man tj lb pacynka sestadienio vakarais paziuret "Puko" televizija,wa ten tai gali prisizvengtD ten vyksta sveikinimai ir tokia bobike juos veda tai vien is jos gali padvest is juoko,ba jin tik sedi ir is visko zvengia paskambina koks Alfonsas ikales ka nors pasveikint,tai jai jau juokinga bet siaip tai labiausiai privercia zvengt kazkokia Zentu daina apie ratus,ar ka tenDD
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored."
I'm just a musical prostitute,my dear!
Kiek prisimenu niekada neteko juoktis iš lietuviškų dainų... Man jos tik liūdesį, pasišlykštėjimą, blogą nuotaiką ir nepasitikėjimą savo Šalimi sukelia, kas, manau, yra dar daug daug kartų blogiau... Tikrai norėčiau, kad mane juokas imtų, deja niekaip . Man tiesiog baisu kai girdžiu dainas kur vienas sakinys kažkokio nepadainuojančio žmogaus lūpose (žinoma kompiuterio pagalba) skamba ir taip visoje dainoje ... Prasmės - nerasta, grožio - nerasta, tik roboto balsas ir kaip sakiau vienas ir tas pats sakinys, arba kai pasitaiko "laimė" būna net keli sakiniai (aišku pasikartojantys).
Mane tai juokint pradejo Yvos - Pauxtelis. Nu ta "Pauxteli, padangiu pauxteli, nunesk mano meilei laiskeli/ Sirdele kenteti negali/ Ir asara grauzia weideli". Ne nu, kas per tarimas tox... pamaiwiskas. Ka ji po welniu waizduoja? Apie wokala net nesneku
o siaip jei apie tai kas is tiesu juokina, tai 90 procentu lietuvisku dajnu
gyvenu kaip moku gyvent...
siaip dauguma eurovizijos atlikeju visiski idiotai buvo ,ypac tie kur pirma kart teko matyt. Kazkokia neskoninga dama su suniuku dainuojanti 'sok berneli', po to dar kazkokie 'reperiai'..ir t.t. ir panasiai
Visa lietuvių muzika vienas juokas... Pvz : Žvagulis "Itališka dainelė" - mane ji privertė raitytis visa diena, o apie Yvą negaliu ,net kalbėti,kas ten per žiurkės?
"Birželio 24 d. mirė Kanados muzikantas, dainininkas ir dainų autorius Davidas Claytonas-Thomasas, pagrindinis amerikiečių grupės „Blood, Sweat & Tears“ vokalistas. Jam buvo 84 metai."
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
2005 m. kovo 31 d. 09:25:17
"I enjoy being a bitch. I enjoy being surrounded by bitches. Boredom is the biggest disease in the world, darling. Sometimes I think there must be more to life than ruching round the world like a mad thing getting bored." I'm just a musical prostitute,my dear!
2005 m. kovo 31 d. 03:10:16
2005 m. kovo 28 d. 21:34:52
2005 m. kovo 28 d. 21:06:58
2005 m. kovo 28 d. 20:41:29
zhinot kad raskilomis buvo vadinami kaip chia graziau ishsireikst "rutu vainikeliai"
Rimtai?! Tada taip iseina =D kad "raskila raskila musu kiemo raskila" reiskia, kad kiemas turi sawo... mergystes plewe? =DDD~
2005 m. kovo 28 d. 20:27:44
2005 m. kovo 28 d. 20:22:34
2005 m. kovo 28 d. 20:10:32
2005 m. kovo 28 d. 20:03:15
2005 m. kovo 25 d. 22:08:28
o siaip jei apie tai kas is tiesu juokina, tai 90 procentu lietuvisku dajnu
nezinau uz ka mane tu galetum teist gal uz akla nora gyvent nezinau kodel tureciau kazka pakeist gyvenu kaip moku gyvent... ____________________________________ "Jis rado skardinėlę kondensuoto pieno... todėl pasiliko ją sau, pastūmėjęs į kamputį, kad niekam neužkliūtų" - Mikė :D
2005 m. kovo 25 d. 18:50:40
2005 m. kovo 25 d. 18:46:01
2005 m. kovo 25 d. 18:31:15
minedo...
uj va sita buvau pamirshus : ))
2005 m. kovo 25 d. 18:18:13
2005 m. kovo 25 d. 18:17:16
2005 m. kovo 25 d. 18:14:05
2005 m. kovo 25 d. 17:53:12
2005 m. kovo 25 d. 17:48:36
2005 m. kovo 25 d. 01:06:31
2005 m. kovo 24 d. 18:00:54