2. Ar pasakytumėt mažam vaikui, kad nupuoštą eglutę išmesit į šiukšlyną? Jis to klausia, nes jam kažkas pasakė, kad eglutę "pasiskolinom" iš "namų" (miško), o paskui "palydėsim" atgal. Nebus skaudu jam,jei jis sižinos tiesą? Kaip manot, reikia vaikui suteikt erdvės fantazijai ar geriau švelniai pasakyt, kad realybė yra paprasta (nors taip irgi nėra,ji tik mažiau įdomi) nu tai reikia suktis kažkaip nemeluojant, jeigu ta tiesa yra: ištrenksim tą nereikalingą eglę, kol spyglių nepribyrėjo ant kilimo, matyt, vaikui nelabai smagu bus. Tai galima įvynioti į tokį popierėlį: eglę kirtome norėdami palaikyti tinkamą eglių kiekį miške (populiaciją) kad miškas neišsikerotų. O nebereiklingą (reiktų tinkamesnio žodžio) eglę paliksime miške, kad pūvanti būtų maistelis skaidytojams.. ir tada dar vakarais vietoj pasakų vaikui skaityčiau biologijos vadovėlį...
3. Vynas ar šampanas? Jei vynas, tai koks? am..nelabai geriantis/ragaujantis žmogus esu.. atvirai raudoni vynai man visi panašus (dar atviriau kalbant vienodi) tai visai nenusimanau.
4. Toks šaltis už lango...kažkada lesinot paukščius? (kiti specialiai perka lesalą...kartą mačiau ir šieno paberta miške) vištas grūdais pas močiutę kaime lesindavau kadaise
5. Teko matyti laukinį žvėrelį? Iš arti ir natūroj? Ne zoologijos sode :) pvz lapę, zuikį ar dar ką ? (du kart per kelias dienas mačiau lapę) Taip! Hm.. gyvatės, tai ne žvėrys turbūt... Zuikių daug mačiau, netgi ir laikiau laukinį zuikį, kol jis nepabėgo ir katinas nesuėdė. Stirnų..mačiau lapę šiandien.
"""""
1. Ar norėtumėt turėti gerus šaudymo įgūdžius?
2. Dėl kokių ištartų žodžių gailitės?
3. Kuri iš 5(6) juslių stipriausia jumyse?
4. Jungo asmenybės testo rezultatas.
5. Jeigu šeimo gydytojas jums pasiūlytų psichiatro konsultaciją, kas būtų?
1. Minčių šaudymo? Mielai!
2. Dėl bet kurių, turinčių neigiamą atspalvį.
3. Gal uoslė.
4. Seniai daryta, seniai užmiršta...
5. Kas būtų? Būtų įdomu, kaip nebuvusiai.
//
1. Kas tau asmeniškai buvo David Bowie?
2. Kodėl Lietuvoje GERAI gyventi? ; )
3. Mintys apie šių dienų vartojimo kultūrą.
4. Kodėl sektos turi neigiamą atspalvį, jei ta pati krikščionybė kadais irgi buvo... didelė sekta?
5. Jeigu tavo vardas būtų Abdula, kokius ledus mėgtumei labiausiai?
2. Ar pasakytumėt mažam vaikui, kad nupuoštą eglutę išmesit į šiukšlyną? Jis to klausia, nes jam kažkas pasakė, kad eglutę "pasiskolinom" iš "namų" (miško), o paskui "palydėsim" atgal. Nebus skaudu jam,jei jis sižinos tiesą? Kaip manot, reikia vaikui suteikt erdvės fantazijai ar geriau švelniai pasakyt, kad realybė yra paprasta (nors taip irgi nėra,ji tik mažiau įdomi) nu tai reikia suktis kažkaip nemeluojant, jeigu ta tiesa yra: ištrenksim tą nereikalingą eglę, kol spyglių nepribyrėjo ant kilimo, matyt, vaikui nelabai smagu bus. Tai galima įvynioti į tokį popierėlį: eglę kirtome norėdami palaikyti tinkamą eglių kiekį miške (populiaciją) kad miškas neišsikerotų. O nebereiklingą (reiktų tinkamesnio žodžio) eglę paliksime miške, kad pūvanti būtų maistelis skaidytojams.. ir tada dar vakarais vietoj pasakų vaikui skaityčiau biologijos vadovėlį...
3. Vynas ar šampanas? Jei vynas, tai koks? am..nelabai geriantis/ragaujantis žmogus esu.. atvirai raudoni vynai man visi panašus (dar atviriau kalbant vienodi) tai visai nenusimanau.
4. Toks šaltis už lango...kažkada lesinot paukščius? (kiti specialiai perka lesalą...kartą mačiau ir šieno paberta miške) vištas grūdais pas močiutę kaime lesindavau kadaise
5. Teko matyti laukinį žvėrelį? Iš arti ir natūroj? Ne zoologijos sode :) pvz lapę, zuikį ar dar ką ? (du kart per kelias dienas mačiau lapę) Taip! Hm.. gyvatės, tai ne žvėrys turbūt... Zuikių daug mačiau, netgi ir laikiau laukinį zuikį, kol jis nepabėgo ir katinas nesuėdė. Stirnų..mačiau lapę šiandien.
"""""
3. Esant kažkokiems neaiškumams, ką paprastai renkatės: paskambinti ar parašyti (laišką pvz.)?laišką pirmiau.
4. Ką reiškia jūsų vardas? (ar ta reikšmė tikrai atitinka jus) rytietišką būdą,atitinka labai.
5. Ar gyvenimas priverčia adrenalino pasigaminti ne per daug? ne,nes jo nereikia daug.
Mano klausimai;
1. Ar jus tenkina tokia politika ir tokie politikai?
2. Ar knygos yra tavo draugai?
3. Ko sulauksime 2016 metais , ko nebuvo 2015 ?
4.Televizija XXI a. su savo ekstracensais ir būrėjais, ar gali tuo tikėti?
5.Dabar gyventi gali tik spekulentai , kuo vakariau,tuo turtingiau,o ar tai nėra visko pabaiga?
Velniai griebtų...:) nespėjau. Na, ir į Sahjos klausimu atsakau :)
1.Mane tenkina viskas, kur nėra manęs. Politika specialiai nesidomiu. Turiu nuomonę. Na, kol kas tenkina.
2. :) Draugas. Anksčiau labiau gal net...
3. Nežinau. Daugiau visko. Nes viskas vienaip ar kitaip bus kitaip. Kas buvo blogai, nebebus gal taip. Gal bus daugiau "gerai". Nors ką aš žinau.
4. Jie, manau, daugiau žaidžia nei iš tiesų tokie yra. Manau, jei ir egzistuoja būrėjai ar dar kokie, jie nelįstų į televiziją. Prieštarautų jų pačių nuostatai.
5. Nesutikčiau. Pabaiga visada yra nauja pradžia. Gyventi gali visi. Spekuliantai gal ir gyvens geriau, bet ...nuo to bus geriau tik jiems. Nei Tau, nei man
2. Žiema. Nėra daug natūralios šviesos. Ar gėlė pasidžiaugtų stalinės lempos soliariumu?
Nežinau. Geriau langai sandarūs, arčiau lango, arčiau šviesos. Dabar juk retai išlenda, koks tiesioginis spindulys, tai čia teigiamia sąlyga augalėliams (kai kuriems).
3. Koip ieškai harmonijos šiame technologijų/lyderystės ir produktyvumo amžiuje? nesistengiu, gera kankintis nestabiliai dreifuojant
4. Ką galvoji apie holistinę/ netradicinę/ rytietišką mediciną? galvoju, kad viskas gerai, kas gerai baigiasi arba kas padeda.
5. Koks prieskonis pats gardžiausias? česnakas
"""""
1. Ar mušat muses vasarą?
2. Kas jus energizuoja/suteikia žvalumo?
3. Esant kažkokiems neaiškumams, ką paprastai renkatės: paskambinti ar parašyti (laišką pvz.)?
4. Ką reiškia jūsų vardas? (ar ta reikšmė tikrai atitinka jus)
5. Ar gyvenimas priverčia adrenalino pasigaminti ne per daug?
ne, paprastai pakabinu "musgaudį".
kažkas netikėto ir staigaus. Kai sulauki to nesitikėdamas. Geriau nei kava ar dar kas
3. Esant kažkokiems neaiškumams, ką paprastai renkatės: paskambinti ar parašyti (laišką pvz.)?
mieliau skambinčiau, nes paprasčiau. Bet tiem, kam galbūt skambinčiau, neatsilieptų greitai. Paradoksas, bet į raštelėjimą greičiau sureaguotų
reiškia viltį. Reikšme niekada nesidomėjau specialiai. Dabar perskaičiau, gal ir yra dalykų, kurie atitinka. Na taip, sutapimų tikrai yra. Vardas mane atitinka tuomet, o reikšmė - pusiau
priverčia gaminti daug. Ypač pastaruoju metu. Bet adrenalinas priverčia pajusti, kas esi iš naujo. Jaudulys ir kiti dalykai. Nemalonu kartais. Bet veikia kaip narkotikas (keliais aspektais)
1. Ar dovanotumėt žmogui dirbtines gėles?
2. Ar pasakytumėt mažam vaikui, kad nupuoštą eglutę išmesit į šiukšlyną? Jis to klausia, nes jam kažkas pasakė, kad eglutę "pasiskolinom" iš "namų" (miško), o paskui "palydėsim" atgal. Nebus skaudu jam,jei jis sižinos tiesą? Kaip manot, reikia vaikui suteikt erdvės fantazijai ar geriau švelniai pasakyt, kad realybė yra paprasta (nors taip irgi nėra,ji tik mažiau įdomi)
3. Vynas ar šampanas? Jei vynas, tai koks?
4. Toks šaltis už lango...kažkada lesinot paukščius? (kiti specialiai perka lesalą...kartą mačiau ir šieno paberta miške)
5. Teko matyti laukinį žvėrelį? Iš arti ir natūroj? Ne zoologijos sode :) pvz lapę, zuikį ar dar ką ? (du kart per kelias dienas mačiau lapę)
3. Esant kažkokiems neaiškumams, ką paprastai renkatės: paskambinti ar parašyti (laišką pvz.)?laišką pirmiau.
4. Ką reiškia jūsų vardas? (ar ta reikšmė tikrai atitinka jus) rytietišką būdą,atitinka labai.
5. Ar gyvenimas priverčia adrenalino pasigaminti ne per daug? ne,nes jo nereikia daug.
Mano klausimai;
5.Dabar gyventi gali tik spekulentai , kuo vakariau,tuo turtingiau,o ar tai nėra visko pabaiga?
2. Žiema. Nėra daug natūralios šviesos. Ar gėlė pasidžiaugtų stalinės lempos soliariumu?
Nežinau. Geriau langai sandarūs, arčiau lango, arčiau šviesos. Dabar juk retai išlenda, koks tiesioginis spindulys, tai čia teigiamia sąlyga augalėliams (kai kuriems).
3. Koip ieškai harmonijos šiame technologijų/lyderystės ir produktyvumo amžiuje? nesistengiu, gera kankintis nestabiliai dreifuojant
4. Ką galvoji apie holistinę/ netradicinę/ rytietišką mediciną? galvoju, kad viskas gerai, kas gerai baigiasi arba kas padeda.
"""""
Kokia mėgiamiausia patarlė? Arba ne tai, kad mėgiamiausia, bet patinkanti?
All that you love will be carried away, gal tai ir ne patarle placiaja prasme, bet man taip.
Ar patinka degančios žvakės?
aisku, taip :)
Kaip šiais metais žadi praleisti šventinį laikotarpį?
1. seima 2. su antra seima (darbo)
Ar turi talismaną? Daiktą (gal mintį) kuris(-s) Tavo įsitikinimu neša Tau laimę?
Ne, bet gal man kazko tokio istikruju reiketu, kazko tokio nesancio laime :)
Jei tektų į klausimą atsakyti klausimu, sakykim, klausimas:
Aš Tau duodu klausimą, į kurį nėra atsakymo, bet klausimas be atsakymo negali egzistuoti kaip klausimas, nes jam atsakymas yra tiek pat svarbus kaip ir mano Tau suformuluotas klausimas, o koks jis?
emm koks buvo klausimas? :D
1. Ar atsakyneti i klausimus yra lengviau negu juos kurti/uzduoti (jeigu sunku atsakyti bendrai, tai kalbekim apie si topika) ?
2. Kada paskutini karta buvai tikrai laiminga/-as, ir kas butent tau sukele ta jausma?
3. ar tau neatrodo kad civilizacija rieda i bedugne, ir deja musu transpotro priemone jau nebeturi stabdziu?
4. didziausia zmogaus vertybe? laisve? gyvybe? ar paaukotum savo laisve del saugumo
5. ar paaukotum savo privatuma del patogumu? galbut jau paaukojai, bet tau nusispjaut, nes vistiek taip patogiau?
Ne. Kiaulė – moteriška giminė. O dėl “paršo”…galbūt.
2. Ko nori moterys?
Vyrų
3. Kas yra meilė?
Santykis
4. Kur žmogaus balselis iškeliauja po mirties?
Dingsta. Manau, niekur nekeliauja. Nutyla amžiams. Arba taip, į amžinybę.
5. Ar tiesa, kad normalūs nesidaugina?
Jei normalūs fiziškai – netiesa.
Ar turi talismaną? Daiktą (gal mintį) kuris(-s) Tavo įsitikinimu neša Tau laimę?
Aš Tau duodu klausimą, į kurį nėra atsakymo, bet klausimas be atsakymo negali egzistuoti kaip klausimas, nes jam atsakymas yra tiek pat svarbus kaip ir mano Tau suformuluotas klausimas, o koks jis?
Šį rytą: kad ir vėl pabundant neprireikė žadintuvo. O jei apskritai tai visada pagalvoju, kad labai greitai bėga dienos. O dar taip anksti keltis...gal net gult neapsimoka?
2. savaitė be interneto; ką veiki?
Dirbu kaip dirbus. Maniems darbams interneto nereikia. Tikriausia, net nepajusčiau, kad jo nėra. Nekoks iš manęs internautas
3. kuo užpildai nejaukias tylas?
Hmm...įdomus klausimas. Priklauso nuo situacijos. Stengiuosi, kad tokių nebūtų. O jei išpuola – mėgaujuosi, tad nepildau.
4. ką manai apie ratus javų laukuose (crop circles)?
Buvo metas, kai domino kaip mistiškas dalykas. Dabar manau, kad geriau vieną kartą savom akim pamatyti nei kelis kartus išgirsti. Tada gal ir manymas būtų konkretesnis.
5. koks šiuo metu dažniausiai klausomas albumas?
Aha...na, jei albumas, tai tuomet Coldplay „Ghost Stories“ (pernai metais panašiu metu buvo mėgiamiausias). Bet čia jei orientuotis grynai į albumą. Iš tiesų, šiuo metu klausau visai ne tai, ko norėčiau...
Ar esi buvęs(-usi) pajurį žiemą? Koks jausmas?
Jei kažkas pasiūlytų lėktuvo bilietą į bet kurią šalį, bet į vieną pusę, kokia šalis tai būtų?
Jei būtum sportininkas(-ė), kokiai sporto šakai atstovautum?
Ką įdomaus nuveikei praeitą vasarą?
Kiek procentų (apytiksliai) Tavo gyvenime užima muzika?
1. Kokiu viešu, žymiu Lietuvos asmeniu žaviesi ar tiesiog gerbi?
A+A Prezidentu Algirdu Brazausku.
2. Kuri iš dabartinių pasaulio gamtinių problemų Tau aktualiausia/įdomiausia? Pvz.: mažėjantis miškingumas, kai kurių gyvūnų rūšių nykimas, klimato kaita.
Klimato atšylimas
3. Ar vertėtų sukurti filmą apie Žalgirio mūšį?
Taip.
4. Klausydamas dainos, į ką labiausiai atkreipi dėmesį: į vokalą, žodžius, melodiją, specifinį instrumentą..? (atsakymo, kad svarbu visuma, nepriimu)
Į žodžius ir melodiją.
5. Kokios muzikos dabar daugiausiai klausai?
Šiuo metu, daugiausiai klausausi elektroninės muzikos.
1. Jei tau leistų pakeisti vieną dalyką pasaulyje, kas tai būtų?
1. Gaila, klausimas nebeaktualus, ir niekas kitas neatsakė laiku, nors tikrai galėjo geriau už mane atsakyti, bet ką jau darysi... Deja, negaliu prisiminti visų žaidėjų ir jų žaidimų metu sukeltų įspūdžių (o ir nelabai žiūrėjau varžybas, tik užmečiau akį), bet J. Mačiulio "sužibėjimas" per vienerias rungtynes tikrai įsiminė. Neigiamo įspūdžio niekas nepaliko, nes visi žaidėjai kaip ir geri, Lietuvos komanada tokia veteranų komanda ir tas man patinka. Nors pala, šiaip yra vienas žaidėjas, kuris nežinia ką veikia rinktinėje - tai Javtokas. Bet kadangi jis kapitonas ir t.t., tai jis nepajudinamas iš vietos.
2. O šis klausimas tai dar ir kaip aktualus šiomis dienomis. Netgi aktualesnis, nei tada, kada šį klausimą uždavei. Ar tik nebūsi nuspėjęs ateities at some point, Einarai? :D Į jį atsakyti profesionaliai negaliu, bet pareikšiu savo nuomonę... Tarp pabėgelių ne visi žmonės yra teroristai. Dauguma (tikiuosi, dauguma) tik nori saugiai, ramiai gyventi su savo šeimomis ir tų žmonių atžvilgiu, ypač vaikų, nepriimti jų yra tiesiog neteisinga. Todėl manau, kad priimti reikia ne visus, turi būti įvesta griežta kontrolė su visais dokumentais ir t.t. Išsamiau apie tą kontrolės įvedimo planą nieko pasakyti negaliu.
3. Kol kas viename - Europoje. Toliausias taškas - tikriausiai Roma, Italija. Kiti žemynai neįpatingai žavi, esu totali Europos fanė, tad kaip ir netrokštu kitur nukeliauti, nors Azija dar visai traukia.
4. Kalbant apie grožį, tą, kuris akį patraukia, man esmė ne vėliavų simboliuose, o spalvose. Man patinka šaltos spalvos, todėl Estijos, Suomijos vėliavos tinka. Nors šiaip labai keistas klausimas, aš niekada nesusimąsčiau, kad vėliavas reikia vertinti pagal grožį, man daug įdomiau vertinti jas pagal reikšmes (ką reiškia tos spalvos ar simboliai). Tad negaliu atsakyti į šį klausimą vienareikšmiškai.
5. Nėra skirtumo. Nors gal didesnio šrifto geriau, nes kuo mažesnis šriftas, tuo labiau reikia įtempti akis, o mano akys ir taip blogos (beje, esu trumparegė).
2. Kuri iš dabartinių pasaulio gamtinių problemų Tau aktualiausia/įdomiausia? Pvz.: mažėjantis miškingumas, kai kurių gyvūnų rūšių nykimas, klimato kaita.
4. Klausydamas dainos, į ką labiausiai atkreipi dėmesį: į vokalą, žodžius, melodiją, specifinį instrumentą..? (atsakymo, kad svarbu visuma, nepriimu)
O kai atvirkščiai – sunku ir tamsu darosi tiesiog.
Pasidalink su kiekvienu džiaugsmu savo tyru,
Sėk aplinkui juoką skambų ir tyrą.
Jei dainas dainuoji – linksmiau pasidaro,
O kai atvirkščiai – nuobodu ir pilka, be gal
Daina Jei esi geras leopoldas.
Lietus basas per žemę nubėgo,
Klevams per pečius tapšnojo delnais.
Jei diena giedra – gera ir miela,
O kai atvirkščiai – liūdna pasidaro visai.
Girdis, kaip skamba aukštai danguje
Saulės spindulių stygos šviesios.
Jei esi g
tokį smulkų, drebantį žmogelį:– Na, o tu kokio masto nusikaltėlis? Ką stambaus prasukai?Žmogelis nuryja seilę ir taria:– Aš naktį ežere su tinklais dvi lydekas sugavau... Ketvirtasis:
- O as RUKI VVERH daina A GDE ZE VY DEVCHONKI kaimu vestuvese su lietuv
Anigdots. Aš esu programišius. Įsilaužiau į Pentagono serverius, nukopijavau slaptus failus. Valstybės saugumo grėsmė!Antrasis atsiremia į sieną:– Aš – tarptautinis ginklų prekeivis. Aprūpindavau ištisas armijas. Pasaulinis mastas!Atsisuka abu į trečiąjį,
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
2016 m. sausio 11 d. 14:31:01
1. Minčių šaudymo? Mielai!
2. Dėl bet kurių, turinčių neigiamą atspalvį.
3. Gal uoslė.
4. Seniai daryta, seniai užmiršta...
5. Kas būtų? Būtų įdomu, kaip nebuvusiai.
//
1. Kas tau asmeniškai buvo David Bowie?
2. Kodėl Lietuvoje GERAI gyventi? ; )
3. Mintys apie šių dienų vartojimo kultūrą.
4. Kodėl sektos turi neigiamą atspalvį, jei ta pati krikščionybė kadais irgi buvo... didelė sekta?
5. Jeigu tavo vardas būtų Abdula, kokius ledus mėgtumei labiausiai?
2016 m. sausio 2 d. 15:27:02
1. Ar dovanotumėt žmogui dirbtines gėles? niekada
"""""
2016 m. sausio 2 d. 13:40:07
Velniai griebtų...:) nespėjau. Na, ir į Sahjos klausimu atsakau :)
1.Mane tenkina viskas, kur nėra manęs. Politika specialiai nesidomiu. Turiu nuomonę. Na, kol kas tenkina.
2. :) Draugas. Anksčiau labiau gal net...
3. Nežinau. Daugiau visko. Nes viskas vienaip ar kitaip bus kitaip. Kas buvo blogai, nebebus gal taip. Gal bus daugiau "gerai". Nors ką aš žinau.
4. Jie, manau, daugiau žaidžia nei iš tiesų tokie yra. Manau, jei ir egzistuoja būrėjai ar dar kokie, jie nelįstų į televiziją. Prieštarautų jų pačių nuostatai.
5. Nesutikčiau. Pabaiga visada yra nauja pradžia. Gyventi gali visi. Spekuliantai gal ir gyvens geriau, bet ...nuo to bus geriau tik jiems. Nei Tau, nei man
P.S. Mano klausimai tie patys :)
2016 m. sausio 2 d. 13:33:41
ne, paprastai pakabinu "musgaudį".
kažkas netikėto ir staigaus. Kai sulauki to nesitikėdamas. Geriau nei kava ar dar kas
mieliau skambinčiau, nes paprasčiau. Bet tiem, kam galbūt skambinčiau, neatsilieptų greitai. Paradoksas, bet į raštelėjimą greičiau sureaguotų
reiškia viltį. Reikšme niekada nesidomėjau specialiai. Dabar perskaičiau, gal ir yra dalykų, kurie atitinka. Na taip, sutapimų tikrai yra. Vardas mane atitinka tuomet, o reikšmė - pusiau
priverčia gaminti daug. Ypač pastaruoju metu. Bet adrenalinas priverčia pajusti, kas esi iš naujo. Jaudulys ir kiti dalykai. Nemalonu kartais. Bet veikia kaip narkotikas (keliais aspektais)
1. Ar dovanotumėt žmogui dirbtines gėles?
2. Ar pasakytumėt mažam vaikui, kad nupuoštą eglutę išmesit į šiukšlyną? Jis to klausia, nes jam kažkas pasakė, kad eglutę "pasiskolinom" iš "namų" (miško), o paskui "palydėsim" atgal. Nebus skaudu jam,jei jis sižinos tiesą? Kaip manot, reikia vaikui suteikt erdvės fantazijai ar geriau švelniai pasakyt, kad realybė yra paprasta (nors taip irgi nėra,ji tik mažiau įdomi)
3. Vynas ar šampanas? Jei vynas, tai koks?
4. Toks šaltis už lango...kažkada lesinot paukščius? (kiti specialiai perka lesalą...kartą mačiau ir šieno paberta miške)
5. Teko matyti laukinį žvėrelį? Iš arti ir natūroj? Ne zoologijos sode :) pvz lapę, zuikį ar dar ką ? (du kart per kelias dienas mačiau lapę)
2016 m. sausio 2 d. 13:16:18
1. Ar mušat muses vasarą? Ne,nes nelenda.
2. Kas jus energizuoja/suteikia žvalumo? sportas.
Mano klausimai;
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
2016 m. sausio 1 d. 21:28:54
1. Apokaliptinis scenarijus. Apie ką? Maistą
"""""
2015 m. gruodžio 23 d. 02:09:14
2. išfokusuok žvilgsnį - pamatysi jūrų žinduolį
2015 m. gruodžio 22 d. 14:36:16
1. Neįsivaizduoju, kelių dalių jis turėtų būti, bet tarkime K. Antarovos - Du gyvenimai.
2. Karius mūšio lauke;
3. Ką nors jau tikrai sugalvočiau : )
4. Majai;
5. Nepatarinėčiau išvis. Nes - Kas aš tokia, kad tą daryčiau? : )
//
1. Apokaliptinis scenarijus. Apie ką?
3. Koip ieškai harmonijos šiame technologijų/lyderystės ir produktyvumo amžiuje?
4. Ką galvoji apie holistinę/ netradicinę/ rytietišką mediciną?
5. Koks prieskonis pats gardžiausias?
2015 m. gruodžio 10 d. 04:00:08
1. Ar atsakyneti i klausimus yra lengviau negu juos kurti/uzduoti (jeigu sunku atsakyti bendrai, tai kalbekim apie si topika) ?
taijp
2. Kada paskutini karta buvai tikrai laiminga/-as, ir kas butent tau sukele ta jausma?
pirmadienį - vynas, žalumynai, muzikavimas
3. ar tau neatrodo kad civilizacija rieda i bedugne, ir deja musu transpotro priemone jau nebeturi stabdziu?
rieda, bet stabdžiai yra
4. didziausia zmogaus vertybe? laisve? gyvybe? ar paaukotum savo laisve del saugumo
žmogaus laisvė nepriklauso nuo politinio rėžimo
5. ar paaukotum savo privatuma del patogumu? galbut jau paaukojai, bet tau nusispjaut, nes vistiek taip patogiau?
ehhem, man patogumas viena iš privatumo sudedamųjų dalių ir atvirkščiai
1. kokį literatūros kūrinį norėtum pamatyti ekranizuotą?
2. ką matai?
3. jeigu karas `ateitų` į Lietuvą - liktum ar bėgtum? kur?
4. majai ar inkai?
5. ką patartum viskuo nepatenkintam pensininkui?
2015 m. gruodžio 9 d. 19:31:13
All that you love will be carried away, gal tai ir ne patarle placiaja prasme, bet man taip.
aisku, taip :)
1. seima 2. su antra seima (darbo)
Ne, bet gal man kazko tokio istikruju reiketu, kazko tokio nesancio laime :)
emm koks buvo klausimas? :D
2015 m. gruodžio 9 d. 18:06:09
1. Ar visi vyrai kliaulės?
Ne. Kiaulė – moteriška giminė. O dėl “paršo”…galbūt.
2. Ko nori moterys?
Vyrų
3. Kas yra meilė?
Santykis
Dingsta. Manau, niekur nekeliauja. Nutyla amžiams. Arba taip, į amžinybę.
Jei normalūs fiziškai – netiesa.
2015 m. gruodžio 9 d. 17:23:56
nežinau, ką ir pasakyt, nesąmonė gavosi
2015 m. gruodžio 9 d. 17:14:57
Buvau Stocholme ziema, jausmas? ju buvo daug :) Buvo planu pabuvot Klaipedoj pernai, deja nesusiklojo
Jei kažkas pasiūlytų lėktuvo bilietą į bet kurią šalį, bet į vieną pusę, kokia šalis tai būtų?
Gal i Lenkija :) labai toli skristi nenoreciau, nepatogu butu grizti.
arba tinklini arba tenisa, gal labiau tenisa.
deja si vasara buvo ne is tu kuria paskui prisimini, i kuria mintimis gali grizti :)
nors man patinka skaiciai ir ect., sis klausimas sunkus, pabandisiu apskaiciuot.... kalkuliuoju... 4,16% kartais daugiau. kartais maziau :)
kadangi matau is shout bokso, :D kad sis topikas jau papildytas, atsakinekit i Konditerio klausimus :)
----
2. Ko nori moterys?
3. Kas yra meilė?
ps "mėgaujuosi, tad nepildau." sis geras :D +1
2015 m. gruodžio 9 d. 17:10:51
Nesu.
Lietuva tik kitas jos lopinėlis nei darbar lokalizuojuosi.
šachmatai
įdomi patirtis buvo 3 kartus apalpti ir apsivemti tulžim.
25%
----
2. Ko nori moterys?
3. Kas yra meilė?
2015 m. gruodžio 9 d. 16:39:47
1. kokia pirma mintis ryte?
Šį rytą: kad ir vėl pabundant neprireikė žadintuvo. O jei apskritai tai visada pagalvoju, kad labai greitai bėga dienos. O dar taip anksti keltis...gal net gult neapsimoka?
Dirbu kaip dirbus. Maniems darbams interneto nereikia. Tikriausia, net nepajusčiau, kad jo nėra. Nekoks iš manęs internautas
Hmm...įdomus klausimas. Priklauso nuo situacijos. Stengiuosi, kad tokių nebūtų. O jei išpuola – mėgaujuosi, tad nepildau.
Buvo metas, kai domino kaip mistiškas dalykas. Dabar manau, kad geriau vieną kartą savom akim pamatyti nei kelis kartus išgirsti. Tada gal ir manymas būtų konkretesnis.
Aha...na, jei albumas, tai tuomet Coldplay „Ghost Stories“ (pernai metais panašiu metu buvo mėgiamiausias). Bet čia jei orientuotis grynai į albumą. Iš tiesų, šiuo metu klausau visai ne tai, ko norėčiau...
2015 m. gruodžio 9 d. 04:41:25
1. Ar dirbtumėte 17 valandų per parą, jei darbas jums teiktų pasitenkinimą?
nors ir dirbu mėgstamą darbą, kurio nevadinu darbu, tačiau 17 valandų perdaug
2. Jūs save labiau vertinat kaip fizinį kūną ar kaip kažkokią neapčiuopiamą jėgą?
ghost in a shell
3. Bosinė ar elektrinė gitara.
elektrinė bosinė gt
4. Žiema: šalta, spaudžianti ir be sniego, ar drėgna, užpustyta, bet nešalta.
su sniegu
5. Įdomiausiai jums skambantis mokslinis terminas.
pirmas į galvą "šovęs" žodelis kvazi-
1. kokia pirma mintis ryte?
2015 m. gruodžio 8 d. 16:01:40
1. Ką manote apie ūsus?
Ūsai su barzda kai kada dera, tačiau ūsai vieni nelabai išvaizdūs. Vis tiek aš pirmenybę teikiu barzdą (ir pats šiokią tokią užsiauginęs).
2. Ar jus slegia metų našta?
Ne. Per jaunas apie tokius dalykus mąstyti aš.
3. Kaip jus apibūdina kiti žmonės?
Protingas, intelektualas, savotiškas, ironiškas, nelengvai bendraujantis.
4. "apibūdink save vienu sakiniu" arba "vienu žodžiu"
Nežinantis nė pats ką daro.
5. Ar psichiatrai yra šarlatanai?
Ne. Bet psichologai jau balansuoja ant šarlatanizmo ribos.
1. Ar dirbtumėte 17 valandų per parą, jei darbas jums teiktų pasitenkinimą?
2. Jūs save labiau vertinat kaip fizinį kūną ar kaip kažkokią neapčiuopiamą jėgą? (nepageidauju atsakymų: "iš dalies tas, iš dalies anas")
3. Bosinė ar elektrinė gitara.
4. Žiema: šalta, spaudžianti ir be sniego, ar drėgna, užpustyta, bet nešalta.
5. Įdomiausiai jums skambantis mokslinis terminas.
2015 m. gruodžio 8 d. 15:44:51
1. Vandenį į šviežiai spaustas morkų sultis.
2. Geras klausimas. Tą dieną visi įvykiai turėtų susiklijuoti į vientisą gražią purpurinę kramtomą ptfu t.y. tobulybę.
3. Ne.
4. Mama sakė: kad būsiu senmergė su ilgu susiglamžiusiu sijonu ir riebaluotais plaukais. Tai va taip.
5. ERA
---
1. Ką manote apie ūsus?
2. Ar jus slegia metų našta?
3. Kaip jus apibūdina kiti žmonės?
4. "apibūdink save vienu sakiniu" arba "vienu žodžiu"
5. Ar psichiatrai yra šarlatanai?
2015 m. gruodžio 7 d. 21:42:55
A+A Prezidentu Algirdu Brazausku.
Klimato atšylimas
Taip.
Į žodžius ir melodiją.
Šiuo metu, daugiausiai klausausi elektroninės muzikos.
1. Jei tau leistų pakeisti vieną dalyką pasaulyje, kas tai būtų?
2. Kaip tu įsivaizduoji savo tobulą dieną?
3. Ar norėtum tapti garsiu?
4. Kaip įsivaizduoji save po 10 metų?
5. Paskutinis matytas spektaklis?
2015 m. gruodžio 7 d. 17:47:15
1. Gaila, klausimas nebeaktualus, ir niekas kitas neatsakė laiku, nors tikrai galėjo geriau už mane atsakyti, bet ką jau darysi... Deja, negaliu prisiminti visų žaidėjų ir jų žaidimų metu sukeltų įspūdžių (o ir nelabai žiūrėjau varžybas, tik užmečiau akį), bet J. Mačiulio "sužibėjimas" per vienerias rungtynes tikrai įsiminė. Neigiamo įspūdžio niekas nepaliko, nes visi žaidėjai kaip ir geri, Lietuvos komanada tokia veteranų komanda ir tas man patinka. Nors pala, šiaip yra vienas žaidėjas, kuris nežinia ką veikia rinktinėje - tai Javtokas. Bet kadangi jis kapitonas ir t.t., tai jis nepajudinamas iš vietos.
2. O šis klausimas tai dar ir kaip aktualus šiomis dienomis. Netgi aktualesnis, nei tada, kada šį klausimą uždavei. Ar tik nebūsi nuspėjęs ateities at some point, Einarai? :D Į jį atsakyti profesionaliai negaliu, bet pareikšiu savo nuomonę... Tarp pabėgelių ne visi žmonės yra teroristai. Dauguma (tikiuosi, dauguma) tik nori saugiai, ramiai gyventi su savo šeimomis ir tų žmonių atžvilgiu, ypač vaikų, nepriimti jų yra tiesiog neteisinga. Todėl manau, kad priimti reikia ne visus, turi būti įvesta griežta kontrolė su visais dokumentais ir t.t. Išsamiau apie tą kontrolės įvedimo planą nieko pasakyti negaliu.
3. Kol kas viename - Europoje. Toliausias taškas - tikriausiai Roma, Italija. Kiti žemynai neįpatingai žavi, esu totali Europos fanė, tad kaip ir netrokštu kitur nukeliauti, nors Azija dar visai traukia.
4. Kalbant apie grožį, tą, kuris akį patraukia, man esmė ne vėliavų simboliuose, o spalvose. Man patinka šaltos spalvos, todėl Estijos, Suomijos vėliavos tinka. Nors šiaip labai keistas klausimas, aš niekada nesusimąsčiau, kad vėliavas reikia vertinti pagal grožį, man daug įdomiau vertinti jas pagal reikšmes (ką reiškia tos spalvos ar simboliai). Tad negaliu atsakyti į šį klausimą vienareikšmiškai.
5. Nėra skirtumo. Nors gal didesnio šrifto geriau, nes kuo mažesnis šriftas, tuo labiau reikia įtempti akis, o mano akys ir taip blogos (beje, esu trumparegė).