Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk

Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manot apie gatvės muzikantus?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puslapiai: 1234567891011
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:

Patvirtinti
eglermknt
2005 m. rugpjūčio 24 d. 06:50:24
nu joa man ir tokie nepatinka :} as taip nedarau. bet vistiek buna kad vos i galva negauni .. ;/

2005 m. rugpjūčio 24 d. 06:06:10
Aš taip nesielgiu. Gražiai pasakau, kad neturiu. O kai kurie vos ne į rankovę įsikimba ir velkasi iš paskos įkyriai. Štai tokių negaliu pakęst.

2005 m. rugpjūčio 24 d. 06:03:52
nieko nedaryk! o tai ka tau daryt? tik nenueik susiraukus kaip sikna. labai nemalonu pasidaro. su tavim stengias maloniai kalbeti,bendrauti, o buna zones nueina, pasiziureje kaip i siuksle. mm;/

2005 m. rugpjūčio 24 d. 05:49:25
Na bet atleisk, jei aš tuo metu smulkių neturiu, tai ką daryt? Jie taip gerai negroja, kad man negaila būtų 5 Lt.

2005 m. rugpjūčio 24 d. 05:46:24
o as tai kazkaip labai keistai jauciuosiu kai einu kur nors ir manes papraso pinigu ir neduodu .. o paskui atsimenu kaip paciai trest reik .. ve .. kazkaip nelinksma pasidaro :}

2005 m. rugpjūčio 24 d. 05:37:21
Palaikau tokį būdą prasimanyti pinigų. Tačiau kartais tai per toli nueina, kai pasakai, kad neduosi pinigų, tai kai kurie prilimpa, kaip blogas kvapas. Nekenčiu, kai taip daro.
A... dar pasitaiko atvejų, kai aš pasiruošus sumokėti, kad tik jie NEdainuotų.

2005 m. rugpjūčio 24 d. 05:30:44
juoda_tyla rašė:
o jus nevarykint ant ju o kada patys pabandykit eit trest..taigi smagu!paciai teko tai unreal!

nuuu .. as jau dag tresus esu tai kartais zinok nelabai smagu :} nu gal kartais visai nieko bet kai kiekviena diena tenka ;/ tai oj ... uzknisa.

2005 m. rugpjūčio 23 d. 18:58:59
pvz. šv. jono gatvėj toks brandaus amžiaus vyrukas groja su fleita ar kuo ten , niekad vaizdo negadina

Atsakyti
-pasta-
2005 m. rugpjūčio 23 d. 18:36:35
noras yra gerai , bet kaprizas čia jau kas kita ...

Atsakyti
martyyyna
2005 m. rugpjūčio 23 d. 18:31:55
-pasta- rašė:
o man atrodo kad kai kurie iš jų kaip tik yra iš pasiturinčių šeimų ir sėdi ten iš kažkokio noro maištauti , kitokios duonos paragauti arba tiesiog išsišokti ? tokių tai nemėgstu

o kuom tau kliuna zmoniu noras pasireiksti..? o kaip eiliniai visi dainininkai? jie juk irgi reiskiasi.. manau, jei zmogui truksta demesio, nera cia jau taip blogai. tegu ir buna is pasiturinciu seimu, bet uztat jis rodo nora ir stengiasi uzsidirbti pats, kazka padaryti pats. bent jau kazka daro, negu kur kampe tinginiauja ir varnas saudo..

2005 m. rugpjūčio 23 d. 17:49:06
o man atrodo kad kai kurie iš jų kaip tik yra iš pasiturinčių šeimų ir sėdi ten iš kažkokio noro maištauti , kitokios duonos paragauti arba tiesiog išsišokti ? tokių tai nemėgstu

Atsakyti
Iron_Meal
2005 m. rugpjūčio 21 d. 19:07:56
Kwon rašė:
Man apskritai nepatinka tas gatves muzikantu deal'as (kito zodzio nesugalvojau)... Jie gryni benamiai... Kokia cia muzika gali but...

O tu tikrai esi isitikines, kad jie benamiai ? Ar taip sakai, tik del to, kad nemoki dainuot ar grot ? Taip, galbut jie sioje srityje daug pranasesni uz tave, bet tai dar nereiskia, kad jie benamiai... Galbut kai kurie is ju turtingesni uz tave... Galbut tu jiem atrodai kaip benamis ir jie tau nori duoti kelis centus, bet tu pabegi... Hmmm...
Taip, kad geriau ptylek, jei neturi ka pasakyt...

2005 m. rugpjūčio 21 d. 16:08:37
man jie tai super! ypac kai groja kokia linxma muzika. va vakar ejau palangoj gatve ir girdziu groja, tai is kart linxmesne pasidariau, netgi jiem lita imeciau wa kokia as gera

Atsakyti
Nepataisoma
2005 m. rugpjūčio 20 d. 11:06:16
as wisada jiem duodu pinigu man labai patinka

Jeiwely+jeiwa+jeiwulia+jeiwutia+beatyte=NEPATAISOMA:)*~~~ ____Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all..._____ " Jei kazkas kazka sutiko vakare rugiuos...."
Atsakyti
juoda_tyla
2005 m. rugpjūčio 20 d. 11:01:52
o jus nevarykint ant ju o kada patys pabandykit eit trest..taigi smagu!paciai teko tai unreal!

2005 m. rugpjūčio 20 d. 10:57:34
Man apskritai nepatinka tas gatves muzikantu deal'as (kito zodzio nesugalvojau)... Jie gryni benamiai... Kokia cia muzika gali but...

2005 m. rugpjūčio 18 d. 16:50:17
nu o ma tj visaj patinka,nu as tj pinigu neduodu,bo pati esu muzikante, nu laisves alejoj negroju bo ten vaiksto nemazai pazystamuir kas blogiausia MOKYTOJAI, nu snd pvz viena pana is musu shules grojo laisvej su fleita,ir prie jos priejo mokytojas, dar su ja kazka kalbejo,ir dar ymete pinigu, bet jos mina tj buvo nenusakoma,vargsele,o siaip tj grot laisvej galeciau,bet trest(prasinet pinigu) tj kazkajp biski nesmagu.Ir dar nieko,kj trys groja, o penki nieko neveikia, esu macius,kad vienas groja ir kokia 20 susede nieko neveikia, ir dar senamiesti,o ne prie miestasody

Atsakyti
desperation
2005 m. rugpjūčio 17 d. 18:51:28
biesina mane tokie. Atsiseda vaikas ir cirpina su fleita kol smegenys nepradeda lydytis.. O kai visai issilydo priena kaulinti pinigu... Siaip niekad neduodu bet sumokeciau kad uzsiciauptu..

Vis dar sliukina seseliai po namus. Vis dar liejasi tamsa bedugnemis dangaus upiu vagomis. Spindi menesiena. Po zvaigzdeta pasaulio didybe stukso vienisi gatviu zibintai. Einar Mar Gudmundsson - "Visatos angelai"
Atsakyti
eglermknt
2005 m. rugpjūčio 17 d. 08:19:03
martyyyna >>> et nelabai jau pamenu :} i kiaule taupykle :} da da da

2005 m. rugpjūčio 13 d. 08:31:57
Besisypsanti>
igyvendinot mergytes svajone? siaip unreal ideja. jo, grojantys visada tokie, padedantys ir siaip nuosirdus.

Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2026 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname

Will.i.am Will.i.am
6,7

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

Daugiau

Pokalbių dėžutė

07:15 - Very_crazy_enough
Erotomanas: Sto pensando a noi
Patrakus senute: Can't stop thinking of you
Eros: ono umana situazioni
Patrakus: They're just human contradictions (R.I.P.)
07:07 - Very_crazy_enough
Romantic italian poprock with Erotonin
23:05 - einaras13
O kadangi tik vieną stilių grupę iš principo galima priskirti atlikėjui, tai man atrodo, Pop muzika yra kiek tinkamesnė negu Roko muzika.
23:05 - einaras13
Dėl Eros... na, man jis labiau pop atstovas, beveik niekada jo neasocijuoju su roko muzika. Ir niekad negirdėjau iki šiandien tokio griežto priskyrimo iš kitų, kad jis BŪTINAI roko atstovas. Dažniausiai tiesiog "italų pop žvaigždė" etiketė girdima.
23:03 - einaras13
Tikiuos kiti nesupyks dėl šitos vienašališkos mano padarytos revoliucijos. Iš tikrųjų jau prieš n metų brendo idėja šiek tiek patvarkyti sistemingumą music.lt stiliuose, pridėti naujų stilių ir pan. Niekad neradau laiko tam, deja
23:02 - einaras13
Aš pervadinau Pop, R&B stilių grupę į tiesiog Pop, nes man ir anksčiau tas R&B pridėjimas prie visos stilių grupės pavadinimo kliuvo žinant. R&B yra labiau požanris pop muzikos puokštėje.
19:38 - 4Blackberry
Dėl RnB abejočiau, bet manau, pop/rock tai teisingai nurodyta.
19:30 - DjVaids
Kodėl prie Eros Ramazzotti prierašas Pop/RnB. Jis Italijos roko atstovas.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 3328
  Iš viso užsiregistravę: 73763
  Naujausias narys: speedxxl
  Šiandien apsilankė: 111969