Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Žaidimas: "5 klausimai / 5 atsakymai"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1 ... 2122232425262728293031 ... 42
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Gabux
2011 m. gruodžio 13 d. 23:17:14
lplplp rašė:
Gabux rašė:
na, man ne 15-ka, vyruti.
todėl kurti ilgai nereikia.

P. S o tavo atsakymai man visai nepatiko.. labai jau tingi smegenis nors sekundei pašildyti.

ėėė, kas blogai ? ;0

nesuki galvos.
just smile : ]

2011 m. gruodžio 13 d. 18:08:52
1. naudoji kokią nuotraukų talpyklą? pvz:fotolog.com flickr.com ar dar kas..
2.jei galėtum keliaut ATGAL laikų tik į JAv, kokius metus pasirinktum?(turėtum 3 keliavimus)
3. tikras tavo vardas. mėgsti jį?
4.kodėl atsakinėji įš klausimuss mano?
5. naudoji FB? jei taip, ar niorėtm turėt valią išsitrint savo profilį?

1. nenaudoju jokios
2. turbut i 1950. kitu dvieju nepanaudociau
3. nepasakyciau kad megstu
4. nes tokia zaidimo esme
5. naudoju FB. tureciau valios ji istrinti nes tai jau buvau padares, bet dabar del tam tikru priezasciu be jo negaliu issiversti.

1. Graziausia pasaulio moteris (Tau asmeniskai)
2. koks VIENAS zmogus, tavo manymu, isrado rokenrola(muzikos stiliu)? ar bent labiausiai prisidejo prie to?
3. procrastination. kaip to nedaryti?
4. pirmas zodis, kuri siandien pasakei
5. ar galima toleruoti netoleranciją?

Atsakyti
lplplp
2011 m. gruodžio 13 d. 17:31:10
Gabux rašė:

P. S o tavo atsakymai man visai nepatiko.. labai jau tingi smegenis nors sekundei pašildyti.

ėėė, kas blogai ? ;0

Atsakyti
Gabux
2011 m. gruodžio 13 d. 10:39:51

2011 m. gruodžio 12 d. 17:09:16
Gabux rašė:
---
1. Kodėl antikiniuose mituose Gr. dievai šviesiaplaukiai, kai tuo tarpu dabartiniai graikai tamsūs? [įdomios ir kitų teorijos];
2. Ar egzistuoja kolektyvinė pasąmonė, kaip manė C. G. J? Ar mes visgi negalime "sapnuoti savęs 6-mėn amžiaus"?
3. Ką rusų tautai norėjo pasakyti šis melomanas? https://www.youtube.com/watch?v=I...nel_v ideo_title
4. Koks surikatos smegenų dydis?
5. Labiausiai patikęs kūrinys Čiurlionio?

1. argi jie ten šviesiaplaukiai? kad man rods kiek pamenu ir tamsių mačiau. o šiaip tai nežinau, gal ten tokia mad būdavo blondinų, o gal jie blondiniškus plaukus priskirdavo tik ypatingiems žmonėms...
2. kiek pamenu pats savęs nesapnavau tokio amžiaus, bet manau kad tai tikrai įmanoma, nors trtie sapnai būtų tokie labai jau savotiški. gal blankūs labai, ar tylūs...
3. gal kad rusijai dar yra prošvaiščių pamatyt šviesų ritojų? hah, net pats juokiuos iš tokio savo pasakymo... ))
4. tikrai nežinau, ir nelai radau informacijos, todėl spėsiu kad apie 15-50g.
5. fuga "sanctus"

P.S. ar man atrodo taip, ar ištikrųjų tu labai jau ilgai savo klausimus kūri? ) ar tiesiog sugebi taip greit tokius sukurt?

1. naudoji kokią nuotraukų talpyklą? pvz:fotolog.com flickr.com ar dar kas..
2.jei galėtum keliaut ATGAL laikų tik į JAv, kokius metus pasirinktum?(turėtum 3 keliavimus)
3. tikras tavo vardas. mėgsti jį?
4.kodėl atsakinėji įš klausimuss mano?
5. naudoji FB? jei taip, ar niorėtm turėt valią išsitrint savo profilį?

Atsakyti
Gabux
2011 m. gruodžio 11 d. 23:54:33
1. .. Spalva, kurios nemėgsti?
2. .. Knyga, kurią rekomenduotum rimtam knygų skaitytojui.
3. .. Kada puoši Kalėdų eglutę?
4. .. Mylimiausias dviženklis skaičius?
5. .. Ar mėgsti mišką? Kodėl taip arba kodėl ne?

1. Rožiniai salotinė;
2. Na kad ir... J. Joyce'as - Ulisas. Tokiam biškut rimtokam;
3. Tokių neplanuoju;
4. 53;
5. Grybai, uogos. Pušys. Suoliukai miško aikštelėje. Apsnigti kalneliai, smilkstantis dūmas rankoje, padrikos mintys. Draugė gal dar kavos popierinį puodelį laikanti, kol batą rišiesi. Manau, patinka.

---
1. Kodėl antikiniuose mituose Gr. dievai šviesiaplaukiai, kai tuo tarpu dabartiniai graikai tamsūs? [įdomios ir kitų teorijos];
2. Ar egzistuoja kolektyvinė pasąmonė, kaip manė C. G. J? Ar mes visgi negalime "sapnuoti savęs 6-mėn amžiaus"?
3. Ką rusų tautai norėjo pasakyti šis melomanas? https://www.youtube.com/watch?v=I...nel_v ideo_title
4. Koks surikatos smegenų dydis?
5. Labiausiai patikęs kūrinys Čiurlionio?

2011 m. gruodžio 11 d. 23:14:21
trys rašė:
1. ežys ar pildyk? kodėl?
2. ar mėgsti Mačernį? kodėl/kodėl ne?
3. ar kada nors pavyko prajuokinti visą klasę?
4. ar turi savo dainą? kokia ji?
5. gal turi kokių nors savo frazių, kurias dažnai kartoji?

1. .. Ežys, nes jį naudoju. Gal ir nieko būtų pereiti kur nors kitur, bet kad visi draugai spygliuoti
2. .. Šiaip nebūčiau dabar atsakinėjusi, bet pamačiau klausimą apie Mačernį ir nesusivaldžiau Man Mačernis yra vienas talentingiausių visų laikų poetų, nes būdamas tokio amžiaus, kokio rimti poetai net negalvojo apie poeziją arba rašė banalybių banalybes, jis sukūrė tokius šedevrus, jog juose nuolat randu kažką prasmingo sau. Iki šiol jo nemėgau, nes nesupratau. Dabar jį dievinu, nes kažką deduosi suprantanti
3. .. Neesu juokdarė, o greičiau ta klasės dalis, iš kurios niekas nesitiki juokelių. Bet išties buvę atvejų. Mano mylimiausias susijęs su Donelaičio "Metais", kai siūliau vietoj šūdvabalių sakyti fekalvabaliai. Estetiškiau skamba.
4. .. Čia savo dainą, kaip savo sukurtą ar savo mėgstamą? Jeigu sukurtą, turiu kelias lengvutes sonatinas ir šiaip kūrinėlius pianinu. Jeigu mėgstamas, galėčiau įvardinti minimum tris. Labai sunku išsirinkti pačią pačiausią.
5. .. Dabar prisimenu tik šią: "Pasak legendos ir Wikipedijos..."

1. .. Spalva, kurios nemėgsti?
2. .. Knyga, kurią rekomenduotum rimtam knygų skaitytojui.
3. .. Kada puoši Kalėdų eglutę?
4. .. Mylimiausias dviženklis skaičius?
5. .. Ar mėgsti mišką? Kodėl taip arba kodėl ne?

2011 m. gruodžio 11 d. 19:34:21
R7wa rašė:
1. .. Koks dalykas tave visada prajuokina, nors neturėtų?
2. .. Prasmingiausia citata?
3. .. Daina, kurią klausai ar klauseisi ilgiau nei metus ir ji niekaip neatsibodo? Jei, žinoma, tokia yra.
4. .. Ką įprastai valgai ir geri pusryčiams?
5. .. Ar groji kokiu nors instrumentu? Jei taip, kokiu?

1. labai mėgstu juodą humorą, tai šis neturėtų juokinti. šiaip turiu daug istorijų, kurias prisiminus iš kart nušviečiu šypsena, bet čia tiek daug pasakoti, o + ir jums neįdomu. ir šiaip ... tiesiog ten reikia pačiam būti buvus, kad būtų juokinga. dažnai man būna juokingos žmogaus emocijos, veido išraiška, tiesiog reakcija, o tai nenupasakojama.
2. tai ne -iausia, o gal tiesiog yra daug -iausių, bet pirma šovusi į galvą: "praeinančiam pasaulyje praeisiu/kasdien suduždamas, bet išdidus".
3. prisegsiu.
4. jogurtą, kokį sausainį. geriu arbatą. gerčiau kavą, bet nėra laiko ja mėgautis.
5. pianinu.

1. ežys ar pildyk? kodėl?
2. ar mėgsti Mačernį? kodėl/kodėl ne?
3. ar kada nors pavyko prajuokinti visą klasę?
4. ar turi savo dainą? kokia ji?
5. gal turi kokių nors savo frazių, kurias dažnai kartoji?

Atsakyti
R7wa
2011 m. gruodžio 11 d. 14:06:00
einaras13 rašė:
1.Rytas ar vakaras?
2.Žalia ar mėlyna?
3.Rokas ar alternatyva?
4.Gyveni name ar bute?
5.Kur dabar norėtum nuvykti?

1. .. Vakaras savo balkone su arbatos puodeliu
2. .. Mėlyna, mėlyna ir dar kartą mėlyna Tai ne mano mylimiausia spalva, bet žaliai iki jos dar LABAI toli
3. .. 100% Alternatyva Kažkoks deža vu jausmas, lyg kažkur jau tai rašiau
4. .. Šiuo metu reguliariai gyvenu bute, bet turiu ir sodybą, kurioje lankausi vasarą ir gyvenau pirmuosius 13 savo gyvenimo metų
5. .. Galbūt šiuo metu rinkčiausi Ispaniją. Norėčiau ten atšvęsti Naujuosius Metus, nes jie ypač įdomiai švenčia šią šventę. Likus 12 sekundžių iki dvylikos, jie sulig kiekviena sekunde valgo po vieną vynuogę. Bent jau mūsų ispanų kalbos knygoje taip rašė

1. .. Koks dalykas tave visada prajuokina, nors neturėtų?
2. .. Prasmingiausia citata?
3. .. Daina, kurią klausai ar klauseisi ilgiau nei metus ir ji niekaip neatsibodo? Jei, žinoma, tokia yra.
4. .. Ką įprastai valgai ir geri pusryčiams?
5. .. Ar groji kokiu nors instrumentu? Jei taip, kokiu?

2011 m. gruodžio 11 d. 13:21:17
1. Žiema ar ruduo ?
2. Ką veikei prieš 10 min. ?
3. Ko dabar labiausiai norėtum ?
4. Mėgstamiausia daina ?
5. Šuo ar katė ?

Ats:
1.Ruduo
2.Muziką klausiau ir dabar klausau
3.Atostogų
4.The Who - Eminence Front
5.Šuo, turiu du

1.Rytas ar vakaras?
2.Žalia ar mėlyna?
3.Rokas ar alternatyva?
4.Gyveni name ar bute?
5.Kur dabar norėtum nuvykti?

Atsakyti
cccrazyggirl
2011 m. gruodžio 11 d. 13:13:33
1. Rokas ar pop muzika?
2. Ar turi pakankamai laisvalaikio? Jei ne, kokios priežastys?
3. Kas patinka labiau: komedijos ar siaubo filmai?
4. Koks mėgstamiausias dalykas (pamoka)? Dėl ko?
5. Ar turi daiktą (amuletą) kuris neša laimę? Koks, jei ne paslaptis?

Ats.:
1. Rokas
2. Kaip kada , kartais turiu , kartais ne .Kai ne tai dažnai kurnors išvažiuoju , arba pas mane kažkas atvažiuoja.
3. Hm , sunku pasakyt abu žanrus mėgstu . Gal visgi labiau siaubo
4. Gal Anglų k. Nes šauni mokytoja , ir gan neblogai sekas .
5. Neturiu .

1. Žiema ar ruduo ?
2. Ką veikei prieš 10 min. ?
3. Ko dabar labiausiai norėtum ?
4. Mėgstamiausia daina ?
5. Šuo ar katė ?

2011 m. gruodžio 11 d. 12:57:08
1. Kas sugalvojo tą teoriją? Užmušiu. Jei durni, tai ir silpni. O protingi kaip tik jėgos daugiau turi.
2. Mačiau ir labai geras filmas. Turbūt geriausias tokio žanro matytas filmas
3. Tas, kuriame dabar rašau
4. Neskaičiuoju, bet tikrai žinau, kad mažiau nei prie PC praleidžiu
5. a) Dėl sniego vakarai šviesesni
b) Bent jau lietuj nemirkstame
c) daug kas suserga ir mokykla skelbia karantiną
d) svarbiausia - Kalėdos

1. Rokas ar pop muzika?
2. Ar turi pakankamai laisvalaikio? Jei ne, kokios priežastys?
3. Kas patinka labiau: komedijos ar siaubo filmai?
4. Koks mėgstamiausias dalykas (pamoka)? Dėl ko?
5. Ar turi daiktą (amuletą) kuris neša laimę? Koks, jei ne paslaptis?

2011 m. gruodžio 9 d. 16:32:42
1. Paskutinė pirkta knyga;
2. Dalai Lama sako:"Nėra kelių į laimę, kelias yra laimė". Ar tikrai? Pakomentuok.
3. Kuris iš Heraklio žygdarbių pats didingiausias?
4. Ar yra vilties Vasiliauskui prasimušti į F1?
5. Dirbtinis intelektas. Ar bus sukurtas?

ATS:
1. berods "angelai ir demonai". senokai pirkau. ir šiaip, ne daug jų perku...
2. čia jau jis labai jau filosofuotai kalba, neišneša mano smegenys dabar tokiu oru jei rimčiau, tai nemanau, kad "nęr kelių į llaimą". aišku ,akd yra, kokia ji bebūtų, ar dvasinė, ar fizinė ir panašiai... bet tuo pačiu "kelias yra laimė". čia dviprasmiškas jo tas posakis. o gal ne...
3. nedaug žinau. gal tas kur hydrą užmušė?
4.manau, kad čia reiktų jį finansuot kažkiek, o tokiu atveju Lietuvai būtų sunku, žinai taigi, šansų be abejo yra. nedidelių. berods, jam ne per nuostabiausiai valdosi tas bolidas
5. jau yra.

1. kodėl taip jau yra, kad labai protingi žmonės retai kada būna fiziškai patvarūs?
2. matei lūšnynų milijonierių? nu kaip?
3. mėgstamiausias diskusijų forumas
4. kiek vidutiniškai laiko į dieną praleidi kalbėdama(-S) su mama?
5. kodėl tau patinka žiema? bent 4 teiginiai

AFILFNLDFOGNDFBIOPG'HI

Atsakyti
Gabux
2011 m. gruodžio 9 d. 10:04:10
1. .. Jeigu tektų rinktis užsienio šalį, kurioje reikėtų gyventi, kokia ji būtų ir kodėl?
2. .. Kodėl tavo nicas music.lt būtent toks? Ar jis turi specifinę reikšmę ar atsiradimo istoriją?
3. .. Kokį nesavanaudišką norą galėtumei sugalvoti būtent šią akimirką?
4. .. Jeigu pasaulio pabaiga išties būtų 2012 m., ko labiausiai gailėtumeisi nepadaręs per savo gyvenimą?
5. .. Gražiausias eilėraščio ketureilis.

1. Šiuo metu Portugalija/ Porto. Senatvėje (jei tokia ateis, of couse : ) - Airija (Vakarinė pakrantė). Kodėl? Mmm. Porto kaip miestą totaliai įsimylėjau, dėl spalvų, žmonių, maisto, šilumos, parkų, architektūros.... O Airija. Mmm. Na čia, matomai, dar subtilesni dalykai.
2. Aaaa.. Mano nikas... : ]] Kadangi tai buvo pari pirmoji registracija kažkur internete, aš kažkodėl buvau tikra, kad ten bus ne nikas, o neva vardas, kurį reikia parašyti ir... Ai na, ką jau čia : ]
3. Padaryti kavos bendradarbiui, kuris nuolat daro man, o aš retokai.. : /
4. Mmm. Nesigailėčiau nieko. Tikrai.
5. Mmm, m-loje man buvo labai įstrigęs šis:

"Mes nežinome kam, bet gyventi,
Kurt ir juoktis pasauly - puiku;
Nes ir tai, ką mes esam iškentę,
Vienąsyk prasiveržia džiaugsmu."

------
1. Paskutinė pirkta knyga;
2. Dalai Lama sako:"Nėra kelių į laimę, kelias yra laimė". Ar tikrai? Pakomentuok.
3. Kuris iš Heraklio žygdarbių pats didingiausias?
4. Ar yra vilties Vasiliauskui prasimušti į F1?
5. Dirbtinis intelektas. Ar bus sukurtas?

2011 m. gruodžio 8 d. 22:31:37
gedged rašė:
1. Ar galėtum manęs nematęs(-usi) apibūdinti mane 3 žodžiais tik iš music.lt profilio?
2. Kokiame fone norėtum būti nufotografuota?
3. Su kuo tau asocijuojasi violetinė spalva?
4. Ar turėjai kokią savybę, dėl kurios vaikystėj buvai kiek kitoks (-ia)?
5. Pacituok save (Tavo geriausi kada nors pasakyti žodžiai)

1. .. Sunkoka, nes norint pažinti žmogų, reikia tikrai nors pabendrauti Bet bandome: melomanė(subtilus muzikos skonis ir vien faktas, jog šioje svetainėje susirenka ištikimiausi Lietuvos melomanai ), objektyvi (remiuosi vienu komentaru apie Byberį. Tikrai gerbiu už gebėjimą apžvelgti viską objektyviu žvilgsniu ), jei ne daug, tai bent dalelė meniškos sielos priemaišų (sukurtos kelios dainos, įdomūs dienoraščiai ir foto)
2. .. Griuvėsių arba senų, aptrupėjusių senamiesčio pastatų fone. Nuotrauka būtinai juoda-balta.
3. .. Su mano garderobu, kuriame šios spalvos netrūksta. Subtili, žavi ir rafinuota.
4. .. Tokių savybių nors vežimu vežk dar ir dabar Žmonės skundžiasi, kad nesupranta, ką aš kartais kalbu, jeigu man užplaukusi keista kūrybinė nuotaika. Su manimi sunku ginčytis, nes bet kokiais tikslais aš pasieksiu savo, net žinodama, kad esu ir neteisi. Taip pat vaikystėje nekenčiau knygų ir kiekvienas knygų mylėtojas buvo mano priešas.
5. .. Asmeniškai man labiausiai prilipo šioji: "Meilė tėra pasakos vaikams prieš miegą. Ištikimybė – iliuzija, sukurta žmonių protams minkštinti. Pasiaukojimas įrašytas į Raudonąją knygą. Tik klaidos išlieka pasaulio varomąja jėga."

1. .. Jeigu tektų rinktis užsienio šalį, kurioje reikėtų gyventi, kokia ji būtų ir kodėl?
2. .. Kodėl tavo nicas music.lt būtent toks? Ar jis turi specifinę reikšmę ar atsiradimo istoriją?
3. .. Kokį nesavanaudišką norą galėtumei sugalvoti būtent šią akimirką?
4. .. Jeigu pasaulio pabaiga išties būtų 2012 m., ko labiausiai gailėtumeisi nepadaręs per savo gyvenimą?
5. .. Gražiausias eilėraščio ketureilis.

2011 m. gruodžio 8 d. 21:47:34
1. Laimė. Ingredientai: kasdieninė euforija, meilė, juokas, džiaugsmas. Tai manau paaiškina kas yra laimė
2. Kaip žmogus bijo mirt skausmingai, taip pat bijo numirti nieko nepadaręs. Ką padarysi, kad mes jau esame tokie žmonės, kurie niekada nieko nepasisotina ir jaučia savyje lyg kokią skylutę, kurią būtina užpildyt. Ir ieško kiekvienas gyvenimo tikslo, tam, kad tą terpę užkyšt. Tik ,deja, ne kiekvienas supranta, kad gyvenimo tikslas yra vienas (mano nuomone): džiaugtis kiekviena sekunde čia Žemėje, nes mes esame laikini jos svečiai
3. Nenoriu taip manyti, esu jaunas žmogus ir kasdien bendrauju su bendraamžiais. Manau, auga ypatingai gera karta, gal iš šono atrodome kiek kitokie (aišku, aš nekalbu apie treninginius, ir dėkui, kad jų vis mažėja), bet mes gan jautrus žmonės, ne diktatoriai, ar tie, kurie tikslus per didžiausius karus pasiektų
4. Gal dėl to, kad tik velnias su niekuo nieko nesidalina.. O tai reiškia, kad tie skaičiai prakeikti, mistiniai
5. Patiko klausimai ir atsakiau

1. Ar galėtum manęs nematęs(-usi) apibūdinti mane 3 žodžiais tik iš music.lt profilio?
2. Kokiame fone norėtum būti nufotografuota?
3. Su kuo tau asocijuojasi violetinė spalva?
4. Ar turėjai kokią savybę, dėl kurios vaikystėj buvai kiek kitoks (-ia)?
5. Pacituok save (Tavo geriausi kada nors pasakyti žodžiai)

Atsakyti
Gabux
2011 m. gruodžio 8 d. 10:11:28
- man patinka tavo atsakymai.
retai sulaukiu ko įdomaus į savo užuodus klausimus. / juk klausimai ne tik vardant atsakymų.

2011 m. gruodžio 8 d. 09:51:19
Gabux rašė:
1. Ar sovietinė-gremėzdiška architektūra ne-depresina mūsų smegenų vingių?
2. Būna, kartais.. išsiderina instrumentas. Ar būna išsiderinęs žmogus?
3. Koks iš 7ių didžiųjų pasaulio stebuklų atrodo įspūdingiausias/kodėl?
4. Ar Dionizas išties visad būdavo apgirtęs?
5. Jei sutiktumei majų karo dievą, ko paklausti norėtumei?
1. Drisciau nesutikti. Visgi nematau skirtumo ar tai staciakampes bloku kruvos, ar tai Viktoriskosios epochos spoku lizdu konstrukcijomis nutiestos gatves. Problema, manau, kyla del socializavimosi miesto terpeje, kur isnyksta individualumas ir visi tarsi isoriskai sulyginami. Tai tampa aliuzija, jog esi eilinis varztas dideleje masinoje, be didesnes prasmes. Vienodas vaizdas primena monotonija, cikla i kuri esi tarsi iklimpes. Manau butent sita architekturine puse slegia tuos smegenu vingius.
2. Isiderinimas - tai nauja tvarka, galbut ne visiem suprantama ar priimtina. ''Issiderines'' zmogus buna tada, kai jo nauja tvarka jam lieka nepriimtina, ir jis nesugeba toliau ja naudotis. Moketi gyventi - talentas, kiekvienas ji turime, tik skirtingo lygio.
3. Kalbant apie 7 pasaulio stebuklus, didziausias is ju yra pats Antipatras, sudares tikriausiai pirma oficialu top'a, kurio populiarumas vetinamas istoriskai.
4. Sunku vertinti dvejopai varda, kuris reiskia ivaizdi, o ne objekta.
5. Kodel egzistuoja dievai (Dievas)?
---
1. Kas yra laime?
2. Kodel zmogus yra linkes ieskoti gyvenimo tikslo (nevisi ji taip vadina, bet idealogiskai tai tas pats)?
3. Komunizmas - ateities kartu valstybine santvarka?
4. Kaip manai, kodel mitologiniai ir mistiniai skaiciai lietuviu tautosakoje yra nelyginiai (3, 7, 13).
5. Kodel atsakai i siuos klausimus pats, o ne palieki kitam music.lt nariui?

2011 m. gruodžio 8 d. 00:03:13
1. .. Knyga, kurią skaitei bent du kartus? (Jei tokia išvis yra)
2. .. Ar dažnai tūnai šioje svetainėje ir jei dažnai, kodėl?
3. .. Keisčiausias tavo hobis/pomėgis?
4. .. Ar dažnai pusryčiauji/pietauji/vakarieniauji ne namuose, o pvz kavinėje?
5. .. Koks žmogus/įvykis labiausiai paveikė tavo asmenybės formavimąsi?

1. Na, daba į galvą šauna H. Hesse - Stepių vilkas;
2. Kartą per dieną dažniausiai užsuku dėl inercijos, matyt : ) Pripratimas, na ir dar naujos muzikos atrandu. Taigi.
3. Atradinėti/(pa)tirti visatos dėsnius : ) Pastaruoju metu tuo labai susidomėjau ir toliau plačiai semiuosi teorinių ir praktinių žinių;
4. Tik vakarieniauju kartais namie, ir tai nedažnai. Nors pačiai eksperimentuoti virtuvėje - labai patinka, savaitgaliais yra laiko ir tam;
5. Daugybė žmonių. Tėvai. Senelis. Hermann'as dar savo mažą indėlį įdėjo (kažkada seniai seniai). Paauglystėje labiausiai, matyt, jie.

----
1. Ar sovietinė-gremėzdiška architektūra ne-depresina mūsų smegenų vingių?
2. Būna, kartais.. išsiderina instrumentas. Ar būna išsiderinęs žmogus?
3. Koks iš 7ių didžiųjų pasaulio stebuklų atrodo įspūdingiausias/kodėl?
4. Ar Dionizas išties visad būdavo apgirtęs?
5. Jei sutiktumei majų karo dievą, ko paklausti norėtumei?

2011 m. gruodžio 7 d. 22:26:54
1. .. 100% Alternatyva Tobulas muzikos žanras
2. .. Sausainiai. Tiesiog kiekvieną savaitę profilaktiškai turiu jų gauti.
3. .. Sunkus klausimas, nes mano akys keičia spalvą bent kartą per dieną. Jos geba būti žalios, žydros ir pilkos.
4. .. Lietuvių, o jeigu kalbame apie užsienio kalbas, tada priklauso nuo aplinkybių: anglų, rusų arba ispanų.
5. .. Galima būti pesimistiniu optimistu?

1. .. Knyga, kurią skaitei bent du kartus? (Jei tokia išvis yra)
2. .. Ar dažnai tūnai šioje svetainėje ir jei dažnai, kodėl?
3. .. Keisčiausias tavo hobis/pomėgis?
4. .. Ar dažnai pusryčiauji/pietauji/vakarieniauji ne namuose, o pvz kavinėje?
5. .. Koks žmogus/įvykis labiausiai paveikė tavo asmenybės formavimąsi?

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Marijonas Mikutavičius Marijonas Mikutavičius
9

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 2560
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 69912