Justee rašė: 1. Labiausiai isiminusi lietuviu rasytojo citata,kodel?
2.Ar esi tas zmogus, kuris moka issisukti is bet kokios situacijos? Jei taip, kaip tai pavyksta?
3.Sunkiausia savaites diena, kuri labiausiai ir dazniausiai nesiseka? Del ko butet sita diena?
4.Ar domiesi politika? Kiek labai ir ar manai tai butina del bendro issilavinimo?
5. Bent vienas megstamas rusu rasytojas ir jo patikes veikalas, kodel? (gali buti keli)
1. "Pasauliu netikiu, o pasaka tikiu..." Mačernis arba Radauskas, dabar nebeprisiminsiu greitai - seniai neturiu literatūrinių pamokų. Kodėl mėgstu? Nes sutinku stebuklinga vaizduotės galia - ir tiek
2.Yra toks pasakymas: "Nėra to blogo, iš kurio negalima išsisukti..", nu aš tai savo sakyčiau tokį: "Nėra to blogo, kuriame pamatęs kažko-tai gero belikusius trupinius ar atsirandančias užuomazgas, negalėtum sulaukti arba suspėt atpažint pavirstant, kristalizuojantis viską į gera". Taigi, kokia bebūtų bloga situacija, sakau sau: išgyvensiu
3.Pirmoji diena po švenčių, kai žmonės būna aršūs. O jei savaitės diena konkrečiai - po laisvo sekmadienio einantis pirmadienis.
4.Ne dėl bendro išsilavinimo esu priverstas domėtis ja. Dėl besikeičiančių įstatymų politikos ir netolygios, neprognozuojančios ekonominės politikos Lietuvoje jaučiuosi skriaudžiamas materialiai. Mėgstamąja laisvalaikio forma domėjimąsi politika nepavadinčiau...
5.Fiodoras Dostojevskis: Idiotas bei Nusikaltimas Ir Bausmė. Skaičiau kaip knygas pagal programą, bet labai palietė šie literatūros darbai kaip ir R.Bacho-Žuvėdra arba K.M.Remarko-Juodasis Obeliskas ir W.Goethes-Jaunojo Verterio Kančios
Ačiū, protingi klausimai.
Pamėginsiu sugalvot savuosius...
Klausimai:
.........
3.Eh, geras klausimas, gyvai pamatyti tai neidomu, idomu butu pabendrauti, gyvai jau maciau tas, kurias norejau pamatyti.
4.Ne
5.Niekada negalima leisti tapti patyciu auka, nes tada issigelbejimo nera
1. Labiausiai isiminusi lietuviu rasytojo citata,kodel?
2.Ar esi tas zmogus, kuris moka issisukti is bet kokios situacijos? Jei taip, kaip tai pavyksta?
3.Sunkiausia savaites diena, kuri labiausiai ir dazniausiai nesiseka? Del ko butet sita diena?
4.Ar domiesi politika? Kiek labai ir ar manai tai butina del bendro issilavinimo?
5. Bent vienas megstamas rusu rasytojas ir jo patikes veikalas, kodel? (gali buti keli)
kalipse rašė: 1.Megstamiausias menuo is visu 12 ?
2.Kodel pasirinkai butent toki nick'a kokiu esi pasivadines music.lt ?
3.Ko tikiesi is 2011 metu?
4.Kiek laiko esi music.lt narys?
5.Ar patinka si tema?
1. Gegužė
2. Senas nikas, daug kur naudoju, ir jau prie jo pripratau. Šiaip music.lt naudoju sutrumpintą niko variantą.
3. Tikiuosi, kad niekas nesutrukdys įgyvendinti savo planų.
4. Apie 3 mėnesius.
5. Jo, patinka, tik nepatinka, kad kai kurie žaidimą priima per daug rimtai arba asmeniškai, ir dar nepatinka, kai uždavinėja vadovėlinius klausimus - kada tas įvyko, kada anas. Neįdomūs man tokie, todėl į tokius neatsakinėju, ir pati tokių neuždavinėju.
1. Mėgstamiausias drabužis/aprangos detalė?
2. Kokio amžiaus reikėtų išeiti iš tėvų namų?
3. Kokią grupę/atlikėją labiausiai norėtum pamatyti gyvai?
4. Ar buvai prie jūros žiemą? Ar patiko? (aš nebuvau, bet labai norėčiau)
5. Kaip elgtumeisi, jei taptum patyčių auka?
1.Pilsvas,panasus i zmogu.
2.Sandy is muzikinio filmo Grease
3. 7
4. Dainomis ir t.t...
5.Tokios dar nebuvo
1.Megstamiausias menuo is visu 12 ?
5.Ar patinka si tema?
RockPrincess rašė: 1. Koks nors įdomus faktas apie gyvūnus. (mažai žinomas)
2. Koks nors įdomus faktas apie žmogų
3. Pirmoji knyga išleista Lietuvoje. Pavadinimas ir metai.
4. Hamletas ar Romeo ir Džiuljeta?
5. Geriausia lietuviška knyga.
1. Kazkoks bicas pries daugiau nei 40m rado diziausia slieka - 22 pedu (apie 6,5m) ilgio. Noreciau to bico veido israiska tuo momentu
2. 99.98% jog Tu esi zmogus. Likusi dalis nagrineja galimybe jog esi genetiskai mutavusi ir isvysciusi kate, kuri per savo trumpa gyvenima ismoko lietuviu kalba ir socialiniuosiu tinkapiuose nagrineja zmoniu rases ipatumus siekdama ja pavergti. Baveik faktas
3. O velniava, atrodo minejo kazkada per pamokas... . Jei gerai pamenu,kazkur apie pusamzi veliau nei kad Mazvydas, ir man rods netgi ne viena knyga buvo iskart isleista (o gal ir klystu ) ir tarp ju tas pats Katekizmas buvo,tik jau isverstas. Vel jauciu koki nauja fakta busiu sukures
4. Man priimtinesni vienisi kovotajai uz teisinguma siaim niekingam pasauly - Ir isravesiu piktzoles visas is sito roziu sodo.. nu ar kazkaip ten
5. Atlisk,dar nespejau parasyt.
---#
1. Kaip turetu atrodyti ateivis?
2. Kokiu filmo herojum/heroje noretum buti?
3. Siuo metu ant kokio skaicio statytum ruletej? (ir man visiskai nerupi, kad esi neazartiska persona arba nusistates pries losimus )
4. Esi savo naujai sukurtos grupes siela, bet jusu dar mazai kas zino. Kaip keltumetes reitinga?
5. Kokia geriausia kaledu dovana gavai esi kada gaves(-usi)?
MsCopa rašė: Tai jeigu aš, artėjanti prie trisdešimt, mokyčiausi iš animacinių filmukų vaikams, tai be abejo būtų infantilu ir rodytų mano emocinės brandos trūkumą - aš mėgstu daiktus vadinti jų tikrais vardais. Ir taikiau tai sau, o ne klausimo autorei, nes aš nežinau, kiek jai metų. Pas mane tai, deja, jau senai prasidėjusi gyvenimo pamokų stadija, multikų laikai man, vargšei, pasibaigė Prie filmukų grįšiu nebent su savo vaikais pažiūrėt
Nebandau atvertinėti į "teisingą atsakymą", ir tą jau pasakiau, tik tu klysti, net savo atveju, kad žiūrėti tokius filmus yra nebrandu. Tą grindžiu tuo, jog jie yra vertingi, nors jų formatas tinkamas ir vaikams, jie yra skirti plačiai auditorijai, ir tai, kad tas šuo šneka ar kažkas tai tokio, nereiškia, kad tai kvaila - tai yra pateikimo būdas. Juk fantastinės knygos, pasakos nėra vaikiškas dalykas, nori pasakyti, kad žmogus, skaitantis Orvelo "Gyvulių fermą", kur kiaulė įveda diktatūra (viskas yra politinė SSRS alegorija), yra vaikiškas? Aš tik sakau, nereikia būti griežtam, užtenka pasakyti, kad nesuprantu tokių filmukų, man jie nepatinka, bet nereikia sakyti, kad žmogus, žiūrėdamas tokius filmukus, yra vaikiškas. Ir suaugę žmonės stato sniego senius, važinėja rogutėmis, pridaro vaikiškų dalykų. Net jeigu tau trisdešimt, nereikia per daug vaidinti suaugusio, yapč jeigu tavo suaugusio žmogaus supratimas yra kike kategoriškas ir... vaikiškas. No offence, turbūt labai mėgstu senąją animaciją
Amaya rašė: 1. Ką rešikia itališkai praemunitas - praemunitos?
2. Kiek bus 7x8?
3. Kada ankščiausiai Lietuvos teritorijoje pagamintas cepelinas?
4. Kada paskutinį kartą lankeisi bažnyčioje?
5. Kada pirmoji lietuviška knyga buvo išleista bei kas jos autorius?
1. forewarned is forearmed. Kas įspėtas tas pasiruošęs?
2. 56.
3. 17a. pabaiga. 18a. pradžia.
4. Prieš velykas gal. Ir tik todėl, kad tas kunigas labai juokingas. Oj pala, tai buvo kaime, o kadangi kaimas tolokai nuo bažnyčios kunigas atvažiuoja ir skaito pabaldas bendruomenes namuose. Tai, skaitosi? Jei ne, prieš kokius 2 metus. Netikiu bažnyčia.
5. 1547m. Martyno Mažvydo katekizmas. Mažojoje Lietuvoje išleido.
maniškiai:
1. Koks nors įdomus faktas apie gyvūnus. (mažai žinomas)
LoseControl rašė: Tai gerai, nerašei, kad nevertinga, ir jeigu sutinki, tai aš tik patikslinu - mes sakom, kad tai yra vertinga bet kokio amžiaus žmogui, ir vadinti tai kažkokiu tai infantiliškumu yra mažų mažiausiai neatsargu ir neprotinga. O jei nežiūri, tai aišku - kiekvienam savo, your loss.
Tai jeigu aš, artėjanti prie trisdešimt, mokyčiausi iš animacinių filmukų vaikams, tai be abejo būtų infantilu ir rodytų mano emocinės brandos trūkumą - aš mėgstu daiktus vadinti jų tikrais vardais. Ir taikiau tai sau, o ne klausimo autorei, nes aš nežinau, kiek jai metų. Pas mane tai, deja, jau senai prasidėjusi gyvenimo pamokų stadija, multikų laikai man, vargšei, pasibaigė Prie filmukų grįšiu nebent su savo vaikais pažiūrėt
Tai gerai, nerašei, kad nevertinga, ir jeigu sutinki, tai aš tik patikslinu - mes sakom, kad tai yra vertinga bet kokio amžiaus žmogui, ir vadinti tai kažkokiu tai infantiliškumu yra mažų mažiausiai neatsargu ir neprotinga. O jei nežiūri, tai aišku - kiekvienam savo, your loss.
Amaya, tai žinau, aš juokavau, nes tikslaus atsakymo nežinojau, vargu ar tai apčiuopiama dalis .
LoseControl rašė: Užbėgau biški, atsakysiu ir į tavuosius:
1. 16-17a.? Neatsimenu tiksliai, gal vėliau..
2. Taip.
3. Justicija, pagal vardą, turėtų būti kokio teisingumo deivė, taigi - 'teisingumas yra aklas'.
4. Pyktis
5. Veidas, akys.
Į antrąjį klausimą pataikei vikipedija rašo: Į Lietuvą bulvės pateko Lenkijos karaliaus ir Lietuvos didžiojo kunigaikščio Augusto III (1696-1763) laikais, spėjama, per Rietavą. Iš pradžių bulvių laukai išplito dvarų žemėse, tačiau netrukus jas ėmė auginti visi žemdirbiai.
Bet visiškai nepataikei į ketvirtąjį klausimą nes Molotovo kokteilis - butelis su degiuoju skysčiu. Jis naudotas Antrojo pasaulinio karo metais. Tokia ir sudėtis: degus skystis (dažniausiai benzinas, žibalas ir skuduras, išmirkytas tame pačiame skystyje arba jų mišinyje.
Ištiesų reikėjo tik truputuką pagooglint .
1. Jis turėtų pasitraukti, tyliai užleisti vietą tam kas jo vertas.
2. Citata: „Aš tikiu, tačiau mano tikėjimas yra taip apipintas dvejonėmis, kad vargu ar tai išvis tikėjimas. Tačiau šį faktą aš laikau savo stiprybe.“
3. Problemų svarstymas, pasikeitimas nuomonėmis susirinkime, posėdyje.
4. Turiu knygą bet iki 1984 nepriėjau dabar Gyvulių ūkį skaitau.
5. Pirmiausia pabandyčiau genetiškai modifikuotus produktus bei kuo daugiau stebėti žmonių ar tie GMO nekelia jiems alergijos bei ligų, žinoma neišvegtume ir mirčių tačiau visgi geriau nei mirti nuo bado. Ištikrųjų čia sunkus klausimas ir reikia ilgai lyginti kas geriau ar genetiškai modifikuoti produktai ar mirtis?.
--
1. Ką rešikia itališkai praemunitas - praemunitos?
2. Kiek bus 7x8?
LoseControl rašė: Ne mūsų reikalas, bet, norėdama pavaidinti, tu iškreipi savo mąstymą - šita animacija vertingesnė už visus tavo filmus vertybiniu pagrindu, ir nors Mikė Pūkuotukas atrodo vaikiškas, iš jo galima tiek pasimokyti ir pamatyti nevaikišką prasmę.
Aš niekur nerašiau, kad nevertinga - rašiau, kad viskam savas amžius, viskam savas laikas Kas vienam atrodo kaip didžiausias atradimas, kitam tai jau senai nueiti ir išmindžioti keliai Va tu to nesupranti, todėl bandai mane atvertinėti į "teisingą mąstymą". Nevaidinu, sakau, kaip yra, bet vaidinčiau, jei bandyčiau apsimest, kad man labai įdomūs vaikiški animaciniai filmukai, kad tik jums įtikčiau.
1. Sunku pasakyti, atsirenku. O gal tiksliau - tikiu savo padarytomis išvadomis ir apibendrinu, t.y. pats sugalvoju stereotipus .
2. Užkariavo galus, iš respublikos padarė imperiją, man rodos.
3. Be abejo, domėjausi astronomija, tai atrodo nerealu, kad jų nėra. Nros atrodo nesvarbu, nes netikiu, kad jie nei ateis, nebent labai mažai jų bus, nes keliauti tolimus atstumus ir grįžti yra keblu.
4. Lietuvoj viskas gerai. Sakau, kaimiečiams pensininkams gerai nebus. Mėgstam skųstis per daug.
5. Su draugais. Smagiai labai.
1. Ar Gbagbo pasitrauks iš posto?
2. Jeigu turi moto, koks jis? Arba labiausiai patinkanti/pirmiausiai šovusi į galvą citata/mintis?
3. Kokias asociacijas/vaizdinį kelia žodis 'debatai'. Apart, žinoma, pokalbio.
4. Viliuosi, kad bus kažkas perskaitęs: trumpai apsakyk knygos 1984 sukeltą įspūdį.
5. Kas geriau: duoti afrikiečiams modifikuoto maisto, ir GALBŪT rizikuoti ligomis, ar leisti jiems mirti nuo bado? Ždž, tavo pozicija dėl genetiškai modifikuoto maisto.
Ne mūsų reikalas, bet, norėdama pavaidinti, tu iškreipi savo mąstymą - šita animacija vertingesnė už visus tavo filmus vertybiniu pagrindu, ir nors Mikė Pūkuotukas atrodo vaikiškas, iš jo galima tiek pasimokyti ir pamatyti nevaikišką prasmę.
Gabux rašė: 1. Prie ko čia? Ir suaugę žiūri tokius, tai jie jau infantilūs? Kažkaip hiperbolizavai, ir gerokai.
Plius: Dėl Hado - wtf? Kaip galima neprisiminti. Čia gi bendras išsilavinimas..
Bix'ai. - Ohh yea. Čia tai tikrai ne-infantilu.. Juodas humoras ir ne vietoje.
---
Na nesvarbu, tęsti galite toliau.
1. Taip, manau, kad suaugę, žiūrintys animacinius filmukus, skirtus ikimokyklinio amžiaus vaikams, yra infantilūs. Aš pati kartais žiūriu tuos multikus, dažniausiai anime, bet jau iš šuniuko su kačiuku tai tikrai išaugau Ir nėra čia ko įsižeist, tau patinka, tu žiūri, o ką kiti apie tai galvoja - ne tavo reikalas
2. Kai praeis 10 metų nuo mokyklos baigimo, suprasi, kad galima labai daug ko neprisimint
3. Juodas humoras visada ne vietoje Todėl jis ir juodas
1. Ar aukoji labdarai? Kodėl?
2. Ar mėgsti kalbėti telefonu?
3. Ar užkalbini nepažįstamus žmones? Kaip reaguoji, jei užkalbina tave?
4. Ką manai apie batų ir drabužių kainas Lietuvoje? (nes man tai jos siaubą kelia)
5. Darbas - vertybė ar prievolė?
1.Aukoju, 10 svaru y menesi,nedaug, bet kol kas tik tiek tegaliu,yra programa kad gali pasirinkt viena vaika kuriam visi pinigai eis, o kodel? todel kad malonu gauti laiska is organizacijos kur panaudojo tos pinigus,anoi savaitei mano remiamai mergaitei nupirko lovyte, nice! gavau net jos nuotrauka. daugiau info ce https://www.worldvision.org/
2.ko ce nemegt? jei yra su kuo apie ka kalet visad prasom!
3.Nedaznai buna sitoks atvejis bet pasitaiko, dazniausiai panas kalbinu o jei pati uzkalina, zinoma jei ne toks kuris iesko panetkiu tada buna fun.
4.Normalios tos kainos, visur tas pats, ne tik lietuvoi.Jei jau nuori ale stilingai, ir graziai tai pinigeliu visad daugiau reiks.
5.Man vertybe, kaip kitiem nezinau.
Klausimai:
1.Tikite stereotipais? Klijuojate jos kitiem?
2.Visi zinome Senoves Romenu imperatoriu Kaligula, kuom jis pasizymejo?
3.Tikite ateiviais?
4.Negi lietuvoje taip blogai?
5.Kaip sutikai naujus metus?
Gabux rašė: 1. Ar esi vaikščiojęs su klumpėmis? Ir kaip?
2. Kokios šalies virtuvė labiausiai patinka, kokie patiekalai konkrečiai?
3. Kokios mintys kyla pažiūrėjus šį? --> https://www.tiputapu.lt/lt/linksm...s-var du-au---3/
4. Ar Hadas nuoširdžiai mylėjo Persefonę, kodėl taip manai?
5. Gražiausia Lietuvos bažnyčia.
1. Ne, nesu, o kur jas gauti? Norėčiau pabandyt.
2. Kiniečių. Pavadinimų tikrai nežinau - tik sudėtį
3. Ojėzusmarija, tikrai jokių minčių nekyla, nekenčiu infantilumo.
4. Neprisimenu, kas jie tokie buvo, bet manau, kad mylėjo.
5. Bix'ai
4. Ką manai apie batų ir drabužių kainas Lietuvoje? (nes man tai jos siaubą kelia)
LoseControl rašė: 1. Ar J. Assange buvo pakištas? Kodėl taip manai? (nepriimu "nežinau jo". Bus proga apsišviesti, jei reiks )
2. Kas yra likimas, ar sėkmė? Ar jie egzistuoja, ar tiesiog yra išlikę įvykių, kurie tiesiog įvyko, įvardinimai?
3. Kas yra normalus žmogus?
4. Ar tau nepatinka homoseksualų noras įsivaikinti? Kodėl? (kas geriau, augti be šeimos vaikų namuose, ar pas homoseksualą/us?)
5. Ar blogį galima apibrėžti tiksliai, ar tai yra subjektyvus dalykas?
--
1. Manau, kad taip. Nes jo "WikiLeaks" išties daug kam yra neparankus;
2. Nelabai supratau antros sakinio dalies. Tačiau likimas ir sekmė skirtingi dalykai. Rašiau apie tai daug savo diplominiame darbe. Lemtis kaip tokia išties egzistuoja, ji nepakeičiama. O visokie atsitiktinumai, smulkūs įvykiai tik priemonė tam, kad lemtis būtų įgyvendinta. Mano supratimu, žmogaus gyvenimas - it tunelis. Yra tam tikri taškai, prie kurių jis būtinai prieis, o kokį kelią pasirinks [ką tame kelyje patirs] - priklauso jau nuo jo pačio. Tačiau nulemtas įvykis vis tiek liks nepakitęs. Iškart galvon šauna filmas "Atsargiai, durys užsidaro".
3. Normalus - valgantis, kvepuojantis, mąstantis, mylintis... čia galima daug tęsti.
4. Nepatinka. Aš už pilnavertę šeimą su tėvu ir mama. Geriau jau visai be šeimos. Vaikų namuose. Manau, vaiko psichika taip būtų sužalota mažiau;
5. Pats "blogis" labai abstrakti sąvoka. Sąmoningas kenkimas ir dar daugybė kitokių jo formų. Iš esmės, subjektyvu.
----
1. Ar esi vaikščiojęs su klumpėmis? Ir kaip?
3. Kokios mintys kyla pažiūrėjus šį? --> https://www.tiputapu.lt/lt/linksm...s-var du-au---3/
2. Taip.
3. Justicija, pagal vardą, turėtų būti kokio teisingumo deivė, taigi - 'teisingumas yra aklas'.
4. Pyktis
5. Veidas, akys.
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2011 m. sausio 8 d. 00:33:28
2011 m. sausio 7 d. 19:35:54
1. "Pasauliu netikiu, o pasaka tikiu..." Mačernis arba Radauskas, dabar nebeprisiminsiu greitai - seniai neturiu literatūrinių pamokų. Kodėl mėgstu? Nes sutinku stebuklinga vaizduotės galia - ir tiek
2.Yra toks pasakymas: "Nėra to blogo, iš kurio negalima išsisukti..", nu aš tai savo sakyčiau tokį: "Nėra to blogo, kuriame pamatęs kažko-tai gero belikusius trupinius ar atsirandančias užuomazgas, negalėtum sulaukti arba suspėt atpažint pavirstant, kristalizuojantis viską į gera". Taigi, kokia bebūtų bloga situacija, sakau sau: išgyvensiu
3.Pirmoji diena po švenčių, kai žmonės būna aršūs. O jei savaitės diena konkrečiai - po laisvo sekmadienio einantis pirmadienis.
4.Ne dėl bendro išsilavinimo esu priverstas domėtis ja. Dėl besikeičiančių įstatymų politikos ir netolygios, neprognozuojančios ekonominės politikos Lietuvoje jaučiuosi skriaudžiamas materialiai. Mėgstamąja laisvalaikio forma domėjimąsi politika nepavadinčiau...
5.Fiodoras Dostojevskis: Idiotas bei Nusikaltimas Ir Bausmė. Skaičiau kaip knygas pagal programą, bet labai palietė šie literatūros darbai kaip ir R.Bacho-Žuvėdra arba K.M.Remarko-Juodasis Obeliskas ir W.Goethes-Jaunojo Verterio Kančios
Ačiū, protingi klausimai.
Pamėginsiu sugalvot savuosius...
Klausimai:
.........
2011 m. sausio 7 d. 15:00:24
2. Tada kada busi tam pasiruoses, ir galesi save islaikyti be tevu pagalbos. Tokiu atveju pirmyn, nera ko delsti, reikia ismokti buti savarankisku.
3.Eh, geras klausimas, gyvai pamatyti tai neidomu, idomu butu pabendrauti, gyvai jau maciau tas, kurias norejau pamatyti.
4.Ne
5.Niekada negalima leisti tapti patyciu auka, nes tada issigelbejimo nera
2011 m. sausio 7 d. 12:32:17
5.Ar patinka si tema?
1. Gegužė
2. Senas nikas, daug kur naudoju, ir jau prie jo pripratau. Šiaip music.lt naudoju sutrumpintą niko variantą.
3. Tikiuosi, kad niekas nesutrukdys įgyvendinti savo planų.
4. Apie 3 mėnesius.
5. Jo, patinka, tik nepatinka, kad kai kurie žaidimą priima per daug rimtai arba asmeniškai, ir dar nepatinka, kai uždavinėja vadovėlinius klausimus - kada tas įvyko, kada anas. Neįdomūs man tokie, todėl į tokius neatsakinėju, ir pati tokių neuždavinėju.
1. Mėgstamiausias drabužis/aprangos detalė?
2. Kokio amžiaus reikėtų išeiti iš tėvų namų?
3. Kokią grupę/atlikėją labiausiai norėtum pamatyti gyvai?
4. Ar buvai prie jūros žiemą? Ar patiko? (aš nebuvau, bet labai norėčiau)
5. Kaip elgtumeisi, jei taptum patyčių auka?
2011 m. sausio 6 d. 22:01:02
2.Sandy is muzikinio filmo Grease
3. 7
4. Dainomis ir t.t...
5.Tokios dar nebuvo
5.Ar patinka si tema?
2011 m. sausio 6 d. 21:52:36
2. 99.98% jog Tu esi zmogus. Likusi dalis nagrineja galimybe jog esi genetiskai mutavusi ir isvysciusi kate, kuri per savo trumpa gyvenima ismoko lietuviu kalba ir socialiniuosiu tinkapiuose nagrineja zmoniu rases ipatumus siekdama ja pavergti. Baveik faktas
3. O velniava, atrodo minejo kazkada per pamokas...
4. Man priimtinesni vienisi kovotajai uz teisinguma siaim niekingam pasauly - Ir isravesiu piktzoles visas is sito roziu sodo.. nu ar kazkaip ten
5. Atlisk,dar nespejau parasyt.
---#
1. Kaip turetu atrodyti ateivis?
2. Kokiu filmo herojum/heroje noretum buti?
3. Siuo metu ant kokio skaicio statytum ruletej? (ir man visiskai nerupi, kad esi neazartiska persona arba nusistates pries losimus
4. Esi savo naujai sukurtos grupes siela, bet jusu dar mazai kas zino. Kaip keltumetes reitinga?
5. Kokia geriausia kaledu dovana gavai esi kada gaves(-usi)?
2011 m. sausio 4 d. 19:30:24
Tai jeigu aš, artėjanti prie trisdešimt, mokyčiausi iš animacinių filmukų vaikams, tai be abejo būtų infantilu ir rodytų mano emocinės brandos trūkumą - aš mėgstu daiktus vadinti jų tikrais vardais. Ir taikiau tai sau, o ne klausimo autorei, nes aš nežinau, kiek jai metų. Pas mane tai, deja, jau senai prasidėjusi gyvenimo pamokų stadija, multikų laikai man, vargšei, pasibaigė
Nebandau atvertinėti į "teisingą atsakymą", ir tą jau pasakiau, tik tu klysti, net savo atveju, kad žiūrėti tokius filmus yra nebrandu. Tą grindžiu tuo, jog jie yra vertingi, nors jų formatas tinkamas ir vaikams, jie yra skirti plačiai auditorijai, ir tai, kad tas šuo šneka ar kažkas tai tokio, nereiškia, kad tai kvaila - tai yra pateikimo būdas. Juk fantastinės knygos, pasakos nėra vaikiškas dalykas, nori pasakyti, kad žmogus, skaitantis Orvelo "Gyvulių fermą", kur kiaulė įveda diktatūra (viskas yra politinė SSRS alegorija), yra vaikiškas? Aš tik sakau, nereikia būti griežtam, užtenka pasakyti, kad nesuprantu tokių filmukų, man jie nepatinka, bet nereikia sakyti, kad žmogus, žiūrėdamas tokius filmukus, yra vaikiškas. Ir suaugę žmonės stato sniego senius, važinėja rogutėmis, pridaro vaikiškų dalykų. Net jeigu tau trisdešimt, nereikia per daug vaidinti suaugusio, yapč jeigu tavo suaugusio žmogaus supratimas yra kike kategoriškas ir... vaikiškas. No offence, turbūt labai mėgstu senąją animaciją
2011 m. sausio 4 d. 18:40:06
2. Kiek bus 7x8?
1. forewarned is forearmed. Kas įspėtas tas pasiruošęs?
2. 56.
3. 17a. pabaiga. 18a. pradžia.
4. Prieš velykas gal. Ir tik todėl, kad tas kunigas labai juokingas. Oj pala, tai buvo kaime, o kadangi kaimas tolokai nuo bažnyčios kunigas atvažiuoja ir skaito pabaldas bendruomenes namuose. Tai, skaitosi? Jei ne, prieš kokius 2 metus. Netikiu bažnyčia.
5. 1547m. Martyno Mažvydo katekizmas. Mažojoje Lietuvoje išleido.
maniškiai:
2011 m. sausio 4 d. 18:39:12
Tai gerai, nerašei, kad nevertinga, ir jeigu sutinki, tai aš tik patikslinu - mes sakom, kad tai yra vertinga bet kokio amžiaus žmogui, ir vadinti tai kažkokiu tai infantiliškumu yra mažų mažiausiai neatsargu ir neprotinga. O jei nežiūri, tai aišku - kiekvienam savo, your loss.
2011 m. sausio 4 d. 17:09:02
Amaya, tai žinau, aš juokavau, nes tikslaus atsakymo nežinojau, vargu ar tai apčiuopiama dalis
2011 m. sausio 4 d. 15:24:00
Užbėgau biški, atsakysiu ir į tavuosius:
2. Taip.
4. Pyktis
5. Veidas, akys.
Į antrąjį klausimą pataikei vikipedija rašo: Į Lietuvą bulvės pateko Lenkijos karaliaus ir Lietuvos didžiojo kunigaikščio Augusto III (1696-1763) laikais, spėjama, per Rietavą. Iš pradžių bulvių laukai išplito dvarų žemėse, tačiau netrukus jas ėmė auginti visi žemdirbiai.
Bet visiškai nepataikei į ketvirtąjį klausimą nes Molotovo kokteilis - butelis su degiuoju skysčiu. Jis naudotas Antrojo pasaulinio karo metais. Tokia ir sudėtis: degus skystis (dažniausiai benzinas, žibalas ir skuduras, išmirkytas tame pačiame skystyje arba jų mišinyje.
Ištiesų reikėjo tik truputuką pagooglint
1. Jis turėtų pasitraukti, tyliai užleisti vietą tam kas jo vertas.
2. Citata: „Aš tikiu, tačiau mano tikėjimas yra taip apipintas dvejonėmis, kad vargu ar tai išvis tikėjimas. Tačiau šį faktą aš laikau savo stiprybe.“
3. Problemų svarstymas, pasikeitimas nuomonėmis susirinkime, posėdyje.
4. Turiu knygą bet iki 1984 nepriėjau dabar Gyvulių ūkį skaitau.
5. Pirmiausia pabandyčiau genetiškai modifikuotus produktus bei kuo daugiau stebėti žmonių ar tie GMO nekelia jiems alergijos bei ligų, žinoma neišvegtume ir mirčių tačiau visgi geriau nei mirti nuo bado. Ištikrųjų čia sunkus klausimas ir reikia ilgai lyginti kas geriau ar genetiškai modifikuoti produktai ar mirtis?.
--
2. Kiek bus 7x8?
2011 m. sausio 4 d. 14:33:47
Ne mūsų reikalas, bet, norėdama pavaidinti, tu iškreipi savo mąstymą - šita animacija vertingesnė už visus tavo filmus vertybiniu pagrindu, ir nors Mikė Pūkuotukas atrodo vaikiškas, iš jo galima tiek pasimokyti ir pamatyti nevaikišką prasmę.
2011 m. sausio 4 d. 14:11:29
2. Užkariavo galus, iš respublikos padarė imperiją, man rodos.
3. Be abejo, domėjausi astronomija, tai atrodo nerealu, kad jų nėra. Nros atrodo nesvarbu, nes netikiu, kad jie nei ateis, nebent labai mažai jų bus, nes keliauti tolimus atstumus ir grįžti yra keblu.
4. Lietuvoj viskas gerai. Sakau, kaimiečiams pensininkams gerai nebus. Mėgstam skųstis per daug.
5. Su draugais. Smagiai labai.
1. Ar Gbagbo pasitrauks iš posto?
2. Jeigu turi moto, koks jis? Arba labiausiai patinkanti/pirmiausiai šovusi į galvą citata/mintis?
3. Kokias asociacijas/vaizdinį kelia žodis 'debatai'. Apart, žinoma, pokalbio.
4. Viliuosi, kad bus kažkas perskaitęs: trumpai apsakyk knygos 1984 sukeltą įspūdį.
5. Kas geriau: duoti afrikiečiams modifikuoto maisto, ir GALBŪT rizikuoti ligomis, ar leisti jiems mirti nuo bado? Ždž, tavo pozicija dėl genetiškai modifikuoto maisto.
2011 m. sausio 4 d. 14:00:49
2011 m. sausio 4 d. 13:42:31
1. Prie ko čia? Ir suaugę žiūri tokius, tai jie jau infantilūs? Kažkaip hiperbolizavai, ir gerokai.
---
1. Taip, manau, kad suaugę, žiūrintys animacinius filmukus, skirtus ikimokyklinio amžiaus vaikams, yra infantilūs. Aš pati kartais žiūriu tuos multikus, dažniausiai anime, bet jau iš šuniuko su kačiuku tai tikrai išaugau
2. Kai praeis 10 metų nuo mokyklos baigimo, suprasi, kad galima labai daug ko neprisimint
3. Juodas humoras visada ne vietoje
2011 m. sausio 4 d. 13:26:38
1.Aukoju, 10 svaru y menesi,nedaug, bet kol kas tik tiek tegaliu,yra programa kad gali pasirinkt viena vaika kuriam visi pinigai eis, o kodel? todel kad malonu gauti laiska is organizacijos kur panaudojo tos pinigus,anoi savaitei mano remiamai mergaitei nupirko lovyte, nice! gavau net jos nuotrauka. daugiau info ce https://www.worldvision.org/
2.ko ce nemegt? jei yra su kuo apie ka kalet visad prasom!
3.Nedaznai buna sitoks atvejis bet pasitaiko, dazniausiai panas kalbinu
4.Normalios tos kainos, visur tas pats, ne tik lietuvoi.Jei jau nuori ale stilingai, ir graziai tai pinigeliu visad daugiau reiks.
5.Man vertybe, kaip kitiem nezinau.
Klausimai:
1.Tikite stereotipais? Klijuojate jos kitiem?
2.Visi zinome Senoves Romenu imperatoriu Kaligula, kuom jis pasizymejo?
3.Tikite ateiviais?
4.Negi lietuvoje taip blogai?
5.Kaip sutikai naujus metus?
Yeah I'm sick, oh so sick, I'm so sick of this shit. Yeah I'm lit, I'm so lit, I'm so fucked up off it. So I stumble around, till I stumble, fall down to this puddle of my tears laying here on the ground
2011 m. sausio 4 d. 12:28:29
---
2011 m. sausio 4 d. 11:49:37
1. Ne, nesu, o kur jas gauti? Norėčiau pabandyt.
2. Kiniečių. Pavadinimų tikrai nežinau - tik sudėtį
3. Ojėzusmarija, tikrai jokių minčių nekyla, nekenčiu infantilumo.
4. Neprisimenu, kas jie tokie buvo, bet manau, kad mylėjo.
5. Bix'ai
2011 m. sausio 4 d. 10:24:53
1. Ar J. Assange buvo pakištas? Kodėl taip manai? (nepriimu "nežinau jo". Bus proga apsišviesti, jei reiks
2. Kas yra likimas, ar sėkmė? Ar jie egzistuoja, ar tiesiog yra išlikę įvykių, kurie tiesiog įvyko, įvardinimai?
3. Kas yra normalus žmogus?
4. Ar tau nepatinka homoseksualų noras įsivaikinti? Kodėl? (kas geriau, augti be šeimos vaikų namuose, ar pas homoseksualą/us?)
5. Ar blogį galima apibrėžti tiksliai, ar tai yra subjektyvus dalykas?
--
1. Manau, kad taip. Nes jo "WikiLeaks" išties daug kam yra neparankus;
2. Nelabai supratau antros sakinio dalies. Tačiau likimas ir sekmė skirtingi dalykai. Rašiau apie tai daug savo diplominiame darbe. Lemtis kaip tokia išties egzistuoja, ji nepakeičiama. O visokie atsitiktinumai, smulkūs įvykiai tik priemonė tam, kad lemtis būtų įgyvendinta. Mano supratimu, žmogaus gyvenimas - it tunelis. Yra tam tikri taškai, prie kurių jis būtinai prieis, o kokį kelią pasirinks [ką tame kelyje patirs] - priklauso jau nuo jo pačio. Tačiau nulemtas įvykis vis tiek liks nepakitęs. Iškart galvon šauna filmas "Atsargiai, durys užsidaro".
3. Normalus - valgantis, kvepuojantis, mąstantis, mylintis... čia galima daug tęsti.
4. Nepatinka. Aš už pilnavertę šeimą su tėvu ir mama. Geriau jau visai be šeimos. Vaikų namuose. Manau, vaiko psichika taip būtų sužalota mažiau;
5. Pats "blogis" labai abstrakti sąvoka. Sąmoningas kenkimas ir dar daugybė kitokių jo formų. Iš esmės, subjektyvu.
----
2011 m. sausio 3 d. 15:04:11
2. Taip.
4. Pyktis
5. Veidas, akys.