Šiaip nesu didelė kebabų gerbėja, bet ir visiškai neatsisakau jų...
Dar vat pasigirsiu, kad skaniausi buvo daryti mano pačios Darbo daug, bet skanesni, nes galėjau pasidaryti pagal savo skonį. Man niekada nepatikdavo, kai įdėdavo per daug padažo, taigi namie pasidariau skaniausius sau. Aišku neiškentėju ir juos patobulinau Į vidų dar dadėjau keptų bulvyčių (supjaustytas šiaudelio forma)
Paskanauti tikrai tenka Nedažnas valgis, bet tenka. Kartais užeina toks noras, kad iš kailio neriesi ir galvoji kaip nori kebabyčio
Kol kas skaniausius kebabus teko valgyti Akademijoje, Kauno raj. ir Vilniuje ant Tauro kalno
Gal kas žino ar Šeškinėje yra kokia kebabinė? Iki Viršuliškių labai tingisi eiti ar juo labiau į kokią Pilaitę važiuoti (iš patikimų šaltinių girdėjau, kad ten irgi labai skanūs)
____________________
Mano smegenys nėra erogeninė zona, taip kad prašyčiau man jų nepist.
Nedažnas mano valgis, bet kartais pasimėgauju.
Pas mus prieš kokius 4 mėnesius atsidarė nauja kebabinė, na, ne vien ten kebabų yra.
Tai moteriškė taip stengiasi juos pagaminti, taip skanu, visko net per daug prideda.
Žodžiu, pagarba tai kebabinei.
Kebabas (turk. kebap) - patiekalas, labai plačiai paplitęs Islamo virtuvėse, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra mėsa. Dažniausiai pasitaikantis terminis apdorojimas yra (ap)kepimas ant iešmo, tačiau egzistuoja ir kitos variacijos.
Istoriškai kebabai paplito ne tik Islamo, bet ir kitose pasaulio virtuvėse: Indijos virtuvėse, Sahelio virtuvėje, Balkanų virtuvėse, Indonezijos virtuvėje. XX a. II pusėje kai kurios kebabų rūšys (pvz., dioner kebabas) paplito visame pasaulyje kaip greito maisto virtuvės dalis.
taigi noriu jusu paklaust, ar teko ragauti, koks tai buvo kebebas, ar patiko, kur butent ragavot, ypac domintu kur Vilniuje, na ir siaip gal ka nors idomaus galit papasakot apie si valgi.
[ant nuotraukos Marek demonstruoja 30kg kiyma kebeba]
2012 m. balandžio 12 d. 20:42:56
Skaniausi kebabai yra tie, kuriuos iškepa mano tėtis.
____________________
Jeigu Jūs nesergate paranoja, tai dar nereiškia, kad jie Jūsų neseka!
2012 m. balandžio 12 d. 20:39:13
Galime žavėtis užsienietišku greitamaisčiu kiek lenda,tačiau niekas nepakeis lietuviškų vėdarų ir beliašų
____________________
Žmogus - invazinė rūšis
2010 m. rugpjūčio 23 d. 10:30:09
Dar vat pasigirsiu, kad skaniausi buvo daryti mano pačios
2010 m. rugpjūčio 23 d. 09:40:05
Kol kas skaniausius kebabus teko valgyti Akademijoje, Kauno raj. ir Vilniuje ant Tauro kalno
Gal kas žino ar Šeškinėje yra kokia kebabinė? Iki Viršuliškių labai tingisi eiti ar juo labiau į kokią Pilaitę važiuoti (iš patikimų šaltinių girdėjau, kad ten irgi labai skanūs)
____________________
Mano smegenys nėra erogeninė zona, taip kad prašyčiau man jų nepist.
2010 m. rugpjūčio 22 d. 23:35:38
Pas mus prieš kokius 4 mėnesius atsidarė nauja kebabinė, na, ne vien ten kebabų yra.
Tai moteriškė taip stengiasi juos pagaminti, taip skanu, visko net per daug prideda.
Žodžiu, pagarba tai kebabinei.
2010 m. rugpjūčio 22 d. 21:25:33
Istoriškai kebabai paplito ne tik Islamo, bet ir kitose pasaulio virtuvėse: Indijos virtuvėse, Sahelio virtuvėje, Balkanų virtuvėse, Indonezijos virtuvėje. XX a. II pusėje kai kurios kebabų rūšys (pvz., dioner kebabas) paplito visame pasaulyje kaip greito maisto virtuvės dalis.
taigi noriu jusu paklaust, ar teko ragauti, koks tai buvo kebebas, ar patiko, kur butent ragavot, ypac domintu kur Vilniuje, na ir siaip gal ka nors idomaus galit papasakot apie si valgi.
[ant nuotraukos Marek demonstruoja 30kg kiyma kebeba]
____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻