nu va, praejo dar metai, o "think about me" man vis dar megstamiausia... pati nezinau is kur toks pastovumas. tai kazkas nepaparasta, kaip ir si daina... nors db imu suprasti kodel ji man tokia brangi. negreitai akys atsivere, tam reikejo paskatos, bet db dar labiau ja megstu. tikrai nedaug zinau dainu, kurios man per tiek laiko nera atsibodusios.... paprasciausiai think about me, when you lonely, think about me, me only.......
super_girl rašė: patinka man sita daina!!! Dabar jos melogija uzdeta telefone, tai labai faina ja girdeti kai zmones man skambina
Praejo daugaiu nei metai, bet ši daina man patinka tik labiau ir labiau.. nežinau kas taip joje sužavėjo, bet kad ir kas tai - traukia labai stipriai, kasdien turiu jos paklausyti, dažnai ir po ne vieną kartą... Myliu šitą dainą :}***
Vis dėlto dar ne viskas man veikia. Komentarą lyg ir parašiau, bet jis nepasirodė, pranešimas, kad parašiau komentarą – irgi. Nu OK... O buvo taip, kad orint atvert music'ą man pasirodė pranešimas, kad svetainė negali užtikrinti saugaus ryšio
Aš tai dabar jaučiuosi, lyg man būtų uždėtas limitas, kiek galiu naudotis music'u. Nes atrodo, prisiliesiu prie kažko ne to ir išmes mane kokiai savaitei, kaip jau yra padarę. Bet iš dalies gerai tokia pertrauka - daugiau laiko kitiems dalykams
2009 m. kovo 3 d. 14:04:30
2006 m. gruodžio 18 d. 18:27:05
2005 m. lapkričio 16 d. 15:09:45
patinka man sita daina
Praejo daugaiu nei metai, bet ši daina man patinka tik labiau ir labiau.. nežinau kas taip joje sužavėjo, bet kad ir kas tai - traukia labai stipriai, kasdien turiu jos paklausyti, dažnai ir po ne vieną kartą... Myliu šitą dainą :}***
2005 m. rugsėjo 7 d. 16:28:01
2005 m. kovo 17 d. 10:34:43
2004 m. spalio 22 d. 16:25:19