Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Žaidimas: "5 klausimai / 5 atsakymai"

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011 ... 42
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
Silentist
2017 m. birželio 22 d. 16:42:31

patiko einaras: cituoju savo įrašą. savimyla, eina sau.

2017 m. birželio 22 d. 16:18:19 2017-06-22 16:19:17

Tiesiog galima imti ir įkurti blaivybės sąjungą.. {#} (čia dėl 4 kl.)

1. Visi tie atvejai, kuriuos išvardinai, yra paprasti kolektyvinės pasąmonės reiškinio egzistavimo padariniai. Bet kuriam žmogui, kurio paklaustum, atrodytų, kad mėlyna spalva reiškia šaltį, o raudona karštį. Ir tame logikos tikrai yra. Pvz, dailėje, spalvų spektre, pagal spalvų perėjimą, jos keliauja nuo šiltų iki šaltų atspalvių. Šiltos ir yra raudona, geltona, kiti jų atspalviai, o į šaltumą eina mėlyna su savo atspalviais. Tik žalia laikoma nei tokia, nei anokia, ji neutrali. Taigi o tos asociacijos aiškiai yra paimtos iš gamtos. Šilti atspalviai asociuojasi su saule, ugnimi, šalti - su ledu, sniegu (nesvarbu, kad sniegas baltas, o balta kaip žinoma, yra visos spalvos). Na čia tik tą nelemtą kolektyvinę pasąmonę galima kaltinti dėl tokio išsikreipimo. Gerai, kad dailėje ne visada būtina paklusti šiems visuomenės suformuotiems dėsniams. O štai metalai, jie pagal savo medžiagiškumą kelia šaltumo įspūdį, tai mėylną spalvą laisvai galima sieti. Aš, be abejo, lygiai taip pat paklūstu šiems dėsniams. Vienintelis dalykas, kuris atrodo keistas, kad mėlyna spalva priskiriama vyriškai giminei, o raudona moteriškai. Šitai jau iš kur atsirado, neturiu supratimo.

2. Pink Floyd nemėgti – neįmanomas dalykas mano pasaulyje. Kartas nuo karto tenka grįžti prie jų, nes grupė yra nemirtinga, ir kiek teko pastebėti, neatsibostanti, stebinanti vis iš naujo. Daugiausiai klausomo albumo kaip ir nėra, nes mėgstamiausios dainos išsidėsčiusios per įvairius albumus, tačiau mėgstamiausias albumas pagal savo koncepciją būtų gal: a) pagal populiariausius - Dark Side of The Moon, b) pagal ne tokius populiarius – A Momentary Lapse Of Reason arba Animals.

3. Stengiuosi nepamiršt pasveikint visų artimiausių žmonių, nesvarbu ar gyvai, ar virtualioje aplinkoje. O ar visada pavyksta, čia kitas klausimas. Pastebėjau tik tokią tendenciją iš savo pusės, kad jeigu yra galimybė kažką pasveikint gyvai, tai jokių facebook‘o sienų nespam‘inu. Apksritai tie sienos sveikinimai atrodo kaip kičas. Dauguma paprastai sveikina vien iš mandagumo, nes taip reikia, o ne dėl to, kad nuoširdžiai nori tą žmogų šitokiu būdu pradžiuginti, nes jiems jie net nerūpi ir jie jų net nepažįsta iš tikrųjų.

4. Mano grožio supratimas pasižymi tuo, kad aš jo neįžvelgiu ten, kur tuo pačiu neįžvelgiu prasmės. Prasmę kiekvienas suvokia individualiai. Lygiai taip pat kaip ir grožį. Tad manau sąsaja šitoj vietoj aiški. Kalbant apie matematines išraiškas, tai viskas priklauso nuo to, kokios jos. Jeigu geometrinės formos yra matematinės išraiškos, tada matau jose grožį, nes tos formos yra visur aplinkui, aš jas galiu tiesiogiai matyti ir suvokti, pritaikyti. Bet jeigu kalba eina apie matematines formules ar kokius dėsnius, tada aš nesuprantu, kurioj vietoj slypi jų grožis. Kartais atrodo, jos turėtų palengvinti gyvenimą, jos turėtų būti aiškios ir suprantamos, tačiau realiai yra atvirkščiai -  dažniausiai jos tik trukdo, apsunkina protą.

5. Nėra tekę būti tokioj šaly (most likely – Anglijoj). Bet yra tekę matyti, čia pat, Lietuvoj žmones mašinose, su vairu kitoje pusėje. Ir mane daugiau trikdo tas mašinos interjeras nei eismo taisyklių skirtumai.

1. De javu jausmas. Ar dažnai aplanko? Kokios mintys šia tema?

2. Savo tikslų sieki bet kokia kaina (vedamas ambicijų ir oportunizmo) ar daugiau pasiduodi natūraliai gyvenimo tėkmei (per daug nepergyvendamas, kai kažkas vyksta ne taip, kaip norėtum)?

3. Daina, visada sukelianti stiprias emocijas (gali būti ir visas sąrašas).

4. Jei būtum mokslininkas, kokioj mokslo srity norėtum dirbti? Kodėl?

5. Ar tiki, kad mokslas kada nors iki galo išaiškins pasaulio ir visos Visatos susikūrimą?

2017 m. birželio 22 d. 13:13:40 2017-06-22 13:16:57

1. Niekad neskirstau savo grojaraščio į žanrus. Taip, išgirdęs dainą pamąstau, koks čia stilius, bet pagal jį diferencijuoti savo klausomumo aš tikrai nelinkęs. Na bet šiuo metu daugiausiai klausiau Pink Floyd diskografijos (norėdamas ją prisiminti). Tai tarkim progresyvusis / psichodelinis rokas.

2. Užvakar buvo "fojiškos" nuotaikos {#}

3. Rytas. Cituoju savo 2017 m. gegužės 31 d. įrašą "Esu naktibalda, bet vis tiek rytą visada vertinsiu labiau. Pradėjimas lemia užbaigimą ir ne atvirkščiai." 

Plačiau: rytas tiesiog asocijuojasi su visokeriopu "atsišviežinimu", atsinaujinimu (panašiai kaip kai kuriems asocijuojasi pavasaris) ir mane tas labai traukia. Ypač man yra įstrigę šeštadienio rytai Vilniaus viduryje, nes tada pamatai "tuščiąjį" Vilnių, visai kitokie miesto vaizdiniai atsiveria. Galbūt netgi ta maloni rytinė tuštuma man patinka. Netgi internetuose įdomiau būti ryte, nes ten nieko nevyksta ir sutaupai savo laiko, kurį išeikvotum vakariniams ginčams feisbuke ar music'e {#}

4. Prieš keletą metų būčiau sakęs "nesupratingumą", bet dabar renkuos panašumų turinčią savybę "negebėjimą adekvačiai mąstyti". Šį klausimą uždavęs asmuo jau sužinojo, kaip aš nemėgstu tokių vertinimų kaip "viskas n kartų brangiau nei kažkur", kai skirtumas ten tėra, tarkim, 20%. Tai čia yra atskiras viso to "neadekvatumų" pluošto atvejis. Blogiau yra tai, kad tas neadekvatumas plinta ir daugelio smegenys yra per prastos atmesti tą "išpūtimą". Pvz, Verygos (tikriausiai) suklastota statistika. Toks jausmas, kad žmonės, iškeldami gerokai išgražintus teiginius, patys nori susikurti sau problemų ir man tai visiškai nesuvokiama. Kodėl tiesiog nepradėt blaiviai mąstyt. Gal tikrai reikia blaivybės {#}

5. Aš gyvenu man pačiam kenksminga "kiekybės" filosofija: susidarau dienotvarkę, kurioje nurodyta, kad turiu nuveikti šitą, antrą ir trečią, tos dienotvarkės dažniausiai neišpildau ir pradedu nematyti jos prasmės ir dar save ėsti, kad negaliu padaryti tiek, kiek noriu. Todėl po kurio laiko atsisakau šitos idėjos, pradedu gyventi laisvą gyvenimą, po to vėl pradedu ilgėtis režimo. Tai žodžiu, bangavimas tarp "kiekybės" ir visiškos laisvės, kurį turbūt būtų galima įvardyti gražia trigonometrine funkcija. {#}

1. Ar suteikiate "spalvotas" asociacijas "nespalvotiems" reiškiniams/objektams? 

Pavyzdžiai iš mano patirties:

a) Kažkaip besimokant chemijos pradėjo rodytis, kad metalai yra mėlyni, o nemetalai yra raudoni, nors greičiausiai tai tebuvo kažkokia periodinės lentelės iliustracija kokiam vadovėlyje.

b) Šiluma asocijuojasi su raudona, o šaltis su mėlyna, nors šitie dalykai su spalva apskritai nieko bendro neturi. Bet matyt per žymėjimus ant čiaupo rankenėlių arba orų prognozių žemėlapius įstrigo. 

c) Kai sudarinėju tam tikrą dainų top'ą, labiausiai patikusias dainas žymiu mėlynai excel faile, mažiau patikusias žaliai, po to geltonai ir labiausiai nepatikusias raudonai. Nelabai galiu paaiškinti šitos asociacijos.

2. 

Jei nemėgstate Pink Floyd: kodėl?

Jei mėgstate Pink Floyd: daugiausiai klausomas / mėgstamiausias jų albumas?

3. Turintiems facebook paskyrą: ar sveikinate savo fb draugus gimtadienio proga parašydami jiems ant sienos "Sveikinu!" ar kažką, kas lakoniškumu prilygtų minėtajam žodžiui? Jei taip, kodėl taip darote?

Neturintiems facebook paskyros: ar nepamirštate pasveikinti savo draugų / giminių gimtadienio proga?

4. Ar matematinėse išraiškose įžvelgiate grožį? Jei neįžvelgiate, ar manote, kad kažkas jums trukdo jį įžvelgti?

5. Ar esate buvęs/buvusi šalyse, kur yra kairės pusės eismas? Ar jautėtes sutrikdytas (-a) tokio pokyčio?

2017 m. birželio 21 d. 20:00:37

1. Atostogos rudens vidury. Kur pasirinksi keliaut - ten, kur oras panašus kaip ir Lietuvoj ar ten, kur daug šilčiau/šalčiau?

Man tinka ir patinka Lietuvos klimatas. O pernelyg didelio karščio labai nemėgstu. Taigi mieliau rinkčiaus ten, kur oras panašus kaip ir Lietuvoj.

2. Ar manulai gražūs?

Be abejonės. Kaip ir visi gyvūnai (beveik visi).

3. Ką pasiūlytum paragaut žmogui, kuris nemėgsta/bijo ragaut sušių?

Na jei žmogus atgrasus iš egzotinių pasaulio vietų kilusiam maistui, tai nelabai ką tokiam pasiūlysi. Gal jam patiktų bent "suvakariškėjęs" patiekalas - apkepti kalmarų žiedai ar krevetės.

4. Kaip patinka "Geležinės Lapės" kavinė?

Nebuvau, nemačiau, nežinau.

5. Įsisukau į šį žaidimą ir dabar galvoju - o kokia viso to prasmė, kai mūsų liko tik keli? Kodėl jūs vis dar žaidžiat šį (ir galbūt kitus) žaidimus?

Būtent dėl to - nes liko tik keli. Reikia gi kam nors sudaryti tą ratą. Prasmė tame ir yra - gerai leisti laiką, mėgautis tuo. O žaidžiu, nes smagu. Tokia ir yra žaidimų esmė.

1. Kokių muzikos žanrų pastaruoju metu klausai?

2. Apie ką buvo paskutinė matyta dokumentika?

3. Mėgstamiausias paros metas. Ir kodėl.

4. Ką sunkiausia toleruoti šioje mūsų visuomenėje?

5. Kokia filosofija vadovaudamasis gyveni, ar tiesiog gyveni laisvą gyvenimą be apibrėžimų?

2017 m. balandžio 3 d. 21:20:32

Atr!

Atsakyti
Rutonė
2017 m. kovo 27 d. 00:26:09

1. Kas labiausiai liūdina žmones?

Klausimas, į kurį vienu sakiniu neatsakysi. Na bet tarkim, iš savo varpinės pasakyčiau taip: jų norų patenkinti esminius poreikius nepaisymas.

2. Jūsu svajoniu namai: 

Kad kaip ir nothing special. Kuklus (na ~100 kv.m.) namukas Pafose netoli Viduržemio jūros su sodu, kuriame augtų granatai, citrusiniai, figos. O namukas - su visais būtiniausiais patogumais - dušu, galbūt džakuzi, visiškai įrengta virtuve, wifi. Iki visiškos laimės nedaug ir tereikėtų - lietaus :) Nes kiek teko patirt - ten vanduo didelis turtas, nes lyja tikrai nedažnai, o smiltainin drėgmė susigeria greitai. Va kad ten praktiškai nereikia šildymo - man netgi labai patinka. Ir vis dar akyse stovi niekieno nerenkami granatai, apelsinai, figos... 

3. Kokia įtaka (balais) jūsu nuotaikai turi saulės spinduliai nuo 0-10? 

Nemeluosiu, kad neturi. Turi, duočiau turbūt kokius 8.

4. Kokia pagalbinė priemonė būtu naudinga susikrimtusiam žmogui prablaškyti?

Paglostyt katiną/šunį (na kažką kailiuoto/ar ne visai kailiuoto, kaip kokie sfinksai).

5. Ar kabintumėt raudona paveiksla ant baltu sienu? 

Priklauso nuo to, ko dar yra kambaryje ir kokios spalvos. Nors raudoną splvą mėgstu, bet paveikslo turbūt nekabinčiau - man kambary reikės gyvent, ten turiu jaustis jaukiai. Jei kambarys atrodys gražiai/meniškai/ekstravagantiškai, bet mane erzins kontrastai - geriau jau tokio nereikia.

1. Atostogos rudens vidury. Kur pasirinksi keliaut - ten, kur oras panašus kaip ir Lietuvoj ar ten, kur daug šilčiau/šalčiau?

2. Ar manulai gražūs?

3. Ką pasiūlytum paragaut žmogui, kuris nemėgsta/bijo ragaut sušių?

4. Kaip patinka "Geležinės Lapės" kavinė?

5. Įsisukau į šį žaidimą ir dabar galvoju - o kokia viso to prasmė, kai mūsų liko tik keli? Kodėl jūs vis dar žaidžiat šį (ir galbūt kitus) žaidimus?

Atsakyti
Konditerijus
2017 m. kovo 26 d. 23:34:13 2017-03-26 23:36:22

1. Taip,  turiu aukščio baime ir dar kokia, visi baisiausi košmarai susije su tuo, netgi stikliniuose liftuose bijau kilti, nežiūriu, nesidairau, dargi plius tuo pačiu klaustrofobija ėda,  netgi į ta Anykščiu laju taka neužkopiau iki galo, i ta svyruojanti bokšta, žinau, apgailėtina. Nevardinsiu tais pavadinimais fobiniais: šiaip dar turiu problemu su šunim, sausakimšom erdvėm, kalbėti prieš publika. 

2. Kad ne, mėgstu paskaityti komentarus, ypač tuos topinius, kur daugumos nuomone reprezentuoja, kartais būna neįtikėtina, nesuvokiama, juokinga, bet nepasakyčiau, kad erzina. 

3. Numatau kaip vandens lova, gaus smūgiu, kliuksės, bet ūmiai neprasidurs, vanduo neišbėgs.

4. Opera. Nors man patiktu viskas tik nesilankau. 

5. Manau, kad neturiu, turiu omeny, neturiu išvis pomėgiu, ir manau, kad tuo pačiu tai ekstremalu. 

"  "

1. Kas labiausiai liūdina žmones?

2. Jūsu svajoniu namai: 

3. Kokia įtaka (balais) jūsu nuotaikai turi saulės spinduliai nuo 0-10? 

4. Kokia pagalbinė priemonė būtu naudinga susikrimtusiam žmogui prablaškyti?

5. Ar kabintumėt raudona paveiksla ant baltu sienu? 

Atsakyti
Konditerijus
2017 m. sausio 31 d. 17:49:08

5:

Nuo mažens šie žmonės siekia paversti pasaulį geresne vieta gyventi. Kovoja už gėrrį, taiką, grožį. Jų galvos kupinos inovatyvių minčių, kaip žmonijos gyvenimą paversti kokybiškesniu ir pozityvesniu. Šie asmenys nebijo mąstyti ir elgtis kitaip, gyvenime jiems reikia daug laisvės. Daugiausia pasiekia vadovaudamiesi savo galva ir širdimi, todėl būtina išsilaisvinti iš stereotipų pančių. Yra puikūs kovotojai ir už kitų laisves bei teises. 

Atsakyti
Alvydas1
2017 m. sausio 30 d. 07:51:36 2017-01-30 07:57:35

1. Trys būtinos maisto prekės, kurias visada perkate? 

Rūkyta žuvis (karšis, ešerys, skumbrė), alus (Engelmano belgiška linija, Kalnapilio grand linija, Grimbergen), česnakinis batonas.

2. Kas geriausiai padeda atgauti jėgas, pailsėti?

Vasarą – maudynės, rudenį – pasivaikščiojimas parke, žiemą, pavasarį – tįsojimas prieš kolonėles ir muzika su keliais poezijos puslapiais.

3. Daina, kuri visada suteikia jėgų

AC/DC – It's A Long Way To The Top (If You Wanna Rock 'N' Roll)

4. Turiu žurnale testą tokį: reikia sudėti datos skaičius, pvz.:  1965.01.31 > 1965+1+31=1997; 1+9+9+7=26; 2+6=8 Ats.:8 šiuo atveju, paršykit savo, parašysiu atsakymą, kas jūs per žmogus. 

5

5. Ar turit naminį gyvūną, kokį? jei ne, ar norėtumėt? kokio?

Virš 20 m. laikiau akvariumines žuvytes. Perleidau sūnui, dabar gailiuosi, noriu tokio vėl. (nemažiau 150 litrų)

1. Ar turite aukščio baimę? Ar šiaip kokią fobiją? 

2. Ar jus suerzina komentarai socpuslapiuose? Jei taip, kaip reaguojate?

2. Kokią numatote Europos ateitį artimiausią 10 metį? 

4. Situacija: bilietas į operą arba baletą, ką rinktumėtės? Žinoma, jei tas žanras jums neasocijuojasi su Gvantanamu.

5. Ar turite ekstremalių pomėgių? Jei taip, tai kokių?

2017 m. sausio 29 d. 23:01:14

1. Chicago

2. Ne

3. Galvoju, jeigu turėčiau auksines rankas.. kaip sugebėčiau.. galvoju dabar apie rūkyklą, kur lašinius, kumpius galima pakabint, kažkodėl. Instrumentas būtų pakabinamas ir naudingas..tai būtų kokia jautri vėjo krypčiai dėžė, skleistų skirtingus 4 garsus, galima padėt lauke ant rūkyklos stogo ir sužinai, kokios krypties vėjas tiklsiai, čia kai nieko nerūkini naudinga, nes šiaip tai pagal dūmų kryptį išeitų. 

4. nesugalvoju

5. ar man sunku sugalvoti, ko savęs paklausti? Taip. Man irgi. Man taip pat...

>

1. Trys būtinos maisto prekės, kurias visada perkate? 

2. Kas geriausiai padeda atgauti jėgas, pailsėti?

3. Daina, kuri visada suteikia jėgų

4. Turiu žurnale testą tokį: reikia sudėti datos skaičius, pvz.:  1965.01.31 > 1965+1+31=1997; 1+9+9+7=26; 2+6=8 Ats.:8 šiuo atveju, paršykit savo, parašysiu atsakymą, kas jūs per žmogus. 

5. Ar turit naminį gyvūną, kokį? jei ne, ar norėtumėt? kokio?

Atsakyti
Isa
2016 m. spalio 10 d. 14:34:55 2016-10-10 14:51:54

1. Kokius propagandos pvz. pastebi Lietuvoje?

rusai puola

2. Ką dažniausiai smerki? Ar pats smerkimo veiksmas nėra dideliausias ego pasireiškimas?

žmones, kurie neskiria pustonių ir esti super užtikrinti savo tiesa

na, kadangi bet kuris veiksmas ar ketinimas yra ego pasireiškimas,

kuris dideliausias (ir ar gali būti -esnis ar -iausias) - nežinau

3. Labiausiai raminantys garsai.

vidutinių platumų miško ambientas vasaros metu

4. Ar stebėjai kada teleskopu žvaigždes, planetas, koks įspūdis?

stebėjau be teleskopo, paragavęs kelmučių arbatos, įspūdis - 16D

5. Ką norima pasakyti bliuzo muzika?

manau bliuzo tikslas - self-therapy

/

1. ...tęsiant apie bliuzą - Delta ar Chicago blues?

2. ar patinka bluegrass?

3. jeigu turėtum `auksines rankas`, laiko ir noro, kokį muzikinį instrumentą pasigamintum?

4. ar yra toks-tokia kino aktorius(ė), kurio(s) filmų vengi? kas?

5. užduok sau klausimą ir atsakyk

Atsakyti
Gabux
2016 m. rugsėjo 16 d. 08:36:30

1. Manau, svarbu išsaugoti - kaip paveldą, mūsų tautos atmintį.

2. Skirtingu metu norisi skirtingo... : ) Bet vandens telkinys atrodo gerai.

3. Gyvena, žinoma: praeities įvairių formų įspaudai.

4. Irgi nuo koneteksto priklauso. Gal 11?

5, Oii ne, taip nebūna : ) Dažniausiai: pasirinkimai ir... visiems neįtiksi.

//

1. Kokius propagandos pvz. pastebi Lietuvoje?

2. Ką dažniausiai smerki? Ar pats smerkimo veiksmas nėra dideliausias ego pasireiškimas?

3. Labiausiai raminantys garsai.

4. Ar stebėjai kada teleskopu žvaigždes, planetas, koks įspūdis?

5. Ką norima pasakyti bliuzo muzika?

2016 m. rugsėjo 13 d. 20:13:51 2016-09-13 20:23:28

muzika per tavo laidotuves - kokia?

1. Jokia, neleisčiau ten aplink mane ilgai tūsint. Blogiausiu atveju: norėčiau tų poros gabaliukų, kur kai instaliuoji naujus windowsus iškart būna.

2. užmink mįslę

Į padus šauna - į nosį pataiko, kas?

3. kas rimuojasi su žodžiu "buratinas"? Kur pled Linas?

4. ...tradicinis - jeigu sutiktum J.S. Bach`ą - ko paklaustum?  kur dirbi?

5. trys mėgiamiausi "egzotiniai" muzikos instrumentai: įtemptoji styginė pievų žolė; mušamieji - prausimosi balija, nesismulkinant, kokio dydžio, formos; senosio būlbatiorkės skleidžiama melodija, ypač, kai įmeti būlbą.

_-_-_-_-_

1. Ar svarbu išsaugoti tėvų/senelių žemes, ar ne griekas parduoti?

2. Ar namukas su gera panorama pro langą, ar namukas prie vandens telkinio?

3. Ar ilgaamžiuose medžiuose kas gyvena?

4. Kiek aukštų įkopimui yra riba, kai jau norisi naudotis liftu?

5. Vienas patarimas: kaip elgtis, kad ir vilkas būtų sotus ir avukė sveika?

Atsakyti
Isa
2016 m. rugsėjo 13 d. 15:25:03 2016-09-13 15:27:11

1.Kodėl griežtai suaugusiems skirtuose siaubo filmuose vis dažniau vaidina vaikai?

labai geras ir sunkus klausmas...gal todėl, kad lenk medį kol jaunas

2.Ar negalėtų aktoriai, vaidinantys filmuose, kaip nors vaidinti pagal tuose filmuose skambančią muziką?

turbūt negalėtų, nes dažniausiai garso takelis kuriamas tada, kai filmas jau `pastatytas`

3.Ar negalėtų po truputį traukiantis "mirties kultūrai" filmuose mažiau "mirti" arba "sirgti" mažiau žmonių? ar negalėtų nedorėliai ir niekadėjai filmo eigoje gauti deramą, bet ne mirties bausmę? kiek žmonių nepasida(-vęs)vusi mirties kultūrai režisiuodama/-s filmą "žudytum" Tu?

galėtų. žudyčiau visus arba nei vieno

4.Ar galėtų eurovizijoj nauja grupė iš mažiausiai gerbiamų LT muzikos žmonių - LT Divided su daina "We are the Losers of Eurovision" nepaimti paskutinės vietos atrankos ture? Kokios šalys Tavo įsivaizdavimu labiausiai už ją balsuotų?

galėtų. gal Malta ir Izraelis

5.Nejaugi gimę "ankstukai" praranda savo teisę į Zodiako ženklą?

ne

///

1. ...čia tokią temą nusižiūrėjau - muzika per tavo laidotuves - kokia?

2. užmink mįslę

3. kas rimuojasi su žodžiu "buratinas"?

4. ...tradicinis - jeigu sutiktum J.S. Bach`ą - ko paklaustum?

5. trys mėgiamiausi "egzotiniai" muzikos instrumentai

Atsakyti
Very_crazy_enough
2016 m. rugsėjo 6 d. 16:12:06 2016-09-06 22:51:36

1. Pokemon Go. Žaidi? Ką patobulintum ir ką esi geriausio sugavęs/usi? Nežaidi? Ko reiktų, kad pradėtum, ar kas turėtų nutikt?

Turėtų būti nuogos pokemonės.

2. Trio: mėgstami garso, vaizdo ir skonio (tai irgi kuryba) kuriniai, kurie puikiai dera kartu?

Gershwin "Summertime[Scooter remix]"+Forrestas Gumpas+tirpuko ledai

3. Koki daiktą norėtum įsigyti?

audiokasetę "Moody Blues - Sur La Mer" su J.Hayward parašu ir man palinkėjimu lietuvių kalba...{#}

4. Paskutinis baltas melas kurį pasakei?

kad man patinka rusiška pop muzika

5. Įsivaizduok lentelę 3x3. Vienoj kraštinėj Gėris; Neutralumas; Blogis, kitoje Teisingas; Neutralus ir Chaotiškas. (vidury lenteles kur kertasi netrulumai, yra tirkas neutralas). Kurioj vietuj atsidurtum Tu, Tavo simpatija, Tavo megstamiausiais atlikėjas ir kur Tavo idealas? 

Aš per vidurį, o atlikėjas ir idealas - Gėrio ir Teisingumo pusėje.

1.Kodėl griežtai suaugusiems skirtuose siaubo filmuose vis dažniau vaidina vaikai?

2.Ar negalėtų aktoriai, vaidinantys filmuose, kaip nors vaidinti pagal tuose filmuose skambančią muziką?

3.Ar negalėtų po truputį traukiantis "mirties kultūrai" filmuose mažiau "mirti" arba "sirgti" mažiau žmonių? ar negalėtų nedorėliai ir niekadėjai filmo eigoje gauti deramą, bet ne mirties bausmę? kiek žmonių nepasida(-vęs)vusi mirties kultūrai režisiuodama/-s filmą "žudytum" Tu?

4.Ar galėtų eurovizijoj nauja grupė iš mažiausiai gerbiamų LT muzikos žmonių - LT Divided su daina "We are the Losers of Eurovision" nepaimti paskutinės vietos atrankos ture? Kokios šalys Tavo įsivaizdavimu labiausiai už ją balsuotų?

5.Nejaugi gimę "ankstukai" praranda savo teisę į Zodiako ženklą?

2016 m. rugpjūčio 23 d. 08:28:12

Įdomiai čia su ta lentele.

Atsakyti
Genqr
2016 m. rugpjūčio 22 d. 15:29:12 2016-08-22 15:31:36

1. Jei būčiau tikras lietuvis, apart krepšinio, dabar 4 metus niekuom nesidomėčiau, o po to stebėčiaus kodėl irkluotojai vėl medaliu neparvežė :D. Žinoma daugiausiai demesio sulaukia tos, kuriose dalyvauja ir Lietuvos atletai, tiek penkiakove, tiek krepšinis tiek dar kruva sporto šaku kuriose jie pasirodo. Tačiau nera kažkas tokio, ko tikrai jokia kaina nepraleiščiau. O iš tų sporto šakų, kur lietuviems dar neatėjo laikas pasirodyt tikriausiai būtų sales tinklinis.

2. Nepririnkau dar :D. Daug kur po miškus šlaisčiausi bet vis kitais tikslais. Na bent uogų porivalgiau.

3. Nelygu ką reiškia mokytis. Bet kuri kalba, su kuria susiduri ir bandai kažką kalbėt yra jos mokymasis, gilinimasis, tobulinimas. Tokiu atvėju mokausi net Lietuvių (aš žemaitis, tai man čia užsienio kalba :D). O akadaemiškai šiuo metu nesimokau jokios, nes neturiu tikslo praplėsti savo kalbu rėžį ir laika skiriu kitiems dalykams.

4. Čia per kartą ar bendra kelionės distancija? Su pailsėjimais ar be? neetiškus klausimus uždavinėji :D. Nesu kažką ypatingo pasiekęs, su dviračiais šiemet prasukom pro Nerija, tai ilgiausia atkarpa su trumpai sutojimais tikriausiai Juodkrantė-Nida-Juodkrantė, na o pesčiom Vilnius-Trakai per miškus ir bekeles :D

5. Nesigėdiju pasigooglines. Kadangi išsireiškimas "visatos atstatymas Dievuje." man daug nepasako, teko gilintis ir į užsienio šaltinius, taigi kiek pavyko išsiaiškinti kas tas apokatastasis, del kurio sampratos nesutaria daugybe skirtingų religiju, padariau išvada, jog fizikoje tai vadinama grįžtamųjų procesų entropija. Betkokiu atvėju, nemanau jog išvis degsim.

---------------

1. Pokemon Go. Žaidi? Ką patobulintum ir ką esi geriausio sugavęs/usi? Nežaidi? Ko reiktų, kad pradėtum, ar kas turėtų nutikt?

2. Trio: mėgstami garso, vaizdo ir skonio (tai irgi kuryba) kuriniai, kurie puikiai dera kartu?

3. Koki daiktą norėtum įsigyti?

4. Paskutinis baltas melas kurį pasakei?

5. Įsivaizduok lentelę 3x3. Vienoj kraštinėj Gėris; Neutralumas; Blogis, kitoje Teisingas; Neutralus ir Chaotiškas. (vidury lenteles kur kertasi netrulumai, yra tirkas neutralas). Kurioj vietuj atsidurtum Tu, Tavo simpatija, Tavo megstamiausiais atlikėjas ir kur Tavo idealas? 

2016 m. rugpjūčio 21 d. 21:46:07 2016-08-21 22:25:32

1. Ar įdomu būtų nueiti pas būrėją? Kodėl? Nebent pas chiromantą. Nes turiu ant kairiojo delno papildomą horizontalią liniją ir nežinau, ką ji reiškia. Manau ji irgi nežinotų, būtų smagu stebėti, kaip bando kažką išsigalvoti.

2. Ar žmonės keičiasi? Tik jei patys labai to nori ir įdeda labai daug pastangų. Arba po kokių nors sukrėtimų.

3. Dėl ko yra buvę gėda? Dėl neapgalvotų poelgių ir žodžių. Stengiuosi tokių dalykų neprisiminti.

4. Kokia mėn. alga pilnai pakankama jums? Manau šiuo metu pilnai pakaktų kokio 1000 eurų. Galbūt vėliau prireiktų daugiau.

5. Ar žmonėms, neturintiems ambicijų uždirbti daug pinigų, trūksta vitaminų? (kokių konkrečiai trūksta?) Smegenyse trūksta nuodingųjų vitaminų €, $ arba £ :)

#

1. Kokios olimpinės sporto šakos labiausiai domina?

2. Kokių grybų pririnkot šią vasarą?

3. Kokių uzsienio kalbų mokotės, jei jokių, kodėl?

4. Kiek toliausiai esat nuvažiavę dviračiu? Kiek nuėję pėščiomis?

5. Ir vienas rimtas, ką galvojat apie apokatastasį? (Jei konkrečiau, ar visi degsim viename pragare, ar skirtinguose, ir ar amžinai, ar tik kurį laiką)?

2016 m. rugpjūčio 21 d. 18:34:17

:)

Atsakyti
4Blackberry
2016 m. rugpjūčio 21 d. 17:57:18

Hm, įdomiai, o aš kai supratau, kad vis dėlto visi vienodi, savo prigimtimi. :)

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.
Pasiūlė Daina Mėgsta
Alvydas1 Santana Nile
 Santana
 O albumas tikrai geras
Very_crazy_enough Rick Astley Hold Me In Your Arms
 Rick Astley

Sahja Širdelės Vasaros pasaka
 Širdelės

Šiuo metu vertiname

The Moody Blues The Moody Blues
8,1

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
00:22 - Very_crazy_enough
Tomas Sinickis socialiniuose tinkluose pareiškė, kad naujajame „Nacionaliniame stadione pirmas renginys bus Eurovizija 2027“.
08:02 - Very_crazy_enough
Klaus Nomi ir Ozo miesto Tin Woodman hibridas laimejo... kelialapi i europos aukstybes!
14:33 - Very_crazy_enough
Pamenu kokiais 1985ais kai Lietuvoje dar nebuvo Dievo, rimtesniu baznyciu, renginiu, katinas leopoldas buvo pirmas krikscionis neses Dievo zinia i dar sovietine sali.
14:18 - Very_crazy_enough
Jei esi geras – viskas lengva kelyje,
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
14:17 - Very_crazy_enough
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
06:52 - Very_crazy_enough
lietuviskais zodziais grodavau... Moralas: negalima vokt nei stambiu nei smulkiu dalyku.
06:51 - Very_crazy_enough
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
06:50 - Very_crazy_enough
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 2843
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 293906