vistiek visa lietuvele eilini karta apsijuoks pries visa europa,nes mes lietuviaia nieko nemokam,apart gerti ir dauzyti vienas kitam veidelius))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))
Cia tas pats kaip su prezidento rinkimais.Abi puses pasizadejo neskusti viena kitos.Bet kazhkodel Prunskiene nusprende,kad per klaida Adamkus laimejo :>
Taip jau buna.Antram likti visalaik blogiausia.Anywayz tikiu kad njieko cia nebusacypaus ir nustos.Sekmingai Laurai Kijeve.
Mano nuomone tokia:
Laura - neitin gerai, bet ir neblogai, nes nezinau ar is alano apskritai butu galima kazko tiketis, kai jis nedainuoja, o zliumbia. Saules kliosas - liuks. Tik vat ju daina ne eurovizishka. Eurovizijai reikia gryno popso. But on the whole, galeciua pasakyti, kad siais metais geriau viskas ivyko nei praeitais.
aij... nieko gero ta laura nelaimes... jau geriau butu saules kliosa ar alana issiunte, tei wat, butu bent koks sou padarytas... ta laura neturejo ugneles, kokia pridusus buwo... man liudna , kad yra tokia neteisybe!
xdidix>> nu ir ačiū Dievui kad būtų Saulės kliošą išsiuntę, jie vienintelei tikrai kažką pasiektų ir parodytų, o iš Lauros aš nieko, absoliučiau nieko nesitikiu, visiškai paprasta ir niekuo neišsiskirianti daina . Kaip noriu, kad kitaip metais rinktų taip kai pernai, kai žmonės ir komisija. Jūs įsivaizduojat kas būtų buvę, jei praeitais metais tik žiūrovai būtų rinkę, juk tą žąsiną amberlife būtume išsiuntę ... tada tik komisija išgelbėjo. Aš komisija daug labiau pasitikiu nei lietuviais, kurie klauso daugiausiai visokių mango, geltonų, delfinų, bavarų ir t.t...
nors balsuoti tikrai neleido, pati tuo isitikinau, bet rezultatas visai nieko..
ir tikrai netikeciau, kad kokia komisija butu rinkusi laura. juk ji issake nuomone, ir as ja pakartosiu, jei kas negirdejo :
jie butu siunte saules kliosa .
tad tylekit, nes jei daug bumbesit, kitais metais lrt vel kres mums piktus pokstus ..
nors esu tikra, ju ir taip neisvengsim
oi kaip oficialai parsyta, faina, kad pretenziju nepareiske aiste ir neringa, man patiko ju pasirodymas.. ;]
Muzikos garsais galima isreiksti apsoliuciai viska pasaulyje, su kuo susiduria zmogaus sirdis
Jausmingas zmogus nenusisneka, o issako savo vidu....
and teach them to hate this place...
Na taip, visada pralaimeje buna nepatenkinti. Bet kita vertus, lietuviai nemoka rengti Eurovizijos atrankos - nes nuolat buna kokiu nors rimtu nesklandumu, kurie isplaukia i pavirsiu. Is tikruju, pvz., tarp pirmos ir antros vietos laimetoju buvo visai nedidele tasku persvara, ir nezinia, kaip butu buve, jei butu prisiskambine visi, kurie bande.... Man is tikruju ne taip ir svarbu, ar Alanas, ar Laura, bet patiems atlikejams tai tikrai rupi.
Kodel prisiskambinti i BARO finala, Nomedos akcija ar vakarykste LNK Gerumo dienos laida buvo taip paprasta ir tai nesukele jokiu sunkumu?
Siais metais issirinkom Laura, kitais issirinksim ka nors kita. Lietuviai per daug sureiksmina ta Eurovizija...mano manymu Laura nebuvo geriausias variantas, daug geriau butu Alanas, Pilvelyte, ar Eva su Gabaliu... tik nereikia apskusti rezultatu, nepasiduokit ir vaziuosit kitamet. Sekmes.
kada gi mes lietuviai ismoksime pralaimeti ir susitaikyti su tuo, kad visada bus geresniu... KADA??? kiekvienais metais, kiek tik as prisimenu ta kvaila eurovizija, visa laika kazkas verkslena ir skundziasi suklastotais rezultatais ir dar visokiom nesamonem, nors visi puikiai zino, kad viskas ten buvo gerai ir niekas nieko neklastojo... juolabiau, kad dar nei karto tokie zyzimai nieko nepakeite.. ir dar, kox skirtumas, kas vaziuos i ta eurovizija, vis tiek niekas nieko nelaimes... ir gerai, kur mes rengtume toki koncerta? geda lietuvai, daugiau nieko butu
2005 m. kovo 13 d. 21:22:20
2005 m. kovo 8 d. 13:25:50
2005 m. kovo 7 d. 21:48:05
2005 m. kovo 7 d. 17:15:52
2005 m. kovo 6 d. 22:41:16
2005 m. kovo 6 d. 21:15:59
Taip jau buna.Antram likti visalaik blogiausia.Anywayz tikiu kad njieko cia nebus
2005 m. kovo 6 d. 19:48:31
Laura - neitin gerai, bet ir neblogai, nes nezinau ar is alano apskritai butu galima kazko tiketis, kai jis nedainuoja, o zliumbia. Saules kliosas - liuks. Tik vat ju daina ne eurovizishka. Eurovizijai reikia gryno popso. But on the whole, galeciua pasakyti, kad siais metais geriau viskas ivyko nei praeitais.
2005 m. kovo 6 d. 19:10:00
2005 m. kovo 6 d. 17:38:23
2005 m. kovo 6 d. 17:09:05
2005 m. kovo 6 d. 15:38:12
ir tikrai netikeciau, kad kokia komisija butu rinkusi laura. juk ji issake nuomone, ir as ja pakartosiu, jei kas negirdejo :
jie butu siunte saules kliosa .
tad tylekit, nes jei daug bumbesit, kitais metais lrt vel kres mums piktus pokstus ..
nors esu tikra, ju ir taip neisvengsim
2005 m. kovo 6 d. 15:15:17
2005 m. kovo 6 d. 14:57:37
2005 m. kovo 6 d. 14:53:54
2005 m. kovo 6 d. 14:48:34
2005 m. kovo 6 d. 14:28:10
2005 m. kovo 6 d. 14:08:35
2005 m. kovo 6 d. 12:49:31
Kodel prisiskambinti i BARO finala, Nomedos akcija ar vakarykste LNK Gerumo dienos laida buvo taip paprasta ir tai nesukele jokiu sunkumu?
2005 m. kovo 6 d. 12:32:40
2005 m. kovo 6 d. 12:22:56