taip. Langai nesandarūs.
Iš VU Centrinių rūmų K2 ir KFS auditorijų puikiai girdisi visas 'gėris'. Deja, nieko smagaus tuo metu gatvėje negroja, tik per nervus, usually.
Palaikau ir labai teigiamai į tai žiūriu. Man praskaidrina nuotaiką, pavyzdžiui, einant gatve, blogos nuotaikos išgirsti ką nors dainuojant, grojant nuotaika kaip mat pakyla. Bet nemanau, kad tai gali būti pragyvenimo šaltinis, greičiau tai tik pramoga sau ir kitiems.
Net smagiau eit gatve pasidaro, kai isgirsti kazka brazdinant gitara... tuomet visa gatve prisipildo muzikos ir atrodo pasidaro gyva...
kai kas nors groja gerai ir gerai dainuoja ir nevaikšto įkyriai babkių prašydami, tai negaila kelių litų, bet kai eilinis koks vaikelis du akordus mokėdamas dainuoja ir visokios mergikės su kepurikėm vaikšto kaulydamos babkių, tai niekada neduodu ir prieš tokius esu.
Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs.
3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi.
4. Aluje nepaskęsi
5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi.
6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus.
7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos.
8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus.
to be continued..
Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
tie, kas gali nedainuot, lai nedainuoja. šiaip, kai prieina su kepurėle, pasidaro nepatgu. bent litą turi įdėti. o šiaip netoli mano namų vasarą groja tokia faina chebrytė, ir svarbiausia, neprašo už tai skambančių.
manau, kad pinigų rinkimas simbolinis reikalas, daugumai būtų keista be jokio preteksto imt ir grot vidury gatvės
Tikiuos susilauks pasisekimo si akcija ;> bent jau mes tikrai prisijungsim
jo jo pritariu,,, nekenciu as tokiu kurie krc apsimeta skurdziais, tipo "ai va reikia pinigu" (lygtais pasiturintis tevlis neturetu ka duot) o teko dar su tokiais lopais kartu pabut, tai ilgai nesedejau ir draugais daugiau nepasilikom,. dieve mano ir tokius shudus meze kad vemk tiesiai i ta ju kepure.. gaila buvo i zmones ziuret, moteriske eina su vaikais mazias, ocia pireina vaikigalis ir kaulyja paremti! pasityciojimas. man gaila buvo ziuret, kaip ji atidarineja savo pinigine. visai nesmerkiu kurie groja is paskutiniu.. del kokio butelio alaus.. ar cizu. cia dar pateisinu, bet biski nusigyvenimas. as jei grociau tai tikrai ne del bapkiu. ir jei reiketu, sudo vistiek nemezciau atsisedus... brrrrr krato nuo visokiu idijotu apsimeteliu
Nkp negaliu snd issirinkt tinkamiausio soliariumo vilniuje. Solisun „Akropolyje“ minutės kaina: 0,90 € . Sachara. Mano Saulė: 0,80 €.
XXLSUN: perkant d abonementą kaina nukrenta iki 0,77
pigiausias. Jei deginsiuos iki 22val - su 15 euru gal apsieiciau?
Dar nepamiršau, kad visai gera pažiūrėti youtube video ir už tai nemokėt. Ir tuo pačiu neva pabūt koncerte. Taip kad... Pilna reelsų, shortsų, vaizdą galima susidaryt. Pajaust publikos, žinoma, ne.
WOW. 28 000 Jonu Lietuvoje
Per pastaruosius dešimtmečius (nuo 2000 metų) naujagimių, kuriems būtų suteiktas Napoleono vardas, šalyje praktiškai neregistruojama arba tai yra vienetiniai atvejai per dešimtmetį. RETAS
Sveikinu visus turincius senoviskus vardus kaip Jonas ir Valerij Jonas. Anicetus, Polikarpus, Baltramiejus, Aloyzus, Zenonus, Ipolitus, Jeronimus, Ambraziejus, Teofilius, Mstislovus, Sviatoslavus, Jaromirus ir Vsevolodus. Gyvuokit
2008 m. gegužės 29 d. 00:13:55
Iš VU Centrinių rūmų K2 ir KFS auditorijų puikiai girdisi visas 'gėris'. Deja, nieko smagaus tuo metu gatvėje negroja, tik per nervus, usually.
2008 m. gegužės 27 d. 10:46:22
2008 m. gegužės 27 d. 00:07:28
2008 m. gegužės 27 d. 00:04:34
2008 m. gegužės 26 d. 22:01:13
Net smagiau eit gatve pasidaro, kai isgirsti kazka brazdinant gitara...
Sorry blogai parasiau...
Net smagiau eit gatve pasidaro, kai isgirsti kazka brazdinant gitara...
2008 m. gegužės 26 d. 21:55:18
STAND UP. SPEAK UP. Say NO to racism. _____________________ Aš gerai rusiškai keikiuosi. Nesidžiauk, brolau, alaus neparnešęs. _________________ svarbiausios gyvenimo tiesos: 1. Alus tinka gerti su bet kuo, ypač su alumi. 2. Kam gerti alaus mažai, jei galima daug. 3. Nėra dalykų, kurių vertės negalima išmatuoti alumi. 4. Aluje nepaskęsi 5. skaudžiausia tiesa: viso pasaulio alaus neišgersi. 6. bandelės yra 3 kartus skanesnės, jei tai yra alus. 7. nėra progos, kuriai esant negalėtum gerti alaus ir nėra alaus, prie kurio neatsirastų progos. 8. nėra sveikatos, kurios nepataisytų alus. to be continued.. Galimybių teorija: alus gali būti neskanus tada, jei ta nėra alus.
2008 m. gegužės 26 d. 19:47:17
2008 m. gegužės 26 d. 19:41:40
2008 m. gegužės 26 d. 19:37:16
2008 m. gegužės 3 d. 17:32:10
2008 m. vasario 12 d. 18:55:23
manau, kad pinigų rinkimas simbolinis reikalas, daugumai būtų keista be jokio preteksto imt ir grot vidury gatvės
2008 m. vasario 12 d. 17:37:14
2007 m. balandžio 1 d. 16:00:14
2007 m. balandžio 1 d. 15:46:51
2007 m. kovo 14 d. 22:08:32
Tikiuos susilauks pasisekimo si akcija ;> bent jau mes tikrai prisijungsim
2007 m. kovo 14 d. 19:05:26
2006 m. rugpjūčio 3 d. 16:23:15
2006 m. rugpjūčio 1 d. 20:14:44
2006 m. rugpjūčio 1 d. 20:14:06
2006 m. rugpjūčio 1 d. 19:48:38
saunybesz tokje zmogaj...
jo jo pritariu,,, nekenciu as tokiu kurie krc apsimeta skurdziais, tipo "ai va reikia pinigu" (lygtais pasiturintis tevlis neturetu ka duot) o teko dar su tokiais lopais kartu pabut, tai ilgai nesedejau ir draugais daugiau nepasilikom,. dieve mano ir tokius shudus meze kad vemk tiesiai i ta ju kepure.. gaila buvo i zmones ziuret, moteriske eina su vaikais mazias, ocia pireina vaikigalis ir kaulyja paremti! pasityciojimas. man gaila buvo ziuret, kaip ji atidarineja savo pinigine. visai nesmerkiu kurie groja is paskutiniu.. del kokio butelio alaus.. ar cizu. cia dar pateisinu, bet biski nusigyvenimas. as jei grociau tai tikrai ne del bapkiu. ir jei reiketu, sudo vistiek nemezciau atsisedus... brrrrr krato nuo visokiu idijotu apsimeteliu