai labai dievobaimingus žmones.
4. ar knygų skaitymas kenkia akims net jei skaitai tam tinkamoje aplinkoje ir apšvietime?
5. labiausiai sudominęs ir labiausiai į apmąstymus vertęs filmas, kurį teko matyti.
1. Kanada palyginus mažai apgyvendinta, o vien tik dėl to, kad ji randasi šiauriniame Žemės pusrutulyje - mažai apie ją girdėt. Juk pietiečiai visada turės aršų temperamentą, negu šiauriečiai, o jie dėl to nelinkę nei prisidirbt, nei ten išsišaukt. Nu krč paliavas čia veliu
2. David Gilmour (jaunas) ir Amanda Seyfried ( didžiausias komplimentas man buvo, kai kažkas pasakę, kad į ją aš panaši, bet melavo turbūt
4. Sako, kad kompiuteris ir kenkia. Bet aš pastoviai arba skaitau, arba prie pc ir akys labai geros. Taigi, viskas priklauso nuo genų (dėl akių jautrumo)
5. Gal Into the Wild. Apie tai, kaip žmogus be jokių pinigų keliavo, tam, kad patirti gyvenimo skonį, džiaugsmą
1. Ką manai apie žmones, perkančius loterijos bilietus?
1. Mėgiamiausias cheminis elementas/ kodėl ?
2. Koks, tavo nuomone, vertingiausias Steve Jobs palikimas? Ir jei matei paskutinę jo viešą kalbą Stenforde, pakomentuoki.
3. Dažniausiai vartojama daržovė?
4. Kodėl danai pagal daugumą statistikų laimingiausi žmonės pasaulyje (kai pas juos oras toks pats kaip pas mus ir neatrodo, kad jie tiek daug pietietiškai šypsotųsi)? O juk dažnas sako: Pas mus mažai saulės.
5. Jei Herodotas dar būtų gyvas, ar su A. Bumblausku eitų gerti vyno?
1. ksenonas. bet tik dėl to, nes pats žodis skamba įdomiai
2. palikimas vertingiausias tai turbūt net ne materealinis. juk nemanau, kad būtent jis tuos Ipodus ir Iphone''us sukūrė, tik gal esmę pačią sugalvojo. didžiausias palikimas tai ta jo valia, užsispyrimas, ir,žinoma, tos smarkiai įkvepiančios kalbos. daug dabar jas kopijuoja, ar bent jau bando kur kuo panašesnes. paskutinės jo kalbos nematęs...
3. man asmeniškai, gal obuolys. visam pasaulyje gal irgi obuolys??
4. hm...... girdėjau , pas juos su ekonomika nekyla labai didelų problemų. gal daug kas iš jų mato šviesią ateitį, todėl ir yra visi tokie optimistai.
5. ne. jei ir eitų, neivienam tai nepatiktų
2. du gražiausi žmonės pasaulyje. lytis nesvarbu. tik prašau nebūt tokiam(-iai) banaliam(-iai) ir sakyt kad tėvai brolai ar sesės...
4. ar knygų skaitymas kenkia akims net jei skaitai tam tinkamoje aplinkoje ir apšvietime?
5. labiausiai sudominęs ir labiausiai į apmąstymus vertęs filmas, kurį teko matyti.
isterija rašė: 1. Ką manai apie 6 spalvų nagus?
2. Kerzai? Už ar prieš? Kodėl?
3. Gražiausias merginos ir vaikino stilius (būtų gerai su foto)
4. Įdomiausias ir baisiausias filmai kokius esi mačius/ęs?
5. Sudėtingiausias anglų kalbos žodis?
1. Per teminį vakarėlį gal ir nieko.. : )
2. Už. Nors pati tokių nenešioju. Bet man išties gražu pažiūrėti tokius kontrastus kaip pūsta gipiūrinė suknelė ir kerziški batai.. Mm.
3. Vaikino.. Mm.
Vyro. << Vyrams liemenės laaaabai gražu. Dar skrybelė. Ir šiaip toks "detektyvų stilius" labai žavu.
O moters..
[čia laaabai daug galėčiau pridėti]
Na bet tarkime: << moteriškas. Pabrėžiantis liemenį. Subtilus. Linksmas. Orginalus.
4. Baisiausias...? Na nežinia. Na, čia Lars Von Trier gautų pliusiukus. Toks savotiškas tas baisumas, bet vis tiek. O įdomiausias. Mmm. Iš paskutinių geresnių - "Down by Law".
5. Hm. Dabar nešauna galvon taip staigiai, koks ten man sunkiai vis sekdavosi rašyti, tad lai būna "Pseudopseudohypoparathyroidism".
---
2. Koks, tavo nuomone, vertingiausias Steve Jobs palikimas? Ir jei matei paskutinę jo viešą kalbą Stenforde, pakomentuoki.
4. Kodėl danai pagal daugumą statistikų laimingiausi žmonės pasaulyje (kai pas juos oras toks pats kaip pas mus ir neatrodo, kad jie tiek daug pietietiškai šypsotųsi)? O juk dažnas sako: Pas mus mažai saulės.
2. Juokingiausia? Pabėgimas iš namų Šventojoj sudaužius taures (netyčia) ir "labai tylus" (tikriausiai net kaune nuaidėjo) išmetimas į konteinerį, tam kad išsimaudyti per raudoną vėliavą su pussesere. Kad pusseserė praeitų pro savo mamą, man teko pasididinti krūtinę jos maudymosi kostiumėliu (triusikai vienam liemenuko gaubte, viršutinė dalis kitame gaubte) ir išsimaudžius šildytis persirengimo būdelėj, nes buvo tikrai labai šalta. Išsišluostyti plaukus maišu ir grįžti lyg niekur nieko. O šiaip mano gyvenimas per daug juokingas, kad atsiminčiau kažką senesnio.
3. Kalbu tiesą, jei sakau ne tiesą naudoju akivaizdų sarkazmą.
4. Kava
5. Savo plaukų nemirtingumu ir pianinu ir tuo, kad myliu Nirvaną
1. Ką manai apie 6 spalvų nagus?
3. procrastination. kaip to nedaryti?
4. pirmas zodis, kuri siandien pasakei
5. ar galima toleruoti netoleranciją?
1. moteris? ta prasme suaugus? hm... amanda Seyfried (gal kiek ne taip pavardę parašiau...)
2. gal neišrado bet laaabai daug įtakos turėjo tam grynai grynam rokenrolui tai turbūt Elvis Presley...
3. būna ir man tai kartias... galbūūūūūūūūt tiesiog reikia pačiam žmogui kažkaip suvokti kad vėliau gali būti arba per vėlu, arba tuomet irgi negalėsi/nenorėsi . čia manau įprotis toks. jei tėai ar dar kas neleis vaikams taip daryt būnant jauniems, taim anau jie tai išsiugdys visam likusiam gyvrnimui
4. šiaip pirmas gardsas tai kad juokiausi. o žodis tai turbūt "aš"
5. tikrai taip
_
1. pats brangiausias pirkynys kurį kadanors pirkai. kas ir kokia kainą?
2. tiki prietarais? argumentuok
3. kiek kartų į deiną tau BŪTINA pasinaudot l mobiliuoju? ta prasme kiek kartų tu naudojies
4. geriausias kada nors žaistas žaidimas(bet koks- ar kompiuterinis,ar stalo, ar šiaip lauke žaidei...)
5. dalykas kurio jokiais būdais niekad netoleruosi
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2012 m. sausio 4 d. 16:11:58
1. metallica-nothing else matters
2. visai ne daug. bet patinka, kartais
3. katiną vardu Praustukas
4. kažkokios keistos... kažkas panašaus į pilkai rudai geltonai juodą ;] bet pagrinde tokia blanki ruda ;]
5. kartais mėgstu. bet žiūriu nelabai daug. į savaitę gal 6-8val. retkarčiais daugiau.
1. kiek turi tikrų draugų?
2. kuo save laikai labiau- miestiečiu ar kaimiečiu?
3. kur albiau sutiktum gyventi, milžiniškame didmiestyje, ar mažame kaimuke?
4. kodėl Vilnius neturi metro? ar kada nors turės?
5. trumpam žvilgtelk čia. kokia nuomonė susidarė šiek tiek paskaičius? --> https://www.menumokykla.panevezys.lm.lt/ (P.S. žadu čia mokytis šiek tiek
2012 m. sausio 3 d. 21:14:23
1. .. Labai sunku išsirinkti vieną, nes galėčiau sudaryti visą 20-uką
2. .. Tebūnie Stulginskis
3. .. Gyvenamą vietą
4. .. Škėmos "Balta drobulė". Trumpai? Viešbučio liftininko gyvenimo istorija, kuris sirgo neurastenija, praturtinta sąmonės srauto technika.
5. .. Stoned Spirit. Vertimas - apsinarkašinusi siela
2012 m. sausio 3 d. 20:41:49
1. Didžioji Britanija
2. Visiška mano klausomos muzikos priešingybė: vadinas berods Dj Tiesto Sms
3. Taip.
4. Piniginė
5. Veidrodžiai, mmm, patiko ir tiek.
2012 m. sausio 3 d. 20:32:54
1. Klausai progresyvųjį roką? Jei taip, kodėl? Kokios mėgstamiausios grupės arba dainos?
2. Kaip apibūdintumėte savo apetitą dešimtbalę sistema?
3. Ar jau turite sniego? Jei ne, ar laukiate jo? Dėl ko (mažiausiai 2 priežastys)?
1. .. Atsižvelgiant į grupių sąrašą, kurį prie Progressive rock pateikia music.lt, esu tikra šio žanro fanė
2. .. Čia šiandienos ar apskritai?
3. .. Nebeturiu ir siaubingai jo laukiu, nes:
a) Esu nepataisoma žiemos gerbėja ir tai mylimiausias mano metų laikas.
b) Sniegas padengia visą šiukšlyną, kurį mums palieka ruduo ir nors vieną metų laiką pasaulis atrodo tikrai švaresnis, negu yra.
4. .. Apskritai nekenčiu karščio
5. .. Gal koks trance ar panašios elektronikos rūšys. Tiesiog nesuprantu, kaip galima klausyti dainų, kuriose visą minutę skamba tie patys dun dun dun
1. .. Tolimiausia užsienio šalis, kurioje esi buvęs?
2012 m. sausio 3 d. 17:53:51
1. keletą valandų, gal dienų, bet ne ilgiau
2. raudona+violetinė=purpurinė, mėlyna+geltona=žalia, mėlyna+raudona=violetinė
3. Net neįsivaizduoju, mano nuomone tikriausiai Thundertale
4. >20
5. ~5
2012 m. sausio 3 d. 16:51:53
2. naudoji last.fm?
1. hmmmmmmmmmmmm. sugluminai
2. ne.
3. įdomiai įdomiai. teigiamas mano požiūris į juos vis dėlto ;] dabar eligija, yapač krikščionybė, kažkaip "supopsėjo" , todėl tiems žmonėms nesuteikai didelės priežasties laikytis tų visų tos religijos tradicijų, todėl jie pasirinko kitą, ne visai religiją.
4. manau 10 dienų pavyktų.
5. ši dalies. gal. labai skeptikšai žiūriu aš į tą visą dalyką. juokinga man iš dalies ta religija...
2012 m. sausio 3 d. 16:41:07
1. elektrinė gitara, žinoma. todėl, kad visos mano klausomos grupės jas naudoja.
2. niekur.
3. nežinau
4. thrash metal
5. valdžią
2. naudoji last.fm?
Aš neapibūdinau socializmo geru dalyku, klausimas buvo, ką norėtum sugrąžinti. Tas "sugrąžinti" reiškia išmėginti ir nusiųsti atgal (jei nepatiktų)
2012 m. sausio 3 d. 16:37:28
1. Kanada palyginus mažai apgyvendinta, o vien tik dėl to, kad ji randasi šiauriniame Žemės pusrutulyje - mažai apie ją girdėt. Juk pietiečiai visada turės aršų temperamentą, negu šiauriečiai, o jie dėl to nelinkę nei prisidirbt, nei ten išsišaukt. Nu krč paliavas čia veliu
nu tiesiog. šimtaprocentiškai patenkintas tavo atsakymais
2012 m. sausio 3 d. 15:41:06
2. niekur.
3. nežinau
4. thrash metal
5. valdžią
2. naudoji last.fm?
2012 m. sausio 3 d. 14:25:15
2. Pafantazuokime... Kaip manai kas greičiau atsitiks: žmonės įžengs į Marsą ar bus išrasti vaistai nuo vėžio?
1. Dažnai su tuo susiduriu, bet palyginti jų negaliu, galiu pasakyt, kad sarkazmas yra aštrus daiktas, o ironija tik perkeltinė (atvirkščia) reikšmė siekiant pasijuokti.
2. Manau Marsas šiuo metu pasiekiamesnis dalykas nei vaistai nuo vėžio, nes jų niekaip atrasti negali. O kelionė į Marsą jau beveik suplanuota.
3. Roko muziką, labai mus užvaldė alternatyva, kaip koks virusas. Dar geras sovietiniais laikais buvęs toks daiktas - socializmas. Viskas pigu, tik vienos rūšies prekės (nebūtų konkurencijos rinkoje) arba iš viso deficitas (ko jau nelabai norėčiau), žmonės labai panašiai turto turėjo (tais laikais Kubiliui vogti = mirties bausmė).
4. Vienareikšmiškai ne, nes kiekvienam žmogui vis kitose srityse sekasi, o jei vidurkį išvestume iš visų sričių, jau būtų netikslu.
5. Užsienio virtuvę nesidomiu, geriausia koks lietuviškas cepelinas ar vėdaras.
1. Mėgstamiausias instrumentas, kodėl?
2. Kur norėtum nuvykti dabar?
3. Kokioje valstybėje yra Vindhukas?
4. Koks mėgstamiausias muzikos stilius?
5. Ką keistum mūsų \"baisioj\" Lietuvoj?
2012 m. sausio 3 d. 13:50:31
uh. vajatusvajatus.
2012 m. sausio 3 d. 13:27:24
1. Man jokios frazės neveikia raminančiai. Svarbu, kad žmogus pats atrastų pusiausvyrą ir suprastų, jei kas praeis, tai dar nereiškia, kad nesugrįš ir susitaikytų su būsimo gyvenimo sunkumais... Nežinau ar čia rišliai atsakiau
2. Į šį klausimą neatsakysiu. Nėra prasmės bandyt, nes turbūt mano hipotezės labai klaidingos.
3. Cinamonas. Ypatingas kvapas, primenantis namų jaukumą.
4. Senekos veikalus esu skaičiusi labai senai ir ,deja, nelabai ką įsiminiau.
5. Gerai jaustis net nepadės ir gražus kraštovaizdis. Dėl to, kad aš nemėgstu snieo, tuo labiau šalčio tai pirma mintis būtų tokia: "Gera, šilta jiems traukinį... Tas pasisveikinimas - tikra ironija". Taigi, jausčiausi tikrai gan prastai.
2012 m. sausio 3 d. 10:23:35
---
1. Nuomonė tokia, kad iš Panevežio turiu porą draugų, kurie yra padorūs ir gana įdomūs žmonės. O šiaip.. kiek "buvau" nieko man ten pernelyg žavaus nebuvo, kad norėčiau pasilikti-gyventi. Jei jau ne Vilniuje, tada Vakarinėje šalies pusėje.
2. Po lova;
3. Nelabai ką.. Na, nebent tai, kad Led Z. - yra gerai.
4. Iš šiuolaikinio alia roko man patinka OneRespublic, o iš pop'so.. - išvis nežinau, kas. Tai lai lieka "a la" tas.
5. Porto, Porto ir darkart Porto.
----
2012 m. sausio 2 d. 21:06:50
2. Taip. Pačiai nemalonu, kai šalia manęs stovi liūdnas žmogus, o man tai viskas gerai. Nors tai pats šlykščiausias įprotis apsimesti
3. Violetinė, kvepia paslaptingumu, mistika ir ypatingu subtilumu
4. Man politika nerūpi, jau senai ji pasmirdo. Maža ten politikų, kurie tvartui nepriklausytų
5. Klasikinį. Turbūt iki sunkaus nepriiaugau
2012 m. sausio 2 d. 19:52:45
1.Kartais ir aš nusiperku. Šie žmonės labai tikisi kažką laimėt ir daugelis nelaimi, turbūt jie labai turtingi, kad švaisto pinigus ant nelaimingų bilietų. O gal tiesiog dėl įdomumo dėl pramogos perka tuos bilietus. Nelabai palaikau aš tokius žmones, finansiškai gadina gyvenimą ir nervinasi dar po to, kad nelaimi. Dvigubas gyvenimo gadinimas.
Nors gal, kai kažką laimi, skatina toliau pirkti ir žaisti. Tokius - laimingus žmones palaikau iš dalies. Pažįstu vieną tokį - iš bilieto po litą laimi po 10, 25, 100 litų. Ir perka, perka ir džiaugiasi. Jau čia dvigubas gėris. Nors man kyla pavydas, todėl ir jų nelabai palaikau. Tegu perka tuos bilietus, man neįdomu, jei tikisi laimėt, tai gerai.
2.Iš dalies. Bet pats sumaniau patyrinėt, ir muziką ir žmones. Mano pastebėjimas:
intelektualesni žmonės tie, kurie nesirenka klausyti populiarios muzikos, tokie klauso kitų mažiau mėgstamą arba išvis nemėgstamą muziką. Taip pat dėl stiliaus:
Tie kurie klauso metalą yra vieni iš protingiausių, hip-hop\'ą - vieni iš kvailiausių. Protingesnių pasitaiko klausančių roką, šokių muziką. Pop ir rimtąją muziką klausančių žmonių dar neištiriau. Aišku pasitaiko išimčių, todėl iš dalies.
3.Net nežinau, yra daug gerų, bet teisėjo, advokato profesijos turbūt geriausios. Man dar prie širdies profesijos, susijusios su skaičiavimu (pvz: matematikai arba tiesiog buhalteriai)
4. Kiek esu ragavęs, tai labiausiai viskis patiko
5. Pats paprasčiausias, jaukus, nedidelis namukas kur nors užmiestyje.
________________________________________ ____________
1. Mokslinis klausimas: Kodėl Naujojoje Zelandijoje, Čilėje, Filipinuose ar Japonijoje dažnai vyksta žemės drebėjimai?
2. Psichologinis klausimas: Jei nuliūsti, ar bandai apsimest linksmu?
3. Skonio klausimas: Kokia mėgstamiausia spalva?
4. Aktualijos: Ką manai apie artėjančius Seimo rinkimus?
5. Muzika: Ar mėgsti sunkiojo arba klasikinio roko muzika? Kodėl?
2012 m. sausio 2 d. 18:52:17
2012 m. sausio 2 d. 17:00:19
1. ksenonas. bet tik dėl to, nes pats žodis skamba įdomiai
2. palikimas vertingiausias tai turbūt net ne materealinis. juk nemanau, kad būtent jis tuos Ipodus ir Iphone''us sukūrė, tik gal esmę pačią sugalvojo. didžiausias palikimas tai ta jo valia, užsispyrimas, ir,žinoma, tos smarkiai įkvepiančios kalbos. daug dabar jas kopijuoja, ar bent jau bando kur kuo panašesnes. paskutinės jo kalbos nematęs...
3. man asmeniškai, gal obuolys. visam pasaulyje gal irgi obuolys??
4. hm...... girdėjau , pas juos su ekonomika nekyla labai didelų problemų. gal daug kas iš jų mato šviesią ateitį, todėl ir yra visi tokie optimistai.
5. ne. jei ir eitų, neivienam tai nepatiktų
2011 m. gruodžio 29 d. 21:36:59
1. Per teminį vakarėlį gal ir nieko.. : )
2. Už. Nors pati tokių nenešioju. Bet man išties gražu pažiūrėti tokius kontrastus kaip pūsta gipiūrinė suknelė ir kerziški batai.. Mm.
3. Vaikino.. Mm.
Vyro.
O moters..
[čia laaabai daug galėčiau pridėti]
Na bet tarkime:
4. Baisiausias...? Na nežinia. Na, čia Lars Von Trier gautų pliusiukus. Toks savotiškas tas baisumas, bet vis tiek. O įdomiausias. Mmm. Iš paskutinių geresnių - "Down by Law".
5. Hm. Dabar nešauna galvon taip staigiai, koks ten man sunkiai vis sekdavosi rašyti, tad lai būna "Pseudopseudohypoparathyroidism".
---
2011 m. gruodžio 29 d. 21:04:25
2. Juokingiausia? Pabėgimas iš namų Šventojoj sudaužius taures (netyčia) ir "labai tylus" (tikriausiai net kaune nuaidėjo) išmetimas į konteinerį, tam kad išsimaudyti per raudoną vėliavą su pussesere. Kad pusseserė praeitų pro savo mamą, man teko pasididinti krūtinę jos maudymosi kostiumėliu (triusikai vienam liemenuko gaubte, viršutinė dalis kitame gaubte) ir išsimaudžius šildytis persirengimo būdelėj, nes buvo tikrai labai šalta. Išsišluostyti plaukus maišu ir grįžti lyg niekur nieko. O šiaip mano gyvenimas per daug juokingas, kad atsiminčiau kažką senesnio.
3. Kalbu tiesą, jei sakau ne tiesą naudoju akivaizdų sarkazmą.
4. Kava
5. Savo plaukų nemirtingumu ir pianinu ir tuo, kad myliu Nirvaną
2011 m. gruodžio 14 d. 16:50:02
2. koks VIENAS zmogus, tavo manymu, isrado rokenrola(muzikos stiliu)? ar bent labiausiai prisidejo prie to?
3. procrastination. kaip to nedaryti?
4. pirmas zodis, kuri siandien pasakei
5. ar galima toleruoti netoleranciją?
1. moteris? ta prasme suaugus?
2. gal neišrado bet laaabai daug įtakos turėjo tam grynai grynam rokenrolui tai turbūt Elvis Presley...
3. būna ir man tai kartias... galbūūūūūūūūt tiesiog reikia pačiam žmogui kažkaip suvokti kad vėliau gali būti arba per vėlu, arba tuomet irgi negalėsi/nenorėsi . čia manau įprotis toks. jei tėai ar dar kas neleis vaikams taip daryt būnant jauniems, taim anau jie tai išsiugdys visam likusiam gyvrnimui
4. šiaip pirmas gardsas tai kad juokiausi. o žodis tai turbūt "aš"
5. tikrai taip
_
1. pats brangiausias pirkynys kurį kadanors pirkai. kas ir kokia kainą?
2. tiki prietarais? argumentuok
3. kiek kartų į deiną tau BŪTINA pasinaudot l mobiliuoju? ta prasme kiek kartų tu naudojies
4. geriausias kada nors žaistas žaidimas(bet koks- ar kompiuterinis,ar stalo, ar šiaip lauke žaidei...)
5. dalykas kurio jokiais būdais niekad netoleruosi